Jump to content

Χρήση iPaq PDA ως HandsFree κινητού;

StavrosD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (24 Μάι. 2004 , 16:08)

ρε παιδια εχω την v3 του προγραμματος και ουτε γω μπορω να το κανω να συνδεθει με το κινητο μου(τ630). λετε να ψαξω για την τελευταια? την εχει το γνωστο μαγαζακι??

εγω νομιζα οτι η εφαρμογη ειναι για Phone edition συσκευες αλλα εδω βλεπω οτι την χρησιμοποιειτε σε απλα ppc. καντε ενα mini review με τις δυνατοτητες. αξιζει να το δοκιμασω?

Λοιπόν το πάλεψα λίγο με τη βοήθεια του katsj και βρήκα τη λύση!

Θα πας στον bluetooth manager, στο [T630]: Dial-Up Networking και θα φτιάξεις ένα νέο connection με όνομα DAS. Σε όλα τα άλλα πεδία βάλε 0. Όταν προσπαθήσει να κάνει connect πάτα cancel και πήγενε στο Running Voice GSM.

Εκεί πήγαινε στα options, στο flexport. Διάλεξε το Bluetooth Dialup Modem. Πήγαινε στα connections και πάτα στο new. Βάλε ένα όνομα, διάλεξε GSM, βάλε τον αριθμό σου με το +30 μπροστά και πάτα next, next και finish. Λογικά μετά από όλα αυτά θα σου δουλεύει μια χαρά ;)

πάω να το ψάξω τώρα και γω να δω τι παίζει :)

Εnjoy

Γιατί αλλιώς πολύ απλά δεν συνδέεται. Κάποιο bug θα παίζει.

Και κάτι ακόμα. Θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ SOFT RESET για να δουλέψει αφού κάνετε όλα τα παραπάνω, αλλιώς θα παιδεύεστε άδικα ... :!: :!:

Ναι... Ποιος ξέρει :p

Διάβασα ότι και το 4150 θέλει τα ίδια κόλπα πάντως...

katsj esi ta idia ekames?

egw sto e800 apla epeleksa tin bt card (ixa kami register to 6230 stin general com 1) ke ola ok.

episis boris na exeis 2 kinita logika:

1. rvgsm -> to 1o mobile

2. mphone-> to deftero ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (25 Μάι. 2004 , 00:43)

katsj esi ta idia ekames?

egw sto e800 apla epeleksa tin bt card (ixa kami register to 6230 stin general com 1) ke ola ok.

episis boris na exeis 2 kinita logika:

1. rvgsm -> to 1o mobile

2. mphone-> to deftero ;)

Nai alex to idio ekana kai douleuei teleia! Oso gia to RVGSM kai to MPHONE tha to dokimaso aurio mia kai kali sto neo mou e800! :-)

απλά κάμε σύνδεση το ππσί με την ΒΤ com port του κινητού και μετά άνοιξε το rvgsm.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (26 Μάι. 2004 , 00:27)

απλά κάμε σύνδεση το ππσί με την ΒΤ com port του κινητού και μετά άνοιξε το rvgsm.

με ποιο κινητο κανεις συνδεση? το δικο μου και του prophet δεν νομιζω να δουλευουν με com port!!

εγω ξερω οτι με την version που ειχα δεν καταφερα τιποτα!! ασε μου μου εκανε λιγο μπαχαλο ολες μου τις συνδεσεις. πριν λιγο βρηκα επιτελους την 3.1.1 και χωρις καμια ρυθμιση(απλα επελεξα bt dialup modem) κοιταξτε τα αποτελεσματα!!! :up:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/psybill/12429/264985/0/Screen001.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (26 Μάι. 2004 , 00:27)

Με το Com Port δεν δουλευει... Το BT Manager στο 2210 χρησιμοποιει το 8 για outgoing port ενω το RVG υποστηριζει μονο την 1.

Παντως το προγραμμα δουλευει κανονικα μεσω Bluetooth Dialup Modem (Psybill :D). To μονο μου προβλημα τωρα ειναι η μπαταρια, απο οτι βλεπω δυσκολα θα βγαζει την ημερα [τοσο του 2210 οσο και του Τ86i). Σημερα θα κανω το πρωτο full day test (7 το πρωι με οσο παει).

Αξιο λογου ειναι το οτι εκανα 2 connections ταυτοχρονα με το T68i... Bluetooth Dialup Modem && Serial Port 1 μαζι! Οταν γυρισω απο την δουλεια θα δοκιμασω να κανω ταυτοχρονα connect και απο το PC μου να δουμε αποτελεσματα...

δεν νομίζω να ηταν ταυτόχρονα. ίσως κάποιο Μπακ μιας ούτε το 2210 , ούτε το τ68ι (όπως και κανένα άλλο κινητό) δεν υποστηρίζουν πάνω από μία σύνδεση.

όσο για την μπαταρια το 6230 αντέχει χαλαρά. για το 2210 απλά βάλε να κλείνει η οθόνη με κάποιο κουμπί.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (26 Μάι. 2004 , 10:43)

δεν νομίζω να ηταν ταυτόχρονα. ίσως κάποιο Μπακ μιας ούτε το 2210 , ούτε το τ68ι (όπως και κανένα άλλο κινητό) δεν υποστηρίζουν πάνω από μία σύνδεση.

όσο για την μπαταρια το 6230 αντέχει χαλαρά. για το 2210 απλά βάλε να κλείνει η οθόνη με κάποιο κουμπί.

Λαθος.

Το 2210 υποστηριζει κανονικα πανω απο μια συνδεση. Το εχω δοκιμασει ταυτοχρονα με το Τ68i και το PC μου και δουλευει κανονικα. Για το Τ68i και γω νομιζα οτι υποστηριζει μια μονο συνδεση, αλλα πρεπει να το ξανακοιταξω. Οταν γυρισω σπιτι θα κανω το ιδιο test που ειχα κανει και με το Pocket PC.

[ OT: Δεν βαζω τονους γιατι εχω ενα προβληματακι με το ελληνικο πληκτρολογιο στο linuxaki μου αλλα θα το φτιαξω soon :) ]

[ OT continued: ΟΚ, το έφτιαξα :p ]

μέχρι πόσες? το 4150 δεν μπορούσε.

πχ δοκίμασε.

1. να εισαι στο βτ νετγουορκ

2. να είναι στο βτ AS

3. να στέλνεις κάτι στο κινητό με ftp.

τότε θα είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζει πανω από 2 ;)

Alex = the best!

Okay, θα το δοκιμάσω το βραδάκι και θα σου πώ. Πάντως η μπαταρία του 2210 δεν πολυκρατάει... Κλείνω την οθόνη με το shortcut του Pocket Plus και έχει πέσει στο 50% μέσα σε 5 ώρες... δεν θα την βγάλει μέχρι το βράδυ, ευτυχώς έφερα και το φορτιστή μαζί μου.