JIMMYS10 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Γεια σας παιδιά,όλα καλά? Μια ερώτηση άσχετη με το παραπάνω θέμα. Όταν έχω απενεργοποιημένο το mini-pro και το ανοίξω δεν παίρνω ειδοποίηση για τις κλήσεις που δέχτηκα όσο ήταν κλειστό. Τι πρέπει να κάνω για να ειδοποιούμαι για αυτές τις κλήσεις? Σας ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο, θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας. ειναι καλο; εχει καποια κουσουρια; απο ταχυτητα τι λεει; απο αυτονομια; εχει android 4 ή προβλεπεται να παρει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 την ICS το xperia s την έχει πάρει. η οθόνη του πάντως τα σπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το φορτιστη.Μαλλον εχει καει και δεν μπορω να βρω να αγορασω καινουργιο..Μηπως εχει αγορασει κανεις η εχει ιδεα απο που μπορω να παρω?? Δεν βρισκω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 http://www.xperiablog.net/2012/09/03/sony-releases-xperia-s-binaries-vanilla-android-one-step-closer/ :happy: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 http://www.xperiablog.net/2012/09/03/sony-releases-xperia-s-binaries-vanilla-android-one-step-closer/ :happy: nick εσυ κουμπωσες την τελευταια αναβαθμιση η οχι ακομα? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 nick εσυ κουμπωσες την τελευταια αναβαθμιση η οχι ακομα? Ναι ,μια χαρά Αργύρη ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ναι ,μια χαρά Αργύρη ! Παει καλυτερα η μπα? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEOGOGAS Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 εχα ακοθσει οτι στην εκδοηση android 2,3 κανει καποιο μικρο lag...θα ηθελα να ρωτησω πανω σε αυτο αν με την νεα εκδοση και την ανβαθμιση android 4 εχει διορθωθει το προβλημα?γνωριζει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Καλά νεα απο xda, dual boot στο Xperia S :) :rolleyes::cool::blink::blink: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1869487 Edited September 4, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παει καλυτερα η μπα? Καλά τα πήγαινε και πριν και τώρα ,δεν έχει καμιά εμφανή διαφορά Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση έχετε δει διαφορά στη θερμοκρασίες που πιάνει η συσκευή ή είναι ιδέα μου; Εγώ πάντως έχω να δω κιτρινίλες από την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση έχετε δει διαφορά στη θερμοκρασίες που πιάνει η συσκευή ή είναι ιδέα μου; Εγώ πάντως έχω να δω κιτρινίλες από την αναβάθμιση! πρεπει να εχεις δικο. δεν το εχω παρατηρει ομως..θα το λιωσω λιγο σημερα για αν δω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayramizim Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα και απο μενα, Αγορασα τη συσκευη χθες στα 382 ευρω. Δεν εχω ασχοληθει καθολου να δω τι παιζει, οπου να 'ναι ομως θα ξεκινησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα και απο μενα, Αγορασα τη συσκευη χθες στα 382 ευρω. Δεν εχω ασχοληθει καθολου να δω τι παιζει, οπου να 'ναι ομως θα ξεκινησω. Εχει την ics? Αν οχι περασε την τωρα που ειναι καινουριο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayramizim Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εχει την ics? Αν οχι περασε την τωρα που ειναι καινουριο. Το update μπορω να το κανω και χωρις την sim ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Το update μπορω να το κανω και χωρις την sim ; ναι.μεσω υπολογιστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Έχω το προαίσθημα ότι είναι λάθος λόγω της ομοιότητας με την τρέχουσα τιμή στα σκρουτζομάγαζα (383) αλλά εδώ το έχει ...283! http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8758 και μάλιστα αντίστοιχα προσαρμοσμένη τιμή στα προγράμματα κοσμοτέ. Δυστυχώς (?!) δεν με ενδιαφέρει αλλά, όσοι πιστοί...δοκιμάστε... @konstantinoslp Αυτη ηταν ευκαιρια. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 @konstantinoslp Αυτη ηταν ευκαιρια. Αγαπητε, μπαινω καθε μερα σκρουτζ να δω αν θα κανει καμια βουτια σε κανενα καταστημα και το ειχα δει το λαθος αυτο. Το αλλαξανε ομως μεσα σε μερικες ωρες.Αποσο ξερω απο αλλα τετοια λαθακια, δεν στο αναγνωριζουν το ποσο αυτο. Δεν νομιζω κανεις, λοιπον, να το αγορασε σε αυτη την τιμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Κωστα γιατι δεν παιρνεις μεταχειρισμενο ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Αγαπητε, μπαινω καθε μερα σκρουτζ να δω αν θα κανει καμια βουτια σε κανενα καταστημα και το ειχα δει το λαθος αυτο. Το αλλαξανε ομως μεσα σε μερικες ωρες.Αποσο ξερω απο αλλα τετοια λαθακια, δεν στο αναγνωριζουν το ποσο αυτο. Δεν νομιζω κανεις, λοιπον, να το αγορασε σε αυτη την τιμη Περιμενε λιγο να ερθουν τα νεα τηλεφωνα της εταιρειας, πιστευω θα πεσει λιγο ακομα η τιμη του. edit http://developer.sonymobile.com/2012/09/03/sony-release-binaries-to-support-jbqs-vanilla-android-xperia-s-project-download/ Edited September 5, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Αγαπητε, μπαινω καθε μερα σκρουτζ να δω αν θα κανει καμια βουτια σε κανενα καταστημα και το ειχα δει το λαθος αυτο. Το αλλαξανε ομως μεσα σε μερικες ωρες.Αποσο ξερω απο αλλα τετοια λαθακια, δεν στο αναγνωριζουν το ποσο αυτο. Δεν νομιζω κανεις, λοιπον, να το αγορασε σε αυτη την τιμη Και εγω το ειχα δει και ημουν ετοιμος να το κλεισω στις 12.30 την νυχτα και λεω κατσε να ξημερωσει να δω αν το αλλαξουν.Πηγα στην δουλεια στις 7.30 και το ειχαν αλλαξει αρα λαθος ηταν..Αλλιως θα τραβουσαν τα μαλλια τους με την μλ:X τους :lol: Και εγω στην ιδια φαση ειμαι γιατι θελω να αποφυγω να το παρω με επιδοτηση τελικα γιατι θα αλλαξω δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayramizim Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μηπως καποιος ξερει κανενα προγραμμα για την μπαταρια του κινητου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Juice Defender (plus). Πολύ καλό και με free εκδοση που δεν της λειπει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ρε παιδία να ρωτήσω κι εγω κάτι βλακόδες.... Αν κανω την τελευταία ενημέρωση 'ητε απο το update center ήτε απο το .ftf που μας παραθέτει ο nondaz, δεν θα γινω unroot??? Και επισης μπορώ να την κανω χωρίς WIPE XXXXXXXX και να έχω το τηλ μου οπως ήταν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts