kostas275 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 καλησπέρα έχω ένα sony ericsson xperia και ξαφνικά πλέον δεν μου κραταει τον κωδικό του wifi . κάθε φορά που το κλείνω το κινητό πρέπει να τού περνάω τον κωδικό ... τι έχει γίνει ???? πως μπορώ να το φτιάξω ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Σε περίπτωση που το έχει κάποιος ακόμη, ήρθε και η Oreo για το κινητό μας!!!!! Είναι να τρελαίνεσαι!!! https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=76793029&postcount=2068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 δηλαδή ? ναι το έχω ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts