konstantinoslp Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 http://talk.sonymobile.com/message/443078#443078 Όμορφα..:) :) Άντε πάλι στήσιμο από την αρχή..:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Όμορφα..:) :) Άντε πάλι στήσιμο από την αρχή..:lol: Χαχαχαχα Κάτι έσκασε http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799 ! Εν αναμονή(?)..... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 4.1 ? Άντε καλό μήνα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 4.1 ? Άντε καλό μήνα :-) Απο αυτα που γραφουν στο xda, η εκδοση που ειναι στο ptcrb (......A......) δεν ειναι η jellybean, η jellybean μαλλον θα ειναι .....B..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2154723 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Άδικα χάρηκα δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 οχι δεν χαρηκες αδικα, απλα κανεις δεν ειναι σιγουρος για τον σειριακο της εκδοσης, ας ελπισουμε οτι η επισημη απαντηση απο την Σονυ ισχυει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 οχι δεν χαρηκες αδικα, απλα κανεις δεν ειναι σιγουρος για τον σειριακο της εκδοσης, ας ελπισουμε οτι η επισημη απαντηση απο την Σονυ ισχυει Αυτο ακριβος :) σε λιγες μερες θα ξερουμε και πιστευω θα την εχουμε. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 και εγω ετσι νομιζω οτι μαλλον θα την παρουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα, το ειπαν οι γερμανοι, ολλανδοι και τωρα και μεσω της επισημης υποστηριξης. Το μονο που τους ευχομαι ειναι να ειναι της προκοπης γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την 404 στην οποια πολλες φορες phone.apk κολλαει στο ασχετο και το θεωρω σοβαρο προβλημα (εχω χασει 2 τηλεφωνηματα μεχρι τωρα και εχω κανει 3 επαννεκινησεις για να ξεκολλησει) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Άντε μαμά Sony κάνε το καλό και εγώ το επόμενο κινητό μου θα είναι πάλι Xperia :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133611 το έχει περάσει κάποιο παιδί στο κινητό? γιατί προσωπικά δεν μπόρεσα. Το πέρασα εγώ..Εντυπωσιακό ειναι, με τα ανιματιον του με τα όλα του. Τώρα από καταναλωση δεν εχω παρατηρήσει ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το πέρασα εγώ..Εντυπωσιακό ειναι, με τα ανιματιον του με τα όλα του. Τώρα από καταναλωση δεν εχω παρατηρήσει ακόμα.. πως το πέρασες? γιατί προσπαθώ να το περάσω στο φάκελο μέσα και δεν το δέχεται. το έκανες με κάποια εφαρμογή? ή σύνδεσες το κινητό στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 τι έγινε παίδες? όλοι σε αναμονή της JB και κρατάτε σιγή ιχθύος? :p και μόλις ο πρώτος τυχερός την πάρει θα γίνει χαμός? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δωσε jb στο λαο! Οχι οτι εχω lag αλλα να δω πως ειναι και το ζελεδακι.. ελπιζω να βγει ευκολο ρουτ αλλιως θα περιμενω μεχρι να βγει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 πάντως φίλε Kωσταντίνε γίνεται λίγο χαμός. Μερικά sites γράφουν ότι θα γίνει η αναβάθμιση στις 30/3 με 1/4, άλλα γράφουν μέσα προς τέλη Απρίλη. Φαύλος κύκλος:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 πάντως φίλε Kωσταντίνε γίνεται λίγο χαμός. Μερικά sites γράφουν ότι θα γίνει η αναβάθμιση στις 30/3 με 1/4, άλλα γράφουν μέσα προς τέλη Απρίλη. Φαύλος κύκλος:X Αποψη μου ειναι να περιμενουμε τους πρωτους "beta testers". Επειδη το να στησω το κινητο μου ειναι σχεδον μια μερα δουλεια, δεν ψηνομαι να μπω στη διαδικασια και τελικα ναναι μουφα η jb. Απο τη στιγμη που σε καλυπτει η ics δεν χρειαζεται να ανυπομονεις..σκεψου οτι θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση που θα παρεις οποτε θα τη φας στη μαπα για οσο εχεις το κινητο. Οποτε μη βιαζεσαι..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αποψη μου ειναι να περιμενουμε τους πρωτους "beta testers". Επειδη το να στησω το κινητο μου ειναι σχεδον μια μερα δουλεια, δεν ψηνομαι να μπω στη διαδικασια και τελικα ναναι μουφα η jb. Απο τη στιγμη που σε καλυπτει η ics δεν χρειαζεται να ανυπομονεις..σκεψου οτι θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση που θα παρεις οποτε θα τη φας στη μαπα για οσο εχεις το κινητο. Οποτε μη βιαζεσαι..:p Έτσι. Beta testing σε παλικάρια του xda να κάνω, αλλά όχι και στη Sony. Αν βγει αύριο, δε με βλέπω να μην τη χρησιμοποιώ πριν περάσει 2μηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εμένα με βλέπω το βράδυ να περνάω custom rom. Μήπως και είναι καλύτερη από την stock. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Ρε να πάρει για κάποιο λόγο ενώ είχα CWM δεν έχω πλέον. Και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα. Όχι τίποτα άλλο αλλά υπάρχουν 2-3 mods στους XDA που θέλω πολύ να χρησιμοποιήσω αλλά είναι όλα με φλας μέσω cwm. :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 εγώ βρήκα σε site πωλήσεων ένα Xperia S με έκδοση 4.1 επίσημη. έτσι αναφέρει ο τύπος που το πουλάει. αλήθεια? μούφα? κανείς δεν γνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 μουφα, ειναι μια δοκιμαστικη που εβγαλαν και δεν εχει σημα κινητης, πρακτικα να στο πω δεν δουλευει το τηλεφωνο σαν τηλεφωνο. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει στους xda και στο youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 εγώ βρήκα σε site πωλήσεων ένα Xperia S με έκδοση 4.1 επίσημη. έτσι αναφέρει ο τύπος που το πουλάει. αλήθεια? μούφα? κανείς δεν γνωρίζει Έχει βγει ποιο νέα έκδοση 4.2.0 δες την εικόνα από κάτω! Το ποιο πιθανό είναι να την έχει περάσει από το xda! Οκ, στην εικόνα από κάτω έπαιξα με το build.brop για την ανάγκη του ποστ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει στους xda και στο youtube? Ναι αυτη ειναι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Τις αρχικες οθονες πως μπορουμε να τις μειωσουμε απο 5? Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Τις αρχικες οθονες πως μπορουμε να τις μειωσουμε απο 5? Με άλλον launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts