Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όμορφα..:) :)

Άντε πάλι στήσιμο από την αρχή..:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όμορφα..:) :)

Άντε πάλι στήσιμο από την αρχή..:lol:

Χαχαχαχα

Κάτι έσκασε http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=20799 !

Εν αναμονή(?).....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

4.1 ? Άντε καλό μήνα :-)

Απο αυτα που γραφουν στο xda, η εκδοση που ειναι στο ptcrb (......A......) δεν ειναι η jellybean, η jellybean μαλλον θα ειναι .....B.....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2154723

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

οχι δεν χαρηκες αδικα, απλα κανεις δεν ειναι σιγουρος για τον σειριακο της εκδοσης, ας ελπισουμε οτι η επισημη απαντηση απο την Σονυ ισχυει
All it takes is a swipe...

οχι δεν χαρηκες αδικα, απλα κανεις δεν ειναι σιγουρος για τον σειριακο της εκδοσης, ας ελπισουμε οτι η επισημη απαντηση απο την Σονυ ισχυει

Αυτο ακριβος :) σε λιγες μερες θα ξερουμε και πιστευω θα την εχουμε.

και εγω ετσι νομιζω οτι μαλλον θα την παρουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα, το ειπαν οι γερμανοι, ολλανδοι και τωρα και μεσω της επισημης υποστηριξης. Το μονο που τους ευχομαι ειναι να ειναι της προκοπης γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την 404 στην οποια πολλες φορες phone.apk κολλαει στο ασχετο και το θεωρω σοβαρο προβλημα (εχω χασει 2 τηλεφωνηματα μεχρι τωρα και εχω κανει 3 επαννεκινησεις για να ξεκολλησει)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133611

το έχει περάσει κάποιο παιδί στο κινητό? γιατί προσωπικά δεν μπόρεσα.

Το πέρασα εγώ..Εντυπωσιακό ειναι, με τα ανιματιον του με τα όλα του. Τώρα από καταναλωση δεν εχω παρατηρήσει ακόμα..

Το πέρασα εγώ..Εντυπωσιακό ειναι, με τα ανιματιον του με τα όλα του. Τώρα από καταναλωση δεν εχω παρατηρήσει ακόμα..

πως το πέρασες? γιατί προσπαθώ να το περάσω στο φάκελο μέσα και δεν το δέχεται. το έκανες με κάποια εφαρμογή? ή σύνδεσες το κινητό στο pc?

τι έγινε παίδες? όλοι σε αναμονή της JB και κρατάτε σιγή ιχθύος? :p και μόλις ο πρώτος τυχερός την πάρει θα γίνει χαμός? :lol:

Δωσε jb στο λαο! Οχι οτι εχω lag αλλα να δω πως ειναι και το ζελεδακι.. ελπιζω να βγει ευκολο ρουτ αλλιως θα περιμενω μεχρι να βγει
[sIGPIC][/sIGPIC]

πάντως φίλε Kωσταντίνε γίνεται λίγο χαμός. Μερικά sites γράφουν ότι θα γίνει η αναβάθμιση στις 30/3 με 1/4, άλλα γράφουν μέσα προς τέλη Απρίλη. Φαύλος κύκλος:X

πάντως φίλε Kωσταντίνε γίνεται λίγο χαμός. Μερικά sites γράφουν ότι θα γίνει η αναβάθμιση στις 30/3 με 1/4, άλλα γράφουν μέσα προς τέλη Απρίλη. Φαύλος κύκλος:X

Αποψη μου ειναι να περιμενουμε τους πρωτους "beta testers". Επειδη το να στησω το κινητο μου ειναι σχεδον μια μερα δουλεια, δεν ψηνομαι να μπω στη διαδικασια και τελικα ναναι μουφα η jb. Απο τη στιγμη που σε καλυπτει η ics δεν χρειαζεται να ανυπομονεις..σκεψου οτι θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση που θα παρεις οποτε θα τη φας στη μαπα για οσο εχεις το κινητο. Οποτε μη βιαζεσαι..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αποψη μου ειναι να περιμενουμε τους πρωτους "beta testers". Επειδη το να στησω το κινητο μου ειναι σχεδον μια μερα δουλεια, δεν ψηνομαι να μπω στη διαδικασια και τελικα ναναι μουφα η jb. Απο τη στιγμη που σε καλυπτει η ics δεν χρειαζεται να ανυπομονεις..σκεψου οτι θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση που θα παρεις οποτε θα τη φας στη μαπα για οσο εχεις το κινητο. Οποτε μη βιαζεσαι..:p

Έτσι.

Beta testing σε παλικάρια του xda να κάνω, αλλά όχι και στη Sony.

Αν βγει αύριο, δε με βλέπω να μην τη χρησιμοποιώ πριν περάσει 2μηνο...

Ρε να πάρει για κάποιο λόγο ενώ είχα CWM δεν έχω πλέον. Και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα. Όχι τίποτα άλλο αλλά υπάρχουν 2-3 mods στους XDA που θέλω πολύ να χρησιμοποιήσω αλλά είναι όλα με φλας μέσω cwm. :/
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ βρήκα σε site πωλήσεων ένα Xperia S με έκδοση 4.1 επίσημη. έτσι αναφέρει ο τύπος που το πουλάει. αλήθεια? μούφα? κανείς δεν γνωρίζει

μουφα, ειναι μια δοκιμαστικη που εβγαλαν και δεν εχει σημα κινητης, πρακτικα να στο πω δεν δουλευει το τηλεφωνο σαν τηλεφωνο.

εγώ βρήκα σε site πωλήσεων ένα Xperia S με έκδοση 4.1 επίσημη. έτσι αναφέρει ο τύπος που το πουλάει. αλήθεια? μούφα? κανείς δεν γνωρίζει

Έχει βγει ποιο νέα έκδοση 4.2.0 δες την εικόνα από κάτω!

Το ποιο πιθανό είναι να την έχει περάσει από το xda!

Οκ, στην εικόνα από κάτω έπαιξα με το build.brop για την ανάγκη του ποστ

είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει στους xda και στο youtube?

Ναι αυτη ειναι

Τις αρχικες οθονες πως μπορουμε να τις μειωσουμε απο 5?

Με άλλον launcher

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia S