Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω την αγγλική συσκευή με έκδοση 6.1.A.2.45 και locked bootloader.

Θα υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την ελληνική έκδοση

LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55

Με φοβίζει που στο όνομα αρχείου γράφει LT26 αντί LT26i. Υπάρχει λέτε κίνδυνος για brick ;

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πιστεύω ότι έγραψαν "λάθος " όνομα.

Ας απάντηση και κάποιος άλλος για το θέμα αυτό, μην σε παρω στο λαιμο μου.

Δες την εικόνα από κάτω, αγορά από το πλαίσιο

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55 ;

Με φοβίζει που στο όνομα αρχείου γράφει LT26 αντί LT26i. Υπάρχει λέτε κίνδυνος για brick ;

Μπορώ να ρωτήσω γιατί θες να το κάνεις αυτό όμως;

Κι εγώ την Αγγλική έχω, και είναι ακριβώς οι ίδιες...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55 ;

Κ γιατι δεν φλασαρεις μια generic αντι για την ελληνικη? Ολες υποστηριζουν ελληνικα. Αυτη που τη βρηκες στο uploaded ?

κανε μια επαναφορα του τηλεφωνου

Τι εννοείς; Εργοστασιακές ρυθμίσεις; Και τι θα χάσω απο αυτό; Φώτος βίντεος, μηνύματα θα τα χάσω;

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πιστεύω ότι έγραψαν "λάθος " όνομα.

Ας απάντηση και κάποιος άλλος για το θέμα αυτό, μην σε παρω στο λαιμο μου.

Δες την εικόνα από κάτω, αγορά από το πλαίσιο

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Μπορώ να ρωτήσω γιατί θες να το κάνεις αυτό όμως;

Κι εγώ την Αγγλική έχω, και είναι ακριβώς οι ίδιες...

Κ γιατι δεν φλασαρεις μια generic αντι για την ελληνικη? Ολες υποστηριζουν ελληνικα. Αυτη που τη βρηκες στο uploaded ?

Νομίζω ότι η ελληνική υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα sms χωρίς modifications :confused:

Επίσης απ' ότι έχω δει παίρνει πιο γρήγορα τα updates απ' ότι η Uk unbranded που έχω και τέλος με τον τρόπο αυτό θα μπορώ ευκολότερα να έχω και root στη .55 σε σχέση με άλλους πολύπλοκους οδηγούς που έχω δει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ;

Δεν ξερω αν υποστηριζει τους 160 χαρακτηρες μπορει να εχεις δικιο. Το λινκ σου ειναι απο αξιοπιστη πηγη?

Δεν ξερω αν υποστηριζει τους 160 χαρακτηρες μπορει να εχεις δικιο. Το λινκ σου ειναι απο αξιοπιστη πηγη?

Εδώ (459,87 MB) ο Bin4ry έχει το link "Xperia Stock ROM Collection for all devices: Click ". Από εκεί είδα το link για την ελληνική.

Έχω κι αυτό (339.71 MB) το link για ελληνική rom που είχε νομίζω δημοσιεύσει κάποιο μέλος εδώ μέσα.

Το λινκ ειναι απο Bin4ry, δες την υπογραφη του στο πρωτο ποστ εκει που γραφει Xperia Stock ROM Collection for all devices: Click http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Διαβάστε λίγο εδώ για 160 χαρακτήρες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784

Δεν ειναι τοσο δύσκολο..

λιγο προσοχή θέλει

:happy:

Διαβάστε λίγο εδώ για 160 χαρακτήρες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784

Δεν ειναι τοσο δύσκολο..

λιγο προσοχή θέλει

:happy:

επειδη εκανα την βλακεια εκει που λεει για το αρχειο '' com.sonyericsson.conversations_preferences.xml'' το εσβησα καταλαθος!!!! τωρα τι κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά πέρασα αυτή την ελληνική rom, έκανα root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά update σε .55 μέσω ΟΤΑ. Το κινητό φαίνεται να αποκρίνεται πιο γρήγορα από την .45 που είχα πριν :). Κι έχω 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα sms.

Επίσης όταν πήρα το κινητό είχα βγάλει την εργοστασιακή προστασία οθόνης κι είχα βάλει ένα screen protector. Τώρα που άλλαξα οθόνη άφησα την εργοστασιακή προστασία κι έβαλα από πάνω ένα screen protector. Νομίζω ότι έτσι τα capacitive κουμπιά έχουν γίνει πιο αναίσθητα.

Edited by SubWrc

εσβησες ολοκληρο το αρχείο?

Αν ναι, οι λυσεις ειναι ρεστορε απο σένα, αλλιώς θα περιμένεις να σου το στειλει καποιος απο το δικο του κινητο...

εγω δεν μπορώ για 2 μερες ειμαι στρατο...:(

επειδη εκανα την βλακεια εκει που λεει για το αρχειο '' com.sonyericsson.conversations_preferences.xml'' το εσβησα καταλαθος!!!! τωρα τι κανω?

Εδώ είναι το δικό μου

https://www.box.com/shared/mcokew9wq3kwrhxc5gzi

Δεν είχα σκοπό να αφήσω την οθόνη χωρίς screen protector ,απλά ήθελα να βγάλω αυτόν που έχει και να βάλω άλλον..Σε παλαιότερα κινητά που είχα , πάντα έβαζα προστατευτική μεμβράνη αλλά ποτέ δεν έχανα την επαφή με την οθόνη.

Δεν ξέρω γιατί μου χτυπάει τόσο άσχημα στο xperia..Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα θέλει άλλαγμα έτσι κι αλλιώς οπότε την αφήνω μέχρι τότε..

Εδώ στο φόρουμ την έχει ξεκολλήσει κάποιος ??Αν ναι, Θέλω να μου πει εντυπώσεις!

Εγώ την έβγαλα, δεν είναι κάτι δύσκολο κι αφού καθάρισα καλά την οθόνη με πανάκι έβαλα αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/MATTE-6-screen-cover-guards-film-foil-for-Sony-Ericsson-xperia-S-LT26i-/300709108817?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Η συγκεκριμένη είναι matte, που προσωπικά μ' αρέσει και σαν αίσθηση αφής, (γλιστράει πολύ πιο εύκολα το δάκτυλο) και στο πως φαίνεται συνολικά η οθόνη, που φαίνεται λιγότερο "λαμπερή". Σίγουρα έχεις και καλύτερη απόκριση στα πλήκτρα αφής που πάντα όμως θέλουν τον τρόπο τους. (Συνήθεια είναι). Στο youtube θα βρεις πολλά βίντεο με οδηγίες για σωστή τοποθέτηση screen protector.

Και άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα,

σαν σύνολο το S τους 6 μήνες που είμαστε μαζί, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ισορροπημένο τηλέφωνο, γρήγορο (με safari το scrolling στην οθονούλα του iphone 4s δείχνει λιγότερο smooth) φαίνεται και είναι πολύ όμορφο με καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά καλές φωτογραφίες.

ειναι ενα εξαιρετικο allrounder αλλα δεν ξεχωριζει σε τπτ, δεν εχει το κατι τις που δεν θα βρεις σε κανενα αλλο κινητο οπως πχ το πολυκαρβονικο στο HOX, το μεταλλο στο HOS, την απιστευτη οθονη στα samsung, τις τρελες φωτογραφικες στα Νοκια κοκ...τα κανει ολα και τα κανει καλα το S.
All it takes is a swipe...

ειναι ενα εξαιρετικο allrounder αλλα δεν ξεχωριζει σε τπτ, δεν εχει το κατι τις που δεν θα βρεις σε κανενα αλλο κινητο οπως πχ το πολυκαρβονικο στο HOX, το μεταλλο στο HOS, την απιστευτη οθονη στα samsung, τις τρελες φωτογραφικες στα Νοκια κοκ...τα κανει ολα και τα κανει καλα το S.

Καθενας με την αποψη του και συμφωνω στα περισσοτερα εκτος τα εντονα..τουλαχιστον εισαι εξω κάνεις την δουλεια σου ..βλεπεις ποιος σε παιρνει τηλ ,ποιον θες να παρεις ..που πως και τι ...

Νομιζω οτι η οθονη του ειναι κατι παραπανω απο allrounder ,τα ρεστα υποκειμενικα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

ειναι πολυ καλη, αλλα οι γωνιες θεασης ειναι απογοητευτικες...

ειναι πολυ καλη, αλλα οι γωνιες θεασης ειναι απογοητευτικες...

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό.. Ούτε και μία φορά δεν έχω κρατήσει το κινητό μου σε άλλη γωνία εκτός από κάθετα. Για να βλέπω τι κάνω!

Πως το κρατάτε ρε παιδιά; σε γωνία 65 μοιρών;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

ειχες ποτε σου amoled/lcd2? δεν ειναι μονο ξερεις που ασπριζει αλλα χανονται και τα χρωματα στις γωνιες. Δεν ειναι καμμια δικη μου ιδιοτροπια, εχει πεσει πολυ ερευνα στο αντικειμενο.

Τι εννοω, δες το Ζ αναμεσα σε amoled + Nexus4

http://i1254.photobucket.com/albums/hh609/men3wh/comparison1.png

Edited by ea6gka

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό.. Ούτε και μία φορά δεν έχω κρατήσει το κινητό μου σε άλλη γωνία εκτός από κάθετα. Για να βλέπω τι κάνω!

Oυτε κι εγω ,λες και θα μοιραζεσαι την οθονη με 2-3 αλλα ατομα οποτε θα πρεπει να βλεπουν ολοι μαζι ..στις 4+' τα παντα απο καθε γωνια ..μαρκετιν κορεατικο μοιαζει :p

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Θα μοιραστώ την απορία σου κι εγώ :)

Και συγγνώμη, αλλά στην φωτογραφία βλέπω υπερκορεσμένα χρώματα δεξιά κι αριστερά.

Edited by fasttam

:lol: κ γω παντα αυτο σκεφτομουν οταν διαβαζα σχολια για μοιρες κ τετοια χαχα

• The title was changed to Sony Xperia S