Karthan7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 έχω την αγγλική συσκευή με έκδοση 6.1.A.2.45 και locked bootloader. Θα υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την ελληνική έκδοση LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55 Με φοβίζει που στο όνομα αρχείου γράφει LT26 αντί LT26i. Υπάρχει λέτε κίνδυνος για brick ; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πιστεύω ότι έγραψαν "λάθος " όνομα. Ας απάντηση και κάποιος άλλος για το θέμα αυτό, μην σε παρω στο λαιμο μου. Δες την εικόνα από κάτω, αγορά από το πλαίσιο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 έχω την αγγλική συσκευή με έκδοση 6.1.A.2.45 και locked bootloader. Θα υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την ελληνική έκδοση LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55 ; Με φοβίζει που στο όνομα αρχείου γράφει LT26 αντί LT26i. Υπάρχει λέτε κίνδυνος για brick ; Μπορώ να ρωτήσω γιατί θες να το κάνεις αυτό όμως; Κι εγώ την Αγγλική έχω, και είναι ακριβώς οι ίδιες... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 έχω την αγγλική συσκευή με έκδοση 6.1.A.2.45 και locked bootloader. Θα υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω την ελληνική έκδοση LT26_1257-4626_Greek Unbranded.ftf που υπάρχει εδώ , μετά να κάνω root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά μέσω OTA update σε 2.55 ; Με φοβίζει που στο όνομα αρχείου γράφει LT26 αντί LT26i. Υπάρχει λέτε κίνδυνος για brick ; Κ γιατι δεν φλασαρεις μια generic αντι για την ελληνικη? Ολες υποστηριζουν ελληνικα. Αυτη που τη βρηκες στο uploaded ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 κανε μια επαναφορα του τηλεφωνου Τι εννοείς; Εργοστασιακές ρυθμίσεις; Και τι θα χάσω απο αυτό; Φώτος βίντεος, μηνύματα θα τα χάσω; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πιστεύω ότι έγραψαν "λάθος " όνομα. Ας απάντηση και κάποιος άλλος για το θέμα αυτό, μην σε παρω στο λαιμο μου. Δες την εικόνα από κάτω, αγορά από το πλαίσιο Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορώ να ρωτήσω γιατί θες να το κάνεις αυτό όμως; Κι εγώ την Αγγλική έχω, και είναι ακριβώς οι ίδιες... Κ γιατι δεν φλασαρεις μια generic αντι για την ελληνικη? Ολες υποστηριζουν ελληνικα. Αυτη που τη βρηκες στο uploaded ? Νομίζω ότι η ελληνική υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα sms χωρίς modifications :confused: Επίσης απ' ότι έχω δει παίρνει πιο γρήγορα τα updates απ' ότι η Uk unbranded που έχω και τέλος με τον τρόπο αυτό θα μπορώ ευκολότερα να έχω και root στη .55 σε σχέση με άλλους πολύπλοκους οδηγούς που έχω δει. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ; Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν ξερω αν υποστηριζει τους 160 χαρακτηρες μπορει να εχεις δικιο. Το λινκ σου ειναι απο αξιοπιστη πηγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν ξερω αν υποστηριζει τους 160 χαρακτηρες μπορει να εχεις δικιο. Το λινκ σου ειναι απο αξιοπιστη πηγη? Εδώ (459,87 MB) ο Bin4ry έχει το link "Xperia Stock ROM Collection for all devices: Click ". Από εκεί είδα το link για την ελληνική. Έχω κι αυτό (339.71 MB) το link για ελληνική rom που είχε νομίζω δημοσιεύσει κάποιο μέλος εδώ μέσα. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν ξερω αν υποστηριζει τους 160 χαρακτηρες μπορει να εχεις δικιο. Το λινκ σου ειναι απο αξιοπιστη πηγη? Το λινκ ειναι απο Bin4ry, δες την υπογραφη του στο πρωτο ποστ εκει που γραφει Xperia Stock ROM Collection for all devices: Click http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Διαβάστε λίγο εδώ για 160 χαρακτήρες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Δεν ειναι τοσο δύσκολο.. λιγο προσοχή θέλει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Διαβάστε λίγο εδώ για 160 χαρακτήρες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Δεν ειναι τοσο δύσκολο.. λιγο προσοχή θέλει :happy: επειδη εκανα την βλακεια εκει που λεει για το αρχειο '' com.sonyericsson.conversations_preferences.xml'' το εσβησα καταλαθος!!!! τωρα τι κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 ξαναγραψτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Τελικά πέρασα αυτή την ελληνική rom, έκανα root με τη μέθοδο του Bin4ry και μετά update σε .55 μέσω ΟΤΑ. Το κινητό φαίνεται να αποκρίνεται πιο γρήγορα από την .45 που είχα πριν :). Κι έχω 160 ελληνικούς χαρακτήρες στα sms. Επίσης όταν πήρα το κινητό είχα βγάλει την εργοστασιακή προστασία οθόνης κι είχα βάλει ένα screen protector. Τώρα που άλλαξα οθόνη άφησα την εργοστασιακή προστασία κι έβαλα από πάνω ένα screen protector. Νομίζω ότι έτσι τα capacitive κουμπιά έχουν γίνει πιο αναίσθητα. Edited February 12, 2013 by SubWrc Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 ξαναγραψτο... Πως να το ξαναγράψω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εσβησες ολοκληρο το αρχείο? Αν ναι, οι λυσεις ειναι ρεστορε απο σένα, αλλιώς θα περιμένεις να σου το στειλει καποιος απο το δικο του κινητο... εγω δεν μπορώ για 2 μερες ειμαι στρατο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 επειδη εκανα την βλακεια εκει που λεει για το αρχειο '' com.sonyericsson.conversations_preferences.xml'' το εσβησα καταλαθος!!!! τωρα τι κανω? Εδώ είναι το δικό μου https://www.box.com/shared/mcokew9wq3kwrhxc5gzi Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Να σαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν είχα σκοπό να αφήσω την οθόνη χωρίς screen protector ,απλά ήθελα να βγάλω αυτόν που έχει και να βάλω άλλον..Σε παλαιότερα κινητά που είχα , πάντα έβαζα προστατευτική μεμβράνη αλλά ποτέ δεν έχανα την επαφή με την οθόνη. Δεν ξέρω γιατί μου χτυπάει τόσο άσχημα στο xperia..Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα θέλει άλλαγμα έτσι κι αλλιώς οπότε την αφήνω μέχρι τότε.. Εδώ στο φόρουμ την έχει ξεκολλήσει κάποιος ??Αν ναι, Θέλω να μου πει εντυπώσεις! Εγώ την έβγαλα, δεν είναι κάτι δύσκολο κι αφού καθάρισα καλά την οθόνη με πανάκι έβαλα αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/MATTE-6-screen-cover-guards-film-foil-for-Sony-Ericsson-xperia-S-LT26i-/300709108817?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 Η συγκεκριμένη είναι matte, που προσωπικά μ' αρέσει και σαν αίσθηση αφής, (γλιστράει πολύ πιο εύκολα το δάκτυλο) και στο πως φαίνεται συνολικά η οθόνη, που φαίνεται λιγότερο "λαμπερή". Σίγουρα έχεις και καλύτερη απόκριση στα πλήκτρα αφής που πάντα όμως θέλουν τον τρόπο τους. (Συνήθεια είναι). Στο youtube θα βρεις πολλά βίντεο με οδηγίες για σωστή τοποθέτηση screen protector. Και άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα, σαν σύνολο το S τους 6 μήνες που είμαστε μαζί, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ισορροπημένο τηλέφωνο, γρήγορο (με safari το scrolling στην οθονούλα του iphone 4s δείχνει λιγότερο smooth) φαίνεται και είναι πολύ όμορφο με καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά καλές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ειναι ενα εξαιρετικο allrounder αλλα δεν ξεχωριζει σε τπτ, δεν εχει το κατι τις που δεν θα βρεις σε κανενα αλλο κινητο οπως πχ το πολυκαρβονικο στο HOX, το μεταλλο στο HOS, την απιστευτη οθονη στα samsung, τις τρελες φωτογραφικες στα Νοκια κοκ...τα κανει ολα και τα κανει καλα το S. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ειναι ενα εξαιρετικο allrounder αλλα δεν ξεχωριζει σε τπτ, δεν εχει το κατι τις που δεν θα βρεις σε κανενα αλλο κινητο οπως πχ το πολυκαρβονικο στο HOX, το μεταλλο στο HOS, την απιστευτη οθονη στα samsung, τις τρελες φωτογραφικες στα Νοκια κοκ...τα κανει ολα και τα κανει καλα το S. Καθενας με την αποψη του και συμφωνω στα περισσοτερα εκτος τα εντονα..τουλαχιστον εισαι εξω κάνεις την δουλεια σου ..βλεπεις ποιος σε παιρνει τηλ ,ποιον θες να παρεις ..που πως και τι ... Νομιζω οτι η οθονη του ειναι κατι παραπανω απο allrounder ,τα ρεστα υποκειμενικα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ειναι πολυ καλη, αλλα οι γωνιες θεασης ειναι απογοητευτικες... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ειναι πολυ καλη, αλλα οι γωνιες θεασης ειναι απογοητευτικες... Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό.. Ούτε και μία φορά δεν έχω κρατήσει το κινητό μου σε άλλη γωνία εκτός από κάθετα. Για να βλέπω τι κάνω! Πως το κρατάτε ρε παιδιά; σε γωνία 65 μοιρών; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) ειχες ποτε σου amoled/lcd2? δεν ειναι μονο ξερεις που ασπριζει αλλα χανονται και τα χρωματα στις γωνιες. Δεν ειναι καμμια δικη μου ιδιοτροπια, εχει πεσει πολυ ερευνα στο αντικειμενο. Τι εννοω, δες το Ζ αναμεσα σε amoled + Nexus4 http://i1254.photobucket.com/albums/hh609/men3wh/comparison1.png Edited February 13, 2013 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό.. Ούτε και μία φορά δεν έχω κρατήσει το κινητό μου σε άλλη γωνία εκτός από κάθετα. Για να βλέπω τι κάνω! Πως το κρατάτε ρε παιδιά; σε γωνία 65 μοιρών; Oυτε κι εγω ,λες και θα μοιραζεσαι την οθονη με 2-3 αλλα ατομα οποτε θα πρεπει να βλεπουν ολοι μαζι ..στις 4+' τα παντα απο καθε γωνια ..μαρκετιν κορεατικο μοιαζει :p Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό.. Ούτε και μία φορά δεν έχω κρατήσει το κινητό μου σε άλλη γωνία εκτός από κάθετα. Για να βλέπω τι κάνω! Πως το κρατάτε ρε παιδιά; σε γωνία 65 μοιρών; Θα μοιραστώ την απορία σου κι εγώ :) Και συγγνώμη, αλλά στην φωτογραφία βλέπω υπερκορεσμένα χρώματα δεξιά κι αριστερά. Edited February 13, 2013 by fasttam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό.. Ούτε και μία φορά δεν έχω κρατήσει το κινητό μου σε άλλη γωνία εκτός από κάθετα. Για να βλέπω τι κάνω! Πως το κρατάτε ρε παιδιά; σε γωνία 65 μοιρών; :lol: κ γω παντα αυτο σκεφτομουν οταν διαβαζα σχολια για μοιρες κ τετοια χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts