Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδία να ρωτήσω κι εγω κάτι βλακόδες.... Αν κανω την τελευταία ενημέρωση 'ητε απο το update center ήτε απο το .ftf που μας παραθέτει ο nondaz, δεν θα γινω unroot??? Και επισης μπορώ να την κανω χωρίς WIPE XXXXXXXX και να έχω το τηλ μου οπως ήταν????

Μάλλον θα γίνει unroot άλλα υπάρχει τρόπος για ρουτ. Ναι μπορείς χωρίς wipe

Για δες εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599303

Edited by bpapad81

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Μετά το τελευταίο update (6.1.Α.2.45) παρατήρησα ότι δουλεύει σε μερικές εφαρμογές το talkback χωρίς να το είναι ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις, το κάνει πάντα στον dolphin browser.

Έψαξα λίγο στο google και το αντιμετωπίζουν και άλλοι, αλλά λύση δεν βρήκα !

Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ;

Καλησπέρα,

Μετά το τελευταίο update (6.1.Α.2.45) παρατήρησα ότι δουλεύει σε μερικές εφαρμογές το talkback χωρίς να το είναι ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις, το κάνει πάντα στον dolphin browser.

Έψαξα λίγο στο google και το αντιμετωπίζουν και άλλοι, αλλά λύση δεν βρήκα !

Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ;

τι είναι το talkback

Εχει κανει καποιος root με αυτη τη μεθοδο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1856287&highlight=preserving+root+on+ics

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γεια, καινούργιος στο xperia S, αφού αποφάσισα να θυμηθώ τα νιάτα μου με το P800, 990, 910, Ρ1 μέχρι το G900 :rolleyes:

Μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος, το τηλέφωνο δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, το μοναδικό που δεν μου άρεσε, η απόχρωση του λευκού, διορθώθηκε εύκολα με το screen aadjuster.

Μια ερώτηση. Έχει συνδεθεί κανείς μέσα από το Wifi με κάποιον άλλο υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο;

Από το Συνδεδεμένες συσκευές βλέπει τον άλλο υπολογιστή, αλλά κάθε φορά που πατ'αω επάνω μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και να ξαναδοκιμάσω αργότερα.

θέλω να περάσω mkv video 1080p ,χρειάζεται κάποιο convert , μπορώ να το περάσω αυτούσιο με τον φάκελο ,γιατί παρουσιάζει δυσκολίες !

τελικά από ότι διάβασα ,δεν μπορώ να μεταφέρω μeγαλυστερο αρχείο από 4 gb ,λογω fat32 format ,οποτε πρεπει να κανω split η convert με μεγαλύτερη συμπίεση

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Γεια, καινούργιος στο xperia S, αφού αποφάσισα να θυμηθώ τα νιάτα μου με το P800, 990, 910, Ρ1 μέχρι το G900 :rolleyes:

Μέχρι στιγμής αρκετά ικανοποιημένος, το τηλέφωνο δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, το μοναδικό που δεν μου άρεσε, η απόχρωση του λευκού, διορθώθηκε εύκολα με το screen aadjuster.

Μια ερώτηση. Έχει συνδεθεί κανείς μέσα από το Wifi με κάποιον άλλο υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο;

Από το Συνδεδεμένες συσκευές βλέπει τον άλλο υπολογιστή, αλλά κάθε φορά που πατ'αω επάνω μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και να ξαναδοκιμάσω αργότερα.

Για μεταφορα αρχειων θες?

Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο αλλο προγραμμα?

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα:)

Μηπως μπορει καποιος να μου λυσει την απορια,πως δουλευει το nfc για μεταφορα αρχειων?(οχι τα smart tags).

Ξερετε, αυτο που τα βαζεις πλατη πλατη:lol:

Εγω παντως με ενα s και ενα p,δεν καταφερνω τιποτα,μα τιποτα:p

Κανενας που να το εχει δοκιμασει?

sks13 :alien:

Εχει κανει καποιος root με αυτη τη μεθοδο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1856287&highlight=preserving+root+on+ics

Αυτος ο οδηγός ειναι πιο ευκολος και νομιζω και πιο σιγουρος

Καλησπερα:)

Μηπως μπορει καποιος να μου λυσει την απορια,πως δουλευει το nfc για μεταφορα αρχειων?(οχι τα smart tags).

Ξερετε, αυτο που τα βαζεις πλατη πλατη:lol:

Εγω παντως με ενα s και ενα p,δεν καταφερνω τιποτα,μα τιποτα:p

Κανενας που να το εχει δοκιμασει?

καλημέρα. πρωτα απο όλα πρεπει να κάνεις την συσκευή που θες να μεταφέρεις τα αρχεία, pair μέσω bluetooth. Αφου το κάνεις, ανοίγεις το αρχειο, πχ τραγούδι, mp3, ακουμπας τα 2 κινητά και αγγιζεις την οθόνη για να επιβεβαιώσεις την μετφορά του αρχείου.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Για μεταφορα αρχειων θες?

Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο αλλο προγραμμα?

Όχι για μεταφορά αρχείων, εκεί χρησιμοποιώ το Wondershare MobileGo for Android. Θέλω ας πούμε να δω ένα avi που είναι στον υπολογιστή ή να ακούσω ένα τραγούδι που έχω εκεί. Έχω ορίσει στον υπολογιστή κάποιους φακέλλους κοινόχρηστους, αλλά δεν τους βλέπει.

Όχι για μεταφορά αρχείων, εκεί χρησιμοποιώ το Wondershare MobileGo for Android. Θέλω ας πούμε να δω ένα avi που είναι στον υπολογιστή ή να ακούσω ένα τραγούδι που έχω εκεί. Έχω ορίσει στον υπολογιστή κάποιους φακέλλους κοινόχρηστους, αλλά δεν τους βλέπει.

με ενδιαφέρει και εμένα αυτό ,έχω απενεργοποιήσει το firewall αλλά τίποτα

Καλημέρα. Καταγραφή οθόνης σε μορφή φώτο δηλαδή, μπορεί να γίνει και με τι πρόγραμμα; Ευχαριστώ.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Ρωτησα για root

και απαντησες για rom (εγκατασταση της ics).

Αυτος ο οδηγός ειναι πιο ευκολος και νομιζω και πιο σιγουρος

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα. Καταγραφή οθόνης σε μορφή φώτο δηλαδή, μπορεί να γίνει και με τι πρόγραμμα; Ευχαριστώ.

Πατησε ταυτοχρονα παρατεταμενα το κουμπι on-off και το volume down ;)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ρωτησα για root

και απαντησες για rom (εγκατασταση της ics).

Οκ, εχεις δικιο. θα ξανα στειλω το σωστο..

δες αυτά

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742992

Edited by bpapad81

Κι εγώ το δοκίμασα και μου βγάζει το ίδιο. Είχα ρωτήσει κι εγώ σε παλιότερο post αλλά λύση δεν βρέθηκε. Και όσες φορές το δοκιμάζω το ίδιο μου βγάζει. Κρίμα γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμη λειτουργία.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

παιδες μια απλη ερωτηση θελω να κανω.

πηγα και ειδα το κινητο σημερα, για να το ξεκλειδωσεις και να μπεις στο μενου πρεπει να πατησεις το κουμπι απο πανω? αν πατησεις καποιο πλαινο δεν εμφανιζει στην οθονη επιλογη για ξεκλειδωμα?

μου φαινεται πολυ αβολο καθως θελει 2 χερια για να φτασεις απο πανω οταν το κρατας με εναν συνηθισμενο τροπο..και ξενερωσα.

μηπως γινεται και αλλιως και δεν το ειδα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

πηγα και ειδα το κινητο σημερα, για να το ξεκλειδωσεις και να μπεις στο μενου πρεπει να πατησεις το κουμπι απο πανω? αν πατησεις καποιο πλαινο δεν εμφανιζει στην οθονη επιλογη για ξεκλειδωμα?

μου φαινεται πολυ αβολο καθως θελει 2 χερια για να φτασεις απο πανω οταν το κρατας με εναν συνηθισμενο τροπο..και ξενερωσα.

Μόνο έτσι γίνετε από τη μάνα του . Άλλα υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που μπορούν να κάνουν αυτό που θέλεις.

Μόνο έτσι γίνετε από τη μάνα του . Άλλα υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που μπορούν να κάνουν αυτό που θέλεις.

μπαα,προτιμω να παρω ξανα symbian παρα να θελω εφαρμογη για να ξεκλειδωνω το τηλεφωνο!

αραγε αυτοι το χρησιμοποιησαν ποτε να δουν οτι δε βολευει με τιποτα??

τελος παντων,ευχαριστω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Τα παλιότερα xperia που είχαν hardware keys μπορούσες να ενεργοποιήσεις την οθόνη χωρίς να πατάς το κουμπί της απενεργοποίησης. Στο Go που έχω πρέπει να το πατάς μιας και όλα τα υπόλοιπα κουμπιά είναι αφής.

Μπορείς να μας πεις καμία;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εχει δικιο ο φιλος για το κουμπι.

Απο την πρωτη εβδομαδα εχω το WidgetLocker Lockscreen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker

http://img221.imageshack.us/img221/1009/attachmentphpf.jpg

• The title was changed to Sony Xperia S