kouf Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 εμείς περιμένουμε με αγωνία και αυτοί παίζουν!!!! ήμαρτον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ψυχραιμία παιδιά αρκεί να είναι καλο το αποτέλεσμα θέλω να δω αν έχουν κάνει τίποτα με το κλείδωμα του gps στην 404 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ψυχραιμία παιδιά αρκεί να είναι καλο το αποτέλεσμα θέλω να δω αν έχουν κάνει τίποτα με το κλείδωμα του gps στην 404 Γιατι τι πρόβλημα έχεις τωρα με το GPS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 κάνει 5 λεπτά να κλειδώσει... το έχω συναντήσει σε nexus s galaxy s galaxy s2 xperia neo xperia neo v όλα με 4.0.4 μιλάμε για απλα πράγματα να δεις πχ στο google maps που είσαι σε ποια οδό ας πούμε και να κάνει 5 λεπτά να σε βρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 συγνώμη αν σε στεναχωρήσω αλλά εμένα το πολύ να κάνει 5-6 δευτερόλεπτα, εσένα 5 λεπτααα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 συγνώμη αν σε στεναχωρήσω αλλά εμένα το πολύ να κάνει 5-6 δευτερόλεπτα, εσένα 5 λεπτααα? κι εμενα 5 με 6 δευτερα κανει να βρει σημα κ χωρις δεδομενα ενεργα...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) με τι συσκευή ?και τι os ? και μένα το xperia s με 2,3 κάνει 5 sec με 404 να δούμε τι θα κάνει ? Edited June 17, 2012 by komos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Και το δικό μου κλειδώνει με το gps test σε 5 δευτερόλεπτα το πολύ με κλειστά τα data. Πολλά sgsii έχουν θέμα με το στίγμα και πριν την ics, θέλω να πάω να το πάρω και είναι o μοναδικός λόγος που με αποτρέπει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsxperia Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Γεια σας παιδιά, είμαι νέο μέλος στο φορουμ :) Έχω το συγκεκριμένο κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ωστόσο έχω προβλημα με την οθόνη και παρατηρώ ότι όσο το αφήνω τόσο χειροτερευει. Θα επισκεφθώ sony center να δούμε τι θα γίνει.. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως να κρατήσω γρήγορα back up το τηλεφωνο μου? γιατι θέλω να το παω <<καθαρό>> , δηλαδή μπορώ να κανω καπως εκτος φωτογραφίες , back και σε μηνυματα και επαφές? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων! Επίσης ένα Mini-review για το κινητο μετα απο 3 μήνες : Μετά απο 4 χρόνια Iphone , έκανα το μεγάλο βήμα να παω σε κάτι διαφορετικό. Στα θετικά : - Πολύ καλή και μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης,προσωπικά τη βρίσκω πιο ρεαλιστική απο τα ψεύτικα έντονα χρώματα της σειράς galaxy samsung. Από το iphone δεν τη συγκρίνω καν, sony εννοειται. - ¨Αψογη κάμερα, φωτογραφίες και εκπληκτικά βίντεο ακόμα σε χαμηλό φωτισμό. - Ωραίο design(Πρωτότυπο) και καλη ποιότητα κατασκευης για πλαστικό, όχι όμως σαν του iphone. - Καλά στημένο μενού, hdmi, πολύ καλη συνδεση με περιφερειακές συσκευης sony,bravia Και Ps3 μέσω wifi. - Μπαταρία μετα απο μια αναβάθμιση, είναι ικανοποιητική εώς καλή. Πριν ήταν απαράδεκτη. -καλό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής ΑΡΝΗΤΙΚΑ : - Απαράδεκτος ήχος στα ακουστικά για sony τηλεφωνο, τόσο στην ακρόαση μουσικης οσο και ραδιοφώνου. Έχω δοκιμάσει και αλλα ακουστικά αλλά δεν.. Δυστυχώς το Iphone 3 είναι καλύτερο. - Καμία φορά κολλάει το <<τερματισμός κλήσης>> και δεν μπορώ να κλείσω τη γραμμή, σαν να μην υπακούει στο touch, και μου το κάνει μονο σε κλήσεις ορισμένες φορές. - χαμηλή δυνατή ακρόαση - χαμηλή αξία μεταπώλησης ( σε ένα εξάμηνο θα πουλήσω πιο ακριβό το iphone μου :p ) Edited June 17, 2012 by gsxperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι νέο μέλος στο φορουμ :) Έχω το συγκεκριμένο κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ωστόσο έχω προβλημα με την οθόνη και παρατηρώ ότι όσο το αφήνω τόσο χειροτερευει. Θα επισκεφθώ sony center να δούμε τι θα γίνει.. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως να κρατήσω γρήγορα back up το τηλεφωνο μου? γιατι θέλω να το παω <<καθαρό>> , δηλαδή μπορώ να κανω καπως εκτος φωτογραφίες , back και σε μηνυματα και επαφές? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων! Επίσης ένα Mini-review για το κινητο μετα απο 3 μήνες : Μετά απο 4 χρόνια Iphone , έκανα το μεγάλο βήμα να παω σε κάτι διαφορετικό. Στα θετικά : - Πολύ καλή και μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης,προσωπικά τη βρίσκω πιο ρεαλιστική απο τα ψεύτικα έντονα χρώματα της σειράς galaxy samsung. Από το iphone δεν τη συγκρίνω καν, sony εννοειται. - ¨Αψογη κάμερα, φωτογραφίες και εκπληκτικά βίντεο ακόμα σε χαμηλό φωτισμό. - Ωραίο design(Πρωτότυπο) και καλη ποιότητα κατασκευης για πλαστικό, όχι όμως σαν του iphone. - Καλά στημένο μενού, hdmi, πολύ καλη συνδεση με περιφερειακές συσκευης sony,bravia Και Ps3 μέσω wifi. - Μπαταρία μετα απο μια αναβάθμιση, είναι ικανοποιητική εώς καλή. Πριν ήταν απαράδεκτη. -καλό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής ΑΡΝΗΤΙΚΑ : - Απαράδεκτος ήχος στα ακουστικά για sony τηλεφωνο, τόσο στην ακρόαση μουσικης οσο και ραδιοφώνου. Έχω δοκιμάσει και αλλα ακουστικά αλλά δεν.. Δυστυχώς το Iphone 3 είναι καλύτερο. - Καμία φορά κολλάει το <<τερματισμός κλήσης>> και δεν μπορώ να κλείσω τη γραμμή, σαν να μην υπακούει στο touch, και μου το κάνει μονο σε κλήσεις ορισμένες φορές. - χαμηλή δυνατή ακρόαση - χαμηλή αξία μεταπώλησης ( σε ένα εξάμηνο θα πουλήσω πιο ακριβό το iphone μου :p ) εγώ θα σου προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ εγώ ''υπάρχουν και άλλες επιλογές''. κατέβασε το MyPhoneExplorer από το market και μετά κατέβασε το MyPhoneExplorer για pc ''google it'' και είσαι έτοιμος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 παιδια καλημερα ! Θα το παρω το κινητο. Μεταφορα επαφων απο galaxy sII, πώς μπορω να κανω ευκολα χωρις Η/ υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 ρωτησα την εξυπηρέτηση πελατων αν ισχυει η εγγυηση του xperia s στην ελλαδα, αν αγορασω την συσκευη απο γερμανια. μου απαντησαν οτι ισχυει αν η συσκευη ειναι ακριβως η ιδια με την ελληνικη. φανταζομαι οτι εννοουν και το firmware. ξέρετε αν οι γερμανικες συσκευες ειναι ιδιες με τις ελληνικες; (hardware & firmware) επισης η καλυτερη τιμη που το βρισκω σκρουτζ ειναι 413 ευρω. το εχετε δει καπου φθηνοτερα; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 παιδια καλημερα ! Θα το παρω το κινητο. Μεταφορα επαφων απο galaxy sII, πώς μπορω να κανω ευκολα χωρις Η/ υπολογιστη? Λογικά με συγχρονισμό με τον google λογαριασμό σου. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδια SOS. σημερα πριν λιγη ωρα μου κλεψαν το κινητο xperia S μεσα στο κινητο ειχα κωδικους και τετοια απο διαφορα... τι μπορω να κανω ? (εχω και αριθμο τραπεζας μεσα) που ειναι τα κεντρικα της σονυ στην θεσσαλονικη ξερει κανεις ? τι χρειαζομαι για να ακυρωσω τη συσκευη απο το IMEI Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδια SOS. σημερα πριν λιγη ωρα μου κλεψαν το κινητο xperia S μεσα στο κινητο ειχα κωδικους και τετοια απο διαφορα... τι μπορω να κανω ? (εχω και αριθμο τραπεζας μεσα) που ειναι τα κεντρικα της σονυ στην θεσσαλονικη ξερει κανεις ? τι χρειαζομαι για να ακυρωσω τη συσκευη απο το IMEIΑν αυτός που πήρε το κινητό δε το έχει κλείσει, δοκίμασε να εγκαταστήσεις μέσω της σελίδας του play store κάποια εφαρμογή όπως το android lost, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις το κινητό σου, ή να σβήσεις τα δεδομένα σου. Στην Ελλάδα δε ξέρω αν οι πάροχοι ελέγχουν κάποια λίστα με μπλοκαρισμένα IMEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Αν αυτός που πήρε το κινητό δε το έχει κλείσει, δοκίμασε να εγκαταστήσεις μέσω της σελίδας του play store κάποια εφαρμογή όπως το android lost, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις το κινητό σου, ή να σβήσεις τα δεδομένα σου. Στην Ελλάδα δε ξέρω αν οι πάροχοι ελέγχουν κάποια λίστα με μπλοκαρισμένα IMEI. Στο android lost όμως δε πρέπει να ορίσεις να γίνει διαχειριστής της συσκευής σου; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Διάβασε και ρώτησε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 ίσως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο με βάση το imei. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Στο android lost όμως δε πρέπει να ορίσεις να γίνει διαχειριστής της συσκευής σου;Για να κάνει wipe ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 το εχει κλεισει το κινητο αυτο ειναι το προβλημα .. η εστω εβγαλε την σιμ μου .. καμια αλλη λυση ? ειχα pin στο ξεκλειδωμα αλλα αυτο ειναι πανευκολο να σπασει λογικα Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Δωδεκανησου 21 στο Βαρδαρη ειναι το κεντρικο service στη Θεσσαλονικη. Εμενα τωρα η κιτρινιλα εφυγε απο κατω και ανεβηκε πιο πανω χαχαχα.Παντως το κινητο και ζεστο και με σκληρη χρηση,πεταει και δεν κολλαει καθολου σε τιποτα.Φοβερο μετα απο 3 μηνες συμβιωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redsky Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Εγω παλι εχω αλλο κουλο σημερα ενω ειχα αγορασει κανονικα το Kaspersky mobile security και δουλευε ρολοι, σημερα μετα απο μια επιδιορθωση της συσκευης μεσω του seus το Market μου λεει.. Αυτη η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη σας Sony Ericsson LT26i. :ninja: Τι ειναι παλι αυτο..? Μπορω να κανω κατι..? Παράθεση Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή... Μωρό μου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsxperia Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 εγώ θα σου προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ εγώ ''υπάρχουν και άλλες επιλογές''. κατέβασε το MyPhoneExplorer από το market και μετά κατέβασε το MyPhoneExplorer για pc ''google it'' και είσαι έτοιμος! Σε ευχαριστώ φίλε,πραγματικά καλό και βολικό πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Παιδια SOS. σημερα πριν λιγη ωρα μου κλεψαν το κινητο xperia S μεσα στο κινητο ειχα κωδικους και τετοια απο διαφορα... τι μπορω να κανω ? (εχω και αριθμο τραπεζας μεσα) που ειναι τα κεντρικα της σονυ στην θεσσαλονικη ξερει κανεις ? τι χρειαζομαι για να ακυρωσω τη συσκευη απο το IMEI Πωπω φιλε μου τι επαθες!μακαρι να το βρεις. Τωρα τετοια ωρα τετοια λογια αλλα για ολους μας ειναι καλο αφου εχουμε μεσα αποθηκευμενους κωδικους, για μενα το καλυτερο προγραμα και που αξιζει τα λεφτα του ειναι το "handy safe pro" αυτο για τους κωδικους και οσο για την κλοπη ενα παρα πολυ καλο προγραμα που εχω και εγω ειναι το "cerberus".ας "θωρακισουμε" λιγο την συσκευη γιατι ζουμε σε δυσκολες μερες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ειχα κωδικο κλειδοματος παλι καλα ... ελπιζω να μην σπαει ευκολα Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ειχα κωδικο κλειδοματος παλι καλα ... ελπιζω να μην σπαει ευκολα Τι ακριβως κωδικο εννοεις ? Λυπαμαι για την την περιπετεια σου , ευχομαι με το λιγοτερο κοστος ..εσυ να εισαι καλα φιλε ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts