manolis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γιατί αν επιτρέπεται; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σύντομα αλλά δε το παίρνω απόφαση γιατί διαβάζω στο xda ότι αρκετός κόσμος έχει προβλήματα με την οθόνη (καμένα pixels, κίτρινη απόχρωση σε συγκεκριμένα σημεία, backlight bleeding), τριξίματα στο πλαστικό κάτω από τη διάφανη λωρίδα, κακή εφαρμογή στο πίσω καπάκι, κτλ. Αν το πάρω σκέφτομαι να το πάρω από armaos telecom επειδή το παίρνει από την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση λόγω ελαττώματος; Το δικό μου δεν έχει τίποτα από όλα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Και πως τον αφαιρώ ?? :) Επίσης όταν μπαίνετε πχ. στο μενού ρυθμίσεις και έχει μαύρο φόντο (πχ στο galaxy s+ που είχα), σε αυτό έχει γκρι, έτσι??? Και όχι σε όλη την οθόνη αλλά έχει ένα μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω.Έτσι είναι και σε εσάς? Ή έχω bleeding? Τέλος αρκετές εφαρμογές δεν μπορώ να τις βρω στο Playstore. Γιατί??? πχ.εορτολόγιο,vodaphone phone, mxm player κ.α που τις είχα στο galaxy. Επίσης η ανοιχτή ακρόαση που δοκίμασα πριν λίγο δεν με ενθουσίασε από πλευράς έντασης. Δεν ακούγεται πολύ δυνατά. Σε εσάς?? Εμένα γιατί δεν μου απαντάει κανείς?? Κάτι άλλο που παρατήρησα και θέλω και τις δικές σας απόψεις. Στην αρχική οθόνη , στην οθόνη με το ρολόι, όταν σκρολάρω δεξιά ή αριστερά(ή συνεχόμενα γρήγορα δεξιά-αριστερά μην αφήνοντας το δάχτυλο από την οθόνη) ελαφρώς λαγκάρει. Το έχετε παρατηρήσει? Το κάνει σε σας? Στο κουτί υπήρχε και ζελατίνα για την οθόνη με πανάκι??? Και σε αυτές τις ερωτήσεις παρακαλώ αν μπορείτε να μου απαντήσετε.Ευχαριστώ. Edited March 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Γιατί αν επιτρέπεται; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σύντομα αλλά δε το παίρνω απόφαση γιατί διαβάζω στο xda ότι αρκετός κόσμος έχει προβλήματα με την οθόνη (καμένα pixels, κίτρινη απόχρωση σε συγκεκριμένα σημεία, backlight bleeding), τριξίματα στο πλαστικό κάτω από τη διάφανη λωρίδα, κακή εφαρμογή στο πίσω καπάκι, κτλ. Αν το πάρω σκέφτομαι να το πάρω από armaos telecom επειδή το παίρνει από την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση λόγω ελαττώματος; Δεν υπηρχε καποιο προβλημα,απλως δεν μου αρκει η μπαταρια του στην δουλεια μου και επισης ηταν λιγο μεγαλο για "γρηγορη" χρηση. Κατα τα αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη !! Αν δεν μιλας πολλες ωρες στο κινητο αγορασε το αφοβα ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλησπέρα σκέφτομαι να το ααγοράσω και γω, αλλά είμαι ανάμεσα στο xperia S, και στο Htc One X, τι γνώμη έχετε? Ειχα, X10 και τώρα το Arc και λέω να συνεχίσω με το S... Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) Δεν υπηρχε καποιο προβλημα,απλως δεν μου αρκει η μπαταρια του στην δουλεια μου και επισης ηταν λιγο μεγαλο για "γρηγορη" χρηση. Κατα τα αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη !! Αν δεν μιλας πολλες ωρες στο κινητο αγορασε το αφοβα ! :D Θυμασαι που έλεγα για την μπαταρία?ενταξει,πλέον δεν την τρώει για πλάκα όμως και παλι,δεν ειναι το δυνατο του σημείο η μπαταρία. Στο iPhone ας πούμε μου βγάζει αρκετές ώρες παραπάνω. Καλησπέρα σκέφτομαι να το ααγοράσω και γω, αλλά είμαι ανάμεσα στο xperia S, και στο Htc One X, τι γνώμη έχετε? Ειχα, X10 και τώρα το Arc και λέω να συνεχίσω με το S... Sent from my LT15i using Tapatalk Απο το one x καλυτερα το Xperia s Edited March 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Θυμασαι που έλεγα για την μπαταρία?ενταξει,πλέον δεν την τρώει για πλάκα όμως και παλι,δεν ειναι το δυνατο του σημείο η μπαταρία. Στο iPhone ας πούμε μου βγάζει αρκετές ώρες παραπάνω. θυμαμαι ναι ! Ενταξει μωρε δεν λεει να κουβαλαω και τριτο κινητο μαζι ! Θα περιμενω να βγαλουν κατι με τεραστια μπαταρια 2000-2500 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Απο το one x καλυτερα το Xperia s Γιατί? Για Πες? Το S εχει σίγουρα καλύτερη οθόνη και περισσότερα ppi σε μικρότερη οθόνη απο το one x παρόλο που έχουν ιδια ανάλυση. Τα άλλα? Πχ. Updates απο sony καθυστερουν, στο htc? Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Πρέπει να χέι λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία,για πες κι εσυ Δεν σε ξεχασα... αυτο που βλεπω ειναι οτι αν δεν κανω τιποτα με το τηλεφωνο στο Android Assistant>tools>batteryuse μου το βγαζει με σχετικα μεγαλη καταναλωση, της περισσοτερες φορες μεγαλητερη και απο το LauncherPro Plus οταν ομως το δουλευω και κανω διαφορα λογικο ειναι και μου το δειχνει σε χαμηλοτερα επιπεδα, το ρυθμησα να δειχνει μαυριλα οταν το κλειδωνω γιατι απο οταν το παταω την εφαρμογη για να κλειδωσει θελει 10δευτερολεπτα να κλεισει η οθονη. Γιατί αν επιτρέπεται; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σύντομα αλλά δε το παίρνω απόφαση γιατί διαβάζω στο xda ότι αρκετός κόσμος έχει προβλήματα με την οθόνη (καμένα pixels, κίτρινη απόχρωση σε συγκεκριμένα σημεία, backlight bleeding), τριξίματα στο πλαστικό κάτω από τη διάφανη λωρίδα, κακή εφαρμογή στο πίσω καπάκι, κτλ. Αν το πάρω σκέφτομαι να το πάρω από armaos telecom επειδή το παίρνει από την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα, ειδικά σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση λόγω ελαττώματος; ουτε το δικο μου εχει τιποτα απο αυτα που διαβασες στο xda, οταν διαβασα το ποστ σου για τα τριξιματα και για το πισω καπακι το τεσταρα και δεν εχει τιποτα, για την οθονη ειχε αναφερθει και εδω πριν μερες, παλι τιποτα(φτου-φτου :lol:) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelk Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλησπέρα. Αν το πάρω με simlock στην T*mobile Αγγλίας και του βάλω Vodafone Ελλάδος υπάρχει περίπτωση να παίξει? Αν όχι τι πρέπει να γίνει για να ξεκλειδώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μήπως είμαι αόρατος ??? Έχει κανείς την καλοσύνη να μου απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις μου?? Νομίζω ότι μαζεύοντας απόψεις γινόμαστε περισσότερο κατατοπιστικοί και βοηθάμε και μελλοντικούς αγοραστές του εν λόγω κινητού. Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Δυστυχώς γίνεσαι κουραστικός και παρόλο που έκανα τα στραβά μάτια πρίν τέσσερις ώρες δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και τώρα. Έχω ζητήσει κατ' επανάληψη να μην γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις εντός μικρών χρονικών διαστημάτων. Το ότι δεν σου απαντάει κανείς σημαίνει ότι δεν γνωρίζει. Το forum δεν είναι helpdesk. Χρειάζεται υπομονή μέχρι να μας απαντήσει κάποιος. Την επόμενη φορά που συμβεί κάτι τέτοιο θα υπάρξει ποινή. Ελπίζω στην κατοανόησή σου. Οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση μπορεί να γίνει μέσω πμ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Καλημέρα, για οσους δεν το εχουν διαβάσει, έχουμε καλά νεα, απο Sony!!! Οποτε και γω θα μπω σε λιγες μερες σε αυτο το topic...!!! :) Η Sony ανοίγει τον κώδικα του Xperia S Είναι σαφές ότι κάποιες εταιρείες έχουν όραμα σε ό,τι αφορά τα προϊόντα τους και κυρίως ότι μπορούν να δουν πολύ πιο μακριά από τους ανταγωνιστές τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Sony η οποία πριν λίγες ώρες έκανε διαθέσιμο τον κώδικα του λογισμικού που χρησιμοποιεί για το Xperia S. Προσφέρει με άλλα λόγια όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την κατασκευή ενός πυρήνα, ωστε οι χρήστες να δημιουργήσουν την ROM που επιθυμούν προσαρμοσμένη στις δικές τους απαιτήσεις. Παράλληλα όμως η εταιρεία παρέχει και αναλυτικές οδηγίες για τη κατασκευη της custom ROM και μαλιστα παρακινεί τους χρήστες να δημοσιεύσουν ότι απορίες ή προβληματισμούς έχουν για την όλη διαδικασια. Τι σημαίνει αυτή η κίνηση όμως; Καταρχάς σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα μπορεί να παρέχει στους καταναλωτές της ένα πολύ καλύτερο προϊόν απ' ό,τι πριν καθώς ο κώδικας που χρησιμοποιεί θα ελέγχεται για λάθη και θα έχει βελτιώσεις από μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο. Επιπλέον όμως σημαίνει ότι μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων θα έχει κάθε λόγο να αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευή. Και θα έχει κίνητρο να την αγοράσει γιατί θα μπορεί να τρέχει σε αυτήν το λειτουργικό που θέλει εκείνος και το οποίο θα καλύπτει τις δικές του απαιτήσεις και ανάγκες. Με άλλα λόγια πρόκειται για μια κίνηση η οποία και εμπορικά μόνο να ωφελήσει μπορεί την εταιρεία. Ελπίζουμε λοιπόν ότι σύντομα και οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Πηγή Edited March 26, 2012 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 κατσε να σε απαντησω γιατι οντως εγινες κουραστικος!:-D 1. για το μενου που λες ειναι τετοιο το θεμα,αν θες αλλαξε το 2. για τις εφαρμογες που λες εγω τις εχω ολες εκτος απο vodafone phone. ψαξε καλυτερα αποκλειεται να μην υπαρχουν 3. για την ανοιχτη ακροαση ακουγεται καλα, μηπως ειχες το χερι σου πισω και καλυψες το ηχειο? 4. για την αρχικη οθονη εμενα δεν με lagarei 5. και τελος εγω που το πηρα απο το πλαισιο, ναι ειχε ζελατινα με πανακι. ειδες που σε απαντησε καποιος? μην βιαζεσαι την αλλη φορα ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 κατσε να σε απαντησω γιατι οντως εγινες κουραστικος!:-D 1. για το μενου που λες ειναι τετοιο το θεμα,αν θες αλλαξε το 2. για τις εφαρμογες που λες εγω τις εχω ολες εκτος απο vodafone phone. ψαξε καλυτερα αποκλειεται να μην υπαρχουν 3. για την ανοιχτη ακροαση ακουγεται καλα, μηπως ειχες το χερι σου πισω και καλυψες το ηχειο? 4. για την αρχικη οθονη εμενα δεν με lagarei 5. και τελος εγω που το πηρα απο το πλαισιο, ναι ειχε ζελατινα με πανακι. ειδες που σε απαντησε καποιος? μην βιαζεσαι την αλλη φορα ;-) Φίλε σε ευχαριστώ. Για το 4 μην φανταστείς και σε μένα ότι κάνει κανά τρελό λαγκάρισμα, απλά ένα αναπαίσθητο μόνο στην οθόνη του ρολογιού και πηγαίνοντας μόνο προς τα αριστερά (στην αριστερή οθόνη) Για το 2 δεν ξέρω θα το ξαναδώ.Είναι το μόνο που δεν με ενθουσίασε. Βρήκατε τρόπο για 160 χαρακτήρες στα sms ? (Εκτός του greek input method το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.) Όσον αφορά την κατανάλωση στην μπαταρία, σε εμένα τρώει η οθόνη μετά από 1 μέρα χρήσης το 65%, σε αδράνεια το 6% και ετοιμότητα κυψέλης 12%. Είναι φυσιολογικά τα νούμερα?? Επίσης κατάφερε κανείς να συνδέσει τις εικόνες facebook με τις επαφές του τηλ.?? (το είχα κάνει στο galaxy s + που είχα) Επανέρχομαι δριμύτερος.:lol: Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 για 160 χαρακτηρες δοκιμασε το go keyboard ειναι πολυ καλο και με πολλες δυνατοτητες.η μπαταρια με τον καιρο θα στρωσει και μην ξεχνας οτι ειναι και με δυο πηρυνες το εργαλειο, φυσιολογικο να τρωει λιγο παραπανω.οσο για το facebook δεν γνωριζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Γεια σας, Μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το customization number (*#*#7378423#*#*) για συσκευες αγορασμενες απο Ελλαδα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παιδιά, θεωρείτε το κινητό πιο όμορφο στην άσπρη ή μαύρη εκδοχή του? Το ξέρω ότι είναι υποκειμενικό ωστόσο ρωτάω γιατί το έχω δει δυστυχώς μόνο σε μαύρο. Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Σε λευκο ειναι πολυ πιο ομορφο! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παιδιά, θεωρείτε το κινητό πιο όμορφο στην άσπρη ή μαύρη εκδοχή του? Το ξέρω ότι είναι υποκειμενικό ωστόσο ρωτάω γιατί το έχω δει δυστυχώς μόνο σε μαύρο. Συμφωνω με τον thePRODIGY. Ειναι πιο ομορφο το ασπρο.. Το αναδεικνυει καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 χωρις να εχω δε το μαυρο απο κοντα και αφου ελεγα οτι θα το παρω σε μαυρο, τελικα το πηρα σε λευκο και δεν το εχω μετανιωσει καθολου, η αποφαση ειναι δικη σου θα σου ελαγα παντος αν μπορεις να πας να δεις και τα δυο χρωματα απο κοντα :) απορω γιατι στα σποτακια στην τηλεοραση δειχνουν το μαυρο ..... χωρις να θελω να κανω vs παρακατω εικονες ειναι σε δωματιο χωρις φως, η πρωτη και η τριτη φωτογραφια ειναι απο το xperia s και η δευτερη και τεταρτη ειναι απο το s.e. satio, Και τα δυο εχουν 12,1 καμερα αλλα το satio εχει ξενον φλας. προς θεου μην μπουμε στη διαδικασια να αναλυσουμε της καμερες-φακους-τεχνολογια που εχουν και της διαφορες τους, της εφαλα μονο για το φλας. :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 χωρις να εχω δε το μαυρο απο κοντα και αφου ελεγα οτι θα το παρω σε μαυρο, τελικα το πηρα σε λευκο και δεν το εχω μετανιωσει καθολου, η αποφαση ειναι δικη σου θα σου ελαγα παντος αν μπορεις να πας να δεις και τα δυο χρωματα απο κοντα :) απορω γιατι στα σποτακια στην τηλεοραση δειχνουν το μαυρο ..... χωρις να θελω να κανω vs παρακατω εικονες ειναι σε δωματιο χωρις φως, η πρωτη και η τριτη φωτογραφια ειναι απο το xperia s και η δευτερη και τεταρτη ειναι απο το s.e. satio, Και τα δυο εχουν 12,1 καμερα αλλα το satio εχει ξενον φλας. προς θεου μην μπουμε στη διαδικασια να αναλυσουμε της καμερες-φακους-τεχνολογια που εχουν και της διαφορες τους, της εφαλα μονο για το φλας. :) Δυστυχώς του satio είναι καλύτερες.Έτσι τις βλέπω. Η 1 είναι πιο φωτεινή του xps αλλά η 3 είναι χάλια. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δυστυχώς του satio είναι καλύτερες.Έτσι τις βλέπω. Η 1 είναι πιο φωτεινή του xps αλλά η 3 είναι χάλια.Πράγματι πολύ πιο καθαρές οι 2,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 xenon φιλοι μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 xenon φιλοι μου... Λογικό, αν δεν ήταν θα ήταν παράλογο B-) Sent from my LT15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Αφου εκανες που εκανες το ΤΕΣΤ κανε και ενα την ημερα να δουμε τι γινεται εκει χωρις φλας ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts