Jump to content

Εσωτερικός σκληρός δίσκος

tsoump
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο - που καποτε ηταν εξωτερικος- ο οποιος δεν εμφανιζεται απο τον υπολογιστη ουτε απο αλλους που δοκιμασα. Λετε να εχει καταστραφει τελειως; Υπαρχει λυση επαναφορας ;

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Εχω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο - που καποτε ηταν εξωτερικος- ο οποιος δεν εμφανιζεται απο τον υπολογιστη ουτε απο αλλους που δοκιμασα. Λετε να εχει καταστραφει τελειως; Υπαρχει λυση επαναφορας ;

υπάρχουν software που κάνουν τεστ τους δίσκους...έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι τέτοιο; η εταιρία που ανήκει ο δίσκος συνήθως έχει αν δεν μπορείς να βρεις.

Πρέπει να δεις αν φαίνεται στο computer management --> disk management. Αν δεν φαίνεται εκεί ή ακόμα χειρότερα αν δεν φαίνεται ούτε στο BIOS, έχεις πρόβλημα. Δες αν περιστρέφεται όταν δουλεύει το μηχάνημα.

• 1 month later...

έχω έναν 3.5" 80gb δίσκο με ide συνδεση και θέλω να τον κάνω εξωτερικό. να βγαίνει σε usb

αρκεί να πάρω τετοιου τύπου καλώδιο;

ρεύμα από που θα παίρνει; τι αλλο καλωδιο να ψάξω;

Χρειάζεσαι και τροφοδοτικό για να λειτουργήσει ο δίσκος.

Το link που έχεις δεν περιέχει τροφοδοτικό στη συσκευασία.

Μια χαρά θα είσαι με αυτό.

Θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το ενδεχόμενο το κουτί που θα πάρεις να έχει διπλή συνδεσμολογία μέσα IDE/SATA για μελλοντική χρήση.

Εγώ έχω τέτοιο εξωτερικό κουτί που με έχει βολέψει απίστευτα.

Φαντάσου κάτι τέτοιο σε κουτί 3.5"

http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?from=catspan&keyphrase=3.5+ide%2Fsata

Αλλιώς εάν δεν θέλεις κουτί πάς στο καλώδιο που είχες αναφέρει τις προηγούμενες μέρες αλλά να έχει κ τροφοδοτικό.