tsoump Δημοσιεύτηκε March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2012 Εχω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο - που καποτε ηταν εξωτερικος- ο οποιος δεν εμφανιζεται απο τον υπολογιστη ουτε απο αλλους που δοκιμασα. Λετε να εχει καταστραφει τελειως; Υπαρχει λυση επαναφορας ; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Εχω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο - που καποτε ηταν εξωτερικος- ο οποιος δεν εμφανιζεται απο τον υπολογιστη ουτε απο αλλους που δοκιμασα. Λετε να εχει καταστραφει τελειως; Υπαρχει λυση επαναφορας ; υπάρχουν software που κάνουν τεστ τους δίσκους...έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι τέτοιο; η εταιρία που ανήκει ο δίσκος συνήθως έχει αν δεν μπορείς να βρεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Πρέπει να δεις αν φαίνεται στο computer management --> disk management. Αν δεν φαίνεται εκεί ή ακόμα χειρότερα αν δεν φαίνεται ούτε στο BIOS, έχεις πρόβλημα. Δες αν περιστρέφεται όταν δουλεύει το μηχάνημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 έχω έναν 3.5" 80gb δίσκο με ide συνδεση και θέλω να τον κάνω εξωτερικό. να βγαίνει σε usb αρκεί να πάρω τετοιου τύπου καλώδιο; ρεύμα από που θα παίρνει; τι αλλο καλωδιο να ψάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Χρειάζεσαι και τροφοδοτικό για να λειτουργήσει ο δίσκος. Το link που έχεις δεν περιέχει τροφοδοτικό στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 φαντάζομαι με κάτι τέτοιο θα είμαι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μια χαρά θα είσαι με αυτό. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το ενδεχόμενο το κουτί που θα πάρεις να έχει διπλή συνδεσμολογία μέσα IDE/SATA για μελλοντική χρήση. Εγώ έχω τέτοιο εξωτερικό κουτί που με έχει βολέψει απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 μπορείς να με προτείνεις κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Φαντάσου κάτι τέτοιο σε κουτί 3.5" http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?from=catspan&keyphrase=3.5+ide%2Fsata Αλλιώς εάν δεν θέλεις κουτί πάς στο καλώδιο που είχες αναφέρει τις προηγούμενες μέρες αλλά να έχει κ τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts