thePRODIGY Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μαράσλειος Π.Α. Κολωνάκι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 στο 12 ημουν κ εγω αν θυμαμαι καλα :p ηταν μαζι με το 26ο στη βαλτετσιου Οχι το 12ο δημοτικο ηταν στην Βασιλεως Γεωργιου.Ενα διατηρητεο κτηριο το οποιο πλεον δεν υπαρχει. Βασιλεως Γεωργιου με Μπιζανιου γωνια Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Οχι το 12ο δημοτικο ηταν στην Βασιλεως Γεωργιου.Ενα διατηρητεο κτηριο το οποιο πλεον δεν υπαρχει. Βασιλεως Γεωργιου με Μπιζανιου γωνια τελικα δεν θυμομουν καλα.... κοιτα που δεν θυμαμαι σε πιο δημοτικο πηγαινα :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 στο 12 ημουν κ εγω αν θυμαμαι καλα :p ηταν μαζι με το 26ο στη βαλτετσιου Στο 26ο πήγαινα εγώ! Στην ίδια αυλή ήταν και το 80 με το οποίο ήμασταν σε μία διαρκή έχθρα:p Τελικά γκρεμίσανε το 80 και υπερισχύσαμε:kill::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Στο 26ο πήγαινα εγώ! Στην ίδια αυλή ήταν και το 80 με το οποίο ήμασταν σε μία διαρκή έχθρα:p Τελικά γκρεμίσανε το 80 και υπερισχύσαμε:kill::D Α μπραβο ρε καρντασι και εσπαγα το κεφαλι μου σε πιο δημοτικο πηγαινα,το 80 ηταν τελικα και οχι το 12 :) υπηρχε οντος εχθρα και θυμαμαι παιζαμε και μπαλα μεταξυ μας και καναμε λες κ επαιζε ΠΑΟΚ αρης :pp το γκρεμισανε τελικα? Εχω να περασω απο εκει καμια 10αρια χρονια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Α μπραβο ρε καρντασι και εσπαγα το κεφαλι μου σε πιο δημοτικο πηγαινα,το 80 ηταν τελικα και οχι το 12 :) υπηρχε οντος εχθρα και θυμαμαι παιζαμε και μπαλα μεταξυ μας και καναμε λες κ επαιζε ΠΑΟΚ αρης :pp το γκρεμισανε τελικα? Εχω να περασω απο εκει καμια 10αρια χρονια.... Έχει πάνω από 10 χρόνια που το γκρεμίσανε.Σίγουρα καμιά 13-14 χρόνια έχει...Ήμουν ακόμα δημοτικό όταν το γκρεμίσανε και θυμάμαι που είχανε βρει και αρχαία από κάτω.Είχαμε όλη την αυλή για πάρτη μας:p Μια φορά που πέρασα πριν μερικά χρόνια χτίσανε ένα άλλο δίπλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 20ο Δημοτικό Ηλιούπολης 1ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης 1ο Λύκειο Ηλιούπολης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Στο 6ο δημοτικό Βόλου Στο 5ο γυμνάσιο Βόλου Στο ΕΠΛ Βόλου...απόφοιτη του 1997 Καλά πήγα πολύ πίσω... τι ωραία χρόνια! Edited March 12, 2012 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 76o Δημοτικό-Γυμνάσιο Πετραλώνων. 34ο Λύκειο Πετραλώνων. Αποφοίτηση 1996 (νομίζω...:p). Παλιές καλές εποχές... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Να πω κι εγώ τα δικά μου... :) Νηπιαγωγείο Καλό Νερού 1ο Δημοτικό Κυπαρισσίας (Α'-Ε') 2ο Δημοτικό Κυπαρισσίας (Στ') Γυμνάσιο Κυπαρισσίας Λύκειο Κυπαρισσίας (απόφοιτη 2007) Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης με έδρα το Ρέθυμνο (απόφοιτη 2011) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Να πω κι εγώ τα δικά μου από Ιόνιο μερια 1ο Δημοτικο Λευκάδας 2ο Γυμνάσιο Λευκαδας 1ο Λύκειο Λευκάδας(αποφοίτηση '95) Sent from my Galaxy Note Edited March 16, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Λεοντειος Ν.Σμυρνης καμποσα χρονακια πριν... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenita Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Synadelfe!!!! Pano poy nomiza oti hmoyn o protos! Pote apofoithses? Ego 96... kai go mazi sas paidia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ας πω και τα δικά μου... :) -33ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων -Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Τρικάλων -Αποφοίτηση 2012(πέρυσι δηλαδή) Ωραίες εποχές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Πήγαινα στο 27ο Δημοτικό Τρικάλων και σήμερα τελείωσα το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Πήγαινα στο 27ο Δημοτικό Τρικάλων και σήμερα τελείωσα το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων :) Γειά σου πατρίδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 1ο ΕΠΑ.Λ Βρυσών,Χανιά Κρήτης Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina1977 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ενιαιο πολυκλαδικο λυκειο "μιλτος κουντουρας"νεα φιλαδελφεια,αποφοιτηση(1995) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 7ο Δημοτικό Λαμίας 26ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθήνας (Μαράσλειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 4ο Δημοτικο Κομοτηνης 31ο Γυμνασιο Καλαμάτας 26ο Λυκειο Ρόδου και πηγα και σε δημοσιο ιεκ στα Γιαννενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts