guru Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Οι προηγούμενες ...σπουδές μου ήταν στο 4ο Δημοτικό (1988-1994), στο 2ο Γυμνάσιο (1994-1997) και στο 1ο Ενιαίο Λύκειο (1997-2000) Πετρούπολης. Τώρα είμαι φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσoβίου Πολυτεχνείου. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnCl3Fuk3r Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 αμερικανικο αγιας παρασκευης!!!!! 42 απουσιες!!!!!! φετος και τελος !!! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ Παράθεση Master Chief: GET ME A WEAPON!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 apofoitisa to dimotiko sto 2o dimotiko sxoleio sidirokastrou kai tora pigaino sto Pallatideio gimnasio sidirokastro sti 3ti gimnasiou :) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 2o Ενιαιο λυκειο συκεwn thessalonikis :alien: Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnCl3Fu(k3r ( 8 Μάρ. 2004 , 23:25) αμερικανικο αγιας παρασκευης!!!!! 42 απουσιες!!!!!! φετος και τελος !!! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ 42 αδικαιολόγητες εννοείς;;; Εγώ αδικαιολόγητες έχω 30-35. Οι περισσότερες είναι επειδή πολλές φορές δεν μπορώ να σηκωθώ στις 7:50 να ετοιμαστώ και σηκώνομαι 8:15 ( όταν χτυπάει το κουδούνι :whistle: ) και φτάνω στο σχολείο στις 8:30 και φυσικά δεν μπαίνω επειδή θα έχω φάει απουσία... Μετά είναι μερικές κοπάνες, 1 μονοήμερη αποβολή... Δικαιολογημένες έχω μόνο 3... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 20o lykeio Athinwn (katw pathsia) Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (10 Μάρ. 2004 , 00:43) 42 αδικαιολόγητες εννοείς;;; Εγώ αδικαιολόγητες έχω 30-35. Οι περισσότερες είναι επειδή πολλές φορές δεν μπορώ να σηκωθώ στις 7:50 να ετοιμαστώ και σηκώνομαι 8:15 ( όταν χτυπάει το κουδούνι :whistle: ) και φτάνω στο σχολείο στις 8:30 και φυσικά δεν μπαίνω επειδή θα έχω φάει απουσία... Μετά είναι μερικές κοπάνες, 1 μονοήμερη αποβολή... Δικαιολογημένες έχω μόνο 3... ΑΜΑΝ!!! Χτες μου έδωσε ο λυκειάρχης το χαρτί με τις απουσίες. 42 αδικαιολόγητες έχω... Πάνε γαμώτο οι κοπάνες. Μια-δυο κοπάνες θα κάνω μάλλον. Τι κρίμα :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Phgaina sto 17 gimnasio-lykeio thessalonikhs.. Sto idio lykeio phgene kai o KALIVATSHS apo ta paidia toy AMAN! H kathigitria ths istorias mas elege oti htan kolopaido kai tous piraze sinexeia olous..! Twra eimai pliroforikh stis serres.. Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Κανένας από ΒΥΡΩΝΑ;;;; Εγώ παω πρώτη λυκείου στο 4ο Λυκειο Βυρωνα... :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gollum Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Πήγαινα Όξφόρδη,μετά Πανόραμα(Mordor)lol! Παράθεση Just have a nice DAY ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Ας τα πάρω με την αρχή... Νηπιαγωγείο στα Κυβέλεια στο 50ό Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης στην Κων/πόλεως. Δημοτικό στο 109ό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στην Μαλακοπή και Γυμνάσιο-Λύκειο στο 1ο Ενιαίο Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Αποφοίτησα το 2002... Τώρα Ιατρική Θεσσαλονίκης... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Πειραματικό Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης για Γυμνάσιο και Λύκειο Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Πέρασα 12 χρόνια της ζωής μου στο Λεόντιο των Άνω Πατησίων. Απόφοιτος 2003 (νομίζω... :O) Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Λοιπόν Δημοτικό: Άγιος Παύλος στα Πατήσια :D 1η γυμνασίου μέχρι 1η λυκείου:Εκπαιδευτήρια Καντά στα Βριλήσια :mad: Αποφοίτησα στα εκπαιδευτήρια Καργάκου στην Κηφισιά :rolleyes: Και τώρα......ΤΕΙ Καλαμάτας :cool: Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα :p Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 ENIAIO ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΡΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Ti mou thumisate twra....:) Dimotiko sto Marasleio Gumn_lukeio sto Moraiti twra sti Nomiki edw Athina kai den vlepw tin wra na teleiwnw.......... :):):):) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 1ο Δημοτικό Κερατσινίου :baby: & 4ο Γενικό Λύκειο Πειραιά :shifty: :innocent: :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Φλωρα Διαμαντη ! Οποιος εχει παει ξερει πολυ καλα τι παει να πει διασκεδαση και οχι διαβασμα !.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 4o ΤΕΛ Αθηνών Ξέρετε, το μπουντρούμι μέσα στο αδιέξοδο, πάνω στην Πατησίων. Απόφοιτος '93 Μεγάλε...μπουντρουμιώτης και εσύ? Εγώ αποφυλακίστηκα το 1994 απο τομέα Πληροφορικής.... αχ τι μου θύμισες 119ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών ένα ένα και εννιά εκατόνδέκα εννιά φωνάζαμε και νααααα το ξύλο με το συστεγαζόμενο 70ο και μετά στο 4ο ΤΕΛ Αθηνών στην Πατησίων....στον πιο ψηλό όροφο του μπουντρουμιού....με παπά για διευθυντή...με το υπόγειο κυλικείο... με το δεκαπεντεμελές να ζητάει πισίνα στην ταράτσα.... αχ συγκινήθηκα Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 5ο γυμνάσιο & λύκειο Περιστερίου! (αυτη τη στιγμή βρίσκομαι στο λύκειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Λοιπόν, πήγαινα στο: 26 Δημοτικό σχολείο Ζωγράφου πρώτη Δημοτικού Δευτέρα και τρίτη στην «Ακρόπολη» σχολείο στην Κύπρο Τετάρτη, Πέμπτη και Έκτη στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ρόδου Βενετόκλειο Πρώτη, Δευτέρα και Τρίτη Γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Ζωγράφου Και τώρα είμαι στο 8ο Λύκειο Ηρακλείου στον Αγ. Ιωάννη Αυτά τα λίγα σχολεία άλλαξα! :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Γυμνασιο - Λυκειο στο Κολλεγιο Ανατολια (Θεσσαλονικη) Τελειωσα το 2001 Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Δημοτικο: Εκπαιδευτηρια Μαντουλιδη 1η Γυμνασιου-2α Λυκειου: Αμερικανικο Κολλεγιο Ανατολια (class 2004) 3η Λυκειου: Αριστοτελειο Κολλεγιο (με αθλητικη υποτροφια για το πανελληνιο πρωταθλημα μπασκετ) Μιαλω φυσικα για Θεσσαλονικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 2ο Γυμνάσιο Νυρεμβέργης Γερμανίας. 1ο Λύκειο Νυρεμβέργης Γερμανίας. (αμιγώς ελληνικά βέβαια) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Δημοτικο: Εκπαιδευτηρια Μαντουλιδη 1η Γυμνασιου-2α Λυκειου: Αμερικανικο Κολλεγιο Ανατολια (class 2004) 3η Λυκειου: Αριστοτελειο Κολλεγιο (με αθλητικη υποτροφια για το πανελληνιο πρωταθλημα μπασκετ) Μιαλω φυσικα για Θεσσαλονικη... Mandoulidi pote pigaines dimotiko ? Epeidi kai egw ekei teleiwsa ( apo prwti dimotikou ews kai to telos ekei imoun distixws gia mena ) . Pantws blepw to oti arketa atoma einai apo mandoulidi , anatolia kai panorama edw sto forum... Mipws tha prepei na arxisoume na ta leme siga siga? Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts