Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την τελευταία εγκατάσταση πριν 4-5 μέρες δεν το έχω πειράξει καθόλου και δουλεύει πολύ καλά, το μόνο που έκανα ήταν τις πρώτες 2 μέρες να το βάζω να δουλεύει με το gps test όποτε είχα ευκαιρία και το θυμόμουν, μόλις μπορέσω θα γράψω και τις ρυθμίσεις που είχα κάνει την προηγούμενη φορά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν το δοκιμάσει κανείς ας γράψει εντυπώσεις, μήπως και ξαναπερασουμε την enigma :-)

Εγκαθισταται σε ολες τις ρομ,ακομα και σε CM.

Με εκτιμηση

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδιά μετά απο προσπάθεια αναβάθμισης το τηλέφωνο είναι νεκρό δεν ανοίγει καθόλου με το που πατάω το power button κάνει μια δόνηση και μένει νεκρό .όταν πατάω power button kai volume+ κάνει μια μετά δεύτερη δόνηση και στην συνέχεια 3 συνεχόμενες δονήσεις και παραμένει νεκρό .υπάρχει κάποια λύση ? το τηλέφωνο δεν το αναγνωρίζει ούτε ο υπολογιστής . ευχαριστώ

γεια σας παιδιά μετά απο προσπάθεια αναβάθμισης το τηλέφωνο είναι νεκρό δεν ανοίγει καθόλου με το που πατάω το power button κάνει μια δόνηση και μένει νεκρό .όταν πατάω power button kai volume+ κάνει μια μετά δεύτερη δόνηση και στην συνέχεια 3 συνεχόμενες δονήσεις και παραμένει νεκρό .υπάρχει κάποια λύση ? το τηλέφωνο δεν το αναγνωρίζει ούτε ο υπολογιστής . ευχαριστώ

Εάν μπορείς να το συνδέσεις σε flashmode (κρατάς πατημένο το vol - ενώ συνδέεις το usb) τότε απλά φλασαρεις μια ρομ μέσω του flashtool.

Αν δε το συνδέει ούτε σε flashmode δεν έχω ιδέα για το τι μπορεί να γίνει.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Η Enigma rom v7.0 ειναι διαθεσιμη εδω http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-enigma-v6-5-18-05-2014-speedy-z2-t2391858

Μπορειτε να δειτε επισης το changelog και ευελπιστω να την δοκιμασετε.

Με εκτιμηση

Καλησπερα παιδια. Ξεκινησα την εγκατάσταση της τελευταιας enigma και νομιζω οτι κολλησε στην φαση που πρεπει να κανει reboot. Ξερει κανεις τι κανουμε?

Καλησπερα παιδια. Ξεκινησα την εγκατάσταση της τελευταιας enigma και νομιζω οτι κολλησε στην φαση που πρεπει να κανει reboot. Ξερει κανεις τι κανουμε?

Vol up+Power button για reboot. Δεν ειναι bug της ρομ απλα χρειαζεται καποια στιγμη στο kernel να προσθεσω ενα binary,Ελπιζω να σου αρεσει η ρομ.

Με εκτιμηση

Ολα οκ φιλε nicolasdr.Μεχρι τωρα καλη η rom.λιγο βαρια μου φαινεται στο ανοιγμα των κλησεων και των μηνυματων. Κατα τα αλλα smooth και σταθερη. Καλη δουλειά!

Ολα οκ φιλε nicolasdr.Μεχρι τωρα καλη η rom.λιγο βαρια μου φαινεται στο ανοιγμα των κλησεων και των μηνυματων. Κατα τα αλλα smooth και σταθερη. Καλη δουλειά!

Στην αρχη μπαινουν στην cache διαφορες πληροφοριες.Λογικα τωρα θα νιωθεις αυτες τις εφαρμογες πιο ελαφριες. Θα ηθελα την αναφορα σου για αυτες με γνωμονα οτι θα εχει τελειωσει το cache-αρισμα.

Με εκτιμηση

Στην αρχη μπαινουν στην cache διαφορες πληροφοριες.Λογικα τωρα θα νιωθεις αυτες τις εφαρμογες πιο ελαφριες. Θα ηθελα την αναφορα σου για αυτες με γνωμονα οτι θα εχει τελειωσει το cache-αρισμα.

Με εκτιμηση

Φυσιικα.Θα του δωσω μια μερα φουλ χρησης και θα σου πω..

Παιδιά έχει κανένας πρόχειρο το Link από ftf για downgrade σε 4.0.4 ?

http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/android-4-0-4-xperia-p-online-ftf-t1838457

εδω εισαι

Η αληθεια ειναι πως περιμενα καποιο report για πιθανα issues :) H enigma v7.2 ειναι διαθεσιμη στον ιδιο συνδεσμο.

Με εκτιμηση

Η αληθεια ειναι πως περιμενα καποιο report για πιθανα issues :) H enigma v7.2 ειναι διαθεσιμη στον ιδιο συνδεσμο.

Με εκτιμηση

Ουπς συγνωμη nicolasdr.Ξεχαστηκα λιγο.Η ρομ ειναι πολυ καλη.Ειναι κομματακι βαρια οχι βεβαια σαν την stock jb 4.1.2.Αυτο που μου αρεσε κυριως ειναι το "ντυσιμο" της.Γραφικα στοιχεια fonts κλπ.Πολυ καλη δουλεια.Τωρα απο bugs το μονο θεμα που εχω ειναι το γνωστο με το viber.Και αφου ειναι 4.1.2 based δεν φταιει πιστευω η Enigma.Και παλι συγνωμη για την καθηστερηση.

Υ.Γ Την 7.2 την κανω install με wipe/factory reset?

Edited by g3o1982

Ουπς συγνωμη nicolasdr.Ξεχαστηκα λιγο.Η ρομ ειναι πολυ καλη.Ειναι κομματακι βαρια οχι βεβαια σαν την stock jb 4.1.2.Αυτο που μου αρεσε κυριως ειναι το "ντυσιμο" της.Γραφικα στοιχεια fonts κλπ.Πολυ καλη δουλεια.Τωρα απο bugs το μονο θεμα που εχω ειναι το γνωστο με το viber.Και αφου ειναι 4.1.2 based δεν φταιει πιστευω η Enigma.Και παλι συγνωμη για την καθηστερηση.

Υ.Γ Την 7.2 την κανω install με wipe/factory reset?

wipes στην dalvik και στην cache. Οχι στο system. Ναι μπορεις να κανεις factory reset πρωτα και μετα να την περασεις. Παντα προτεινω καθαρη εγκατασταση αλλα θα δουλεψει κι ετσι. Προσοχη να διαγραψεις τα περιεχομενα του φακελου init.d πριν την εγκαταστησεις. Η νεα ρομ δεν ειναι βαρια αλλα θα περιμενω την αποψη σου επι του θεματος αφου την χρησιμοποιησεις. Το προβλημα με το viber ποιο ειναι?

Με εκτιμηση

wipes στην dalvik και στην cache. Οχι στο system. Ναι μπορεις να κανεις factory reset πρωτα και μετα να την περασεις. Παντα προτεινω καθαρη εγκατασταση αλλα θα δουλεψει κι ετσι. Προσοχη να διαγραψεις τα περιεχομενα του φακελου init.d πριν την εγκαταστησεις. Η νεα ρομ δεν ειναι βαρια αλλα θα περιμενω την αποψη σου επι του θεματος αφου την χρησιμοποιησεις. Το προβλημα με το viber ποιο ειναι?

Με εκτιμηση

Τα περιεχομενα του init.d θα τα σβησω απο cmw η απο es πριν μπω σε cmw?Το προβλημα με το viber ειναι οτι λαγκαρει την διαδικασια της κλησης.Πχ μερικες φορες οταν δεχομαι κληση δονειται χωρις να παιζει το ringtone και δεν μπορω να απαντησω.Ξεκιναει να παιζει το ringtone μετα απο 4-5 δευτερολεπτα και μετα μπορω να απαντησω.Αλλες φορες ενω κανω εγω κληση την τερματιζει απο μονο του.Αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι το προβλημα το εχουν αρκετοι με την jb 4.1.2.Και μονο 2 λυσεις βρηκα μεχρι τωρα.Η κανω downgrade σε ics η σε μια custom rom ics based.Η κανω install την πρωτη εκδοση του viber χωρις να του κανω update.

Τα περιεχομενα του init.d θα τα σβησω απο cmw η απο es πριν μπω σε cmw?Το προβλημα με το viber ειναι οτι λαγκαρει την διαδικασια της κλησης.Πχ μερικες φορες οταν δεχομαι κληση δονειται χωρις να παιζει το ringtone και δεν μπορω να απαντησω.Ξεκιναει να παιζει το ringtone μετα απο 4-5 δευτερολεπτα και μετα μπορω να απαντησω.Αλλες φορες ενω κανω εγω κληση την τερματιζει απο μονο του.Αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι το προβλημα το εχουν αρκετοι με την jb 4.1.2.Και μονο 2 λυσεις βρηκα μεχρι τωρα.Η κανω downgrade σε ics η σε μια custom rom ics based.Η κανω install την πρωτη εκδοση του viber χωρις να του κανω update.

Πριν το cwm. για το viber θα το τσεκαρω.

Η v7.2 ειναι καλη και σταθερη. Εκεινο το lag οταν ανοιγω το τηλ/επαφες το εχει ακομα.

Κανονικα δεν θα πρεπει γιατι κανενας δεν το εχει αναφερει ξανα καθως εγιναν αρκετες αλλαγες για το θεμα αυτο. θα ηθελα να καθαρισεις την cache της εφαρμογης τηλεφωνο και επαφες αν την φλασαρες πανω απο προηγουμενη εκδοση και μετα στην επανεκινηση το φυσιολογικο αφου τις ανοιξεις την πρωτη φορα,θα πρεπει να λειτουργουν κανονικα χωρις καθυστερηση σε κληση και λοιπα.

Κανονικα δεν θα πρεπει γιατι κανενας δεν το εχει αναφερει ξανα καθως εγιναν αρκετες αλλαγες για το θεμα αυτο. θα ηθελα να καθαρισεις την cache της εφαρμογης τηλεφωνο και επαφες αν την φλασαρες πανω απο προηγουμενη εκδοση και μετα στην επανεκινηση το φυσιολογικο αφου τις ανοιξεις την πρωτη φορα,θα πρεπει να λειτουργουν κανονικα χωρις καθυστερηση σε κληση και λοιπα.

Εκανα wipe/factory reset και εγκατεστησα την 7.2.Θα δοκιμασω και αυτο που μου λες.

Καλησπερα οταν βαζω τιν καρτα sim το κινητο σβηνει .οταν δεν υπαρχη κάρτα μεσα δουλευουν ολα κανονικα ..ειχε κανεις αυτο το προβλημα ?μηπως φταίει η μπαταρια ..Ευχαριστώ, !

Δοκίμασε με άλλη sim, γιατι ίσως και είναι πρόβλημα της sim.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

αλαξα sim και παλι τα ιδια !ξεκιναει το τηλ κανονικα μερικές φορές πιανει και δικτυο και μετα κλεινει ..

Δεν εχω ιδεα από σόνυ παιδιά και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να μπω σε recovery mode???

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Δεν εχω ιδεα από σόνυ παιδιά και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να μπω σε recovery mode???

Recovery mode δεν έχει. Τι θες να κάνεις;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Recovery mode δεν έχει. Τι θες να κάνεις;

Κάτι σαν hard reset wipe data θέλω να κάνω...Τι άλλες επιλογές έχω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• The title was changed to Sony Xperia P