aftergr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Γύρισα σε stock rooted ics και το τηλέφωνο δουλεύει ρολόι, χωρίς call lags/ dialer lags , η μπαταρία κρατάει μια χαρά και το gps επιτέλους δουλεύει όπως πρέπει. Παλιότερα είχα δοκιμάσει την enigma 3.5 αλλά η status bar και τα toggles της δεν μου άρεσαν, ενώ ειχε θέματα με την μπαταρία, δεν κρατούσε, ενώ είχε πχ 20% έσβηνε κτλ. Την είχα κρατήσει μόνο 1-2 μέρες γιατί είχα ξενερώσει αλλά ίσως της δώσω άλλη μία ευκαιρία κάποια στιγμή μιας και από ότι είδα μάλλον είναι η πιο updated ics rom Εγώ γύρισα σε GB με prerooted kernel και το κινητό πετάει λες και είναι z2 OK λίγο outdated αλλά τι πάει να πει αυτό;επειδή δεν γράφει 4.4.2 στα properties ; Υ.γ. Χωρίς παρεξήγηση βέβαια για τις φιλότιμες προσπάθειες του Νικόλα,άλλωστε έχουμε πει ότι είναι φταίξιμο της Sony Edited May 26, 2014 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 OK λίγο outdated αλλά τι πάει να πει αυτό;επειδή δεν γράφει 4.4.2 στα properties ; Μα κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες...:lol: http://i58.tinypic.com/wqojcx.png Προσωπική μου άποψη είναι πως όσες βελτιώσεις και να πέσουν, σαν τη 2.3 δεν έχει, τόσο σε λειτουργικότητα, όσο και σε αυτονομία. Εντάξει, μας λείπει το Greenify, αλλά ok, τι να κάνουμε, θα την αντέξουμε την απουσία του...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 :p:p:p Θα γράψω 5.0.1 για σπάσιμο :D Δυστυχώς-ευτυχώς η διαφορά ταχύτητας είναι παραπάνω από εμφανής στην gb και αυτό το έχω παρατηρήσει όχι μόνο σε κινητά της se αλλά και σε HTC και σε samsung Μήπως τελικά όλη η σειρά 4.x.x είναι μια αποτυχία ή τουλάχιστον όχι τόσο καλή όσο η 2.3? Κάτι σαν win xp,vista,7,8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHMM Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλημερα παρατηρω εδω και καιρο το εξης προβλημα με το xperia....περα απο τι καθυστερη να απαντησει οταν σε καλουν οι αλλοι...εδω και κανενα μηνα ενω το κινητο ειναι ανοιχτο, δειχνει οτι εχει σημα με παιρνουν τηλεφωνο και τουσ λεει οτι το εχω κλειστο....μετα απο καμια ςρα μου ερχονται οι κλησεις...+ μερικεσ φορες μετα απο καμια κληση μου χανεται το σημα, μου δειχνει οτι δεν εχει καθολου....οποτε αναγκαζομαι και το κανω restart....Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Γνωριζει κανενας τι πρεπει να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα, εχω το xperia p στην εκδοση 4.1.2 kernel 3.0.8+ και αριθμό έκδοσης 6.2.Α.1.100 δεν έχω βρεί τρόπο να κανω root και να δουλέψει, Μπορει κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα, εχω το xperia p στην εκδοση 4.1.2 kernel 3.0.8+ και αριθμό έκδοσης 6.2.Α.1.100 δεν έχω βρεί τρόπο να κανω root και να δουλέψει, Μπορει κανείς να βοηθήσει? Για δοκίμασε με http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Το δοκίμασα άλλα δεν προχωρούσε, μέχρι που έβαλα το εργοστασιακό καλώδιο του! ευχαριστώ πολυ Edited June 13, 2014 by summit1_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα, εχω το xperia p στην εκδοση 4.1.2 kernel 3.0.8+ και αριθμό έκδοσης 6.2.Α.1.100 δεν έχω βρεί τρόπο να κανω root και να δουλέψει, Μπορει κανείς να βοηθήσει? Απλά φλάσαρε τον νέμεσις κέρνελ ο οποίος είναι prerooted. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosDanis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Είμαι κάτοχος του p 10 μήνες. Εντάξει πήρα χαμπάρι ότι η Sony δεν θα του κάνει update και έτσι έκανα downgrade στην ics γιατί με την jelly bean ήθελα να το πετάξω στον τοίχο τίγκα στα bugs και κολλήματα. Είμαι με την ics τώρα όλα καλά Κάθολου κόλλημα απλά στεναχωριέμαι πλήρωσα για κάτι το οποίο δεν δείχνει πραγματικά τι αξίζει. Θέλω να ρωτήσω γιατί η sony σταμάτησε τα update? Το κινητό άνετα τρέχει και 4.4. Γιατί το έκανε; Αν μαζευτούν υπογραφές δεν μπορούν να βγάλουν κάποιο update όπως έγινε και με το sp και έτσι θα πάρει την 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν υπάρχουν drivers για τον επεξεργαστή για να βγει έκδοση μετά την 4.1. Έχει κλείσει η εταιρεία που έβγαζε τον επεξεργαστή. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 καλησπερα λογου ελειψης χρονου μαλλον εχω χασει αρκετες εξελιξεις εχω την ainigma rom μηπως δημιουργηυηκε καμια καλυτερη ρομ να περασω εχετε να προτινετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Λοιπόν παιδιά σήμερα έγινε κάτι πολύ παράξενο. Το τηλέφωνο έκλεισε και δεν ανοίγει με τίποτα. Ούτε σε fastbood mode ούτε σε flashmode μπαίνει. Το μόνο που γίνετε είναι όταν συνδέω το καλώδιο usb ζεσταίνεται πάρα πολύ ο επεξεργαστής. Μάλλον πάω για καινούριο κινητό έτσι; :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Λοιπόν παιδιά σήμερα έγινε κάτι πολύ παράξενο. Το τηλέφωνο έκλεισε και δεν ανοίγει με τίποτα. Ούτε σε fastbood mode ούτε σε flashmode μπαίνει. Το μόνο που γίνετε είναι όταν συνδέω το καλώδιο usb ζεσταίνεται πάρα πολύ ο επεξεργαστής. Μάλλον πάω για καινούριο κινητό έτσι; :rolleyes: :rolleyes: ενταξει μη πολυτρελενεσε , εγω θα ημουν και χαρουμενος ..με τις ιδιες επιδοσεις τα κινεζικα εχουν 40 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ενταξει μη πολυτρελενεσε , εγω θα ημουν και χαρουμενος ..με τις ιδιες επιδοσεις τα κινεζικα εχουν 40 ευρω Δεν είναι θέμα επιδόσεων. Είναι θέμα ότι αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο να το επιδιορθώσω για να πάρω τα αρχεία από μέσα. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Το συγκεκριμένο κινητό είναι φοβέρο. Αλλά λογου μη υποστήριξεις update δεν δέχομαι ότι έκλεισε η εταιρεία και δεν υπάρχουν τεχνικοί της sony να συνεχίσουν τα update. Σε λίγες μέρες το αφήνω για την γυναίκα και εγώ θα παραλάβω το xiaomi mi3 w. Παντως είναι κρίμα η συσκευή ειναι ωραία, στιβάρη φοβερή κάμερα κρίμα sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μάλλον για άλλο κινητό μιλάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Παίδες βρήκα τη λύση στο πρόβλημα του gps στη jb, αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει ;-) Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε το phonebook της enigma να ανοίγει πιο γρήγορα ? Θα άφηνα την z1 rom που είναι η πιο ελαφριά / γρήγορη από όλες όσες έχω δοκιμάσει αλλά δεν τα πάει τόσο καλά όσο η enigma στην αυτονομία της μπαταρίας.. Edit: εγκατέστησα το exdialer προς το παρόν και βλέπουμε.. Edited June 22, 2014 by theok7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδες θα προσπαθησω να βγαλω αλλη μια αναβαθμιση με καποια συγκεντρωμενα bug fixes. Θα ηθελα επισης να σας ευχαριστησω για την υποστηριξη σας και να σας ενημερωσω οτι μπορω να επιδιορθωνω προβληματα λογισμικου μεσω teamviewer και οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει email στο ncaracoulis [at] outlook.com και να μου πει τι προβληματα εχει και να κανονισουμε την επιδιορθωση. Σεβομενος τους καιρους που διανυουμε μιλω παντα για λογικες τιμες. Σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τελικά το gps δούλεψε για λίγες μέρες στη jb και μετά.. Καληνύχτα ζωή.. Δεν υπάρχει λύση με το ρημάδι που έχουμε μπλέξει :-P Μπορεί να μου πει κάποιος γνώστης γιατί οι μαμα ρομ είναι πολύ πιο γρήγορες απο τις custom? Περίμενα να συμβαίνει το αντίθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν είναι θέμα επιδόσεων. Είναι θέμα ότι αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο να το επιδιορθώσω για να πάρω τα αρχεία από μέσα. Τελικά βρήκες άκρη φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 υπάρχει κάποιο αρχείο που αφορά την μπαταρία και το σβήνεις ξέρετε ποιο είναι είχε αναφερθεί παλιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω το ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 υπάρχει κάποιο αρχείο που αφορά την μπαταρία και το σβήνεις ξέρετε ποιο είναι είχε αναφερθεί παλιότερα αλλά δεν μπορώ να βρω το ποστ Καλημέρα φίλε μου. Με κάθε επιφύλαξη : Χρειάζεσαι Root Explorer, open data folder, find system folder and delete batterystats.bin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλημέρα φίλε μου. Με κάθε επιφύλαξη : Χρειάζεσαι Root Explorer, open data folder, find system folder and delete batterystats.bin Σωστά αυτό είναι. Αλλιώς αν δε θέλει να το ρισκάρει κατεβάζει ένα battery calibration από το play Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Όχι ότι θα κάνει κάτι... 1300αρα είναι η μπαταρία, ότι και να κάνεις δεν αλλάζει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αν είσαι με jb γύρνα σε ics, δεν έχει επαφή η αυτονομία / ταχύτητα του κινητού, το μόνο που μου λείπει από jb είναι τα καινούργια πληκτρολόγια που μπορείς να βάλεις αν είσαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts