ypatios Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 μια ασχετη ερωτηση καποιο προγραμμα mount sd card εχει δοκιμασει /προτεινει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Όσοι ασχολείστε ακόμα με ρομ με βάση την jb δοκιμάστε την z1 ρομ που βγήκε σχετικά πρόσφατα. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου σε locked bootloader και πετάει σε σχέση με enigma και moonwalker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Όσοι ασχολείστε ακόμα με ρομ με βάση την jb δοκιμάστε την z1 ρομ που βγήκε σχετικά πρόσφατα. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου σε locked bootloader και πετάει σε σχέση με enigma και moonwalker Παίχτη δώσε κανένα link για να την βρούμε. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα!! το λινκ της ρομ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2641646 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλημέρα!! το λινκ της ρομ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2641646 Από το lag στις κλήσεις πως πάει? Ρωτάω γιατί βασίζεται σε jb και αυτή. Η αυτονομία έχει καθόλου διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν έχει καθόλου lag με ότι ρυθμίσεις και αν βάλεις στον επεξεργαστή, ενώ οι άλλες δύο σε locked bootloader αν δεν το είχα σε interactive καθυστερούσαν να εμφανισουν το όνομα αυτού που σε καλεί, ενώ παρουσίαζαν προβλήματα μετά από μέρες, και γενικότερα είναι πολύ smooth συγκριτικά. Εντάξει δεν το μετατρέπει και σε z1 compact :-P αλλά είναι πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αναφερει κατι για το lag problem ή απλα δεν εχει παρουσιαστει κατι ακομα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Δεν έχει call lag, το μόνο θέμα που έχει όπως και ότι βασίζεται σε jb είναι ότι αργεί να κλειδώσει δορυφόρους στο gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 για να γυρισουμε στην 2.3 αρκει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων? Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 για να γυρισουμε στην 2.3 αρκει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων? Μόνο με φλασάρισμα επιστρέφεις σε 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 οκ σε ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Από ότι φαίνεται αυτό το κινητό θα δουλέψει καλά μόνο με GB ή cm9 Οι cm11 είναι απελπιστικά αργές στο ui και δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπουν την γρηγοράδα μερικοί Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα και άλλες και είναι μια από τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Από ότι φαίνεται αυτό το κινητό θα δουλέψει καλά μόνο με GB ή cm9 Οι cm11 είναι απελπιστικά αργές στο ui και δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπουν την γρηγοράδα μερικοί Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα και άλλες και είναι μια από τα ίδια Φίλε μου εγώ πάντως με cm11 ήμουν ευχαριστημένος αλλά υπήρχε ένα σημαντικό πρόβλημα. Δεν δούλευαν τα δεδομένα κινητής κι έτσι δεν την κράτησα παρά μόνο 3 μέρες. Κατα τα άλλα δεν αντιμετώπισα θέμα ούτε με κλήσεις ούτε με τίποτα άλλο. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Δεν έχει καθόλου lag με ότι ρυθμίσεις και αν βάλεις στον επεξεργαστή, ενώ οι άλλες δύο σε locked bootloader αν δεν το είχα σε interactive καθυστερούσαν να εμφανισουν το όνομα αυτού που σε καλεί, ενώ παρουσίαζαν προβλήματα μετά από μέρες, και γενικότερα είναι πολύ smooth συγκριτικά. Εντάξει δεν το μετατρέπει και σε z1 compact :-P αλλά είναι πολύ καλή για LAG στο call answer μιλάμε το οποίο εμφανίζεται όποτε γουστάρει... και ναι το έχει και αυτή... και το call lag αρχίζει και εμφανιζετε ποιο πολύ όταν δεν κάνεις κάποια ώρα κλήσεις και φορτώσεις λίγο με χρήση εφαρμογών και σε πάρουν το τηλ... και τοτε έρχεται το τέλος... μοναδική rom στην οποία δουλεύει αυτό το κινητό ειναι gingerbread και μετά cm 9.1.. η αν κάποιος κάτσει και ασχοληθείς και φτιάξει μια μαμά ics της προκοπής... Edited April 2, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 για LAG στο call answer μιλάμε το οποίο εμφανίζεται όποτε γουστάρει... και ναι το έχει και αυτή... και το call lag αρχίζει και εμφανιζετε ποιο πολύ όταν δεν κάνεις κάποια ώρα κλήσεις και φορτώσεις λίγο με χρήση εφαρμογών και σε πάρουν το τηλ... και τοτε έρχεται το τέλος... μοναδική rom στην οποία δουλεύει αυτό το κινητό ειναι gingerbread και μετά cm 9.1.. η αν κάποιος κάτσει και ασχοληθείς και φτιάξει μια μαμά ics της προκοπής... Καλημέρα, την έχω ακόμα την συγκεκριμένη ρομ και δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ το call lag. Αυτό που βλέπω είναι πως θέλει μια επανεκκίνηση κάθε 1-2 μέρες για να ρολαρει καλύτερα το κινητό , Android είναι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλημέρα, την έχω ακόμα την συγκεκριμένη ρομ και δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ το call lag. Αυτό που βλέπω είναι πως θέλει μια επανεκκίνηση κάθε 1-2 μέρες για να ρολαρει καλύτερα το κινητό , Android είναι αυτό... Οπός Είπα το κανες οπότε γουστάρει... Και σινιθος μετά από κάποιο καιρό.. Με cm 9.1 έχω να κάνω restart 1 βδομάδα περίπου και είναι άψογα (182 εφαρμογές περασμένες) Καλά για το find 5 που έχω δεν σιζιταμε καν έχε up time κάτι μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εγώ το κλείνω ούτως ή άλλως , γιατί έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αν φορτιστει κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εγώ το κλείνω ούτως ή άλλως , γιατί έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αν φορτιστει κλειστό Η μόνη διαφορά που μπορεί να δει κάποιος φορτίζοντας το κινητό του ανοιχτό ή κλειστό είναι στην ταχύτητα φόρτισης και όχι στην "ποιότητα". Αν δηλαδή με ανοιχτή συσκευή σου παίρνει 50 λεπτά να το φορτίσεις πλήρως, με κλειστή θα σου πάρει περίπου 1 ώρα. Τώρα, όσον αφορά αυτά που λένε πως πρέπει να φορτίζεις τη μπαταρία μέχρι το 90% και να μην την αφήνεις να πέφτει κάτω από 40 για να έχεις μακροχρόνια καλή κατάσταση μπαταρίας για μένα προσωπικά είναι παραμύθια της χαλιμάς, αφού η συσκευή που έχω στα χέρια μου έχει φάει τόνους ανάποδης και αλόγιστης φόρτισης και η αυτονομία της ακόμα είναι στο full. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το γεγονός πως ο φυσιολογικός κύκλος χρήσης ενός κινητού στο 90% των περιπτώσεων δεν ξεπερνάει τον ένα χρόνο, φόρτιζε όπως σου λάχει, χωρίς άγχος και ανησυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αν είχε η cm 9.1 ραδιόφωνο θα την είχα βάλει απ την αρχή. Αλλά δυστυχώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δοκιμάστε και την slim cm9 δεν έχει ελληνικά αλλά πάει πολύ καλά το κινητό, πλησιάζει σε ταχύτητα την GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 μετά από 15 μήνες rootara το κινητό υπάρχει πουθενά κάποια λίστα που να λέει ποιες εφαρμογές μπορώ να απεγκαταστήσω χωρίς να κάνω κακό στο κινητό? παράδειγμα μπορώ να απεγκαταστήσω τις παρακάτω? amber amethyst blackhole emerald sony select δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτά :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Θεωρητικά όπως τα λες είναι τα πράγματα, αλλά το δικό μου τουλάχιστον, κρατάει σχεδόν τον διπλάσιο χρόνο όταν το φορτίζω κλειστό(μιλάμε πάντα για φόρτιση το βράδυ, άρα χωρίς διακοπές έως το 100%), δεν ξέρω που οφείλεται αυτό και δεν έχει σχέση με το ποια ρομ έχω εγκατεστημενη.. Αν υπάρχει κάποια λύση πολύ ευχαρίστως να την δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 μετά από 15 μήνες rootara το κινητό υπάρχει πουθενά κάποια λίστα που να λέει ποιες εφαρμογές μπορώ να απεγκαταστήσω χωρίς να κάνω κακό στο κινητό? παράδειγμα μπορώ να απεγκαταστήσω τις παρακάτω? amber amethyst blackhole emerald sony select δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτά :(:( Αυτά που γράφεις είναι τα θέματα που έχει το κινητό. Το Sony select σβήστο, κάπου υπήρχε ένα θέμα με το τι σβήνεις άφοβα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Πάντως μετά απο το root και την απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών ξεκίνησε να δουλεύει πάλι το άλμπουμ και έχει πολύ σαβούρα απο εφαρμογές το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Πάντως μετά απο το root και την απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών ξεκίνησε να δουλεύει πάλι το άλμπουμ και έχει πολύ σαβούρα απο εφαρμογές το κινητό Πού να δεις από υπηρεσίες πώς πάει... Αυτό το ρημάδι το Facebook πια, θεό το 'χει κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts