Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι ασχολείστε ακόμα με ρομ με βάση την jb δοκιμάστε την z1 ρομ που βγήκε σχετικά πρόσφατα. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου σε locked bootloader και πετάει σε σχέση με enigma και moonwalker

Όσοι ασχολείστε ακόμα με ρομ με βάση την jb δοκιμάστε την z1 ρομ που βγήκε σχετικά πρόσφατα. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου σε locked bootloader και πετάει σε σχέση με enigma και moonwalker

Παίχτη δώσε κανένα link για να την βρούμε.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Καλημέρα!! το λινκ της ρομ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2641646

Από το lag στις κλήσεις πως πάει? Ρωτάω γιατί βασίζεται σε jb και αυτή. Η αυτονομία έχει καθόλου διαφορά?

Δεν έχει καθόλου lag με ότι ρυθμίσεις και αν βάλεις στον επεξεργαστή, ενώ οι άλλες δύο σε locked bootloader αν δεν το είχα σε interactive καθυστερούσαν να εμφανισουν το όνομα αυτού που σε καλεί, ενώ παρουσίαζαν προβλήματα μετά από μέρες, και γενικότερα είναι πολύ smooth συγκριτικά. Εντάξει δεν το μετατρέπει και σε z1 compact :-P αλλά είναι πολύ καλή

για να γυρισουμε στην 2.3 αρκει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων?

Μόνο με φλασάρισμα επιστρέφεις σε 2.3.

Από ότι φαίνεται αυτό το κινητό θα δουλέψει καλά μόνο με GB ή cm9

Οι cm11 είναι απελπιστικά αργές στο ui και δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπουν την γρηγοράδα μερικοί

Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα και άλλες και είναι μια από τα ίδια

Από ότι φαίνεται αυτό το κινητό θα δουλέψει καλά μόνο με GB ή cm9

Οι cm11 είναι απελπιστικά αργές στο ui και δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπουν την γρηγοράδα μερικοί

Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα και άλλες και είναι μια από τα ίδια

Φίλε μου εγώ πάντως με cm11 ήμουν ευχαριστημένος αλλά υπήρχε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Δεν δούλευαν τα δεδομένα κινητής κι έτσι δεν την κράτησα παρά μόνο 3 μέρες.

Κατα τα άλλα δεν αντιμετώπισα θέμα ούτε με κλήσεις ούτε με τίποτα άλλο.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Δεν έχει καθόλου lag με ότι ρυθμίσεις και αν βάλεις στον επεξεργαστή, ενώ οι άλλες δύο σε locked bootloader αν δεν το είχα σε interactive καθυστερούσαν να εμφανισουν το όνομα αυτού που σε καλεί, ενώ παρουσίαζαν προβλήματα μετά από μέρες, και γενικότερα είναι πολύ smooth συγκριτικά. Εντάξει δεν το μετατρέπει και σε z1 compact :-P αλλά είναι πολύ καλή

για LAG στο call answer μιλάμε το οποίο εμφανίζεται όποτε γουστάρει... και ναι το έχει και αυτή...

και το call lag αρχίζει και εμφανιζετε ποιο πολύ όταν δεν κάνεις κάποια ώρα κλήσεις και φορτώσεις λίγο με χρήση εφαρμογών και σε πάρουν το τηλ... και τοτε έρχεται το τέλος...

μοναδική rom στην οποία δουλεύει αυτό το κινητό ειναι gingerbread και μετά cm 9.1.. η αν κάποιος κάτσει και ασχοληθείς και φτιάξει μια μαμά ics της προκοπής...

Edited by egodemis

για LAG στο call answer μιλάμε το οποίο εμφανίζεται όποτε γουστάρει... και ναι το έχει και αυτή...

και το call lag αρχίζει και εμφανιζετε ποιο πολύ όταν δεν κάνεις κάποια ώρα κλήσεις και φορτώσεις λίγο με χρήση εφαρμογών και σε πάρουν το τηλ... και τοτε έρχεται το τέλος...

μοναδική rom στην οποία δουλεύει αυτό το κινητό ειναι gingerbread και μετά cm 9.1.. η αν κάποιος κάτσει και ασχοληθείς και φτιάξει μια μαμά ics της προκοπής...

Καλημέρα, την έχω ακόμα την συγκεκριμένη ρομ και δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ το call lag. Αυτό που βλέπω είναι πως θέλει μια επανεκκίνηση κάθε 1-2 μέρες για να ρολαρει καλύτερα το κινητό , Android είναι αυτό...

Καλημέρα, την έχω ακόμα την συγκεκριμένη ρομ και δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ το call lag. Αυτό που βλέπω είναι πως θέλει μια επανεκκίνηση κάθε 1-2 μέρες για να ρολαρει καλύτερα το κινητό , Android είναι αυτό...

Οπός Είπα το κανες οπότε γουστάρει... Και σινιθος μετά από κάποιο καιρό.. Με cm 9.1 έχω να κάνω restart 1 βδομάδα περίπου και είναι άψογα (182 εφαρμογές περασμένες)

Καλά για το find 5 που έχω δεν σιζιταμε καν έχε up time κάτι μήνες

Εγώ το κλείνω ούτως ή άλλως , γιατί έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αν φορτιστει κλειστό

Η μόνη διαφορά που μπορεί να δει κάποιος φορτίζοντας το κινητό του ανοιχτό ή κλειστό είναι στην ταχύτητα φόρτισης και όχι στην "ποιότητα".

Αν δηλαδή με ανοιχτή συσκευή σου παίρνει 50 λεπτά να το φορτίσεις πλήρως, με κλειστή θα σου πάρει περίπου 1 ώρα.

Τώρα, όσον αφορά αυτά που λένε πως πρέπει να φορτίζεις τη μπαταρία μέχρι το 90% και να μην την αφήνεις να πέφτει κάτω από 40

για να έχεις μακροχρόνια καλή κατάσταση μπαταρίας για μένα προσωπικά είναι παραμύθια της χαλιμάς, αφού η συσκευή που έχω στα χέρια μου έχει φάει τόνους ανάποδης και αλόγιστης φόρτισης και η αυτονομία της ακόμα είναι στο full.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το γεγονός πως ο φυσιολογικός κύκλος χρήσης ενός κινητού στο 90% των περιπτώσεων δεν ξεπερνάει τον ένα χρόνο, φόρτιζε όπως σου λάχει, χωρίς άγχος και ανησυχία.

μετά από 15 μήνες rootara το κινητό υπάρχει πουθενά κάποια λίστα που να λέει ποιες εφαρμογές μπορώ να απεγκαταστήσω χωρίς να κάνω κακό στο κινητό?

παράδειγμα μπορώ να απεγκαταστήσω τις παρακάτω?

amber

amethyst

blackhole

emerald

sony select

δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτά :(:(

Θεωρητικά όπως τα λες είναι τα πράγματα, αλλά το δικό μου τουλάχιστον, κρατάει σχεδόν τον διπλάσιο χρόνο όταν το φορτίζω κλειστό(μιλάμε πάντα για φόρτιση το βράδυ, άρα χωρίς διακοπές έως το 100%), δεν ξέρω που οφείλεται αυτό και δεν έχει σχέση με το ποια ρομ έχω εγκατεστημενη.. Αν υπάρχει κάποια λύση πολύ ευχαρίστως να την δοκιμάσω

μετά από 15 μήνες rootara το κινητό υπάρχει πουθενά κάποια λίστα που να λέει ποιες εφαρμογές μπορώ να απεγκαταστήσω χωρίς να κάνω κακό στο κινητό?

παράδειγμα μπορώ να απεγκαταστήσω τις παρακάτω?

amber

amethyst

blackhole

emerald

sony select

δεν έχω καθόλου εμπειρία από αυτά :(:(

Αυτά που γράφεις είναι τα θέματα που έχει το κινητό. Το Sony select σβήστο, κάπου υπήρχε ένα θέμα με το τι σβήνεις άφοβα.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πάντως μετά απο το root και την απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών ξεκίνησε να δουλεύει πάλι το άλμπουμ

και έχει πολύ σαβούρα απο εφαρμογές το κινητό

Πάντως μετά απο το root και την απεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών ξεκίνησε να δουλεύει πάλι το άλμπουμ

και έχει πολύ σαβούρα απο εφαρμογές το κινητό

Πού να δεις από υπηρεσίες πώς πάει...

Αυτό το ρημάδι το Facebook πια, θεό το 'χει κάνει...

• The title was changed to Sony Xperia P