Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.ειναι πολλες φορές που το κινητό απλα κολλάει, δεν ανταποκρινεται σε καμια εντολή... μετά απο λίγο ομως συνέρχεται!!! Παρόμοια κατάσταση μερικες φορές που δέχομαι κληση δεν μπορω να την απαντησω γιατί απλα δεν ανταποκρινεται...

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το white mode της moonwalker είναι συμβατό και με την enigma για όποιον θέλει να έχει λευκό φόντο,μόλις το δοκίμασα και είναι πολύ ωραίο . Επίσης βγήκε η moonwalker v6 αν κάποιος θέλει να τη δοκιμάσει.

Έχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν πήρα απάντηση, μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές στην πράξη ανάμεσα σε κλειδωμένο και ξεκλείδωτο bootloader??

Το white mode της moonwalker είναι συμβατό και με την enigma για όποιον θέλει να έχει λευκό φόντο,μόλις το δοκίμασα και είναι πολύ ωραίο . Επίσης βγήκε η moonwalker v6 αν κάποιος θέλει να τη δοκιμάσει.

Έχω ξανακάνει την ερώτηση αλλά δεν πήρα απάντηση, μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές στην πράξη ανάμεσα σε κλειδωμένο και ξεκλείδωτο bootloader??

Διαφορα στην λειτουργια του τηλεφωνου δεν προκειτε να δεις χωρις αλλο πειραγμα....Απλος με ξεκλειδωτο bootloader μπορεις να αλλαξεις Kernel στην συσκευη βαζοντας καποιον custom και εκει θα δεις αρκετες διαφορες στο κινητο σου....

Συνηθως οι mod των custom kernel αφαιρουν πραγματα που φορτωνουν οι mod των stock kernel (καποια που δεν χρειαζονται η' οσα καταναλωνουν παραπανω ενεργεια) και προσθετουν δικα τους στοιχεια που βοηθανε στην ομαλοτερη λειτουργια του κινητου και στην χαμηλοτερη καταναλωση ενεργειας ...Στο τελευταιο βεβαια παιζει μεγαλο ρολο και η χρηση που κανει ο καθενας μας και το τι εφαρμογες χρησιμοποιει...Βεβαια μην περιμενεις τρομερες αλλαγες στην καταναλωση μπαταριας (αναφερομαι συνεχως στην μπαταρια γιατι τους πιο πολλους αυτο καιει ;) )...Απλος με εναν σωστο συνδυασμο custom kernel και custom rom και παντα αναλογα με τον τροπο που χρησιμοποιεις το κινητο βλεπεις καποια καλα αποτελεσματα...

Π.Χ Εγω με τον NEMESIS V6.3 και την ENIGMA V6.2 το κινητο μου βγαζει και δευτερη μερα χωρις φορτιση -παντα με την δικια μου χρηση - και εχω γλυτωσει προς το παρων την καθημερινη φορτιση (εχω και screenshot αλλα θα τα περασω οταν επιστρεψω Αθηνα...).

Καποιος αλλος μπορει να δει τα ιδια η' καλυτερα αποτελεσματα με αλλον συνδυασμο kernel & rom.....

Expendable, σ'ευχαριστω, ησουν αναλυτικοτατος!! :) Αν γινοταν αρκετα πιο σβελτο -ειδικα στο ιντερνετ- θα το εκανα unlock.

Λοιπον εγκατεστησα πριν λιγο την moonwalker 6 για να την δω κι αυτη μιας και ειναι πολυ γνωστη ρομ. Σε συγκριση με την enigma 6.2 και με μια πρωτη εντυπωση, ισως ειναι λιγο πιο smooth, αλλα η enigma ειναι πολυ πιο απλη στην εγκατασταση (aroma) και εχει τα παντα, ενω στην mw πρεπει να τα περασει ολα ο χρηστης(z ultra widgets, home κτλ), ενω επισης -πολυ σημαντικο για μενα- δεν δουλευει το notification led οταν ειναι σε stamina mode.

Edited by theok7

Στους xda-developers ξεκίνησε η προσπάθεια για αναβάθμιση στο KitKat.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2508319

καλο μηνα να εχουμε.

Μετα απο 7 μηνες συμβιωσης τελικα το εδωσα το κινητο:(

να σας ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια σας,μεσω των ποστ σας,μιας και με βοηθησατε πολυ, οντας αρχαριος.((ειδικα expendable και egodemis).

Ακομα δεν εχω καταληξει σε καποιο αλλο μοντελο,αλλα δεν νομιζω να μου παρει και πολυ.οι προτασεις ειναι πολλες.

Μεχρι και καποιο lumia παιζει:confused:

thanks

Στους xda-developers ξεκίνησε η προσπάθεια για αναβάθμιση στο KitKat.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2508319

Αν φτιάξουν το Bluetooth, θα κάνω μια δοκιμή

www.slotgames.gr

Η τραγικη μπαταρια του κανει την συμβιωση μαζι του δυσκολη υποθεση παντως, ακομη και με custom rom(enigma)-εκτος βεβαια αν το χρησιμοποιει κανεις μονο για κλησεις, αρα οχι ως smartphone. Eιναι ο μοναδικος λογος που εχω αρχισει και κοιταω για αλλο κινητο..

Εγώ θα περιμένω κανένα 2μηνο και μετά θα το δοκιμάσω.Γιατί μετά το καλοκαίρι θα το αλλάξω.

τα γνωστα προβληματα με την κληση διορθωνεται me to kitkat?

Το γνωστό πρόβλημα διορθώνεται με οποιαδήποτε cm, απλώς στην cm9 λειτουργούν όλα

Εκεί που είμαι με 18% μπαταρία κ ανοίγω 3g και μια εφαρμογή κλείνει. Μου χει σπάσει τα νεύρα, δεν είναι η πρώτη που το κάνει αυτό.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εγω θα το ειχα πουλησει χθες αλλα μου χει πεσει μια δυο φορες και εχουν φαγωθει οι γωνιες.

Ασε που τα πλαστικα του εχουν ξεφτυσει και εχει φυγει το χρωμα.

Αθλια υποστηριξη απο τη σονυ.

Δυστυχως δεν εχω λεφτο να παρω κατι αλλο.

Ισως και η χειροτερη συσκευη που πηρα εβερ

Απο αποψη software σιγουρα η χειροτερη

Ουτε το inov8 που δε το κανανε ποτε αναβαθμιση δεν ειχε τοσα θεματα

Εγω θα το ειχα πουλησει χθες αλλα μου χει πεσει μια δυο φορες και εχουν φαγωθει οι γωνιες.

Ασε που τα πλαστικα του εχουν ξεφτυσει και εχει φυγει το χρωμα.

Αθλια υποστηριξη απο τη σονυ.

Δυστυχως δεν εχω λεφτο να παρω κατι αλλο.

Ισως και η χειροτερη συσκευη που πηρα εβερ

Απο αποψη software σιγουρα η χειροτερη

Ουτε το inov8 που δε το κανανε ποτε αναβαθμιση δεν ειχε τοσα θεματα

Εγώ θα έπαιρνα το sp αλλά έγινε μια στραβή με το αμάξι προχθές με τον πολύ αέρα κ πήγε πίσω το θέμα κινητού οπότε προς το παρόν μένω με το sp εκτός απροόπτου. Όντως το πλαστικό κ μένα κάτω έχει ξεφτύσει αλλά με 3 ευρώ αλλάζει. Από software χάλια μαύρα.. Σκέφτομαι σοβαρά να βάλω την ics πάλι.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Εκεί που είμαι με 18% μπαταρία κ ανοίγω 3g και μια εφαρμογή κλείνει. Μου χει σπάσει τα νεύρα, δεν είναι η πρώτη που το κάνει αυτό.

Μου το έχει κάνει και μένα μερικές φορές στο 13-15 % μετράει αντίστροφα ως το μηδέν και κλείνει, με enigma 6.2 stock b/l. Με stock rom δεν το είχε κάνει ποτέ. Επίσης στην 6.2 έχει θέμα με το stamina

Μου το έχει κάνει και μένα μερικές φορές στο 13-15 % μετράει αντίστροφα ως το μηδέν και κλείνει, με enigma 6.2 stock b/l. Με stock rom δεν το είχε κάνει ποτέ. Επίσης στην 6.2 έχει θέμα με το stamina

Με stock jb δε θυμάμαι να το χει κάνει. Γενικά μετά από λίγο καιρό η Enigma δε τα πάει καλά κ δε ξέρω γιατί. Μακάρι ο Νίκος να τη φτιάξει πριν τη παρατήσει. Είναι σοβαρό το θέμα αυτό καθώς δε μπορείς να βασιστείς αν θες να κάνεις κάτι με 3G

Εγω της κοπελιας μετα απο δικη της απαιτηση το γυρισα σε ics και ησυχασαμε. Τρελο προβλημα με το θεμα του τηλεφωνου στη jelly bean. Ομως τωρα που ζηταει αναβαθμιση απο ics σε jb τι κανουμε??! Να πω οτι μετα το flashαρισμα χαθηκε μαλλον και το root. Πως θα σταματησει να ειδοποιει για την αναβαθμιση?

Θα ξανάκάνεις root και θα αφαιρέσεις ή θα κάνεις freeze την εφαρμογή της Sony που είναι υπεύθυνη και κοιτάζει για τα updates...

κι εγω,πριν το δωσω(για την ιστορια,επεσα θυμα απατης και εχασα και κινητο και λεφτα) ics στοκ ειχα περασει με root και greenify και το κινητο ηταν αστερακι.

στις κλησεις δεν ειχα ποτε προβλημα.νομιζω ειναι η καλυτερη λυση.

κι εγω,πριν το δωσω(για την ιστορια,επεσα θυμα απατης και εχασα και κινητο και λεφτα) ics στοκ ειχα περασει με root και greenify και το κινητο ηταν αστερακι.

στις κλησεις δεν ειχα ποτε προβλημα.νομιζω ειναι η καλυτερη λυση.

Κ γω αυτό νομίζω κ το θέμα του φλας στη κάμερα μικρό το κακό!

Με stock jb δε θυμάμαι να το χει κάνει. Γενικά μετά από λίγο καιρό η Enigma δε τα πάει καλά κ δε ξέρω γιατί. Μακάρι ο Νίκος να τη φτιάξει πριν τη παρατήσει. Είναι σοβαρό το θέμα αυτό καθώς δε μπορείς να βασιστείς αν θες να κάνεις κάτι με 3G

Δοκίμασε αν έχεις διάθεση την moonwalker rom, θεωρείται διάδοχος της moonbreaker και είναι ίσως η γνωστότερη ρομ για το p. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την enigma αλλά όταν βγει η v7 με aroma installer της mw θα την δοκιμάσω σίγουρα. Μπορεί και νωρίτερα, αν και μετά τις πρώτες μέρες με enigma που σερνόταν, τώρα είναι μια χαρά εκτός από 1-2 bugs

Καλησπερα σας. Καταρχην Χρονια πολλα στον Νικολα τον δημιουργο του Nemesis και της Enigma....και φυσικα σε ολους οσους γιορταζουν :D

Δευτερον...Ισως γινω για αλλη μια φορα γραφικος αλλα εγω το προβλημμα με τις κλησεις δεν το εχω ξανασυναντησει οσο εχω εχω τον Nemesis v6.3 με την Enigma v6.2 ....

Το μοναδικο προβλημμα που εχω συναντησει ειναι οταν ανοιγω το αλμπουμ η' το walkman που μου βγαζει το μηνυμα οτι "Η εφαρμογη Συσκευες εχει κλεισει " η' "Η Εφαρμογη Throw εχει κλεισει" , δυο τρεις φορες....

Απο εκει και περα εγω ειδα βελτιωση στην μπαταρια...Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα το εχω πολυ καιρο στα χερια μου το κινητο. Ισως ηρθε ο καιρος να κανω την κινηση προς την LG ...Βεβαια ξερω οτι παλι στην sony θα καταληξω και στο SP :lol: αλλα με δελεαζει λιγο το LG L7 με τα 2500 ma της μπαταριας του.....

Οριστε και καποια screenshot που ειχα βγαλει πριν απο λιγο καιρο απο το Ρ μου....

Εγώ είμαι με κλειδωμένο boot.ίσως τον ξεκλειδώσω κάποια στιγμή. Πρόβλημα με κλήσεις ούτε κ γω έχω δει.

Αυτά που έχω είναι,όταν είμαι με 3g κ μπαταρία κάτω από 20% κλείνει μόνο του,το ανοίγω κ γράφει άλλα νούμερα.

Πρόβλημα στη κάμερα, πάω να βγάλω φώτο κ λέει δεν έχω αρκετή μνήμη.

Πατάω το μεσαίο κουμπί να μεταβώ σε άλλη εφαρμογή και λέει αναγκαστικό κλείσιμο ui.

Από μπαταρία μέτρια πράγματα, με 3g ούτε μέρα κ οθόνη 2.5 με 3 ώρες. Σε wifi αντέχει μιάμιση μέρα με 3.5 ώρες κ αν το δουλεύω χαλαρά. 5ωρες.

Όσο για το φίλο που είπε για τη moonwalker ίσως τη δοκιμάσω!

Χρόνια πολλά στο δημιουργό της enigma!Πολυχρονος να είναι με επιτυχίες!

• The title was changed to Sony Xperia P