gtse Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 δεν παίζει ρόλο η ακρίβεια εμένα μου εδειξε 4 μετρα αλλα δεν εχω θεματα στη πλοήγηση δεν εχω χάσει ποτέ στροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 δεν παίζει ρόλο η ακρίβεια εμένα μου εδειξε 4 μετρα αλλα δεν εχω θεματα στη πλοήγηση δεν εχω χάσει ποτέ στροφή στα 4 μέτρα τι να παίξει............................................. εμείς μιλαμε ότι κάνα 10 μέτρα στα ανοιχτά και κάτι 30 βαράει σε κάτι στενά............ όχι στροφές τετράγωνα θα χάνεις.......... με 4 μέτρα πρέπει να είσαι γκαντέμης για να χάσεις κάτι btw αν σου είναι σταθερό σχετικά αυτό το νούμερο είσαι οκ εγώ στο p δεν έχω δει ποτέ αυτό το νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @egodemis σημερα ξαναπροσπαθησα,εξω αυτη τη φορα.αλλα τζιφος.ειτε με δεδομενα ανοιχτα ειτε χωρις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @egodemis σημερα ξαναπροσπαθησα,εξω αυτη τη φορα.αλλα τζιφος.ειτε με δεδομενα ανοιχτα ειτε χωρις. την πρώτη σελιδα θέλω να δω όχι εδώ εδώ είναι ελλιπείς πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @egodemis σημερα ξαναπροσπαθησα,εξω αυτη τη φορα.αλλα τζιφος.ειτε με δεδομενα ανοιχτα ειτε χωρις. Ρίξε ένα restart κ ξαναπροσπάθησε Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @egodemis @iliasx8 εκανα restart,βγηκα στο μπαλκονι(ειμαι στον 6ο και δεν εχω κτηρια μπροστα μου,γενικα ειναι ανοιχτα) ανοιξα πρωτα σκετο gps για 5 λεπτα. ξανα restart και ανοιξα και δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 @egodemis @iliasx8 εκανα restart,βγηκα στο μπαλκονι(ειμαι στον 6ο και δεν εχω κτηρια μπροστα μου,γενικα ειναι ανοιχτα) ανοιξα πρωτα σκετο gps για 5 λεπτα. ξανα restart και ανοιξα και δεδομενα. gps δουλεύει μεν αλλά με τέτοιο σήμα μην κάνεις καμία πλοήγηση θα σε πάει σε καζαβλανκα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Θα ξαναδοκιμασω κάποια στιγμή όταν είμαι έξω.έβαλα και το fastergps Και κλειδώνει πιο γρήγορα τώρα. Με την ics πάντως ήταν πιο καλά. είχα μεγαλύτερη ακρίβεια. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια @egodemis Edited July 27, 2013 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kate2013 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ως νεα κατοχος του κινητου εχω την εξης απορια. Το τηλεφωνο μου ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας, και ακομα δεν εχει παρει την τελευταια εκδοση(100). Συμβαινει και σε αλλους κατοχους με ελληνικο SI code η ιδια καθυστερηση ή υπαρχει και περιπτωση να εχει σταματησει η διαδικασια αναβαθμισης μετα απο 1,5 μηνα???(απο 12/6 που βγηκε η εκδοση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ως νεα κατοχος του κινητου εχω την εξης απορια. Το τηλεφωνο μου ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας, και ακομα δεν εχει παρει την τελευταια εκδοση(100). Συμβαινει και σε αλλους κατοχους με ελληνικο SI code η ιδια καθυστερηση ή υπαρχει και περιπτωση να εχει σταματησει η διαδικασια αναβαθμισης μετα απο 1,5 μηνα???(απο 12/6 που βγηκε η εκδοση). ελληνικής ε? άστο πέρνα χειροκίνητα την έκδοσή με flashtool οτιδήποτε που προορίζετε για Ελλάδα μπαίνει τελευταίο σε σειρα μερικες εδώ υπάρχουν περιπτώσεις ενα χρόνο σχεδόν να περιμένει κόσμος για Update σε ελληνική συσκευή ;) γενικός συνιστώ να αποφεύγεις οτιδήποτε εχει σχέση με ελληνικές αντιπροσωπίες είτε στα κινιτα είτε στους υπολογιστές κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Βασικά δεν έχει να κάνει με το αν προορίζεται για την Ελλάδα ή όχι, αλλά με το αν έχει βάλει το χεράκι της στο firmware η οποία εταιρία κινητής τηλεφωνίας που το έχεις πάρει (αν το έχεις πάρει από εκεί) Αν δεν είναι "πείραγμένο", οι αναβαθμίσεις έρχονται με μικρή ή καθόλου καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ρε παιδιά γίνεται να περάσω την εργοστασιακή εφαρμογή κάμερας στην cm9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ρε παιδιά γίνεται να περάσω την εργοστασιακή εφαρμογή κάμερας στην cm9? όχι δεν γίνεται αν θες κάτι καλύτερο σε ποιότητα snap camera (που είναι ισάξια με εργοστασιακή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 όχι δεν γίνεται αν θες κάτι καλύτερο σε ποιότητα snap camera (που είναι ισάξια με εργοστασιακή) Bασικα καλυτερη ειναι ;) Εχω εντυπωσιαστει με τα 100% crop, η olympus compact που εχω βγαζει πολυ χειροτερες φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Bασικα καλυτερη ειναι ;) Εχω εντυπωσιαστει με τα 100% crop, η olympus compact που εχω βγαζει πολυ χειροτερες φωτο το παρακανες εσύ άκου εκεί compact βγαζει καλύτερες :p έχω και εγώ μια αρχαία sony βγαζει καλύτερα πάντως πολύ καλύτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 gps δουλεύει μεν αλλά με τέτοιο σήμα μην κάνεις καμία πλοήγηση θα σε πάει σε καζαβλανκα :lol::lol: πάντως έχω μια απορία πως ξέρει το test gps για την ακριβεια αφου και αυτο παίρνει πληροφορίες από τους δορυφόρους. πάντως και στο αμάξι που έχω και ξεχωρίστεί κεραία μέσα σε πολύ μικρά στενά μπορέι να δείξει ότι είμαι στο απο πάνω στενώ και θεωρώ λογικό σε ένα κινητο να υπάρχει χειρότερο σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) πάντως έχω μια απορία πως ξέρει το test gps για την ακριβεια αφου και αυτο παίρνει πληροφορίες από τους δορυφόρους. πάντως και στο αμάξι που έχω και ξεχωρίστεί κεραία μέσα σε πολύ μικρά στενά μπορέι να δείξει ότι είμαι στο απο πάνω στενώ και θεωρώ λογικό σε ένα κινητο να υπάρχει χειρότερο σήμα 3d triangulation βάση ισχύς σήματος κλπ αν θες τα γράφω αναλυτικά (κατεβατό κοινός) τώρα για το αμάξι που λες για δύο λόγους μπορεί να το κάνει κακός gps δέκτης μάπα χάρτες εμένα και με oppo find 5 και με neo v που είχα και το αρχαίο wildfire ακόμα δείχνουν με ακρίβεια μέτρου και ποιο κάτω (αν κάνω zoom σε κάποιο λεπτομερές χάρτη το διαπιστώνω) το p όμως δεν έχει τέτοια τύχη στην καλύτερη κάπου δίπλα από εκεί που είμαι με δείχνει (πχ είμαι ταράτσα με δείχνει στην διπλανή ταράτσα η κάπου στο δρόμο) αυτό στην καλύτερη όταν είμαι στα ανοιχτά Edited July 29, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 3d triangulation βάση ισχύς σήματος κλπ αν θες τα γράφω αναλυτικά (κατεβατό κοινός) τώρα για το αμάξι που λες για δύο λόγους μπορεί να το κάνει κακός gps δέκτης μάπα χάρτες εμένα και με oppo find 5 και με neo v που είχα και το αρχαίο wildfire ακόμα δείχνουν με ακρίβεια μέτρου και ποιο κάτω (αν κάνω zoom σε κάποιο λεπτομερές χάρτη το διαπιστώνω) το p όμως δεν έχει τέτοια τύχη στην καλύτερη κάπου δίπλα από εκεί που είμαι με δείχνει (πχ είμαι ταράτσα με δείχνει στην διπλανή ταράτσα η κάπου στο δρόμο) αυτό στην καλύτερη όταν είμαι στα ανοιχτά το wildfire ήταν το προυγουμενο κινητό μου και αυτό σε συγκεκριμενα σημεία είχε θέμα με το σήμα εκει που μένω μεχρη και συσκευη του destinator εχει θεμα οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό αυτό. απλά θεωρώ το xperia p το περιμενα πολύ καλητερο από ότι είναι, ημουν από τους άτυχους που το πηρα 400€ και μετα από 2 εβδομαδες το εβρισκες με 250€, με εκανε να μετανιωσω απου αφησα τα htc. το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το software του και η sony που δεν δείνει λύσεις αν και τα spec του είναι για να ηταν η κορυφή στην κατηγορία του. αν και το δικό μου δεν έχει παρουσιαση όλα τα θέματα που έχουν εμφανιστεί απλά είναι απαράδεκτο να μην σου δίνει λύσεις η εταιρεία για δικά της προβλήματα απλά δεν ξαναπέρνω sony. θεωρώ ότι εκανα μια αποτυχημένη αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 το wildfire ήταν το προυγουμενο κινητό μου και αυτό σε συγκεκριμενα σημεία είχε θέμα με το σήμα εκει που μένω μεχρη και συσκευη του destinator εχει θεμα οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό αυτό. απλά θεωρώ το xperia p το περιμενα πολύ καλητερο από ότι είναι, ημουν από τους άτυχους που το πηρα 400€ και μετα από 2 εβδομαδες το εβρισκες με 250€, με εκανε να μετανιωσω απου αφησα τα htc. το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το software του και η sony που δεν δείνει λύσεις αν και τα spec του είναι για να ηταν η κορυφή στην κατηγορία του. αν και το δικό μου δεν έχει παρουσιαση όλα τα θέματα που έχουν εμφανιστεί απλά είναι απαράδεκτο να μην σου δίνει λύσεις η εταιρεία για δικά της προβλήματα απλά δεν ξαναπέρνω sony. θεωρώ ότι εκανα μια αποτυχημένη αγορά το wildfire είχε σοβαρό θέμα με μαμά λογισμικό του από τότε που του έβαλα cyanogen mod gps δούλεψε σφαίρα και με μεγάλη ακρίβεια χριστός και παναγία έδωσες 400για το p???????? εγώ το ριχα πάρει πριν δύο μήνες από ebay σε δημοπρασία με 120 euro(καινούργιο σφραγισμένο) και παραπονιέμαι εσύ έπρεπε με πλακατα κατο την Sony να περπατάς... και ναι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι λογισμικό του το οποίο ούτε με custum rom διορθώνετε (στην έκδοση jb έστω) γιατί το novathor τα drivers του είναι κλειστού κώδικα και σαν δεν φτάνει αυτό εταιρεία που τα παράγει σχεδόν έκλεισε ευτυχώς εγώ είμαι με cyanogen mod 9.1 και ας είναι ics τουλάχιστον κινητό λειτουργεί σαν κινητό όχι σαν συσκευή που σου σπάει τα νεύρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 τωρα που βγηκε η 4.3,υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια καινουρια rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 τωρα που βγηκε η 4.3,υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια καινουρια rom?? αμέ.............. (όταν ονειρευόμαστε :lol::lol::lol: ) εδω προγραμμaτιστες της cyanogen mod έχουν παρατήσει όλες της συσκευές με nova thor (επειδή δεν είχαν resurces) και εσύ θες από sony? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα... egodemis τα screenshot που σου χρωσταω...Αν και νομιζω λιγη σημασια εχει (τουλαχιστον για εμενα ;) ) Το gps βρηκε τους δορυφορους σχεδον αμεσως σε ανοιχτο δρομο με μια αποκλιση 9 μετρων (σε ποδια το μετραει....) Η τελευταια ειναι βραδυνη σε τελειως ανοιχτο πεδιο με λιγοτερη αποκλιση...Ομως....και στις δυο περιπτωσεις τεσταρα και τον MLS που χρησιμοποιω στο αμαξι...Τα ιδια ακριβως μου εδειχνε και αυτος με λιγο μικροτερη αποκλιση απο το xperia ( κοντα στο ενα ποδι....). Και δεν βρεθηκα ουτε καζαμπλανκα ουτε σε λαθος στενο :D . Μπορω να πω οτι εχω αλλο ενα συστημα που δουλευει καλα στο κινητο μου :lol: Αν βρω και λυση να κανω την μπαταρια να κραταει πανω απο 2 μερες με χρηση (γιατι βλεπω κατι στατιστικα στο facebook που αμφιβαλω αν το δουλευουν το κινητο !!!!!!!!!!)....Θα το πουλησω στην αρχικη του τιμη :D :D Τα υπολοιπα αυριο γιατι τωρα γυρισα απο την δουλεια και ....:yawn: :zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παντως ειναι αστειο αυτο με τις κλησεις. πλεον ξεκιναει η δονηση και μετα απο κανα 2 δευτερολεπτα ξεκιναει ο ηχος.το σηκωνεις και συνεχιζουν ολα και χτυπανε. ασε που δεν μου βγαζει την αναβαθμιση. μακραν απο τις χειροτερες αγορες κινητου που εχω κανει και το πηρα και καινουργιο.θα το ξεφορτωθω πραγματικα και η θα παρω το neo v που το ειχα και πιο παλια η ενα iphone 4s που εχω βρει σε καλη τιμη. απαραδεκτη η σονυ.με τετοια χαρακτηριστικα με το λειτουργικο που του εχει φορτωσει το εχει χαντακωσει,μη πω καταστρεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα... egodemis τα screenshot που σου χρωσταω...Αν και νομιζω λιγη σημασια εχει (τουλαχιστον για εμενα ;) ) Το gps βρηκε τους δορυφορους σχεδον αμεσως σε ανοιχτο δρομο με μια αποκλιση 9 μετρων (σε ποδια το μετραει....) Η τελευταια ειναι βραδυνη σε τελειως ανοιχτο πεδιο με λιγοτερη αποκλιση...Ομως....και στις δυο περιπτωσεις τεσταρα και τον MLS που χρησιμοποιω στο αμαξι...Τα ιδια ακριβως μου εδειχνε και αυτος με λιγο μικροτερη αποκλιση απο το xperia ( κοντα στο ενα ποδι....). Και δεν βρεθηκα ουτε καζαμπλανκα ουτε σε λαθος στενο :D . Μπορω να πω οτι εχω αλλο ενα συστημα που δουλευει καλα στο κινητο μου :lol: Αν βρω και λυση να κανω την μπαταρια να κραταει πανω απο 2 μερες με χρηση (γιατι βλεπω κατι στατιστικα στο facebook που αμφιβαλω αν το δουλευουν το κινητο !!!!!!!!!!)....Θα το πουλησω στην αρχικη του τιμη :D :D Τα υπολοιπα αυριο γιατι τωρα γυρισα απο την δουλεια και ....:yawn: :zzz: οτι περίμενα δλδ σχετικά με gps :p Παντως ειναι αστειο αυτο με τις κλησεις. πλεον ξεκιναει η δονηση και μετα απο κανα 2 δευτερολεπτα ξεκιναει ο ηχος.το σηκωνεις και συνεχιζουν ολα και χτυπανε. ασε που δεν μου βγαζει την αναβαθμιση. μακραν απο τις χειροτερες αγορες κινητου που εχω κανει και το πηρα και καινουργιο.θα το ξεφορτωθω πραγματικα και η θα παρω το neo v που το ειχα και πιο παλια η ενα iphone 4s που εχω βρει σε καλη τιμη. απαραδεκτη η σονυ.με τετοια χαρακτηριστικα με το λειτουργικο που του εχει φορτωσει το εχει χαντακωσει,μη πω καταστρεψει. και θα χειροτερέψει πολύ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 μακραν απο τις χειροτερες αγορες κινητου που εχω κανει και το πηρα και καινουργιο.θα το ξεφορτωθω πραγματικα και η θα παρω το neo v που το ειχα και πιο παλια η ενα iphone 4s που εχω βρει σε καλη τιμη. Να βάλεις την ics και είναι τζάμι. Βάλε και κάποια από τα mods που ενδεχομένως να σου αρέσουν από τους XDAs και δίνουν διάφορα εφέ που έχει η jb και μην ξανασχοληθείς με την official JB παρά μόνο αν βγει update και διαβάσεις στα forums ότι φτιάχτηκε το πρόβλημα με τις κλήσεις!!! Πραγματικά με isc θα δεις άλλο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts