Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gps δεν κλειδωνει με τιποτα.

βγες έξω κατέβασε το gps test βγάλε screenshot τι δείχνει μετά απο 5 λεπτά που είναι ανοιχτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την περασα κι εγω επιτελους!(την dark)

πρωτες εντυπωσεις,ουτε κρυο ουτε ζεστη.δεν εγκατεστησα τiποτα απο aroma(μονο xperia connect,viper mode,cybershot kai thn camera 4.3)

για να ειμαι ειλικρινης,δεν μου φαινεται και τοοοοσο smooth,νορμαλ πραγματα(δεν περιμενα και κατι διαφορετικο).

gps δεν κλειδωνει με τιποτα.

ωραια θεματα,μου αρεσει το μαυρο φοντο στις κλησεις,επαφες,email.θα δειξει...

παντως με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα απο jb στο κινητο μας,πιστευω οτι η ics ηταν κατι παραπανω απο καλη.γι'αυτο αλλωστε εχω και την jelly cream in standby

Ο ήχος του σου φαίνεται πιο χαμηλός σε σχέση με τη στοκ jb;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

@iliasx8

οχι δεν μου φανηκε πιο χαμηλος,ισα ισα.

φαντασου οτι το viper mode δεν το εχω αγγιξει καν,απλως το ανοιξα να δω πως ειναι.ειδα ενα σωρο ρυθμισεις και το εκλεισα παλι:):)

πειραζουμε κατι εκει για ποιοτικοτερο ηχο?

@iliasx8

οχι δεν μου φανηκε πιο χαμηλος,ισα ισα.

φαντασου οτι το viper mode δεν το εχω αγγιξει καν,απλως το ανοιξα να δω πως ειναι.ειδα ενα σωρο ρυθμισεις και το εκλεισα παλι:):)

πειραζουμε κατι εκει για ποιοτικοτερο ηχο?

Εγώ δε πέρασα το viper κ έβαλα την άλλη επιλογή κ δε με ικανοποιεί κ δε ξέρω πως να το διορθώσω..Ίσως κάτσω κ το ξαναστησω από την αρχή..

Μετά από ούτε λεπτό τα ss...Δε περίμενα να δω τη ακρίβεια θα έδειχνε μετά από λίγα λεπτά.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

@egodemis

μετα απο 7 σχεδον λεπτα.

οχ........... agps δουλεύει gps όχι

4 περιπτώσεις

1. είσαι μέσα σε κάνα σπίτι (μάλλον όχι αφού είπαμε έξω να βγεις )

2. κάποια ******* με rom που έβαλες (πιθανόν)

3. χάλασε δέκτης gps η ήταν χαλασμένος εξαρχής (και αυτό πιθανόν)

4. μας επιτεθήκαν εξωγήινοι και έχουν ανατινάξει όλους τους δορυφόρους (απίθανο :P)

Εγώ δε πέρασα το viper κ έβαλα την άλλη επιλογή κ δε με ικανοποιεί κ δε ξέρω πως να το διορθώσω..Ίσως κάτσω κ το ξαναστησω από την αρχή..

Μετά από ούτε λεπτό τα ss...Δε περίμενα να δω τη ακρίβεια θα έδειχνε μετά από λίγα λεπτά.

..... με τόσο χαμηλό σήμα είσαι τυχερός που δεν σε έδειξε σε άλλον γαλαξία............

δες για ποιο πράγμα παραπονιέμαι εγώ....... αν είχα όπως εσύ θα το πέταγα από μπαλκόνι

οχ........... agps δουλεύει gps όχι

4 περιπτώσεις

1. είσαι μέσα σε κάνα σπίτι (μάλλον όχι αφού είπαμε έξω να βγεις )

2. κάποια ******* με rom που έβαλες (πιθανόν)

3. χάλασε δέκτης gps η ήταν χαλασμένος εξαρχής (και αυτό πιθανόν)

4. μας επιτεθήκαν εξωγήινοι και έχουν ανατινάξει όλους τους δορυφόρους (απίθανο :P)

..... με τόσο χαμηλό σήμα είσαι τυχερός που δεν σε έδειξε σε άλλον γαλαξία............

δες για ποιο πράγμα παραπονιέμαι εγώ....... αν είχα όπως εσύ θα το πέταγα από μπαλκόνι

Πριν μιλάγαμε για κλείδωμα μετά πήγαμε σε ακρίβεια..

Εγώ μέτρησα σε πόση ώρα θα κλείδωνε ο δορυφόρος.

Τις προηγούμενες φορές που το μέτραγα έδειξε ακρίβεια 3 μέτρων,σήμερα μία που κλείδωσε δορυφόρο και μία που το έκλεισα!

Σε jb ποτέ μου δεν είχα θέμα με gps,σε ics είχα μεγάλο θέμα αφού κλείδωνε σε 3λεπτά και αν!

Σε αυτή τη φάση δεν έχω θέμα πλοήγησης,μια χαρά με πάει μια χαρά με φέρνει!

Πριν μιλάγαμε για κλείδωμα μετά πήγαμε σε ακρίβεια..

Εγώ μέτρησα σε πόση ώρα θα κλείδωνε ο δορυφόρος.

Τις προηγούμενες φορές που το μέτραγα έδειξε ακρίβεια 3 μέτρων,σήμερα μία που κλείδωσε δορυφόρο και μία που το έκλεισα!

Σε jb ποτέ μου δεν είχα θέμα με gps,σε ics είχα μεγάλο θέμα αφού κλείδωνε σε 3λεπτά και αν!

Σε αυτή τη φάση δεν έχω θέμα πλοήγησης,μια χαρά με πάει μια χαρά με φέρνει!

κλειδώνει πολύ γρήγορα(αν έχει agps κιόλας δλδ data ανοιχτά) το πρόβλημα είναι ακρίβεια (μάλλον μπερδεύτηκες πριν που συζητάγαμε) από 4 μέτρα και κατο είναι αποδεκτό ποιο πάνω αρχίζει και σου δείχνει μεγάλα λαθοι σε πικνοκατικοιμενι πόλη

αυτο με τα 3 μετρα θελω να το δω παντος :p

ερε εποχές με το neo v 1 μέτρο ακρίβεια....... και στο htc wildfire 1 μέτρο............... και το oppo που έχω κάπου στα 2 μέτρα είναι.......... το htc one λίγο βλακείες κανε έδειχνε 3 με 4 μέτρα αλλά ήταν σταθερότατα.......... το p μου κάνει νερά μεν δείχνει 5 6 μέτρα αλλά........ όταν μετακίνησε έχει κάτι ανεβοκατεβασαματα άπειρες φορές έχασα στροφή........

κλειδώνει πολύ γρήγορα(αν έχει agps κιόλας δλδ data ανοιχτά) το πρόβλημα είναι ακρίβεια (μάλλον μπερδεύτηκες πριν που συζητάγαμε) από 4 μέτρα και κατο είναι αποδεκτό ποιο πάνω αρχίζει και σου δείχνει μεγάλα λαθοι σε πικνοκατικοιμενι πόλη

αυτο με τα 3 μετρα θελω να το δω παντος :p

ερε εποχές με το neo v 1 μέτρο ακρίβεια....... και στο htc wildfire 1 μέτρο............... και το oppo που έχω κάπου στα 2 μέτρα είναι.......... το htc one λίγο βλακείες κανε έδειχνε 3 με 4 μέτρα αλλά ήταν σταθερότατα.......... το p μου κάνει νερά μεν δείχνει 5 6 μέτρα αλλά........ όταν μετακίνησε έχει κάτι ανεβοκατεβασαματα άπειρες φορές έχασα στροφή........

Δεν έχω ss δυστυχώς καθώς δε τα κράταγα τότε,τώρα όμως θα ξέρω!

Με το navigon δεν έχω κανένα θέμα.

Δεν έχω ss δυστυχώς καθώς δε τα κράταγα τότε,τώρα όμως θα ξέρω!

Με το navigon δεν έχω κανένα θέμα.

κρατα θα το κρατισο αναμνιστικο :p

στα ανοιχτά ούτε εγώ έχω θέμα αλλά κάπου στα στενά κλπ με ξεσκίζει η ακρίβεια του gps ..........

Καλησπερα....

Ρε παιδια ποιος πλοηγος/gps δινει μηδενικη ακριβεια ????

Ο τελευταιος mls dastinator που εχω σαν πλοηγο δινει 8 με 10 μετρα αποκλιση...

Σε πυκνοκατηκοιμενη περιοχη στην Ελλαδα δεν μπορεις να εχεις ακριβεια εξαιτιας της αναρχης δομησης και πολλων ηλεκτρονικων συσκευων χαμηλων και υψηλων συχνοτητων που λειτουργουν εντελως ανεξελεγκτα...Εδω καμια φορα μετακινησε και χανεις το σημα στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου...

Egodemis και εγω νομιζα οτι ειχες προβλημμα με την ωρα που κλειδωνει και το σημα και οχι με την ακριβεια...Στις συζητησεις που εχω διαβασει λες οτι το αλουμινιο και η λαθος θεση δινου χαμηλο σημα και αργο κλειδωμα...

Αλωστε η αποκιση των 10 μετρων στην οθονη του κινητου ειναι 1 χιλιοστο !!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ζουμαρεις δεν εχει τοση μεγαλη διαφορα!!!!!!!!!!

Αν εχεις πεσει στην περιπτωση που η πλοηγηση σε βγαζει σε τελειως αλλο νουμερο στον ιδιο δρομο (η' καμια δεκαρια νουμερα πιο κατω η' εντελως αναποδα ) δεν φταιει το gps ....Μαλλον στην πολεοδομια και στους δημους θα πρεπει να ριξεις το βαρος ;)

Τα screenshot που μου ζητησες θα στα βγαλω αυριο.....

Καλησπερα....

Ρε παιδια ποιος πλοηγος/gps δινει μηδενικη ακριβεια ????

Ο τελευταιος mls dastinator που εχω σαν πλοηγο δινει 8 με 10 μετρα αποκλιση...

Σε πυκνοκατηκοιμενη περιοχη στην Ελλαδα δεν μπορεις να εχεις ακριβεια εξαιτιας της αναρχης δομησης και πολλων ηλεκτρονικων συσκευων χαμηλων και υψηλων συχνοτητων που λειτουργουν εντελως ανεξελεγκτα...Εδω καμια φορα μετακινησε και χανεις το σημα στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου...

Egodemis και εγω νομιζα οτι ειχες προβλημμα με την ωρα που κλειδωνει και το σημα και οχι με την ακριβεια...Στις συζητησεις που εχω διαβασει λες οτι το αλουμινιο και η λαθος θεση δινου χαμηλο σημα και αργο κλειδωμα...

Αλωστε η αποκιση των 10 μετρων στην οθονη του κινητου ειναι 1 χιλιοστο !!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ζουμαρεις δεν εχει τοση μεγαλη διαφορα!!!!!!!!!!

Αν εχεις πεσει στην περιπτωση που η πλοηγηση σε βγαζει σε τελειως αλλο νουμερο στον ιδιο δρομο (η' καμια δεκαρια νουμερα πιο κατω η' εντελως αναποδα ) δεν φταιει το gps ....Μαλλον στην πολεοδομια και στους δημους θα πρεπει να ριξεις το βαρος ;)

Τα screenshot που μου ζητησες θα στα βγαλω αυριο.....

κανένας άλλα τόσα κινιτα από τα χέρια μου πέρασαν κάπου στα 2 μέτρα ήταν (μέσος όρος) πολλές φορές είχα και 1 και μερικές φορές 3 μέτρα ακρίβεια (δλδ μια χαρά)

όχι και κάτι 10 15 μέτρα σε λίγο θα μας δείξει σε άλλον γαλαξία............

και όχι δεν είναι 10 μέτρα του χιλιοστού πραγματικά 10 μετρά ει ναι στο δρόμο και μάλιστα πολλές άφορες μέσα στα στενά χτυπάει κάτι 30 μέτρα να τα έχεις να χαιρεσε.... μέσα στην θεσσαλονικη τόσες στροφές έχω χάσει που πλέον στο περίπου πάω μεχρι εκεί που θέλω και μετά με το μάτι ψάχνω..........................

με αλλα Kινιτα δεν ειχα θεμα αν εχω χασει μια φορα σπιτι η εχω παει 5 μετρα ποιο κατο και αυ αν........

πχ το αρχαιο το wildfire της htc (απίστευτη ποιότητα κατασκευής.........) κλείδωσε μέσα σε 15 sec............ και σε άλλα 10 sec είχε ακρίβεια 1 μέτρα......... μερικές φορές πεταγόταν 2 μέτρα εκεί (1 - 2 )

πριν μερικά λεπτά το δοκίμασα ορίστε και ένα screenshot

κανένας άλλα τόσα κινιτα από τα χέρια μου πέρασαν κάπου στα 2 μέτρα ήταν (μέσος όρος) πολλές φορές είχα και 1 και μερικές φορές 3 μέτρα ακρίβεια (δλδ μια χαρά)

όχι και κάτι 10 15 μέτρα σε λίγο θα μας δείξει σε άλλον γαλαξία............

και όχι δεν είναι 10 μέτρα του χιλιοστού πραγματικά 10 μετρά ει ναι στο δρόμο και μάλιστα πολλές άφορες μέσα στα στενά χτυπάει κάτι 30 μέτρα να τα έχεις να χαιρεσε.... μέσα στην θεσσαλονικη τόσες στροφές έχω χάσει που πλέον στο περίπου πάω μεχρι εκεί που θέλω και μετά με το μάτι ψάχνω..........................

με αλλα Kινιτα δεν ειχα θεμα αν εχω χασει μια φορα σπιτι η εχω παει 5 μετρα ποιο κατο και αυ αν........

πχ το αρχαιο το wildfire της htc (απίστευτη ποιότητα κατασκευής.........) κλείδωσε μέσα σε 15 sec............ και σε άλλα 10 sec είχε ακρίβεια 1 μέτρα......... μερικές φορές πεταγόταν 2 μέτρα εκεί (1 - 2 )

πριν μερικά λεπτά το δοκίμασα ορίστε και ένα screenshot

Αυτο το 1 meter που γραφει πανω δεξια ειναι η αποκλιση??? (για να ξερω τι θα γραψει το δικο μου...)

Να σε ρωτησω κατι αλλο ....Εσυ ισως να ξερεις...

Υπαρχει τροπος να δουμε ποια εκδοση του novathor φωραει το κινητο μας? Επειδη ειδα οτι εχει δυο εκδοσεις....

Παντως και το Go φοραει την ιδια εκδοση του novathor και στην Jb δεν εχει αυτα τα προβλημματα !!!!!!!!!

Αυτο το 1 meter που γραφει πανω δεξια ειναι η αποκλιση??? (για να ξερω τι θα γραψει το δικο μου...)

Υπαρχει τροπος να δουμε ποια εκδοση του novathor φωραει το κινητο μας? Επειδη ειδα οτι εχει δυο εκδοσεις....

Παντως και το Go φοραει την ιδια εκδοση του novathor και στην Jb δεν εχει αυτα τα προβλημματα !!!!!!!!!

yap αυτό είναι

ναι υπάρχει.................. ανοίγοντας το κινητό............. και άλλος τρόπος είναι μέσο emei αλλά αυτό μόνο sony μπορεί να σου πει και αν

ίδιο cpu άλλο radio chip το go........... (πάνε πακέτο)

αυτό το θέμα με τις κλήσεις μπορεί να λυθεί αλλά πρέπει να ασχοληθεί η ίδια η sony.......... δικό της kernel είναι και όταν το λάθος είναι τόσο βαθιά έχει υποχρέωση να το κάνει...... αλλά.......... αλλά................. δεν ξέρω αν το κάνουν ποτέ............

yap αυτό είναι

ναι υπάρχει.................. ανοίγοντας το κινητό............. και άλλος τρόπος είναι μέσο emei αλλά αυτό μόνο sony μπορεί να σου πει και αν

ίδιο cpu άλλο radio chip το go........... (πάνε πακέτο)

αυτό το θέμα με τις κλήσεις μπορεί να λυθεί αλλά πρέπει να ασχοληθεί η ίδια η sony.......... δικό της kernel είναι και όταν το λάθος είναι τόσο βαθιά έχει υποχρέωση να το κάνει...... αλλά.......... αλλά................. δεν ξέρω αν το κάνουν ποτέ............

Δεν το βλεπω...Οταν καθε ενα με δυο μηνες βγαινουν νεες συσκευες γιατι να ασχοληθει με μια συσκευη διετιας ????

Αν δεν σου κανει..παρε αλλη ρε φιλε....πιο καινουργια...Ζ ...SP ...και ενα σωρο αλλες μετα το Ρ ;)

Δεν ξερω ομως αν πιασουμε ολοι και στειλουμε μηνυματα μηπως φιλοτιμηθουν (εχω και αλλο ανεκδοτο ....:lol: )

Παντως μου κανει εντυπωση που αυτο το προβλημμα (το γνωστο με τις κλησεις...) δεν πολυ αναφερεται σε ξενα μπλοκ που αφορουν το Ρ ....Ακομα και στους xda ειναι πολυ λιγες οι αναφορες του προβλημματος απο χρηστες του κινητου....

Δεν ξέρω πως μετράς φίλε μου αλλά Μάιος 2012 με Ιούλιο 2013 δεν απέχουν δύο χρόνια. Αλλά και έτσι να ήταν η εταιρία οφείλει το τελευταίο update που θα βγάλει να είναι πλήρως λειτουργικό και ιδιαίτερα στον τομέα των κλήσεων. Πάνω απ´όλα τηλέφωνο αγοράσαμε.

Η μετρηση ειναι οπως ....τα γενεθλια των ανθρωπων ;) Μολις σβησεις τα κερακια περνεις τον επομενο χρονο πανω σου !!!!!!

Εννοειτε οτι η εταιρεια πρεπει να κανει το αυτονοητο....Δεν λεω το αντιθετο...Αλλα πλεον η τακτικη ειναι να σου πλασαρουμε το καινουργιο για να αυξησουμε πωλησεις...Οχι να διορθωσουμε τις παλιες ******** :X ....

Ισως χασει 5 απογοητευμενους ...αλλα θα κερδισει 6 με 7 νεους πελατες πλασαροντας νεες συσκευες...

Θα πρεπει να πεσουν παρα πολυ οι πωλησεις νεων συσκευων παγκοσμιος για να ριξουν μια ματια προς τα λαθη τους οι εταιρειες....

@egodemis

μου αναψες φωτιες τωρα με το gps.θα ξαναδοκιμασω αυριο.

τα screenshot τα πηρα αφηνοντας το στο παραθυρο(δεν ημουν εξω:))

μετα βγηκα και στο μπαλκονι και ειδα οτι πηδαγε εδω και εκει χωρις να δειχνει ακριβως,ειχε κλειδωσει ομως.

μου λυθηκε και η απορια,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ agps-gps.thanks:lol:

Παντως μου κανει εντυπωση που αυτο το προβλημμα (το γνωστο με τις κλησεις...) δεν πολυ αναφερεται σε ξενα μπλοκ που αφορουν το Ρ ....Ακομα και στους xda ειναι πολυ λιγες οι αναφορες του προβλημματος απο χρηστες του κινητου....

γιατί στο χδα ούλο κάθονται και φλασαρουν roms δεν προλαβαίνει να εμφανιστεί..............

@egodemis

μου αναψες φωτιες τωρα με το gps.θα ξαναδοκιμασω αυριο.

τα screenshot τα πηρα αφηνοντας το στο παραθυρο(δεν ημουν εξω:))

μετα βγηκα και στο μπαλκονι και ειδα οτι πηδαγε εδω και εκει χωρις να δειχνει ακριβως,ειχε κλειδωσει ομως.

μου λυθηκε και η απορια,ποια ειναι η διαφορα μεταξυ agps-gps.thanks:lol:

α οκ αφού κλείδωσε μην κλαις :p

έκανα μια cm 9.1 rom με βελτιώσεις tweak κλπ... που έκανε βλακείες στο pack όμως όποιος θέλει καμία δοκιμουλα ας μου πει :p

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Μια χαρά προβλήματα έχει και το Go με τις κλήσεις στη jb... Τα ίδια ακριβώς με το Ρ.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

ερωτηση: το κουμπι on/off ειναι πιο μεσα απο οτι το κουμπι της φωτογραφικης ?

ή η ποιοτητα κατασκευης ειναι τοσο απαραδεκτη που στο δικο μου μπηκε μεσα το κουμπι απο τη χρηση?

Μια χαρά προβλήματα έχει και το Go με τις κλήσεις στη jb... Τα ίδια ακριβώς με το Ρ.

για το lag μιλαμε? αν ναι το έχει όλη η σειρα με nova thor που πήρε jelly bean έχει αυτό το θέμα α και το s3 mini του galaxy έχει και το galaxy s advance ..............(αλλα οχι σε τόσο μεγάλο βαθμό )

ερωτηση: το κουμπι on/off ειναι πιο μεσα απο οτι το κουμπι της φωτογραφικης ?

ή η ποιοτητα κατασκευης ειναι τοσο απαραδεκτη που στο δικο μου μπηκε μεσα το κουμπι απο τη χρηση?

ποιο μέσα είναι (όχι πάρα πολύ όμως πολύ ελάχιστα) γιατί της cameras είναι διπλό το κουμπί δύο τακ τακ ενώ το power μονό

Ναι για το lag στις κλήσεις λέω.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• The title was changed to Sony Xperia P