rotsikas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Στο θέμα με τις roms θα σε βοηθήσουν τα παιδιά εδώ που είναι πιο ψαγμενα από εμένα. Αν θες όμως να περάσεις απλά την ice cream μπορείς να το κάνεις με flash tool και να μην μπλεξεις. Έπειτα στην ice cream το root γίνεται εύκολα (μέχρι κι εγώ τα κατάφερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 πιστεψε με,αυτο ειναι το μονο που με κολλαει(εγγυηση),αλλιως θα το ειχα κανει.ειναι και καινουριο το κινητο και απο δωρο.τεσπα. ηδη αρχισα να κοιταω στο xda για ics roms.ακρη βεβαια δεν μπορω να βγαλω για το ποια δουλευει οπως πρεπει:). φοβαμαι μηπως χασω και το root.γενικα πολυ απογοητευση... Αν θες custom rom σε ics πρωτειμησε την Jelly cream που εχει και καποια γραφικα της jb ;)..... Δοκιμασμενη και εγγυημενη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2122465 Σαν δευτερη επιλογη (αν κατι δεν σου αρεσει στην παραπανω....) δες την Alienware..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2106019 Και οι δυο βασιζονται στην ics .75 και δεν χρειαζεται ξεκλειδωτος bootloader.... Τωρα για το θεμα της εγγυησης μην ξεχνατε οτι αν εχετε ρουταρει το κινητο θα πρεπει να το βγαλετε πριν το πατε στο καταστημα για να κανετε χρηση της εγγυησης...Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να επαναφερετε το κινητο σε oficial rom ..... Σιγουρα αν ειναι πολυ καινουργιο το κινητο δεν συνηστατε το ξεκλειδωμα...αλλα υπαρχουν πλεον τοσα μικρα καταστηματα με πολυ καλους και φθηνους τεχνικους που μπορουν να σας το φτιαξουν με πολυ χαμηλο κοστος...Οι εταιρειες (ειδικα μετα τους 4 πρωτους μηνες) ψαχνουν και βρισκουν ενα σωρο δικαιολογιες για να βγαλουν το κινητο εκτος εγγυησης... Βεβαια ετσι οπως ειναι η Jb δεν μπορεις να πεις οτι οι custom κερνελ που κυκλοφορουν στους xda κανουν την μεγαλη διαφορα σε συγκριση με τους oficial κερνελ... Υπαρχουν καποιοι κερνελ που δινουν το κατι παραπανω αλλα μεχρι στιγμης τιποτα το σπουδαιο που να πεις οτι αξιζει 100 % το ξεκλειδωμα...Παντως τα παιδια το προσπαθουν :D Εγω παντως θα σας συνιστουσα (με βαση τα σημερινα δεδομενα) μια τελευταια δοκιμη σε jb.... Συνδυασμος κερνελ Phantom και custom rom την Dark rom v1.5 Κανενα κολλημα στον dialer ....κανενα προβλημμα στο αλμπουμ...Νορμαλ αποφορτιση (βεβαια αυτο ειπαμε οτι ειναι σχετικο με την χρηση που κανει ο καθενας...Εγω με την ιδια χρηση παντα βλεπω οτι πλεον δεν ανχωνομαι με την καθημερινη φορτιση...μου βγαζει και δευτερη μερα ....οριακα αλλα την βγαζει ;) ) Ενα κολληματακι τρωει ο κερνελ στην επανεκινηση (κολλαει καποια δευτερολεπτα παραπανω στο λογοτυπο του phantom ) αλλα αυτο ωφειλεται στο οτι βαρεθηκα την διαδιακασια να περασω πρωτα τον oficial κερνελ .100 και φλασαρα τον phantom πανω απο τον προηγουμενο κερνελ της JB.... Πρωτειμω την Dark rom απο την moonbraker γιατι μου αρεσουν πιο πολυ τα μαυρα θεματα που εχει :D Δωστε της μια ευκαιρια :lol: ΥΓ. Πω πω..... παλι την ιστορια της ζωης μου εγραψα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) εχεις δικιο,@Expendable,μια προσπαθεια νομιζω αξιζει τον κοπο,πριν αρχισουμε τις ταρζανιες:) διαβασα ολο το θεμα της dark rom και δεν ειδα πουθενα να αναφερονται στο gps,αρα υποθετω δεν υπαρχει προβλημα(σημερα δεν μου κλειδωνε). αλλη λυση,δραστικη μεν,ειναι πουλημα και αγορα gs2:) Edited July 2, 2013 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 εχεις δικιο,@Expendable,μια προσπαθεια νομιζω αξιζει τον κοπο,πριν αρχισουμε τις ταρζανιες:) διαβασα ολο το θεμα της dark rom και δεν ειδα πουθενα να αναφερονται στο gps,αρα υποθετω δεν υπαρχει προβλημα(σημερα δεν μου κλειδωνε). αλλη λυση,δραστικη μεν,ειναι πουλημα και αγορα gs2:) Οχι ρε Γιωργο...Δεν του αξιζει τετοια συμπεριφορα του κινητου!!!!!! :lol: Ειναι το μονο κινητο που εχω κρατησει πανω απο 7 μηνες!!!!!!!! Απλος το συγκεκριμενο κινητο επεσε πανω στους πειραματισμους της sony .....Τα καινουργια μοντελα που εχουν την jb απο την αρχη ειναι πιο σταθερα...Ειναι και αυτη η κατασκευη που εχει που το ανεβαζει πολυ !!!!!!! Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε...Εν αναγκη γυρναμε παλι στην GB που ειχε αρχικα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μην υποτιμας καθολου την GB Eιδικα η .184 με εναν prerooted stock kernel δουλευει αψογα, την ειχα πανω πολυ καιρο Ερωτηση τωρα Ψαχνω xperia home/launcher που να λειτουργει με cm9 Εχω βρει απο την xperiance 1.0a αλλα ειναι παλιο, θελω κατι νεοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Bρηκα, για οποιον ενδιαφερομενο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Οχι ρε Γιωργο...Δεν του αξιζει τετοια συμπεριφορα του κινητου!!!!!! :lol: Ειναι το μονο κινητο που εχω κρατησει πανω απο 7 μηνες!!!!!!!! Απλος το συγκεκριμενο κινητο επεσε πανω στους πειραματισμους της sony .....Τα καινουργια μοντελα που εχουν την jb απο την αρχη ειναι πιο σταθερα...Ειναι και αυτη η κατασκευη που εχει που το ανεβαζει πολυ !!!!!!! Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε...Εν αναγκη γυρναμε παλι στην GB που ειχε αρχικα :D :lol:,καλα,σκεψεις κανουμε,δεν ειπαμε οτι θα τις πραγματοποιησουμε κιολας:) κι εμενα Μαρκο μου αρεσει πολυ,γι αυτο αλλωστε και το διαλεξα(ας ηταν δωρο).το θεωρω πολυ elegant και η οθονη του ειναι φοβερη.κατασκευαστικα δεν το συζητω,ειναι εξαιρετικο.περα ομως απο αυτα,θελω να κανει οτι υποτιθεται μπορει να κανει, χωρις προβληματα και χωρις να κανω ταρζανιες.ας τσακιστει η sony,αφου εχει φαει κραξιμο,να βγαλει ενημερωση και να φερει το κινητο στην λειτουργικη κατασταση που ηταν με ics,αν οχι καλυτερα(αφου προκειται για ανβαθμιση η jb). εχω αρχισει να κοιταω και απο huawei μερια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Μετά από κάποιες αναβαθμίσεις που δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε πέραν της αλλαγής στο Skype, η μπαταρία φεύγει σε μια μέρα Ένα κάρο λιγνίτη καίει το άτιμο με μια μπρίζα είσαι κ έναν φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μετά από κάποιες αναβαθμίσεις που δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε πέραν της αλλαγής στο Skype, η μπαταρία φεύγει σε μια μέρα Ένα κάρο λιγνίτη καίει το άτιμο με μια μπρίζα είσαι κ έναν φορτιστή ε δες τι ακριβός καίει την μπαταριά στα στατιστικά εμένα περίπου 50 ώρες βγαζει (δλδ 2 μέρες και κάτι ώρες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπέρα.. Στο P ενός φίλου μου, στην status bar έχει βγει ένα εικονίδιο σαν αυτί με μια γραμμή.. Κάπως έτσι.. Ξέρει κανείς τι είναι; :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλησπέρα.. Στο P ενός φίλου μου, στην status bar έχει βγει ένα εικονίδιο σαν αυτί με μια γραμμή.. Κάπως έτσι.. Ξέρει κανείς τι είναι; :worry: Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Κάποιο screenshot; Στο NFC πάει το μυαλό μου... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ή μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή που έχει περάσει πρόσφατα.. Αλλά πρέπει να μας στείλει ένα στιγμιότυπο. Σε περίπτωση που δεν ξέρει πως:ταυτόχρονα πατημενα το πλήκτρο on/off και το κάτω κουμπί της έντασης του ήχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 καλησπερα παιδια.η κατασταση πλεον εχει γινει απελπιστικη με την jb..τρελο lagαρισμα στις κλησεις (εισερχομενες-εξερχομενες),τι εστι αναπαντητη πλεον το εχω ξεχασει γιατι πολυ απλα παω να κανω κ μεχρι να δω οτι χτυπησε μια φορα ηδη ο αλλος το εχει σηκωσει κ μου μιλαει καποια δευτερολεπτα...:wacko: επισης παρατηρησα οτι η μπαταρια το τελευταιο 2ημερο φευγει πολυ γρηγορα καθως και (αυτο κ αν ειναι περιεργο) η γραμματοσειρα στα μνμ μου εχει μεγαλωσει αρκετα χωρις εγω να εχω πειραξει τιποτα!!:blink: περιμενουμε μηπως κανα update που θα διορθωσει τα πραγματα?ή αλλιως πως μπορω να γυρισω στην ics με απλο τροπο διοτι δεν κατεχω κ πολυ το 'πειραγμα' των κινητων..:p εχω 6.2.Α.0.400.απο τοτε που πηρα την jb δεν εκανα αλλο update (νομιζω εχει ηδη βγει ενα) γιατι διαβασα πως ηταν εξισου χαλια..επισης την jb την ειχα κανει clean install. ΥΓ:απαραδεκτη η σονυ...:( Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Εχω και εγω την ιδια εκδοση(400). Πριν λιγο με καλουν στο τηλεφωνο,στην οθονη εμφανιζονται διαφορα(απορριψη με μηνυμα κ.α),δεν μπορω να απαντησω,κολλαει η οθονη και παω να κανω επανεκκινηση.Το παραδοξο δε ειναι οτι μετα απο 7 μηνες με ''γυρνα'' στην ασφαλη λειτουργια!!(οπως εχει και ο υπολογιστης) Απορω μερικες φορες αν το τηλεφωνο τη Sony το πηραμε για να μας διευκολυνει ή να μας παιδευει καθημερινα.... Τα φορουμς γεματα με παραπονα απο τους χρηστες και ολοι ταλαιπωρουνται και ψαχνουν λυση μονοι τους, πειραματιζομενοι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Καλησπέρα.. Στο P ενός φίλου μου, στην status bar έχει βγει ένα εικονίδιο σαν αυτί με μια γραμμή.. Κάπως έτσι.. Ξέρει κανείς τι είναι; :worry: Αν δεν ειναι καποια εφαρμογη (που λενε και τα παιδια ) δειτε μηπως εχει ανοιξει το gps (συνηθως το ζηταει για ευρεση τοποθεσιας) η' το bluetooth (και αυτο μοιαζει με αυτι ...και αν μοιραζει δεδομενα βγαζει και μια γραμμη )... Παντως σιγουρα καποιες πληροφοριες παραπανω θα βοηθουσαν ;) ΥΓ. Τωρα που κοιταζα κατι screenshots στους xda ειδα οτι και το σηματακι της εφαρμογης Whats up οταν ειναι ανοιχτη μοιαζει με αυτι με γραμμουλα !!!!!!! Για δες και αυτο.......... Edited July 5, 2013 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 xristosxristos Εχω και εγω την ιδια εκδοση(400). Πριν λιγο με καλουν στο τηλεφωνο,στην οθονη εμφανιζονται διαφορα(απορριψη με μηνυμα κ.α),δεν μπορω να απαντησω,κολλαει η οθονη και παω να κανω επανεκκινηση.Το παραδοξο δε ειναι οτι μετα απο 7 μηνες με ''γυρνα'' στην ασφαλη λειτουργια!!(οπως εχει και ο υπολογιστης) Απορω μερικες φορες αν το τηλεφωνο τη Sony το πηραμε για να μας διευκολυνει ή να μας παιδευει καθημερινα.... Τα φορουμς γεματα με παραπονα απο τους χρηστες και ολοι ταλαιπωρουνται και ψαχνουν λυση μονοι τους, πειραματιζομενοι..... φιλε χρηστο εγω πλεον θα στραφω σε αλλη εταιρεια λιγοτερο 'ελαττωματικη'.αλλα μεχρι τοτε τι κανουμε με τη sony που μπλεξαμε...:worry: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 φιλε χρηστο εγω πλεον θα στραφω σε αλλη εταιρεια λιγοτερο 'ελαττωματικη'.αλλα μεχρι τοτε τι κανουμε με τη sony που μπλεξαμε...:worry: σε ποια......... μεχρι τωρα εχω παει σε αρκετες εταιρειςς........... samsung (s3) μαμά roms γεμάτα bugs ακόμη και μετά από 2 3 updates (κατέληξα να βάλω cm 9 και 10 αργότερα για να έχω αξιοπρεπές software να ναι καλά xda) sony (xperia neo v/xperia arc/xperia p) μιας από τα ίδια με την sammy χάλια μαμά software κατέληξα και στα τρία σε cm roms htc (one x) όχι σε τόσο χάλια επίπεδο από την άποψη software αλλά και εκεί σχεδόν ένα χρόνο πήρε να πάρει αξιοπρεπές updates και άργησε πολύ με αυτά υπερβολικά πολύ lg (optimus 2x ) ειχε τόσα προβλήματα (ακόμη έχει ) ούτε καμία custum rom δεν είχε......... motorolla (razr) δεν το είχα πολύ αλλά εξαρχής είχε σοβαρότατα θέματα με λογισμικό μετα περασε απο τα χερια μου για κανα δυμινo Huawei (p1) εδω δεν πετιχα καποιο σοβαρο θεμα κατι μικρο θεματα που τα λισανε απο οτι ειδα αργωτερα (διστιχος δεν ηταν δικο μου) και τώρα εδώ και ένα μήνα είμαι με Oppo Find 5 πράγματι ένα bug free κινητό με πολλά updates και όλα τα άλλα καλούδια (έχω μείνει μ..........ς μιλαμε) μου φαίνεται πάντως μεγάλες εταιρείες μας έχουν γραμμένους στα @@ τους αφού δεν το κατέχουν από θέμα software ας το βγάζουν το κινητό με pure android και να προσφέρουν στο makrtplace εφαρμογές τους για όποιον θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 εμενα μου κανει κατι αλλο με τις κλησεις: προσπαθω να παρω τηλεφωνο καποιον και μου τερματιζει την κληση πριν καν να χτυπησει .. κανω εκκαθαριση του αρχειου κλησεων και περνει κανονικα :wacko:. αυτο με το λαγγαρισμα μου το εχει κανει συνολο 3 φορες στους 3 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Αν δεν το χρησιμοποιεις πολυ το κινητο, δεν κολλαει ιδιαιτερα οταν σε παιρνουν....αυτο αναγκαζομαι λοιπον να κανω και γω μεχρις οτου το παρω αποφαση και επιστρεψω στην ics με την οποια ημουν πολυ ευχαριστημενος .....εστω και με 6MP η καμερα το βραδυ :) Μια λυση ειναι οταν το χρησιμοποιειτε πολυ (πχ κανα τεταρτο νετ, viber,skype κλπ), να κανετε ενα restart πριν το αφησετε να κοιμηθει....ωστε αν σας καλεσει καποιος μετα απο λιγο, να μπορεσετε να απαντησετε...προσωπικα οταν το χρησιμοποιω πανω απο 15 λεπτα συνεχομενα κανω restart και καπως παλευεται το πραγμα... αλλα δεν γινεται να το κανουμε και συνεχεια αυτο! νισαφι πια! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 για αυτο το Huawei ολο καλα λογια ακουω..παντως για τα Samsung ρε ντεμη επειδη εχουν καποιοι φιλοι μου,ξερω οτι δεν εχουν βγαλει ιδιαιτερα bugs..αν κ τελικα μαλλον θα στραφω σε κινεζικο μου φαινεται.:O Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 για αυτο το Huawei ολο καλα λογια ακουω..παντως για τα Samsung ρε ντεμη επειδη εχουν καποιοι φιλοι μου,ξερω οτι δεν εχουν βγαλει ιδιαιτερα bugs..αν κ τελικα μαλλον θα στραφω σε κινεζικο μου φαινεται.:O ανάλογα τι δεν θεωρείς bug....... το να σου γεμίζει μνήμη χωρίς καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο (memory leak του kernel) το να κάνει lag στο άσχετο χωρίς λόγο (bug του framework) το να κάνει βλακείες εφαρμογή των μηνυμάτων....... μεν τόσα μικρά bug αλλά είναι πολλά απλός όποιος δεν ασχολείστε και πολύ με τηλέφωνο δεν τα βλέπει όπως και το θέμα με της κλήσεις δεν έχουν αυτοί που δεν χρησιμοποιούν κινητό και πολύ (σαν smartphone) δεν θα στραφείς μόνο εσύ άλλοι τόσοι και τόσοι στράφηκαν....... και από ότι διαβάζω oppo bestseller πωλήσεων κάνει στην Ευρώπη....... μεχρι τώρα από όσα κινητά είχα απροβλημάτιστα μου βγήκαν oppo find 5 p1 της Huawei και κάποια κινέζικα (όχι τόσο γνωστά) όλα τα αλλά δεν φτάνει που τα σκάμε λειτουργουν και σαν μπαχατελες (από άποψη software πάντα) και ότι βάζει πχ sony τόσες διαφημιστικές εφαρμογές μέσα για να πάρει λεφτά απο τους κατασκευαστές εφαρμογής εδώ τη λέμε? γουστάρουμε bloatware?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 κι εγω το huawei p1 κοιταζα για να ειμαι ειλικρινης.στους xda που κοιταξα δεν υπαρχει καν ενοτητα για το κινητο(καλο αυτο η κακο?) αυτο που θα γουσταρα παντως ειναι το gs2. για το δικο μας το καμαρι τωρα,απ'οτι βλεπω και στο xda, η βαζουμε ics η περιμενουμε να βγει μια rom της προκοπης βασιζομενη σε jb. οπως εχει γραψει και ο @Expendable, η dark rom παει καλα και ετοιμαζεται το παληκαρι για καινουρια εκδοση.θα δειξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 κι εγω το huawei p1 κοιταζα για να ειμαι ειλικρινης.στους xda που κοιταξα δεν υπαρχει καν ενοτητα για το κινητο(καλο αυτο η κακο?) αυτο που θα γουσταρα παντως ειναι το gs2. για το δικο μας το καμαρι τωρα,απ'οτι βλεπω και στο xda, η βαζουμε ics η περιμενουμε να βγει μια rom της προκοπης βασιζομενη σε jb. οπως εχει γραψει και ο @Expendable, η dark rom παει καλα και ετοιμαζεται το παληκαρι για καινουρια εκδοση.θα δειξει... κανένα από τα δύο ούτε καλό ούτε κακό απλός το κινητό δεν κυκλοφόρησε πολύ στην Ευρώπη αυτό είναι όλο και όλο στο δικό μας η βάζεις CM9.1 (ics based) η βάζεις την μαμά ics (με ότι προβλήματα έχει) της προκοπής jb κατά 95% δεν θα δούμε εκτός αν στρώσει **** η sony (πολύ απίθανο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ας επιστρέψουμε και πάλι στο θέμα μας που είναι το Ρ κι όχι το ποια κινητά πέρασαν από τα χέρια μας χωρίς bugs. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts