niknik Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ύστερα από πόσο καιρό συνέβει αυτό? Αν και εμενα η μπαταρια μου κρατουσε για μερα .προχθες μεχρι και σημερα εγινε κατι το καταπληκτικο. με τηλεφωνα κανενα 75 λεπτο και τις 2 μερες 3-4 μνμ 20 λεπτα παιχνιδι και κανενα 10λεπτο νετ μου βγαλε 2 μερες και τωρα 3μερα ειναι ακομα στο 24 % !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αν και εμενα η μπαταρια μου κρατουσε για μερα .προχθες μεχρι και σημερα εγινε κατι το καταπληκτικο. με τηλεφωνα κανενα 75 λεπτο και τις 2 μερες 3-4 μνμ 20 λεπτα παιχνιδι και κανενα 10λεπτο νετ μου βγαλε 2 μερες και τωρα 3μερα ειναι ακομα στο 24 % !!!!! Πώς έγινε αυτό; Άλλαξες κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αν και εμενα η μπαταρια μου κρατουσε για μερα .προχθες μεχρι και σημερα εγινε κατι το καταπληκτικο. με τηλεφωνα κανενα 75 λεπτο και τις 2 μερες 3-4 μνμ 20 λεπτα παιχνιδι και κανενα 10λεπτο νετ μου βγαλε 2 μερες και τωρα 3μερα ειναι ακομα στο 24 % !!!!! Για ένα κινητό σαν αυτό είναι όντως επίτευγμά η αναμονή αυτή,όμως,δεν περιμένω τίποτα καλύτερό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Λοιπον σαν κατοχος πλεον του P εδω και 3 μερες νομιζω οτι θα πρεπει να γραψω ενα περιεκτικο review! Καταρ΄χην αν σκεφτεστε να το αγορασετε θα προτεινα Public απο οπου και το εκανα purchased. Γιατι; α.) Συσκευσια ολου του κουτιου σε ζελατινα β.) ταινιες ασφαλειας (seal - void) και στις 2 μεριες του κουτιου γ.) HDMi connector on board στο κουτι δ.) screen protector included μεσα στο κουτι. Μπορει το πλαισιο να δινει το Don't Panic αλλα πιστεω οτι αξιζει καλυτερα απο Public - προσωπικη αποψη φυσικα! Tωρα παμε στο design του το οποιο πραγματικά δεν παιζεται, chasi απο αλουμινιο φοβερη αισθηση στο χερι, οθονη που χαιρεσαι να χαζευεις με το σωστο middle range μεγεθος, RAM 1GB δεν αφηνει περιθωρια για "κολληματα" με τον διπυρηνο επξεργαστη και με ενα αρκετα ικανοποιητικο χωρο για αποθηκευση εφαρμογων στο τηλ 1.8GB και 11.3 GB στο χρηστη. Καμερα αρκετα ικανοποιητικη απλα για να πω την αληθεια δεν βρηκα ιδαιτερη διαφορα απο το Arc παρα μονο σε μερικα σημεια white balance τα οποια μπορουν να εμαφανιζονται καλυτερα λογω της οθονης. Τις επομενες ημερες θα περασω photos σε Aperture και Lightroom και θα προσπαθησω να κανω μια συγκριση. Παμε λιγο στα μειονεκτηματα, οπως (για μενα προσωπικα) θα ηθελα λιγο παραπανω φως στην διαφανη επιφανεια για να ειναι και λιγο πιο ομορφο, οπως του S και οχι τοσο εντονο οπως του U. Η μπαταρια ειναι μια "πονεμενη" ιστορια παρ'ολα αυτα εγω θα ηθελα να δωσω μερικα tips που πιστευω οτι δινουν το πολυ 7 ωρες παραπανω λειτουργειας τουλαχιστον σε stanby mode. Σχετικα λοιπον με τo Advance Task Killer, συμφωνω απολυτα οτι δεν βοηθαει σχεδον καθολου και για να ειμαστε ειλικρινης μονο το ROOT μπορει να μπλοκαρει "πραγματικα" την εκκινιση η και το επιπλεον μπλοκαρισμα των τοσων εφαρμογων μου τρεχουν στο background της συσκευης. Ωστοσο, ενα προγραμματακι το οποιο βοηθαει σημαντικα σε stanby mode ξανατονιζω, ειναι το task killer, πιστευω οτι αξιζει να το δοκιμασετε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhythm.hexise.task&feature=search_result Δεν μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο, απλα πιστευω οτι βοηθαει οταν η οθονη ειναι σε sleep. Θα σας δωσω ενα παραδειγμα, π.χ 01:00 - 10:00 μπαταρια 82% - 79% (χωρις χρηση κινητου). Απο την αλλη πλευρα τωρα, web browsing σε WCDMA 2ωρες και 35λεπτα max, μουσικη με PowerAmp 2ωρες (περιπου) και 1 ωρα Angry Birds Space απο 98% - 24%. Για να κλεισω και να μην σας ζαλιζω αλλο εμενα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συσκευη χρειαζεται φορτιση καθε μερα και με μια βαρια-συνεχομενη χρηση καθε 7ωρο. Φυσικα για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης μαζι σας το ιδιο μου συναιβαινε και με το Arc. Αν ειναι να αξιοποιησεις ολα τα features του καλο ειναι να το κανεις σπιτι και αν ειναι τα ταξιδευεις use it responsibly :happy: Θα το επεξεργαστω περισοτερο και σε SDK επιπεδο αν βρω χρονο και θα ξανακανω post αν εχω κατι σημαντικο! καλο μεσημερι σε ολους και ζητω συγνωμη για το μηκος του μηνυματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Την πεμπτη θα το εχω και εγω παιδια το μονο που με χαλαει ειναι η ενσωματωμενη μπαταρια Ερωτηση που μπωρο να βρω usb Gable για στικακι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Δεν μπορω να πω οτι ειναι οτι καλυτερο, απλα πιστευω οτι βοηθαει οταν η οθονη ειναι σε sleep. Θα σας δωσω ενα παραδειγμα, π.χ 01:00 - 10:00 μπαταρια 82% - 79% (χωρις χρηση κινητου). Απο την αλλη πλευρα τωρα, web browsing σε WCDMA 2ωρες και 35λεπτα max, μουσικη με PowerAmp 2ωρες (περιπου) και 1 ωρα Angry Birds Space απο 98% - 24%. Για να κλεισω και να μην σας ζαλιζω αλλο εμενα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συσκευη χρειαζεται φορτιση καθε μερα και με μια βαρια-συνεχομενη χρηση καθε 7ωρο. Φυσικα για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης μαζι σας το ιδιο μου συναιβαινε και με το Arc. Συμφωνώ απολύτως με ότι αναφέρεις για την μπαταρία. Γενικά σε Stand by το κινητό καταναλώνει ελάχιστα - καλύτερα από το Arc που είχα πριν. Σε χρήση τώρα, το κινητό καταναλώνει πολύ περισσότερο από το Arc, με συνολικό αποτέλεσμα να έχω -2 με -3 ώρες από το Arc. Θα ήθελα να παρατηρήσεις κάτι και να μου πεις αν συμβαίνει και στο δικό σου -κα΄τι που το αναφέρω σε προηγούμενο Post Μου - Όταν η μπαταρία μου πέσει κάτω από το 30% , τότε κάποια στιγμή χάνει απότομα μέσα σε 1-5 λεπτά περίπου 10%-12% . Αυτό συμβαίνει σε κάθε φόρτιση και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι γενικό το φαινόμενο ή έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό. Πάντως μετά από 15 μέρες με το Xperia P η μπαταρία με συνέχεια On data ή wi-fi και Sync gmail/whatsapp/facebook καθώς και περίπου 2 ώρες χρήσης του κινητού με ανοιχτή οθόνη (whatsapp/facebook/mail) και 3 ώρες χρήσης με κλειστή οθόνη (μουσική/ομιλία) μου κρατάει 16-18 ώρες. Αυτό που μου καταναλώνει πολύ μπαταρία αλλά δεν μπορώ να βρω τι είναι, είναι το "Λειτουργικό σύστημα Android" το οποίο μου τρώει συνήθως 23%-28% της μπαταρίας Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSMAR Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλησπέρα ειμαι κάτοχος από την παρασκευή ενός xperia P και εκτός από το πρόβλημα της μπαταριάς έχω και ένα άλλο που είναι πιο σημαντικό … όταν κρατώ το κινητό στο κάτω μέρος (εκεί που λένε ότι είναι η κεραία) της χάνει εντελώς το σήμα !!!! Όταν μπαίνω στο ασύρματο δίκτυο πανω από το ρουτερ μου δείχνει μονο 2 γραμμές σήματος !!! Λέω οκ είναι πρόβλημα της συσκευής … πήγα στον Γερμανο και δοκίμασα ένα καινούργιο xperia P και εκείνο εχει το ίδιο πρόβλημα !!!! Τωρα περιμένω να μου φέρουν νεα και πάλι συσκευή … Sos Εχει κάποιος από εσας το ίδιο πρόβλημα ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Συμφωνώ απολύτως με ότι αναφέρεις για την μπαταρία. Γενικά σε Stand by το κινητό καταναλώνει ελάχιστα - καλύτερα από το Arc που είχα πριν. Σε χρήση τώρα, το κινητό καταναλώνει πολύ περισσότερο από το Arc, με συνολικό αποτέλεσμα να έχω -2 με -3 ώρες από το Arc. Θα ήθελα να παρατηρήσεις κάτι και να μου πεις αν συμβαίνει και στο δικό σου -κα΄τι που το αναφέρω σε προηγούμενο Post Μου - Όταν η μπαταρία μου πέσει κάτω από το 30% , τότε κάποια στιγμή χάνει απότομα μέσα σε 1-5 λεπτά περίπου 10%-12% . Αυτό συμβαίνει σε κάθε φόρτιση και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι γενικό το φαινόμενο ή έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό. Πάντως μετά από 15 μέρες με το Xperia P η μπαταρία με συνέχεια On data ή wi-fi και Sync gmail/whatsapp/facebook καθώς και περίπου 2 ώρες χρήσης του κινητού με ανοιχτή οθόνη (whatsapp/facebook/mail) και 3 ώρες χρήσης με κλειστή οθόνη (μουσική/ομιλία) μου κρατάει 16-18 ώρες. Αυτό που μου καταναλώνει πολύ μπαταρία αλλά δεν μπορώ να βρω τι είναι, είναι το "Λειτουργικό σύστημα Android" το οποίο μου τρώει συνήθως 23%-28% της μπαταρίας Όταν η μπαταρία πέσει στο 10% πόση ώρα σου κρατά μέχρι να σβήσει εντελώς; Θα με περάσεις τρελό αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σου κρατήσει τουλάχιστον ένα 8ωρο. Αν έχω δίκιο τότε είναι καθαρα θέμα software και το πως αυτό ενημερώνει το ποσοστό που απομένει. Καλησπέρα ειμαι κάτοχος από την παρασκευή ενός xperia P και εκτός από το πρόβλημα της μπαταριάς έχω και ένα άλλο που είναι πιο σημαντικό … όταν κρατώ το κινητό στο κάτω μέρος (εκεί που λένε ότι είναι η κεραία) της χάνει εντελώς το σήμα !!!! Όταν μπαίνω στο ασύρματο δίκτυο πανω από το ρουτερ μου δείχνει μονο 2 γραμμές σήματος !!! Λέω οκ είναι πρόβλημα της συσκευής … πήγα στον Γερμανο και δοκίμασα ένα καινούργιο xperia P και εκείνο εχει το ίδιο πρόβλημα !!!! Τωρα περιμένω να μου φέρουν νεα και πάλι συσκευή … Sos Εχει κάποιος από εσας το ίδιο πρόβλημα ???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4113999#post4113999 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Όταν η μπαταρία πέσει στο 10% πόση ώρα σου κρατά μέχρι να σβήσει εντελώς; Θα με περάσεις τρελό αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σου κρατήσει τουλάχιστον ένα 8ωρο. Αν έχω δίκιο τότε είναι καθαρα θέμα software και το πως αυτό ενημερώνει το ποσοστό που απομένει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4113999#post4113999 Αν εννοείς σε Stand by ... μου κρατάει και 14 ώρες ... Αν εννοείς σε χρήση ... ούτε 1 - 1,5 ώρα Καλησπέρα ειμαι κάτοχος από την παρασκευή ενός xperia P και εκτός από το πρόβλημα της μπαταριάς έχω και ένα άλλο που είναι πιο σημαντικό … όταν κρατώ το κινητό στο κάτω μέρος (εκεί που λένε ότι είναι η κεραία) της χάνει εντελώς το σήμα !!!! Όταν μπαίνω στο ασύρματο δίκτυο πανω από το ρουτερ μου δείχνει μονο 2 γραμμές σήματος !!! Λέω οκ είναι πρόβλημα της συσκευής … πήγα στον Γερμανο και δοκίμασα ένα καινούργιο xperia P και εκείνο εχει το ίδιο πρόβλημα !!!! Τωρα περιμένω να μου φέρουν νεα και πάλι συσκευή … Sos Εχει κάποιος από εσας το ίδιο πρόβλημα ???? Τι σχέση έχει το ρουτερ ???? Όχι το Death grip δεν έχει να κάνει με το κάτω μέρος του κινητού. Υπάρχει σε όλα τα Xperia p , πρέπει να προσπαθήσεις λίγο για να το πετύχεις (δύσκολο να το κάνεις τυχαία) και απλά χάνεις 2-3 γραμμές σήμα και όχι εντελώς το σήμα. Edited June 11, 2012 by zxr Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Συμφωνώ απολύτως με ότι αναφέρεις για την μπαταρία. Γενικά σε Stand by το κινητό καταναλώνει ελάχιστα - καλύτερα από το Arc που είχα πριν. Σε χρήση τώρα, το κινητό καταναλώνει πολύ περισσότερο από το Arc, με συνολικό αποτέλεσμα να έχω -2 με -3 ώρες από το Arc. Θα ήθελα να παρατηρήσεις κάτι και να μου πεις αν συμβαίνει και στο δικό σου -κα΄τι που το αναφέρω σε προηγούμενο Post Μου - Όταν η μπαταρία μου πέσει κάτω από το 30% , τότε κάποια στιγμή χάνει απότομα μέσα σε 1-5 λεπτά περίπου 10%-12% . Αυτό συμβαίνει σε κάθε φόρτιση και προσπαθώ να καταλάβω αν είναι γενικό το φαινόμενο ή έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό. Πάντως μετά από 15 μέρες με το Xperia P η μπαταρία με συνέχεια On data ή wi-fi και Sync gmail/whatsapp/facebook καθώς και περίπου 2 ώρες χρήσης του κινητού με ανοιχτή οθόνη (whatsapp/facebook/mail) και 3 ώρες χρήσης με κλειστή οθόνη (μουσική/ομιλία) μου κρατάει 16-18 ώρες. Αυτό που μου καταναλώνει πολύ μπαταρία αλλά δεν μπορώ να βρω τι είναι, είναι το "Λειτουργικό σύστημα Android" το οποίο μου τρώει συνήθως 23%-28% της μπαταρίας Φιλε μου, καταρ'χην σε ευχαριστω για τα σχολια σου! Χωρις να εχω και καποια τεραστεια εμπειρια σε κινητα, θα συμφωνησω με τον "zxr" (ο οποιος και φυσικα κατεχει πειρα στο θεμα!) στο οτι αν χρησημοποιεις καποιο widget η τελως παντων καποιο αλλο προγραμμα για δεις το ποσοστο της μπαταριας τοτε να υπολογιζεις και ενα σφαλμα που κυμαινεται 2% εως 7% καποιες φορες. Χρησημοποιουσα πολλα στο παρελθον με το Arc και τα σταματησα! γιατι; μια φορα ειχα φυγει απο το σπιτι με Arc και το widget μου εδειχνε 38% πηγαινω την βολτα μου, γυρναω μετα απο 4 ωρες (στο περιπου) και το widget ηταν κολλημενο εκει στην ιδια τιμη και το εικονοδιοι μπαταριας στο taskbar κοκκινο :blink:. Εν τω μεταξυ ειχα κανει δυο κλησεις των ~7 λεπτων η καθεμια και ειχα μπει και στο wifi των flocafe. Και μου εκανε εντυπωση! Πηγα στις Ρυθμισεις > Σχετικα με το τηλεφωνο > Κατασταση >> Επιπεδο Μπαταριας ηταν στο 18%. Προσωπικα λοιπον πιστευω οτι ο καλυτερος τροπος για να ελεγχεις την μπαταρια ειναι μεσω του default συστηματος και να μην στηριζεσαι πολυ στα apps. Oπως ειχε γραψει πολυ σωστα και ενας αλλος φιλος εδω τα background processes ειναι "ακουραστα" και θελουν ROOT. Aς περιμενουμε να παρουμε το παγωτακι μας :p και μετα μπορουμε να ξεκινησουμε ενα research για ROOT. (προσωπικη αποψη παντα!). Δυο πραγματα για να κλεισω. α.) Παρατήρησα οτι οταν το φορτησα απενεργ/νο με που το "ανοιξα" το ποσοτο της μπαταριας εδειχνε 98% παρο'ολου που ηταν πληρες φορτισμενο αλλα ειδα μια καλυτερη αποδοση της μπαταριας (μεχρι στιγμης). Φυσικα μπορει και να ετυχε και να μην εχει καμια σχεση αλλα θα το τρελλανω στις δοκιμες :shifty: β.) με απλο GSM Data Connection για 30 λεπτα που καταναλωσε μονο 2% της τρεχουσας τιμης της μπαταριας. Μου φαινεται τελικα οτι το 3G "σκοτωνει" στην ταχυτητα αλλα μαλλον "τρωει" περισσοτερη μπαταρια. Και παλι thanks για τα σχολια σου, cu φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το δικό μου μόλις φτάσει στο 10% κλείνει. Μπορώ να το αλλάξω αυτό από κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Φιλε μου, καταρ'χην σε ευχαριστω για τα σχολια σου! Χωρις να εχω και καποια τεραστεια εμπειρια σε κινητα, θα συμφωνησω με τον "zxr" (ο οποιος και φυσικα κατεχει πειρα στο θεμα!) στο οτι αν χρησημοποιεις καποιο widget η τελως παντων καποιο αλλο προγραμμα για δεις το ποσοστο της μπαταριας τοτε να υπολογιζεις και ενα σφαλμα που κυμαινεται 2% εως 7% καποιες φορες. Χρησημοποιουσα πολλα στο παρελθον με το Arc και τα σταματησα! γιατι; μια φορα ειχα φυγει απο το σπιτι με Arc και το widget μου εδειχνε 38% πηγαινω την βολτα μου, γυρναω μετα απο 4 ωρες (στο περιπου) και το widget ηταν κολλημενο εκει στην ιδια τιμη και το εικονοδιοι μπαταριας στο taskbar κοκκινο :blink:. Εν τω μεταξυ ειχα κανει δυο κλησεις των ~7 λεπτων η καθεμια και ειχα μπει και στο wifi των flocafe. Και μου εκανε εντυπωση! Πηγα στις Ρυθμισεις > Σχετικα με το τηλεφωνο > Κατασταση >> Επιπεδο Μπαταριας ηταν στο 18%. Προσωπικα λοιπον πιστευω οτι ο καλυτερος τροπος για να ελεγχεις την μπαταρια ειναι μεσω του default συστηματος και να μην στηριζεσαι πολυ στα apps. Oπως ειχε γραψει πολυ σωστα και ενας αλλος φιλος εδω τα background processes ειναι "ακουραστα" και θελουν ROOT. Aς περιμενουμε να παρουμε το παγωτακι μας :p και μετα μπορουμε να ξεκινησουμε ενα research για ROOT. (προσωπικη αποψη παντα!). Δυο πραγματα για να κλεισω. α.) Παρατήρησα οτι οταν το φορτησα απενεργ/νο με που το "ανοιξα" το ποσοτο της μπαταριας εδειχνε 98% παρο'ολου που ηταν πληρες φορτισμενο αλλα ειδα μια καλυτερη αποδοση της μπαταριας (μεχρι στιγμης). Φυσικα μπορει και να ετυχε και να μην εχει καμια σχεση αλλα θα το τρελλανω στις δοκιμες :shifty: β.) με απλο GSM Data Connection για 30 λεπτα που καταναλωσε μονο 2% της τρεχουσας τιμης της μπαταριας. Μου φαινεται τελικα οτι το 3G "σκοτωνει" στην ταχυτητα αλλα μαλλον "τρωει" περισσοτερη μπαταρια. Και παλι thanks για τα σχολια σου, cu φιλε Μα ποιος είπε ότι έχω Widget ? Από το μενού των ρυθμίσεων το βλέπω ... και τώρα αυτό έγινε... με το που πήγε 28% η μπαταρία μετά από 2 λεπτά έπεσε καρφί στο 15% ... Δείτε και την εικόνα ... https://lh4.googleusercontent.com/V_FZ9jY0TD5r2mFp867nGaPYDJMkdy4Bj17-kZcnTFqFhdtFBq7xVBl40dYE270vQd320MqtAAo Edited June 11, 2012 by DuAl_SuN Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Α οκ, συγνωμη καταλαβα εγω λαθος. Τι να πω ρε φιλε, :wacko: θα το αφησω και εγω να παει 28% και μετα θα περιμενω καμια ωρα να δω και με την πρωτη ευκαιρια θα απαντησω! Παντως για την ιστορια, το απογευμα δοκιμαζα κατι Start Up Mangers e.t.c. κανενα μα κανενα δεν μπορει να σταματησει την εκκινηση των προγραμματων και παλι επιβεβαιωνεται οτι μονο RΟΟΤ μπορει να σταματησει! απλα αρκει να δοκιμασεις καποιο για να δεις τι πραγματικα γινεται στο system! :lol: μου θυμιζει κατι σαν Vista που πηγαινες στο task manager και εβλεπες 87 processes και δεν ηξερες τι πραγματικα ηταν χρησιμο και τι οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Αχ,σε τι δίνουμε βάση,στο πόσες εφαρμογές τρέχουν και πόσες δεν τρέχουν,μήπως έτσι εξασφαλίσουμε καλύτερή αυτονομία,ψαχνόμαστε για ένα κινητό με καλό σύνολό πού έχει όμως χαλιά μα χάλια αυτονομία,κι απλά ψαχνόμαστε για κάτι πού ήδη θα έπρεπε να είχε,1 ήμερα φουλ αυτονομία,κρίμα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Το δικό μου μόλις φτάσει στο 10% κλείνει. Μπορώ να το αλλάξω αυτό από κάπου? Νομιζω πως οχι! Δεν το εχω φτασει μεχρι εκει αλλα υποθετω αφου εμφανιζει pop-up στο 15% για συνδεση σε φορτιστη ειναι πολυ πιθανον να κλεινει. Για παραδειγμα το ARC μου εκλεινε στο 8%. Δεν σου λεω απολυτα σιγουρα αλλα δεν εχω ακουσει κατι για τετοια ρυθμιση στην μπαταρια Αχ,σε τι δίνουμε βάση,στο πόσες εφαρμογές τρέχουν και πόσες δεν τρέχουν,μήπως έτσι εξασφαλίσουμε καλύτερή αυτονομία,ψαχνόμαστε για ένα κινητό με καλό σύνολό πού έχει όμως χαλιά μα χάλια αυτονομία,κι απλά ψαχνόμαστε για κάτι πού ήδη θα έπρεπε να είχε,1 ήμερα φουλ αυτονομία,κρίμα :lol: Αψογο σχολιο!!!! χαχαχα ετσι ειναι φιλε δυστυχως! στο τελος θα εχουμε ενα smartphone στην μια τσεπη για internet,e-mail e.t.c. και στην αλλη μια απλη συσκευη με πληκτρολογιο για να μπορουμε να τηλεφωνουμε χωρις το ανγχος της μπαταριας και γενικοτερα της αυτονομιας :D Edited June 12, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το είδα σήμερα από κοντά σε μαύρο και είναι φανταστικό. Πάντως καιρό είχα να πιάσω κινητό και να μου δίνει τέτοια αίσθηση στιβαρότητας στο χέρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καλησπερα παιδια να κανω δυο ερωτησουλες και εγω. πως βλεπουμε τισ ενεργεσ εφαρμογεσ για να τισ κλεινουμε υπαρχει κανα widget γιαυτο? και πως μπωρουμε να βαζουμε περισσοτερα γραμματα στα μυνηματα. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) καλησπερα παιδια να κανω δυο ερωτησουλες και εγω. πως βλεπουμε τισ ενεργεσ εφαρμογεσ για να τισ κλεινουμε υπαρχει κανα widget γιαυτο? και πως μπωρουμε να βαζουμε περισσοτερα γραμματα στα μυνηματα. ευχαριστω εκ των προτερων Για να δεις τις ενεργες εφαρμογες θα πας Ρυθμισεις > Εφαρμογες > Υπηρεσιες που εκτελουνται >> απο εκει επιλεγεις αυτην που θελεις να κλισεις και πατας "διακοπη". Τωρα αν αναζητας κατι το οποιο θα τις τερματιζει μονο του προτεινω το παρακατω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhythm.hexise.task&feature=search_result Πως λειτουργει απλο! Οταν θα το ανοιξεις θα δεις καποιες εφαρμογες να "τρεχουν", παρατεταμενο-touch > Enable Auto Kill. Μια γρηγορη συμβουλη! Για να μπορεσεις να μαρκαρεις περισσοτερες εφαρμογες, κανε ενα restart το τηλ η απλα συνδεσου σε wifi η 3G. Στο λεω γιατι και στην εκκινηση υπαρχουν πολλες εφαρμογες που τρεχουν και μολις ενεργοποιηθει το internet ανοιγουν για να συνδεθουν ετσι θα ειναι ορατες και δεν θα χρειαστεις να ψαχνεις στο system ;) ΠΡΟΣΟΧΗ! το προγραμμα αυτο τερματιζει τις εφαρμογες μονο οταν δεν χρησημοποιεις την συσκευη δηλ. ειναι σε standby mode. Τωρα οσο αναφορα τα μηνυματα, πιστευω πως ενοεις τον περιορισμο των 60 χαρακτηρων στην Ελληνικη γλωσσα. Απλα κατεβασε : GOSms (εγω αυτο χρησημοποιω τα σπαει για δωρεαν εφαρμογη) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result η HandSet https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0. Για το GoSms μπορεις να κατεβασεις και το ελληνικο πακετο οδηγιων για το interface: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms.el&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3Ntcy5lbCJd Kαι μετα για να ενεργοποιησεις τους 160 χαρακτηρες (μενου μεσα απο την εφαρμογη!) Γενικα > Ρυθμισεις > Προηγμενες > Ρυθμισεις Αποστολης > Τικαρεις >> Ενεργοποιηση υποστηριξης για τοπικες ρυθμισεις > >>> και απο το Drop Down Menu (βελακι προς τα κατω) τικαρεις >>> Λειτουργεια Ελληνικων SMS Και εισαι ετοιμος! Τωρα για το HandSent app προφανως θα ειναι μια ιδια διαδικασια απλα δεν μπορω να το γραψω και αυτο γιατι ειναι ηδη τεραστιο το μηνυμα :worry:, ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο! Edited June 11, 2012 by Programmer Και επειδη το ξεχασα το Task Killer υποστηριζει και widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. για τα μυνήματα ελπιζα να είναι κάποια ρύθμιση από το τηλέφωνο αλλά θα το δοκιμάσω και έτσι. όσο για τις εφαρμογές ξέρω την διαδικασία από ρυθμίσεις και δεν έψαχνα task killer. έχοντας συνηθίσει από το avatar που εχω έχει από μόνο του widget που σου δείχνει ram και λοιπά και ήθελα κάτι το ίδιο. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. για τα μυνήματα ελπιζα να είναι κάποια ρύθμιση από το τηλέφωνο αλλά θα το δοκιμάσω και έτσι. όσο για τις εφαρμογές ξέρω την διαδικασία από ρυθμίσεις και δεν έψαχνα task killer. έχοντας συνηθίσει από το avatar που εχω έχει από μόνο του widget που σου δείχνει ram και λοιπά και ήθελα κάτι το ίδιο. Δες το Android Assistant(18 features) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZHZhbmNlZHByb2Nlc3NtYW5hZ2VyIl0. το εχω στη Notification και το κατεβαζω για να βλεπω πως δουλευει το τηλεφωνο, εχει και qiuick boost. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 αυτο το καλωδιο απο που μπωρο να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 αυτο το καλωδιο απο που μπωρο να το αγορασω? USB OTG http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+On-the-Go&_sacat=See-All-Categories Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. για τα μυνήματα ελπιζα να είναι κάποια ρύθμιση από το τηλέφωνο αλλά θα το δοκιμάσω και έτσι. όσο για τις εφαρμογές ξέρω την διαδικασία από ρυθμίσεις και δεν έψαχνα task killer. έχοντας συνηθίσει από το avatar που εχω έχει από μόνο του widget που σου δείχνει ram και λοιπά και ήθελα κάτι το ίδιο. Καλημερα φιλε! Καταρ'χην τα περισσοτερα Task Killer δειχνουν ποσοστο της RAM αφου αυτη ειναι η δουλεια τους, να τερματιζουν τις εφαρμογες, να απευλευθερωνουν μνημη και συνεπως κατα καποιο τροπο οσο μπορουν να βοηθουν στην λιγοτερη καταναλωση της μπαταριας (σε γενικα πλαισια παντα). Και αυτο που σου προτεινα εχει widget το οποιο δειχνει την διαθεσιμη RAM και σου επιτρεπει να κανεις KILL ολα τις εφαρμογες (πλην συστηματος αν δεν εχουν μπει στο kill-list) με ενα απλο tap στο εικονιδιο του widget του. Απλα κανει μονο αυτο σε σχεση με αυτο που σου προτεινε ο φιλος Karthan7 το οποιο ειναι πιο αναλυτικο και εχει και περισσοτερα γραφικα στοιχεια στο widget! Σχετικα με τα μηνυματα αν δεν θες να χρησημοποιησεις καποιο διαφορετικο προγραμμα απο αυτο που παρεχει το τηλ, θα πας Μηνυματα > Ρυθμισεις >> και τικαρεις Εξοικ. κοστους που ουσιαστικα κανει ακριβως αυτο που λεει :O. Απλα σου μιλαω βαση του μενου για το Xperia P. Kαι κατι τελευταιο.., αν εχεις αγορασεις το κινητο απο εξωτερικο δεν ξερω αν θα δουλεψει με αυτην την ρυθμιση στα μηνυματα :worry: καλη σου μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 USB OTG http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+On-the-Go&_sacat=See-All-Categories Ευχαριστω ,αλλα μηπως καπου απο Ελλαδα? δεν γνωριζω και πολλα με το Ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ευχαριστω ,αλλα μηπως καπου απο Ελλαδα? δεν γνωριζω και πολλα με το Ebay Επειδη με εβαλες και μενα στο τρυπακι :p http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=39645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts