rotsikas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Theo ξέρεις κανένα εύκολο τρόπο για ρουτ στην ice cream; Για έκδοση. 54 Edited July 5, 2014 by rotsikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Theo ξέρεις κανένα εύκολο τρόπο για ρουτ στην ice cream; Για έκδοση. 54 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1900172 Αν σου αρέσει η jb υπάρχουν τα πάντα για να το κάνεις ολόιδιο, μην ξεχάσεις μιας και είσαι με locked bootloader απο ότι κατάλαβα, να βάλεις το cpu σε ondemand / noop αντί για ondemand / cfq που είναι, θα έχει καλύτερη απόκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis31 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 καλησπερα, γυρισα το κινητο σε αυθεντικο rom γιατι απετυχε ενα custom με cyanogen που δοκιμασα. δυστυχως ομως, αφου χρησιμοποιησα το myphoneexplorer για να μεταφερω τα sms, αυτα δεν φαινονται με την μορφη διαλογου, αλλα μου δειχνει μαζεμενα τα μηνυματα, και συν τις αλλοις δεν ξεπερναει τους 160 καποιο εξερχομενο sms. εψαξα ρυθμισεις, αλλα τζιφος. επισης μπορει καποιος να γραψει αναλυτικα τι πρεπει να κανω για να βαλω την τελευταια cyanogen? το κινητο μια χαρα ειναι, αλλα η jb δεν παλευεται, και κολλαει ειδικα σε κλησεις αφου εχεις ανοιξει πιο πριν data η wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Βάλε την slimkat 4.4.4,με εντυπωσίασε με την ταχύτητα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Βάλε την slimkat 4.4.4,με εντυπωσίασε με την ταχύτητα της Δώσε το link και πως γίνεται η εγκατάσταση. Μιλάμε για την Kit-Kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777396 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρε πρώτα τον κερνελ μέσα στο zip για να έχεις twrp recovery αν και από cwm φλασαραται μια χαρά η Ρομ μαζί με τον κερνελ Wipe τα πάντα όμως και system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν βρίσκει το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού ενώ βρίσκει των διπλανών σπιτιών. Χρησιμοποίησα το update της Sony και πάλι τίποτα. Τελευταία προσπάθεια έγινε με το sony companion επιδιόρθωση κινητού πάλι τίποτα. Άλλαξα τις ρυθμίσεις του ρούτερ και όνομα τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? Υ.Γ. Βλέπει μόνο τον γειτόνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έχεις πάνω το firmware της Sony και το router να εκπέμπει σε κανάλι πάνω από το 11; Άλλαξε κανάλι στο router σε χαμηλότερο και θα το δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSMAN Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλημέρα!γυρισα το κινητό σε ics απο jp,δυστυχώς όμως αν και έκανα Back up με το pc companion οταν πηγα κάνω restore μου έγραψε οτι δε μπορεί να κανει γιατι είναι παλιότερη εκδοση..τι να κανω πιο πολυ καίγομαι για τις επαφές μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δεν έχεις να συγχρονίζονται αυτόματα με το Gmail; Αν όχι ξαναγυρίζεις στην jb, κάνεις restore το backup, βρίσκεις ξανά τις επαφές σου, τις βάζεις να ανέβουν στο Gmail ή τις κάνεις backup στην εσωτερική μνήμη και μετά περνάς στην ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSMAN Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα! αυτο γινεται και με τις εφαρμογες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλύτερα τις εφαρμογές από την στιγμή που μεταπίπτεις από την jb στην ics και αντίστροφα, να τις περάσεις από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έχεις πάνω το firmware της Sony και το router να εκπέμπει σε κανάλι πάνω από το 11; Άλλαξε κανάλι στο router σε χαμηλότερο και θα το δει... Γύρισα κανάλι κάτω από το 11 όλα καλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλημέρα, δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός, αλλά μήπως έχει βγάλει κανείς άκρη με το gps στην jelly bean? Δουλεύει για 1-2 μέρες μετά την εγκατάσταση και μετά τέλος. Έτρεξα το antutu με ondemand /noop l.b. Stock rooted roms και τα αποτελέσματα ήταν 8000 περίπου στην ics και 10000 περίπου στην jelly bean, μεγάλη διαφορά νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δοκιμάζω την enigma 3.5 για ics από το πρωί, αλλά όπως το θυμόμουν, έχει κάποιο πρόβλημα- το κινητό έχει κάνει 2-3 φορές επανεκκίνηση από μόνο του. Όσον αφορά την κάμερα στην ics με το πρόβλημα με το φλας στα 8mp λύνεται με εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή . Πιο προβληματικό κινητό δεν πρέπει να έχει υπάρξει πάντως, μετανιώνω που έδωσα το s2 και πήρα το p λόγω μεγέθους και αλουμινίου τότε αντί για το Xperia s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δοκιμάζω την enigma 3.5 για ics από το πρωί, αλλά όπως το θυμόμουν, έχει κάποιο πρόβλημα- το κινητό έχει κάνει 2-3 φορές επανεκκίνηση από μόνο του. Όσον αφορά την κάμερα στην ics με το πρόβλημα με το φλας στα 8mp λύνεται με εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή . Πιο προβληματικό κινητό δεν πρέπει να έχει υπάρξει πάντως, μετανιώνω που έδωσα το s2 και πήρα το p λόγω μεγέθους και αλουμινίου τότε αντί για το Xperia s Δεν μπορούμε να το λέμε αυτό για μια συσκευή που κατασκευάστηκε για να υποστηρίξει Gingerbread, έκδοση στην οποία λειτουργεί άψογα. Από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου, του πέρασα την 2.3.7 και ξεμπέρδεψα μια και καλή με το θέμα rom. Από κει και πέρα, ό,τι μα ό,τι κυκλοφόρησε ήταν για τα μπάζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δεν μπορούμε να το λέμε αυτό για μια συσκευή που κατασκευάστηκε για να υποστηρίξει Gingerbread, έκδοση στην οποία λειτουργεί άψογα. Από την πρώτη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου, του πέρασα την 2.3.7 και ξεμπέρδεψα μια και καλή με το θέμα rom. Από κει και πέρα, ό,τι μα ό,τι κυκλοφόρησε ήταν για τα μπάζα. Το ότι η σονυ εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε όλα της τα κινητά με την προηγούμενη έκδοση αντροιντ δε σημαίνει ότι φτιάχτηκαν για αυτή. Το s3 mini και αρκετά άλλα με ίδια και ελαφρώς κατώτερα χαρακτηριστικά τρέχουν την jb άψογα. Είναι καθαρά θέμα της sony που δεν ασχολήθηκε να βγάλει μια αναβάθμιση της προκοπής. Το κινητό με μαμά jb πετάει για 1-2 μέρες άρα δεν φταίει το hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το ότι η σονυ εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε όλα της τα κινητά με την προηγούμενη έκδοση αντροιντ δε σημαίνει ότι φτιάχτηκαν για αυτή. Το s3 mini και αρκετά άλλα με ίδια και ελαφρώς κατώτερα χαρακτηριστικά τρέχουν την jb άψογα. Είναι καθαρά θέμα της sony που δεν ασχολήθηκε να βγάλει μια αναβάθμιση της προκοπής. Το κινητό με μαμά jb πετάει για 1-2 μέρες άρα δεν φταίει το hardware Δεν διαφωνώ με τα λεγόμενά σου, απλά θα σου πω πως και σε pc 10ετίας μπορείς να εγκαταστήσεις Windows 8, το θέμα είναι τι επιδόσεις θα 'χεις. Δυστυχώς στο κομμάτι των ενημερώσεων η Sony δεν τα πήγαινε πολύ καλά πριν από 2-3 χρόνια (δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα). Παρόμοια προβλήματα αναβαθμίσεων συνάντησα και στο Live with Walkman που είχα, αλλά και σ' εκείνη την περίπτωση με την 2.3 το κινητό έκανε παπάδες για την εποχή του, κάτι που άλλαξε δραστικά με την ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Λέγεται ότι η εταιρεία που κατασκεύαζε τους επεξεργαστές για το xperia P έκλεισε. Έτσι η Sony είχε πρόβλημα να δώσει τα απαραίτητα update λόγω έλλειψης των driver. Αν και δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις επί του θέματος, μου ακούγονται ως δικαιολογίες. Το τηλέφωνο μέχρι την ice cream σχετικά είναι καλό. Με την jelly bean.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Λέγεται ότι η εταιρεία που κατασκεύαζε τους επεξεργαστές για το xperia P έκλεισε. Έτσι η Sony είχε πρόβλημα να δώσει τα απαραίτητα update λόγω έλλειψης των driver. Αν και δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις επί του θέματος, μου ακούγονται ως δικαιολογίες. Το τηλέφωνο μέχρι την ice cream σχετικά είναι καλό. Με την jelly bean.... Ακριβως αυτο που λες εγινε. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δε το χάρηκα και εγώ το τηλέφωνο δυστυχώς.. Ένα όμορφο τηλέφωνο και για την εποχή του καλά χαρακτηριστικά το χαντάκωσαν.. Ακόμα και η γυναίκα μου που το έχει τώρα και δε κάνει βαριά χρήση, μόνο τα βασικά έχει αγανακτήσει.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) παιδια εχει καποιος να προτεινει μια καλη custom rom?Γιατι το lag στην jb παει πολυ.. Edited July 20, 2014 by g3o1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Λέγεται ότι η εταιρεία που κατασκεύαζε τους επεξεργαστές για το xperia P έκλεισε. Έτσι η Sony είχε πρόβλημα να δώσει τα απαραίτητα update λόγω έλλειψης των driver. Αν και δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις επί του θέματος, μου ακούγονται ως δικαιολογίες. Το τηλέφωνο μέχρι την ice cream σχετικά είναι καλό. Με την jelly bean.... δυστυχώς δεν είναι δικαιολογία και είναι η αλήθεια... και το jelly bean που έδωσαν δεν είχαν όλα σωστά και καλά και το έδωσαν καθαρά και μόνο για να μην πέσει κράξιμο η μόνη σωστή rom είναι cm9.1 (ics 4.0.4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Συμφωνώ! Βάλτε αυτή και θα βρείτε την υγειά σας. Με τον περιορισμό βέβαια ότι δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο και φυσικά όσα προγράμματα δεν υποστηρίζουν πια την ics... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts