Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ!

Για την "moonbreaker" λες;

Τελικά το 4. radio παίζει;

Είδες και το 5. Αναπαραγωγή Video (τι ανάλυση - 1080p, 720p)

Ναι παίζει, περνάς μέσω του cwm το radio.zip

Τράβηξα ένα video σε full hd κ όλα καλά, δεν είδα να κολλάει κατά την εγγραφή!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι παίζει, περνάς μέσω του cwm το radio.zip

Τράβηξα ένα video σε full hd κ όλα καλά, δεν είδα να κολλάει κατά την εγγραφή!

Πάλι ευχαριστώ!

Το radio.zip που βρίσκω; Γιατί να το περνάω μέσω cwm ; Δεν είναι κανονικό app (.apk);

To "Honami MoonWalker HD" με το σκέτο "MoonBreaker" τι διαφορές έχει; Ποιο να προτιμήσω;

Πάλι ευχαριστώ!

Το radio.zip που βρίσκω; Γιατί να το περνάω μέσω cwm ; Δεν είναι κανονικό app (.apk);

To "Honami MoonWalker HD" με το σκέτο "MoonBreaker" τι διαφορές έχει; Ποιο να προτιμήσω;

Εγώ έβαλα την honami moonwalker hd v8. Δεν έχω κοιτάξει τη moonbreaker καθόλου.

Σου βάζω λινκ με το radio.zip. Τώρα γιατί θέλει cwm δε ξέρω. Προφανώς το βάζει μόνο του στο system app κ αλλάζει τα permissions. http://d-h.st/QSX

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Εγώ έβαλα την honami moonwalker hd v8. Δεν έχω κοιτάξει τη moonbreaker καθόλου.

Σου βάζω λινκ με το radio.zip. Τώρα γιατί θέλει cwm δε ξέρω. Προφανώς το βάζει μόνο του στο system app κ αλλάζει τα permissions. http://d-h.st/QSX

Αν το περάσω αυτό σε άλλο τηλ εκτός του P θα δουλέψει;

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Αν το περάσω αυτό σε άλλο τηλ εκτός του P θα δουλέψει;

Δε γράφει αν κάνει για αλλά! Πάρε backup κ δοκίμασε :p

Με flash tool και με ftf αρχείο Τάκη

ναι το εκανα ευχαριστω πολυ!

να ρωτησω και κατι αλλο, μπαινω σε recovery και κανω wipe battery stats αφου το εχω φορτισει 100% απο το wipe battery stats οταν ανοιγω το κινητο η μπαταρια ειναι στο 90% τι παιζει με αυτο ρε παιδια?

ναι το εκανα ευχαριστω πολυ!

να ρωτησω και κατι αλλο, μπαινω σε recovery και κανω wipe battery stats αφου το εχω φορτισει 100% απο το wipe battery stats οταν ανοιγω το κινητο η μπαταρια ειναι στο 90% τι παιζει με αυτο ρε παιδια?

Κάνε 2-3 κύκλους φόρτισης κ μετά βγάλε συμπεράσματα. Εγώ μετά από cwm κ επανεκκίνηση είδα 94%.Για μένα δε λέει πολλά αυτό. Αν τώρα το βγάλεις από τη φόρτιση ενώ είναι ανοιχτό κ βλέπεις να κατεβαίνει γρήγορα τότε ψάξου.

το θεμα ειναι οτι δεν εχω να ψαξω τιποτα γιατι μολις χθες περασα παλι την official ρομ για αυτο μου φαινεται παραξενο

Η Sony Mobile ανακοίνωσε σήμερα πως μερικά από τα παλιότερα της μοντέλα «δεν θα λάβουν καμία περαιτέρω υποστήριξη αναβάθμισης λογισμικού» δίνοντας έτσι τέλος στην όποια ελπίδα είχαν οι χρήστες των παλαιότερων μοντέλων της Sony, για αναβάθμιση.

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-p/

Η Sony Mobile ανακοίνωσε σήμερα πως μερικά από τα παλιότερα της μοντέλα «δεν θα λάβουν καμία περαιτέρω υποστήριξη αναβάθμισης λογισμικού» δίνοντας έτσι τέλος στην όποια ελπίδα είχαν οι χρήστες των παλαιότερων μοντέλων της Sony, για αναβάθμιση.

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-p/

Εγώ δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα πάρουμε άλλο update :p

Σιγά μην παίρναμε άλλο update βρε παιδιά! Και την jb με το ζόρι την έδωσε η sony. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι είναι ένα κινητό που ξεκίνησε με Gingerbread... Ε, κατάφερε να πάρει άλλες δύο, μια χαρά! Λογικά θα άντεχε και την 4.2, αλλά επόμενο είναι να υποστηρίξει τα νέα της κινητά η sony (λέμε τώρα :p). Θα προτιμούσα να είχε πάντως ένα update συνολικά το P, αλλά να έκανε τη συσκευή εντελώς απροβλημάτιστη, παρά αυτό το χάλι που άφησε πίσω της η jb.

Δεν με νοιάζει ούτε θα έβαζα ποτέ official

Φοράω ήδη cm11 επάνω σε art mode και το κινητό πετάει

Μακάρι να εκμεταλλευτούμε και τα sources και να μην έχουμε ανάγκη την sorry ericsson

Μακάρι να εκμεταλλευτούμε και τα sources και να μην έχουμε ανάγκη την sorry ericsson

Ραδιόφωνο δεν έχει ακόμα η cm11, έτσι δεν είναι φίλε μου?

Ραδιόφωνο δεν έχει ακόμα η cm11, έτσι δεν είναι φίλε μου?

οχι δεν εχει... οπως και απο οσο θυμαμαι καμια cm rom δεν ειχε ραδιοφωνο.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

αν μπορεις δωσε κανενα σωστο λινκ που να λεει τι ειναι το art mode (και πως να κανω το κινητο να φοραει cm11 επανω σε art mode), γιατι με το google δεν εβγαλα ακρη..

Πήγα χθες σε συγγενικό πρόσωπο ο οποίος είχε μια lg (δε θυμάμαι μοντέλο) που υποστήριζε Wifi direct. Δε μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα. Ο συγγενής μου είχε galaxy s3 κ το σύνδεσα σε δευτερόλεπτα.

Δοκιμάσαμε να συνδέσουμε μαζί τα κινητά μας αλλά τίποτα κ πάλι. Παίζει φταίει η rom μου;

Γεια Σας, παιδιά!

Από 6.2.А.1.100 σε Enigma v6.3 πως πάμε;

Έχουμε πουθενά οδηγίες;

Root, Flash, CWM, Enigma - Τι και με τι σειρά πρέπει να κουνούμε;

Backup τα πάντα πως κάνουμε;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Είπα να βάλω την έκδοση του συμπατριώτη

Γεια Σας, παιδιά!

Από 6.2.А.1.100 σε Enigma v6.3 πως πάμε;

Έχουμε πουθενά οδηγίες;

Root, Flash, CWM, Enigma - Τι και με τι σειρά πρέπει να κουνούμε;

Backup τα πάντα πως κάνουμε;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Είπα να βάλω την έκδοση του συμπατριώτη

Αν διάβαζες λίγο πιο πίσω θα το έβρισκες. Αλλά ως γνήσιος έλλην σιγά μη κουραστούμε.!!

Δες εδώ.

I will NOT fix your pc!

Αν διάβαζες λίγο πιο πίσω θα το έβρισκες. Αλλά ως γνήσιος έλλην σιγά μη κουραστούμε.!!

Δες εδώ.

Έχω ρίξει διάβασμα του κερατά - μόνο μπερδεύτηκα περισσότερο!

Και την πρώτη σελίδα του θέματος μελέτησα, και αυτό, που πρότεινες...

Π.χ. λέει "Flash a custom kernel." Πως; Με ποιο πρόγραμμα; Φαντάζομαι με το Flashtool... άλλα... :wacko:

Π.χ. λέει "Flash a custom kernel." Πως; Με ποιο πρόγραμμα; Φαντάζομαι με το Flashtool... άλλα... :wacko:

Καλά φαντάζεσαι. Το flashtool κάνει τα πάντα. Εφόσον δεν μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα μέσω fastboot

απλά επιλέγεις από το flashtool flash kernel.

I will NOT fix your pc!

Αυτό προϋποθετει οτι εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader σου, αλλιως μη φλασαρεις αλλο kernel εκτος του stock.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Καλά φαντάζεσαι. Το flashtool κάνει τα πάντα. Εφόσον δεν μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα μέσω fastboot

απλά επιλέγεις από το flashtool flash kernel.

Ευχαριστώ!

Ο flashtool έχει την δυνατότητα του backup το TA (IMEI κτλ), αλλά θέλει root και busybox.

Στο flashtool έχει επιλογή για root, αν το πατήσω δε θα την πατήσω; :X Είμαι στο JB 6.2.А.1.100

Ευχαριστώ!

Ο flashtool έχει την δυνατότητα του backup το TA (IMEI κτλ), αλλά θέλει root και busybox.

Στο flashtool έχει επιλογή για root, αν το πατήσω δε θα την πατήσω; :X Είμαι στο JB 6.2.А.1.100

Για ροοτ δε θα σου πρότεινα να το πατήσεις παρά να ακολουθήσεις τη γνωστή μέθοδο.

I will NOT fix your pc!

Για ροοτ δε θα σου πρότεινα να το πατήσεις παρά να ακολουθήσεις τη γνωστή μέθοδο.

Παιδιά, νομίζω πως έγινε το root (με μέθοδο DooMLoRD) και έχει ξεκλειδώσει ο bootloader.

Το "Flash a custom kernel. I prefer Nemesis Kernel which you can find here" - κατέβασα το Nemesis Kernel.

Το περνάω με το Flashtool;

• The title was changed to Sony Xperia P