nicolasdr Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Οκ πότε υπολογίζεις να το βγάλεις;; Είχα ένα θέμα με το wifi,είχα την εφαρμογή wifi pass recovery,έκανα restore τα wifi μου και για κάποιο λόγο μόλις το άνοιγα το wifi δε συνδεόταν με τίποτα,ούτε restart hard reset. Δούλεψε μόνο όταν έκανα reset το wifi μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά και πάλι μετά από λίγο δε συνδεόταν με τίποτα! Την έσβησα τελείως την εφαρμογή και έστρωσε. Κάποιος είπε στο xda ότι δε τον βολεύει να έχει το slide to unlock και μετά να του ζητάει το pin. Προσωπικά μου αρέσει αλλά αν είμαι η μειοψηφία πάω πάσο! Πάντως από μπαταρία σκίζει.Χθες ήμουν στο 40% και είχα 4 ώρες και 20 λεπτά οθόνη!Με μέτρια χρήση! Η εφαρμογη μπορει να μην συνεργαζεται με τα τελευταια binaries ή να χρειαζεται επανεγκατασταση η εφαρμογη. Για το slide to unlock+pin οι περισσοτεροι το θεωρουν bug αντι για feature οποτε θα το κανω revert στο update. δεν ξερω ακομα ποτε θα γινει release Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Η εφαρμογη μπορει να μην συνεργαζεται με τα τελευταια binaries ή να χρειαζεται επανεγκατασταση η εφαρμογη. Για το slide to unlock+pin οι περισσοτεροι το θεωρουν bug αντι για feature οποτε θα το κανω revert στο update. δεν ξερω ακομα ποτε θα γινει release Μπα και επανεγκατάσταση έκανα και δεν έπιασε.Την έβγαλα και ησύχασα,έβαλα άλλη που κάνει τη δουλεία της! Και στη 2.3 έτσι δούλευε και μετά τη 4.0 το άλλαξαν!Μικρό το κακό! Ειδοποιήσεις στη lockscreen δε μπορούμε να έχουμε όπως στην ics; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) μια απορια εγω ειχα μια αλλη καμερα δεν θυμαμαι αν μου την ειχε δωσει ο Νικος ή την ειχε απο μονη της η προηγουμενη εκδοση και αντι για album ειχα και την συλλογη τωρα ομως και η παλια μου εφαρμογε καμερας και η συλλογη εφυγαν edit :΅τα κατεβασα ξανα Edited October 22, 2013 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 μια απορια εγω ειχα μια αλλη καμερα δεν θυμαμαι αν μου την ειχε δωσει ο Νικος ή την ειχε απο μονη της η προηγουμενη εκδοση και αντι για album ειχα και την συλλογη τωρα ομως και η παλια μου εφαρμογε καμερας και η συλλογη εφυγαν edit :΅τα κατεβασα ξανα Τα είχε η προηγούμενη έκδοση όντως! Το κατέβασα κ γω την ώρα που είδα ότι λείπει! Νίκο πως σου φαίνεται η ρομ;Εντυπώσεις από μπαταρία; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τα είχε η προηγούμενη έκδοση όντως! Το κατέβασα κ γω την ώρα που είδα ότι λείπει! Νίκο πως σου φαίνεται η ρομ;Εντυπώσεις από μπαταρία; Δεν ειναι ουτε μιση ωρα που την περασα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ni63 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Νικόλα Χίλια ευχαριστώ, όλα εντάξει Edited October 22, 2013 by ni63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αφου αλλαξω rom θα μπορω να επαναφερω ενα backup με το Sony PC Companion; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelaaax Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπερα, αντιμετωπιζοντας το ιδιο προβλημα εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα μια λυση που πραγματικα ειχε αποτελεσμα 1)βγαλτε το κλειδωμα του κινητου (ρυθμισεις-->οθονη-->αναστολη λειτουργιας-->επιλεξτε 30 λεπτα) 2)ανοιξτε το gps (ριθμίσεις-->υπηρεσιες τοποθεσιας-->τικαρετε τα κουτακια να ειναι επιλεγμενα) 3)κατεβαστε απο το google play το gps test 4)ανοιξτε το προγραμμα 5)πατηστε το κουμπι για τα settings του προγραμματος (το κουμπι αφης του κινητου που ειναι δεξια απο το σπιτακι) 6)πανω αριστερα πατατε ενα κουμπακι που λεει clear AGPS 7)πατατε το κουμπι επιστροφη (το κουμπι αφης αριστερα απο το σπιτακι) 8)περιμενετε ισως κανα μισαωρο μπορει λιγοτερο μπορει και περισσοτερο μεχρι το gps on που ειναι κιτρινο πανω αριστερα στην οθονη να γινει πρασινο 9)Μολις γινει πρασινο το gps σας ειναι ετοιμο για χρηση. Δοκιμαστε το με καποιο προγραμμα που χρησιμοποιει αποκλειστικα gps για να καταλαβετε. θα ψαχνει σημα πλεον σε λιγο δευτερολεπτα. (προσωπικα το τεσταρα με το sportstracker):):yahoo: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Είχες θέμα με το gps;Πόση ώρα έκανε να κλειδώσει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Παιδια βοηθεια Αφου εβαλα την Enigma 6.1 δεν ανοιγει το wifi. Δεν βγαζει τα διαθεσιμα δικτυα και μετα απο λιγο απενεργοποιειται. Καποιοι απο εδω που ειχατε το ιδιο προβλημα τι κανατε?? UPDATE: Ακυρο... εβαλα το update του nicolas κ ολα οκ Edited October 26, 2013 by Kostasvr21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια βοηθεια Αφου εβαλα την Enigma 6.1 δεν ανοιγει το wifi. Δεν βγαζει τα διαθεσιμα δικτυα και μετα απο λιγο απενεργοποιειται. Καποιοι απο εδω που ειχατε το ιδιο προβλημα τι κανατε?? Περνάς πάλι το nemesis kernel κατέβασε το πάλι όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Γειά χαρά παιδιά. Ξερετε αν υπάρχει καμμιά εφαρμογη για κάμερα που να βγάζει φωτογραφίες με τυπωμένη την ημερομηνία επάνω στην φώτο ? Παλιά είχα το sony ericsson k800 που έβγαζε απίθανες φώτο αλλά στην φώτο, εμφανίζονταν και η ημερομηνία λήψης. Ξερετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε αντρόιντ ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Γειά χαρά παιδιά. Ξερετε αν υπάρχει καμμιά εφαρμογη για κάμερα που να βγάζει φωτογραφίες με τυπωμένη την ημερομηνία επάνω στην φώτο ? Παλιά είχα το sony ericsson k800 που έβγαζε απίθανες φώτο αλλά στην φώτο, εμφανίζονταν και η ημερομηνία λήψης. Ξερετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε αντρόιντ ? Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miracleleap.camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miracleleap.camera Λέει οτι αν επιλέξεις να τυπωθεί ημερομηνία πάνω στην φώτο σου μειώνει την φώτο κάτω απο 3ΜΡ ή εγώ δεν καταλαβαίνω σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Λέει οτι αν επιλέξεις να τυπωθεί ημερομηνία πάνω στην φώτο σου μειώνει την φώτο κάτω απο 3ΜΡ ή εγώ δεν καταλαβαίνω σωστά ? o yes........... γιατί θέλει reencoding............ και αυτό θέλει δυνατό κινητό (στα παλιά κινητά το είχαν ενσωματωμένο στην διαδικασία για αυτό ήταν εύκολο) αυτή η εφαρμογή είχε παλιά αυτή την δυνατότητα τώρα δεν ξέρω αν έχει ακόμη.... δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ucamera.ucam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τελικά φίλε egodemis το πετύχαμε. Πράγματι η πρώτη εφαρμογή με επιλογή ημερομηνίας μου κατέβαζε την φώτο στα 2ΜΡ. Η δεύτερη εφαρμογή, η UCAMERA όμως, έχει επιλογή TIMESTAMP που βάζει ημερομηνία στην φώτο και την διατηρεί στα 8ΜΡ. Όλα καλά. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Τελικά φίλε egodemis το πετύχαμε. Πράγματι η πρώτη εφαρμογή με επιλογή ημερομηνίας μου κατέβαζε την φώτο στα 2ΜΡ. Η δεύτερη εφαρμογή, η UCAMERA όμως, έχει επιλογή TIMESTAMP που βάζει ημερομηνία στην φώτο και την διατηρεί στα 8ΜΡ. Όλα καλά. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. τπτ νασε καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Να δώσω και εγώ με την σειρά μου συγχαρητήρια στον nicolasdr για την καταπληκτική ROM που έφτιαξε για το κινητό μας. Η ερώτηση είναι προς τον Νίκο και προφανώς σε όλα τα μέλη της καταπληκτικής κοινότητας εδώ. Στην 6.1 ROM του Νίκου όταν κάνεις επιλογή κειμένου δεν φαίνεται την το κείμενο που επιλέγουμε. π.χ. όταν κάνουμε επεξεργασία μία επαφή δεν φαίνονται τα Όνομα Επίθετο κλπ. θα πρέπει να κάνεις επιλογή άλλου πεδίου για να εμφανιστούν. Έχει βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για της απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Να δώσω και εγώ με την σειρά μου συγχαρητήρια στον nicolasdr για την καταπληκτική ROM που έφτιαξε για το κινητό μας. Η ερώτηση είναι προς τον Νίκο και προφανώς σε όλα τα μέλη της καταπληκτικής κοινότητας εδώ. Στην 6.1 ROM του Νίκου όταν κάνεις επιλογή κειμένου δεν φαίνεται την το κείμενο που επιλέγουμε. π.χ. όταν κάνουμε επεξεργασία μία επαφή δεν φαίνονται τα Όνομα Επίθετο κλπ. θα πρέπει να κάνεις επιλογή άλλου πεδίου για να εμφανιστούν. Έχει βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για της απαντήσεις σας. Έχει ήδη απαντήσει ο Νίκος,στο επόμενο update θα είναι έτοιμο! Μια παρατήρηση προς το Νίκο. Το βαλα για φόρτιση κλειστό κ το led δε δούλευε! Έχεις κάνει πιο δυνατό τη μπάρα κάτω; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 https://mega.co.nz/#!5ctTQZ5Y!fI8LewHNWhkO0nvfm0LNwkA89FohTSCBeeQ9wbKlzIc google play store 4.4.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εγώ πάντως που γύρισα πάλι σε ICS για κάτι δοκιμές το παρατήρησα πάλι το γνωστό bug με το τηλέφωνο(που ακούγεται ο ήχος κλήσης για 1-2 δευτερόλεπτα μετά την αποδοχή της κλήσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 απο την στιγμη που υπαρχει η ενιγμα, για κανενα λογω να γυρισεις στην ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGiannis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Αν και έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα στο φόρουμ, είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνω (και ελπίζω να έρθει σωστά)! Έχω ένα Xperia P γερμανικής προέλευσης με ICS 4.04 (από την ημέρα αγοράς του) και δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση. Δεν είμαι Root. Γενικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ξαφνικά, εδώ και 2-3 βδομάδες όταν συνδέομαι σε WiFi και τελειώνω και θέλω να αποσυνδεθώ, δεν αποσυνδέεται με τίποτα. Ούτε από το σχετικό widget ούτε από τις ρυθμίσεις. Μόνο κλείσιμο το κινητό και επανεκκίνηση. Αλλά μόλις συνδεθώ σε δίκτυο και μετά πάω να το κλείσω, μία από τα ίδια. Το πρόβλημα έχει αναφερθεί και πάλι στο φόρουμ, δύο φορές νομίζω, γύρω στο Δεκέμβριο και το Φεβρουάριο, αλλά λύση δεν υπήρξε. Έχω φάει όλο το ίντερνετ, λύσεις δεν προτείνονται και το πρόβλημα παραμένει. Η μόνη λύση που έχει προταθεί είναι διαγραφή όλων των δικτύων wifi. Το έκανα, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Επαναφορά εργοστασιακών και τέτοια έχουν κάνει άλλοι, αλλά δεν δούλεψε. Έλεγα να βάλω jb (και γι' αυτό άρχισα να διαβάζω το φόρουμ και πάλι), αλλά είπα να μην το κάνω με τα τόσα προβλήματα που έχει. Καμία ιδέα;;; Παράθεση We live only once, so we must live good! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Αν και έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα στο φόρουμ, είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνω (και ελπίζω να έρθει σωστά)! Έχω ένα Xperia P γερμανικής προέλευσης με ICS 4.04 (από την ημέρα αγοράς του) και δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση. Δεν είμαι Root. Γενικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ξαφνικά, εδώ και 2-3 βδομάδες όταν συνδέομαι σε WiFi και τελειώνω και θέλω να αποσυνδεθώ, δεν αποσυνδέεται με τίποτα. Ούτε από το σχετικό widget ούτε από τις ρυθμίσεις. Μόνο κλείσιμο το κινητό και επανεκκίνηση. Αλλά μόλις συνδεθώ σε δίκτυο και μετά πάω να το κλείσω, μία από τα ίδια. Το πρόβλημα έχει αναφερθεί και πάλι στο φόρουμ, δύο φορές νομίζω, γύρω στο Δεκέμβριο και το Φεβρουάριο, αλλά λύση δεν υπήρξε. Έχω φάει όλο το ίντερνετ, λύσεις δεν προτείνονται και το πρόβλημα παραμένει. Η μόνη λύση που έχει προταθεί είναι διαγραφή όλων των δικτύων wifi. Το έκανα, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Επαναφορά εργοστασιακών και τέτοια έχουν κάνει άλλοι, αλλά δεν δούλεψε. Έλεγα να βάλω jb (και γι' αυτό άρχισα να διαβάζω το φόρουμ και πάλι), αλλά είπα να μην το κάνω με τα τόσα προβλήματα που έχει. Καμία ιδέα;;; Ναι το θυμάμαι αυτό το πρόβλημα φίλε μου. Το είχαν παρουσιάσει ορισμένες συσκευές μετά την αναβάθμιση σε ice cream. Γι αυτό τον λόγο είχε γίνει μια περεταιρω αναβάθμιση που το έφτιαχνε αν δεν κάνω λάθος. Γιατί μετά δεν παραπονέθηκε κάποιος... Μετά είχαμε παράπονα για την κάμερα στα 8mp :-) Η γνώμη μου είναι να κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν χάνεις κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα. γνωριζετε αν το κινητο εχει λιστα απορριψης κλησεων?το εψαξα επειδη ηθελα να περασω εναν συγκεκριμενο αριθμο σε απορριψη αλλα δεν βρηκα κατι..:( Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts