Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

elephantas ....Μηπως εχεις αλλαξει και εσυ πολλες ρομ και κερνελ και την πατησες σαν και εμενα????? :D

Εγω ξαναπερασα απο την αρχη το tft της 6.1.0.Α.100 με flashtool και μετα εβαλα τον Nemesis v5.3 με την στοκ ρομ ( ο Νεμεσις εχει και ρουτ και cwm ...).

ετσι δουλεψε :D:D:D

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεις να βαλεις οποια εφαρμογη καμερας θελεις απλα αν συναντησεις προβλημα θελω να μου δωσεις ενα logcat.

χαιρομαι που σου δουλεψε τελικα :)

Παιδιά, το GPS σε σας "κλειδώνει" γρήγορα;

Το GPS Status χρησιμοποιώ..

Ναι αρκετά γρήγορα μπορώ να πω

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλημερα παιδια.Αγορασα το Xperia P εδω και 2 μηνες.Την πρωτη μερα εκανα και το update σε jb.Το κινητο τα παει καλα εκτος απο ενα θεμα.Οταν το εχω κλειδωμενο η οθονη αναβει απο μονη της χωρις λογο.Αναβει και σβηνει καθε λιγα δευτερολεπτα.Εχει κανεις καμμια ιδεα?

Καλημερα παιδια.Αγορασα το Xperia P εδω και 2 μηνες.Την πρωτη μερα εκανα και το update σε jb.Το κινητο τα παει καλα εκτος απο ενα θεμα.Οταν το εχω κλειδωμενο η οθονη αναβει απο μονη της χωρις λογο.Αναβει και σβηνει καθε λιγα δευτερολεπτα.Εχει κανεις καμμια ιδεα?

για αρχή κανε ένα factory reset αν και λογικά κάποια εφαρμογή προκαλεί το wake up για δώσε μια λίστα το τι εχεις περάσει στο κινητό

για αρχή κανε ένα factory reset αν και λογικά κάποια εφαρμογή προκαλεί το wake up για δώσε μια λίστα το τι εχεις περάσει στο κινητό

εχω περασει viber,pac-man,instagram,eurobank,skype,whatsupp,fing,λεξομαντεια,google earth,booking,3d bowling,light flow lite,εορτολογιο,talking tom 2,shazam.

θα δοκιμασω factory reset και θα το κοιταξω..

εχω περασει viber,pac-man,instagram,eurobank,skype,whatsupp,fing,λεξομαντεια,google earth,booking,3d bowling,light flow lite,εορτολογιο,talking tom 2,shazam.

θα δοκιμασω factory reset και θα το κοιταξω..

δοκίμασε να βγάλεις μια το viber (γενικός πολύ συχνά προκαλεί πρόβλημα αυτό) δες αν ξιπναει το κινητό χωρίς αυτό αν ξυπνάει προχώρα στην διαγραφή του Light Flow Lite (κατά πάσα πιθανότητα αυτό να ευθύνεται ) αν πάλι τπτ σβισε και το whatsup αν και τότε τπτ ρίξε ένα hard reset

Καλησπέρα....με το άλμπουμ που δε λειτουργεί τι κάνουμε επιτέλους????έχω τόσο καιρό και λειτουργώ το QuickPic και μια χαρά...έλα όμως που πάω να αλλάξω φωτο κλειδωμένης οθόνης και δεν...κάποια γνώμη? :)

Καλησπέρα....με το άλμπουμ που δε λειτουργεί τι κάνουμε επιτέλους????έχω τόσο καιρό και λειτουργώ το QuickPic και μια χαρά...έλα όμως που πάω να αλλάξω φωτο κλειδωμένης οθόνης και δεν...κάποια γνώμη? :)

Εκκαθάριση δεδομένων η μόνη προσωρινή λύση.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Εκκαθάριση δεδομένων η μόνη προσωρινή λύση.

Δούλεψε...το μέχρι πότε βέβαια το βλέπουμε!Σ'ευχαριστώ πολύ,καιρό είχα να το δω :p

καλησπερα.ειχα περασει μεσω flashtool την εκδοση 6,2,α,1,100 central europe.

τωρα χρειαζεται να παω το τηλεφωνο στην sony για service και θελω να αλλαξω το firmware στο αντιστοιχο ελλαδας.

κατι που δεν μπορω να κανω με το pc companion μεσω repair option ,παροτι αλλαξα το si number μεσω root

εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο ?

καλησπερα.ειχα περασει μεσω flashtool την εκδοση 6,2,α,1,100 central europe.

τωρα χρειαζεται να παω το τηλεφωνο στην sony για service και θελω να αλλαξω το firmware στο αντιστοιχο ελλαδας.

κατι που δεν μπορω να κανω με το pc companion μεσω repair option ,παροτι αλλαξα το si number μεσω root

εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο ?

Δοκίμασε με το sus κ επέλεξε να κάνεις clean install.

δεν αλλαζει κατι γιατι θεωρει οτι εχω το τελευταιο firmware.δεν βλεπω να εχει repair option.

το μονο που καταφερα ειναι να κανω ενα ftf γυρω στα 568 mb μεσω pc companion και flashtool.

ειναι αυτο το μεγεθος της 6,2,α,1,100 ελλαδας? ξερει κανεις?

θα μπορουσα βεβαια να το φλασαρω αλλα αν ειναι η προηγουμενη 6.2.A.0.400 μετα θελει ξανα και ξανα φλασαρισμα

Kαλησπερα!εχω το xperia p εδω και πλ καιρο.μου εβγαλε προβλ στο album και δν μπορουσα να δω τις φωτογραφιες,αλλα ευτυχως το ειχα αναβθμισει τοτε σε jb..αλλα και εδω και 2-3 μερες παλι τα ιδια,υπαρχει καποια λυση η κανενα αλλο προγραμμα για ν μπορω ν βλεπω τις φωτο?

Μπορείς να κάνεις από τις ρυθμίσεις εφαρμογές όλες, εκκαθάριση τα δεδομένα του άλμπουμ, το οποίο είναι προσωρινό, ή να βάλεις το quick pic που χρησιμοποιεί πολύς κόσμος και θεωρείται καλή εφαρμογή άλμπουμ.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό?

Tην δοκιμασα 5 μερες πριν την MIUI5 3.9.6 (by kosmos2011)

Αν σου αρεσει το windows phone τοτε μπορει να σου αρεσει και το συγκεκριμενο MIUI

Εγω το βρισκω λειτουργικο για αυτους που δεν ενδιαφερονται και πολυ για την συσκευη, παρα μονο για fancy themes, γιατι εκει ειναι που κερδιζει το λειτουργικο

Για οτι κινηση κανεις σου πεταει καθε φορα 100 παραθυρα, ''εισαι σιγουρος'' κτλ κτλ, λες και αναφερεται σε βλακες κατοχους, αν και.....μαλλον εκει αναφερεται, ή τουλαχιστον σε ''αμπαλους'', για να μην ειμαστε και κακοι :lol:

Τωρα απο ταχυτητα, οσοι το βρισκουν γρηγορο, τοτε μαλλον δεν εχουν δοκιμασει CM

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

πιο call recorder προτείνεται που να δουλεύει στο P και να ακούγονται και οι δυο φωνές καθαρά?

εβαλα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder αλλα με το ζόρι ακουγεται η φωνη στην αλλη γραμμη

Το γεγονός ότι δεν ακούγεται η φωνή του συνομιλητή οφείλεται στο android που δεν το επιτρέπει σε κανένα πρόγραμμα. Με όλες τις εφαρμογές λίγο πολύ τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις. Δοκίμασε να βάλεις ανοιχτή ακρόαση και να ηχογραφήσεις, ίσως βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

Το γεγονός ότι δεν ακούγεται η φωνή του συνομιλητή οφείλεται στο android που δεν το επιτρέπει σε κανένα πρόγραμμα. Με όλες τις εφαρμογές λίγο πολύ τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις. Δοκίμασε να βάλεις ανοιχτή ακρόαση και να ηχογραφήσεις, ίσως βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

Νομιζω σε miui μπορεις να γραψεις και τις δυο φωνες, αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουρος

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

• The title was changed to Sony Xperia P