egodemis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Πόση ελεύθερη ram θες ρε demi;! 800mb έχουμε διαθέσιμα!Τι κάνεις κ θες τόση ελεύθερη μνήμη;:p Εμένα με τη χρήση που κάνω φτάνει κ περισσεύει κ όταν μένει 200 δε κολλάει. Τι παραπάνω κάνεις εσύ κ θες 500mb;! Πιο παλιά με το neo v είχα τρελό.κόλλημα,κάθε λίγο κ λιγάκι κοίταγα την ελεύθερη ram κ τρελαινομουν!Με το p έχω ησυχάσει εστο 55% τι κάνω? hmm viber + whatsup ανοιχτά +skype + music player και κανω browsing μεν έχω 500 ελεύθερο αλλά με αυτά μου χτυπάει 60 ελεύθερο και ανοίξω κάτι άλλο αρχίζει και κλίνει εφαρμογές Μιας που λετε ολοι για την enigma , να πω και γω οτι εχω την jelly cream πανω απο 10μερουλες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθως δεν μου χει παρουσιασει κανενα προβλημα σε τιποτα!!! :) Οσον αφορα τα ελευθερα mb της ram μετα απο επανεκκινηση , μου γραφει 500 περιπου και κατα την διαρκεια χρησης δεν πεφτει κατω απο 350 με νορμαλ εφαρμογες και greenify. Η μπαταρια μου βγαζει μια μερα με αρκετο 3G και αρκετο σερφαρισμα μιας που ειμαι διακοπες! όπως πρέπει δλδ δουλεύει το κινητό Edited August 11, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 deleteeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Μπορεί κάποιος με Enigma v5 να μου στείλει το thememanager.apk από το /system/app γιατί εμένα δεν λειτουργεί σωστά; (δεν αλλάζει lockscreen wallpaper όταν αλλάζω theme). Τελικά ήταν το skin manager, το άλλο apk είχε μείνει από την ics γι αυτό είχε πρόβλημα. Edited August 11, 2013 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εμενα μου αφηνει ελευθερα 390 με 350 mb απο την επανεκινηση και μετα με greenify ανοιχτο.... Αυτο που ψαχνω ειναι τι ειναι αυτες οι Υπηρεσιες google που ειναι συνεχως ανοικτες???? Ειδικα οι Υπηρεσιες google play store που δουλευουν συνεχως χωρις να εχω ανοιχτο wifi και play store δεν μπορω να καταλαβω πως ενεργοποιουνται!!!!!!!!! Με κερνελ Nemesis V5.2 και Enigma V5 αρχιζω και πλησιαζω τις επιδοσεις της ics στην μπαταρια..... Θα εχω και screenshot συντομα (ειμαι σε διακοποmood και παω με αργες κινησεις ....:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εμενα μου αφηνει ελευθερα 390 με 350 mb απο την επανεκινηση και μετα με greenify ανοιχτο.... Αυτο που ψαχνω ειναι τι ειναι αυτες οι Υπηρεσιες google που ειναι συνεχως ανοικτες???? Ειδικα οι Υπηρεσιες google play store που δουλευουν συνεχως χωρις να εχω ανοιχτο wifi και play store δεν μπορω να καταλαβω πως ενεργοποιουνται!!!!!!!!! είναι scheduled να ενεργοποιούνται καθώς κάθε τόσο αποστελνουν πληροφορίες για το τι κάνεις σχεδόν οτιδήποτε καταγράφουν και το αποστελνουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Και εδω με παροκολουθουνε !!!!!!!!!!!! Αι στο καλο θα σταματησω τα smartphone....;) Θα ξανακανω να δουλεψει το πρωτο μου ericsson ....Ενα τουβλο με την κεραια στο πλαι που την γυρναγες οπως ηθελες http://prntscr.com/1kujxm Αυτη ηταν συσκευη....αυτονομια...σταθεροτητα...μπορουσες να το χρησιμοποιησεις και σε ...φασαριες ;) Edited August 12, 2013 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Και εδω με παροκολουθουνε !!!!!!!!!!!! Αι στο καλο θα σταματησω τα smartphone....;) Θα ξανακανω να δουλεψει το πρωτο μου ericsson ....Ενα τουβλο με την κεραια στο πλαι που την γυρναγες οπως ηθελες http://prntscr.com/1kujxm Αυτη ηταν συσκευη....αυτονομια...σταθεροτητα...μπορουσες να το χρησιμοποιησεις και σε ...φασαριες ;) εμ δυστιχος η google βγάζει λεφτά πουλώντας και αξιοποιώντας τα προσωπικά μας δεδομένα...... για να καταλαβεις τι τραβάει από το τι κάνουμε και τι ώρα το κάνουμε και σε τι σελίδες μπαίνουμε και τι σινιθιες έχουμε μέχρι και της επαφές μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 εμ δυστιχος η google βγάζει λεφτά πουλώντας και αξιοποιώντας τα προσωπικά μας δεδομένα...... για να καταλαβεις τι τραβάει από το τι κάνουμε και τι ώρα το κάνουμε και σε τι σελίδες μπαίνουμε και τι σινιθιες έχουμε μέχρι και της επαφές μας Υπαρχει καποιο προβλημμα στο σαιτ???? Το δικο μου ποστ το βλεπω μισο και του egodemis νομιζα οτι ηταν κενο μεχρι που πατησα "παραθεση" Αν δεν εχει προβλημμα το σαιτ μαλλον πρεπει να αλλαξω υπολογιστη!!!!!!!!! ;) Παντως εμενα η google για το μονο που δεν μπορει να καταγραψει ειναι για το τι ωρα το κανω :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Υπαρχει καποιο προβλημμα στο σαιτ???? Το δικο μου ποστ το βλεπω μισο και του egodemis νομιζα οτι ηταν κενο μεχρι που πατησα "παραθεση" Αν δεν εχει προβλημμα το σαιτ μαλλον πρεπει να αλλαξω υπολογιστη!!!!!!!!! ;) Παντως εμενα η google για το μονο που δεν μπορει να καταγραψει ειναι για το τι ωρα το κανω :lol: :lol: :lol: Το μήνυμα σου έχει πολλούς χαρακτήρες στη σειρά χωρίς κενό. Γι’ αυτό το κάνει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Στην επομενη εκδοση της Enigma εχω κανει βελτιωσεις στο θεμα μνημης.. Επισης ενα ρητο λεει "free ram is wasted ram".. Μπορει να βλεπετε καπως λιγοτερη μνημη και συγκεκριμενα κατα 80mb σε σχεση με οτι ειχατε δοκιμασει αλλα σε αυτα τα 80mb χωρου χωρανε συμπιεσμενα 243mb πληροφοριας συμπιεσμενης.Ετσι το multitasking ειναι πιο ανετο και η μνημη ουσιαστικα ειναι "μεγαλυτερη" οταν το συστημα την χρειαστει. Εχουν γινει και αλλες βελτιωσεις βεβαια ωστε να γινονται greenified και αλλες εφαρμογες και ο dialer ανοιγει σε 2 sec με 25 καταχωρησεις..Με ποσες το δοκιμασατε και laggarei? Το θεμα lag του dialer συνισταται στην μη ορθη επικοινωνια του soc audio driver με το jb api. Εκανα τροποποιησεις στο driver για να ελαχιστοποιηθει το φαινομενο ( Στο Nemesis Kernel) και απομενουν καποια flags στην rom που θα γινει update. Θα μπαινω οποτε μπορω κι εδω αλλα κυριως λυνω τις αποριες στο xda. Σας ευχαριστω που με τιματε χρησιμοποιωντας την Enigma Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Στην επομενη εκδοση της Enigma εχω κανει βελτιωσεις στο θεμα μνημης.. Επισης ενα ρητο λεει "free ram is wasted ram".. Μπορει να βλεπετε καπως λιγοτερη μνημη και συγκεκριμενα κατα 80mb σε σχεση με οτι ειχατε δοκιμασει αλλα σε αυτα τα 80mb χωρου χωρανε συμπιεσμενα 243mb πληροφοριας συμπιεσμενης.Ετσι το multitasking ειναι πιο ανετο και η μνημη ουσιαστικα ειναι "μεγαλυτερη" οταν το συστημα την χρειαστει. Εχουν γινει και αλλες βελτιωσεις βεβαια ωστε να γινονται greenified και αλλες εφαρμογες και ο dialer ανοιγει σε 2 sec με 25 καταχωρησεις..Με ποσες το δοκιμασατε και laggarei? Το θεμα lag του dialer συνισταται στην μη ορθη επικοινωνια του soc audio driver με το jb api. Εκανα τροποποιησεις στο driver για να ελαχιστοποιηθει το φαινομενο ( Στο Nemesis Kernel) και απομενουν καποια flags στην rom που θα γινει update. Θα μπαινω οποτε μπορω κι εδω αλλα κυριως λυνω τις αποριες στο xda. Σας ευχαριστω που με τιματε χρησιμοποιωντας την Enigma Rom. αυτό με το lag όταν απαντάς κλήση βρήκα και εγώ την αιτία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λυθεί πλήρες έλεγα και εγώ να κάτσω να δω αλλά είμαι και αρκετά χάλια ψυχολογικά τελευταία δεν μπορώ σε τπτ να συγγεντροθω... αν το λύσεις σε μεγάλο βαθμό το θέμα χιλιάδες μπράβο γιατί πολύ γύρισαν σε ics λόγω αυτού χίλια ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνεις και χίλια μπράβο να είσαι καλά και συνέχισε έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 αυτό με το lag όταν απαντάς κλήση βρήκα και εγώ την αιτία δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λυθεί πλήρες έλεγα και εγώ να κάτσω να δω αλλά είμαι και αρκετά χάλια ψυχολογικά τελευταία δεν μπορώ σε τπτ να συγγεντροθω... αν το λύσεις σε μεγάλο βαθμό το θέμα χιλιάδες μπράβο γιατί πολύ γύρισαν σε ics λόγω αυτού χίλια ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνεις και χίλια μπράβο να είσαι καλά και συνέχισε έτσι Σε ευχαριστω πολυ.. Θα ηθελα να μου πεις με ποσες καταχωρησεις στην λιστα του dialer παρουσιαζε/ει lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Σε ευχαριστω πολυ.. Θα ηθελα να μου πεις με ποσες καταχωρησεις στην λιστα του dialer παρουσιαζε/ει lag ακόμα και καμιά οπότε γέμιζε ram και δούλευε το low memory killer όλα πάνε κατά διαόλου ξέρω είναι μια λύση να το βάλει μόνιμα στην μνήμη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 ακόμα και καμιά οπότε γέμιζε ram και δούλευε το low memory killer όλα πάνε κατά διαόλου ξέρω είναι μια λύση να το βάλει μόνιμα στην μνήμη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι λύση O low memory killer δεν μπορει να πειραξει τον dialer και το phonebook πλεον.στο update που θα γινει συντομα περιμενω feedback. Και παλι ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Γεια σου Νικολα και απο εδω. Ευχαριστουμε για τις ρομ σου και για τους κερνελ που βγαζεις και κυριως για την βοηθεια που δινεις στα προβλημματα μας... Να ερχεσαι και απο εδω για να σε ζαλιζω (οπως και στους xda...δες Markosfit...) με τις αποριες μου και τα προβλημματα μου :D Εδω μπορω να εκφραστω και πιο ελευθερα μιας και μιλαμε την μητρικη μας γλωσσα ;) Λαγγαρισμα στον ντιλερ μεχρι στιγμης δεν μου παρουσιαστηκε (με 17 νουμερα στην μνημη )...Απλος μια φορα στις τρεις κλησεις που εχω η' κανω μου μενουν τα λεντακια συνεχεια αναμενα και δεν σβηνουν παρα μονο με επανεκινηση.... Αυτο γινετε ειτε εχω το εφε φωτισμου ανοιχτο ειτε οχι.....Αλλη εφαρμογη για τα λεντ δεν εχω (illumination bar π.χ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 O low memory killer δεν μπορει να πειραξει τον dialer και το phonebook πλεον.στο update που θα γινει συντομα περιμενω feedback. Και παλι ευχαριστω.. thanx να σε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Δεν ήξερα ότι πίσω από enigma κρυβόταν Έλληνας!Μπράβο σου Νικόλα! Εγώ με enigma για την ώρα δεν έχω το κλασικό πρόβλημα με τις κλήσεις. Μπορεί να αφήνει λιγότερη free ram αλλά δε κολλάει πουθενά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με τη μπαταρία,όχι κάτι τραγικό απλά είναι λίγο χειρότερη σε σχέση με τη dark rom. Γενικά είμαι ικανοποιημενος κ δε θα αλλάξω για την ώρα! Μια απορία,όταν πέρασα τη rom σου χάθηκε το cwm.Το περνάω κανονικά όπως το χα περάσει όταν ήμουν με stock jb ή θέλει άλλη διαδικασία; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Δεν ήξερα ότι πίσω από enigma κρυβόταν Έλληνας!Μπράβο σου Νικόλα! Εγώ με enigma για την ώρα δεν έχω το κλασικό πρόβλημα με τις κλήσεις. Μπορεί να αφήνει λιγότερη free ram αλλά δε κολλάει πουθενά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με τη μπαταρία,όχι κάτι τραγικό απλά είναι λίγο χειρότερη σε σχέση με τη dark rom. Γενικά είμαι ικανοποιημενος κ δε θα αλλάξω για την ώρα! Μια απορία,όταν πέρασα τη rom σου χάθηκε το cwm.Το περνάω κανονικά όπως το χα περάσει όταν ήμουν με stock jb ή θέλει άλλη διαδικασία; Το περνάς κανονικά.. Είναι λογικό σε locked boot loader αυτό.. Για την μπαταρία άσε 2 κύκλους φόρτισης πρώτα.. Η dark εξάλλου χρησιμοποιεί τα δικά μου scripts..η διαθέσιμη μνήμη δεν είναι λιγότερη.. Το εξηγώ σε προηγούμενο ποστ.. Καλημέρα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Το περνάς κανονικά.. Είναι λογικό σε locked boot loader αυτό.. Για την μπαταρία άσε 2 κύκλους φόρτισης πρώτα.. Η dark εξάλλου χρησιμοποιεί τα δικά μου scripts..η διαθέσιμη μνήμη δεν είναι λιγότερη.. Το εξηγώ σε προηγούμενο ποστ.. Καλημέρα σε όλους Έχουν περάσει οι 2 κύκλοι! Δε μιλάω για τραγικό θέμα με τη μπαταρία εντάξει! Εγώ αυτό είδα με τη ram και το είπα,το θέμα είναι ότι δε κολλάει πουθενά και δε κάθομαι να ασχοληθώ πλέον πόσα mb αφήνει! Υ.Γ Είδα το ποστ σου και πριν! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μετα απο δυο κυκλους φορτισης με Nemesis v5.2 kernel και Enigma V5 rom εχω τις πρακατω επιδοσεις... Η φωτεινοτητα ειναι ρυθμισμενη στην φωτεινη λειτουργια και με προσαρμογη στις συνθηκες φωτισμου (δηλαδη ποτε δεν εχω σκοτεινη οθονη ακομα και στον ηλιο....) χωρις καμια εξτρα εφαρμογη εξοικονομησεις μπαταριας (μονο το stamina του κινητου δουλευει και το xcore) και με greenify και συνεχως το wifi ανοιχτο (με 2 ωρες λειτουργιας σε playstore και διαδυκτιο). Πιστευω οτι παει αρκετα ικανοποιητικα...Βεβαια μπορειτε να βγαλετε και τα δικα σας συμπερασματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Για όσους φίλους έχουν το κλασικό πρόβλημα με τις κλήσεις σε jb 4.1.2 μια προσωρινή λύση είναι την ώρα που παρουσιάζεται το πρόβλημα πατήστε γρήγορα το πλήκτρο on/off κλείστε δλδ απλώς την οθόνη και.ξαναανάψτε τη και απαντήστε κανονικά. Το βρήκα κατά λάθος βέβαια αλλά σε εμένα δουλεύει περίφημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους... Απεκτησα ενα προβλημμα στο κινητο.... Η Καμερα δεν δειχνει σωστα !!!!!!!! Οπως και να γυρισω το κινητο τα δειχνει στα πλαγια :lol: Η μπροστινη δειχνει σωστα...Επισης την πρωτη φορα που την ανοιγω μου βγαζει οτι "Υπαρχει σφαλμα στην μνημη" ,αλλα πατωντας οκ δουλευει κανονικα και δεν το ξαναεμφανιζει...Δεν νομιζω να ειναι σφαλμα της ρομ η' του κερνελ αφου μεχρι εχθες δουλευε κανονικα.... Εχθες το μεσημερι εφαγε μια γερη τουμπα και σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω την καμερα ειδα αυτα τα προβλημματα... Η φωτογραφια βγαινει χωρις προβλημμα απλος το θεμα ειναι πλαγιαστο :lol: Καμια λυση χωρις να αναγκαστω να παω στο Service????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους... Απεκτησα ενα προβλημμα στο κινητο.... Η Καμερα δεν δειχνει σωστα !!!!!!!! Οπως και να γυρισω το κινητο τα δειχνει στα πλαγια :lol: Η μπροστινη δειχνει σωστα...Επισης την πρωτη φορα που την ανοιγω μου βγαζει οτι "Υπαρχει σφαλμα στην μνημη" ,αλλα πατωντας οκ δουλευει κανονικα και δεν το ξαναεμφανιζει...Δεν νομιζω να ειναι σφαλμα της ρομ η' του κερνελ αφου μεχρι εχθες δουλευε κανονικα.... Εχθες το μεσημερι εφαγε μια γερη τουμπα και σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω την καμερα ειδα αυτα τα προβλημματα... Η φωτογραφια βγαινει χωρις προβλημμα απλος το θεμα ειναι πλαγιαστο :lol: Καμια λυση χωρις να αναγκαστω να παω στο Service????? για αρχή δοκίμασε άλλο app για camera (snap camera) αν τα ίδια δοκίμασε tester για sensores μπας και χάλασες κανένα από πόσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους... Απεκτησα ενα προβλημμα στο κινητο.... Η Καμερα δεν δειχνει σωστα !!!!!!!! Οπως και να γυρισω το κινητο τα δειχνει στα πλαγια :lol: Η μπροστινη δειχνει σωστα...Επισης την πρωτη φορα που την ανοιγω μου βγαζει οτι "Υπαρχει σφαλμα στην μνημη" ,αλλα πατωντας οκ δουλευει κανονικα και δεν το ξαναεμφανιζει...Δεν νομιζω να ειναι σφαλμα της ρομ η' του κερνελ αφου μεχρι εχθες δουλευε κανονικα.... Εχθες το μεσημερι εφαγε μια γερη τουμπα και σημερα που πηγα να χρησιμοποιησω την καμερα ειδα αυτα τα προβλημματα... Η φωτογραφια βγαινει χωρις προβλημμα απλος το θεμα ειναι πλαγιαστο :lol: Καμια λυση χωρις να αναγκαστω να παω στο Service????? Ερωτηση !! Μηπως περα απο τουμπα εγκατεστησες καποιο mod κτλπ που περιεχει μεσα φακελο permission? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Οχι παιδια...δεν περασα τιποτα...Μολις ανοιξα την καμερα μου εδειξε κανονικα και αμεσως μου γυρισε την εικονα στα πλαγια... Αυτο που δεν ειχα σκεφθει τοση ωρα ειναι να κανω επανεκινηση !!!!!!!! Εκανα και τωρα δουλευει κανονικα μεχρις στιγμης... Ουτε τοι μηνυμα για την μνημη μου βγαζει.... Παντως μου φανηκε περιεργο γιατι ο φακος ειναι στην θεση του :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts