egodemis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Χαχα..δεν γνωρίζω πολλά για την διαδικασία γ'αυτο κ ρωτησα:) Επειδή και για το flashtool έγραφαν πως για να το χρησιμοποιήσεις έπρεπε να εχεις ξεκλειδωμενο bootloader σε κάποια φόρουμ,ενω σε άλλα ανέφεραν πως δεν χρειάζεται, σκέφτηκα μήπως γίνεται αυτόματα απο το πρόγραμμα κλπ. Αλλά εφόσον φαντάζομαι οτι απλά κάνει αλλαγή σε άλλη έκδοση android (είτε πιο πρόσφατη είτε παλαιότερη ) Είμαι οκ απο άποψη εγγύησης, σωστά? σωστά αλλά να ξες εγγύηση στην Ελλάδα πλέον μόνο στα χαρτιά είναι πολλές φορές πας κινητό το κοιτάνε και απλός σου πετάνε καμία μα...α τύπου έχει υγρασία είσαι εκτός.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παιδια αν μπορει καπιος ασ μου κανει πιο απλα τα πραγματα απο την sony!!!! σχετικα με το boot loader!!! αυτο το αρχεςιο (android_winusb) δεν θελει να το κανουμε επικοληση στο φακελο usb driver?:confused: μπορει να βοηθηση κανεις? ευχαριστω!!! ενω κανω τι διαδικασια ολη κ μου επιτρεπει το bootloader να τον ξεκλειδωσο δεν το κανει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μια οι φωτογραφίες με τα σκοτεινά μέρη κ το ασυγχρόνιστο φλας στην 4.0.4 ,μια ή εφαρμογή τηλεφώνου, μια ή εφαρμογή άλμπουμ, η ταχύτητα λήψης των φωτογραφιών Έβγαλε κ κάνα update η Sony χωρίς ελάττωμα για αυτό το κακομοίρικο το κινητό; Κρίμα κ είναι πολύ ωραίο θα έλεγα κινητό 2-3ετίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 παιδια καμια καλη εφαρμογη να εγκαταστησω ωστε σε περιπτωση κλοπης κινητου να μπορω να το εντοπησω ευκολα?δεν με νοιαζει αν ειναι free ή επι πληρωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 παιδια καμια καλη εφαρμογη να εγκαταστησω ωστε σε περιπτωση κλοπης κινητου να μπορω να το εντοπησω ευκολα?δεν με νοιαζει αν ειναι free ή επι πληρωμη Μπες "Ρυθμισεις" > Xperia > MyXperia ......... Δεν χρειαζεται εξωτερικη εφαρμογη...την εχει το κινητο απο μονο του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπες "Ρυθμισεις" > Xperia > MyXperia ......... Δεν χρειαζεται εξωτερικη εφαρμογη...την εχει το κινητο απο μονο του ;) αληθεια??υπαρχει και πιθανοτητα να το σβησα περνωντας το για σαβουραα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εμένα χτες μου εμφάνισε μια κιτρινίλα στα αριστερά της οθόνης στο ύψος μεταξύ της υποδοχής SIM και της θύρας HDMI. Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλο ή είμαι ο μόνος τυχερός; Αλήθεια, κατά που πέφτει το σέρβις της Σόνυ στην Αθήνα, γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπες "Ρυθμισεις" > Xperia > MyXperia ......... Δεν χρειαζεται εξωτερικη εφαρμογη...την εχει το κινητο απο μονο του ;) εγκατεστησα το my xperia apk αλλα μπαινω στο site και δε μου βρισκει τη συσκευη..υπαρχει πιθανοτητα η εφαρμογη για να λειτουργησει να χρειαζεται και κατι αλλο που να να εχω σβησει εκτος το myxperia.apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπες "Ρυθμισεις" > Xperia > MyXperia ......... Δεν χρειαζεται εξωτερικη εφαρμογη...την εχει το κινητο απο μονο του ;) Στο Ρυθμίσεις - Xperia μου εμφανίζει "Ρυθμίσεις Internet", "Ρυθμίσεις πληροφοριών χρήσης" και "Συνδεσιμότητα USB". Δεν υπάρχει επιλογή "MyXperia". Είμαι με stock JB. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Στο Ρυθμίσεις - Xperia μου εμφανίζει "Ρυθμίσεις Internet", "Ρυθμίσεις πληροφοριών χρήσης" και "Συνδεσιμότητα USB". Δεν υπάρχει επιλογή "MyXperia". Είμαι με stock JB. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; δοκιμασε να πας ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/ενημερωση λογισμικου/νεες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ρε παλικαρια ενταξει με την εφαρμογη αλλα λειτουργει οταν ειναι το κινητο κλειστο?γενικα εχει δυνατοτητες ή να προτιμησουμε καποια αλλη εγαρμογη>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 δοκιμασε να πας ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/ενημερωση λογισμικου/νεες εφαρμογες Μπα, τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπες "Ρυθμισεις" > Xperia > MyXperia ......... Δεν χρειαζεται εξωτερικη εφαρμογη...την εχει το κινητο απο μονο του ;) Δεν νομίζω να υπάρχει προεγκατεστημένη.Αφού εγκαταστήσεις την εφαρμογή θα βρεις αυτή την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εμένα χτες μου εμφάνισε μια κιτρινίλα στα αριστερά της οθόνης στο ύψος μεταξύ της υποδοχής SIM και της θύρας HDMI. Το έχει κάνει και σε κάποιον άλλο ή είμαι ο μόνος τυχερός; Αλήθεια, κατά που πέφτει το σέρβις της Σόνυ στην Αθήνα, γνωρίζει κανείς; κιτρινίλα? ξέχνα το αν το πας για εγγύηση φταις δεν φταις θα σου πούνε υγρασία (εκτός και αν είσαι τυχερός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 κιτρινίλα? ξέχνα το αν το πας για εγγύηση φταις δεν φταις θα σου πούνε υγρασία (εκτός και αν είσαι τυχερός) Έτσι αυθαίρετα είναι αδύνατο να ισχυριστούν κάτι τέτοιο. Αφού το κινητό διαθέτει δείκτες υγρασίας που είναι ορατοί από όλους. Φαίνεται αμέσως αν έχει πάρει υγρασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Έτσι αυθαίρετα είναι αδύνατο να ισχυριστούν κάτι τέτοιο. Αφού το κινητό διαθέτει δείκτες υγρασίας που είναι ορατοί από όλους. Φαίνεται αμέσως αν έχει πάρει υγρασία... μάλλον δεν είσαι κάτοικος Ελλάδας............... εδώ έτυχε να έχει καμμενο pixel και μας είπανε έχει υγρασία είσαι εκτός εγγύησης........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ρε παλικαρια ενταξει με την εφαρμογη αλλα λειτουργει οταν ειναι το κινητο κλειστο?γενικα εχει δυνατοτητες ή να προτιμησουμε καποια αλλη εγαρμογη>? Απο οτι ξερω και αυτη η εφαρμογη αλλα και οσες υπαρχουν στο market λειτουργουν μολις μπει αλλη sim μεσα και λειτουργησει το κινητο....Με κλειστο το κινητο δεν λειτουργει καμια.... Την συγκεκριμενη την εχω τεσταρει και λειτουργει κανονικα...Το μονο που θελει για να βρεθει το κινητο ειναι να ειναι ανοιχτα τα δεδομενα η' το wifi ... VIGOR.... Αν θυμαμαι καλα η εφαρμογη αυτη την ειχε το κινητο απο τοτε που μπηκε η ics ...Στην oficial ics θυμαμαι οτι την ειχα σιγουρα....Τωρα με την jb δεν θυμαμαι αν υπηρχε απο την oficial η' με την custom rom που εχω.....Παντως ειναι σιγουρο οτι με την moonbraker v3.5 δεν υπαρχει (την εχουν αφαιρεσει για μεγαλυτερο χωρο ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Δεν υπάρχει το my Xperia σε stock jb.,εγώ την κατέβασα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Δεν υπάρχει το my Xperia σε stock jb.,εγώ την κατέβασα και εγω το ιδιο εκανα αλλα μετα απο μια μικρη ερευνα συμπερανα οτι ειναι πολυ καλυτερο και με πολλες περισσοτερες δυνατοτητες το android lost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μόλις επιστρεψω Ελλάδα θα τους το πάω. Αν μου πουν τίποτα για υγρασιες κλπ θα έχουμε δράματα. Δεν φτάνει που θα χάσω χρόνο για να το πηγαινοφερνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ουτε κι εγω την βρισκω την εφαρμογη,αλλα οπως ειπε και ο @tzagaritos το android lost ειναι μια χαρα. τωρα,εκτος απο το γνωστο θεμα με τις κλησεις μου εμφανιστηκε απο χθες και η μαυριλα στο album:), καθως επισης χανει και το swype απο default keyboard και το γυρναει στο stock xperia.οχι παντα,αλλα αρχισε να το κανει και αυτο. ειλικρινα εχω κουραστει σε σημειο να μην μπορω να το ευχαριστηθω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Αν το έχεις φορτωμένο το άλμπουμ, η μαυρίλα αργά ή γρήγορα θα σε επισκεφτεί :) Δοκίμασε το quickpic, διαφορετικά το γνωστό κολπάκι με την εκκαθάριση δεδομένων. Έχεις απόλυτο δίκιο να είσαι τσαντισμένος. Ειδικά το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι ανυποφορο.. Εμένα ευτυχώς δεν εμφανίζεται συχνά. Κυρίως έχω το lag όταν πάω να τηλεφωνήσω, το οποίο αντιμετωπίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 @rotsikas ,το εβαλα το quickpic. δοκιμασα και το κολπακι με την εκκαθαριση δεδομενων(δεν το ηξερα) και...ειδωμεν φωτογραφιες παλι:).ευχαριστω. παντως ολο και πιο πολυ με τριγυρναει η ιδεα να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω cyanogen μπας και δουλεψει οπως πρεπει. η καποια στοκ ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Αν ξεκλειδωσεις bootloader χάνεις την εγγύηση όμως... Καλύτερα να μεταβεις στην ice cream να κάνεις ένα root και να είσαι μια χαρά. Κι όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι το θέμα των κλήσεων δεν βελτιώνεται στην jelly bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 πιστεψε με,αυτο ειναι το μονο που με κολλαει(εγγυηση),αλλιως θα το ειχα κανει.ειναι και καινουριο το κινητο και απο δωρο.τεσπα. ηδη αρχισα να κοιταω στο xda για ics roms.ακρη βεβαια δεν μπορω να βγαλω για το ποια δουλευει οπως πρεπει:). φοβαμαι μηπως χασω και το root.γενικα πολυ απογοητευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts