egodemis Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Aπο οτι βλεπω η μαμα εφαρμογη εχει εστιασει καπου αναμεσα στο χερι σου και στο πατωμα Με βαζεις σε πειρασμους να γυρισω σε CM9 παλι :lol: Εχεις λινκ για την εφαρμογη Snap Camera HDR v3.2.4 :) edit, καθως και το πειραγμενο profile? snap camera ειναι με πληρωμή ζήτα μετα με pm όλο και κάτι θα κάνω :p τώρα σχετικά με την εστίαση στην snap την έχω χειροκίνητη πρώτα εστιάζω μετά πατάω να βγάλει φώτο γιατί το θέμα της εστίασης είναι καθαρά φακός τώρα σχετικά με πειραγμένο profile το μόνο που είναι ανάμεσα στην snap camera και jpeg είναι το media profile xml αν δεν θες να το πειράζεις απλός χώσε στο τέλος του buil.prop ro.media.enc.jpeg.quality=100 και μετά από κάτω άσε μια κενή γραμμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δοκιμαζω και αυτον τωρα που εχει powesave version και θα γραψω εντυπωσεις, για CM9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) to speedy kernel kalitero mou fanike Aπο θεμα ταχυτητας σιγουρα, απο θεμα αυτονομιας δεν ξερω ακομα edit Φανταζομαι ειδες οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις του speedy Να βαλεις αυτη που εχει το (2) στο τελος της ονομασιας Edited June 24, 2013 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Aπο θεμα ταχυτητας σιγουρα, απο θεμα αυτονομιας δεν ξερω ακομα edit Φανταζομαι ειδες οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις του speedy Να βαλεις αυτη που εχει το (2) στο τελος της ονομασιας από θέμα αυτονομίας είναι οκ πιστεύω σήμερα πήγα για ύπνο στης 2 και ξύπνησα στης 10,30 το πρωί είχα αφήσει ανοιχτό wifi και viber (δλδ δεν θα έμπαινε σε deep sllep σχεδόν καθόλου) από 92% με πήγε στα 87 πιστεύω 5% μέσα σε 8+ ώρες χωρίς deep sllep είναι οκ με μαμά cm kernel θα μου είχε φάει 30%+ κρίμα πάντως πολύ κρίμα που usb otg δεν λειτουργεί δλδ το συνδέω αν αναγνvριζεi οτι κάτι συνδέθηκε και τρώει restart την (2) έχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλημερα σας..... Ρε παιδια τωρα καταλαβα οτι εσεις αναφερεστε σε κερνελ και ρομ που αφορουν την ics :lol: ενω εγω ασχολουμαι με την jb !!!!!!!!!! :wacko: Λεω και εγω τι γινεται???? Εγω να τα βλεπω ετσι και εκεινοι αλλιως !!!!!!!!!!!!!!!! offtopic : egodemis μια η πανσεληνος μια οι μπυριτσες που επινες (βλεπε φωτο !!!!!!) .....πηγε 2 η ωρα και ξενυχτισες!!!!!!!!!!! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλημερα σας..... Ρε παιδια τωρα καταλαβα οτι εσεις αναφερεστε σε κερνελ και ρομ που αφορουν την ics :lol: ενω εγω ασχολουμαι με την jb !!!!!!!!!! :wacko: Λεω και εγω τι γινεται???? Εγω να τα βλεπω ετσι και εκεινοι αλλιως !!!!!!!!!!!!!!!! offtopic : egodemis μια η πανσεληνος μια οι μπυριτσες που επινες (βλεπε φωτο !!!!!!) .....πηγε 2 η ωρα και ξενυχτισες!!!!!!!!!!! D :D :D :D ε ναι τι να κάνω σπίτι με τόση ζέστη παραλία rules :D ναι βρε για ics μιλαμε και μάλιστα όχι μαμά γιατί όσο πάει μαμά rom έχει γίνει χειρότερη και από εφιάλτη έβαλα ics cm9 με ένα κερνελ της προκοπής και κάνα δύο tweaks και ηρέμησα και σφαιρατο σε χρήση και δεν έχει τα χοντρά προβλήματα της sony πάντως εγώ είχα αρκετά κινητά (από αυτά κάνα δύο μόνο εγώ αγόρασα :p) sony: xperia mini x10 xpernai neo v xperia arc s xperia p xperia z (για λιγο καιρο) htc: wildfire desire htc one (το εχω ακομη σε κανα δυο βδομαδες θα το δοσο) samsung s1 s2 s3 oppo: oppo find 5 (εγώ το αγόρασα και το έχω τώρα μαζί με το xperia p) Huawei : Huawei Ascend P1 και μερικά κινέζικα τον 200 ευρώ έχουμε και λέμε sony: εξερετικες συσκευές κλπ απαίσιο και buggy software που στης περισσότερες περιπτώσεις αντί να βελτιώνετε με update χειροτερεύει htc: μεν αργεί υπερβολικά με τα updates αλλά τουλάχιστον όταν έρχονται όλα είναι σωστά και λειτουργούν καλά samsung: εδώ και αν έχω τραβήξει ζόρια........ αν δεν ήταν xda θα τα πέταγα από το παράθυρο (θα τα πλήρωνα κιόλας........) Huawei : όσο το είχα ενα update είχε πάρει παντός απροβλημάτιστο κινείτο ήταν παράπονο δεν είχα oppo: υποκλεινομε στην εταιρεία κυριολεκτικά δεν έχω παράπονο σε κανένα τομέα ένα πρόβλημα είχε η συσκευή με το autofocus της cameras το λύσανε με update και πρώτη φορά μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος κινέζικα: είχα 3 περίπου 220 230 ευρώ το καθένα κανένα παράπονο όλα ήταν άψογα μόνο κάποια apps από τον κατασκευαστή κινέζικα είχαν... πήραν πόδι με root σαν την sony και samsung από θεμα buggy rom δεν εχει άλλους........ μετά πάει lg(αν και δεν την είχα από αυτά που διαβάζω λέω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αν κανω root οπως περιγραφεται σε αυτο το post-->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992 θα χασω την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω τα hands free που είχε το κινητό χάλασαν.Θέλω να ρωτήσω τι hands free να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 @tzagaritos, απ'οσο ξερω με απλο root δεν χανεις την εγγυηση.μονο αν ξεκλειδωσεις τον bootloader. να πω,επισης,οτι πριν λιγο το εκανα και πετυχε!επιτελους μπορουμε να κανουμε root ευκολα και εμεις οι πρωταρηδες:) εκανα ελεγχο με το rootchecker και μου το επιβεβαιωνει.επισης,βλεπω και supersu στο appdrawer. τωρα πρεπει να βρουμε τι κανουμε απο εδω και περα και πως το αξιοποιουμε.cwm?,greenify?,setcpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 @tzagaritos, απ'οσο ξερω με απλο root δεν χανεις την εγγυηση.μονο αν ξεκλειδωσεις τον bootloader. να πω,επισης,οτι πριν λιγο το εκανα και πετυχε!επιτελους μπορουμε να κανουμε root ευκολα και εμεις οι πρωταρηδες:) εκανα ελεγχο με το rootchecker και μου το επιβεβαιωνει.επισης,βλεπω και supersu στο appdrawer. τωρα πρεπει να βρουμε τι κανουμε απο εδω και περα και πως το αξιοποιουμε.cwm?,greenify?,setcpu? και εγω το εκανα και ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 @tzagaritos, απ'οσο ξερω με απλο root δεν χανεις την εγγυηση.μονο αν ξεκλειδωσεις τον bootloader. να πω,επισης,οτι πριν λιγο το εκανα και πετυχε!επιτελους μπορουμε να κανουμε root ευκολα και εμεις οι πρωταρηδες:) εκανα ελεγχο με το rootchecker και μου το επιβεβαιωνει.επισης,βλεπω και supersu στο appdrawer. τωρα πρεπει να βρουμε τι κανουμε απο εδω και περα και πως το αξιοποιουμε.cwm?,greenify?,setcpu? Greenify και τα υπόλοιπα ακολουθούν! Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Λοιπον μαπα το καρπουζι Transcendence Kernel [v 1.1.3 - June 14] Καμια σχεση με την JB/CM10 εκδοση του(phantom) σε θεμα αυτονομιας, και σε ταχυτητα ο speedy v5 ανωτερος, οποτε επιστρεφω σε αυτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αν κανω root οπως περιγραφεται σε αυτο το post-->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992 θα χασω την εγγυηση? οχι φιλε μου μονο αν κανεισ un lock boot loader!!!! παιδια ανακαλυψα πως να ωαλω CWM σε j.b!! ειναι το παλιο απο ics κ δουλεβει κ σε αυτη!!! για lock bootloader παντα !!!!!:grin: η σελιδα ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975099 :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) @sfikas,ειναι ακριβως αυτο που ηθελα να ρωτησω!!αρα,κατεβαζουμε απο το link και κανουμε εγκατασταση? το εκανες?ρωταω επειδη εχουν αναφερθει και προβληματα στο ιδιο thread.μη κανουμε καμια πατατα:) Edited June 25, 2013 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Λοιπον μαπα το καρπουζι Transcendence Kernel [v 1.1.3 - June 14] Καμια σχεση με την JB/CM10 εκδοση του(phantom) σε θεμα αυτονομιας, και σε ταχυτητα ο speedy v5 ανωτερος, οποτε επιστρεφω σε αυτον εγω σου πα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 @sfikas,ειναι ακριβως αυτο που ηθελα να ρωτησω!!αρα,κατεβαζουμε απο το link και κανουμε εγκατασταση? το εκανες?ρωταω επειδη εχουν αναφερθει και προβληματα στο ιδιο thread.μη κανουμε καμια πατατα:) Nαι φιλε μου το εχω κανει!!!:rolleyes: δεν ειχα κανενα προβλημα εγω προσωπικά!!!!το κανεισ ακριβως οπωσ κ στο παλιο!!! το κανεις unzip επιφάνεια εργασίας , κ μετα πατας instal!!!! κ εισαι οκ!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 οκ,το εκανα και εγω. ολα καλα,το δοκιμασα και εμφανιστηκε κανονικα.ευχαριστω @sfikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχει τυχει να κανετε restart και η μπαταρια να δειχνει μετα το boot απο +5 μεχρι +20%? Μου το εχει κανει με οποιαδηποτε rom αλλα εχτες η διαφορα ηταν τεραστια, απο το 30% πηγε στο 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδια μια ερωτησουλα και απο μενα..Εχω το Ρ και ξαφνικα μεσα απο το αλμπουμ δεν βλεπω τις φωτογραφιες..αν πατησω στο μαυρο που εχει μου βγαζει απο κατω το που ειναι τραβηγμενη απλα δεν βλεπω τιποτα σαν να ειναι εκει αλλα δεν τις βλεπω...Το κινητο ειναι μαμα 4.1.2 και ενα αλλο θεμα που εχει ειναι οτσν συνδεω το πισι πανω δεν μου κανει τιποτα..ουτε το βλεπει το πισι ουτε το τηλ μου βγαλει οτι εχει συνδεθει καπου παρα μονο σαν ρευμα φορτιση αντιδρα... Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχει τυχει να κανετε restart και η μπαταρια να δειχνει μετα το boot απο +5 μεχρι +20%? Μου το εχει κανει με οποιαδηποτε rom αλλα εχτες η διαφορα ηταν τεραστια, απο το 30% πηγε στο 50% Εμένα μετά από επανεκκίνηση μου δείχνει το πολύ +5% με stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με την αναβάθμιση σε jelly bean, όλοι μας το έχουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οριστική λύση εχεις με αντικατάσταση του άλμπουμ με κάποιο άλλο από το Google play. Καλό είναι το quickpic. Προσωρινή λύση με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής άλμπουμ και επανεκκίνηση. Όσον αφορά το πρόβλημα με τον υπολογιστή, καλό θα ήταν να μας πεις τι λειτουργικό χρησιμοποιεις. Και φυσικά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, άλλαξε θύρα usb, κάνε κανα restart.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Τι θεμα υπαρχει με το αλμπουμ? Δεν εχω δει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά, στην 100 υπάρχει το θέμα με τα κολλήματα στις κλήσεις ή διορθώθηκε;Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με την αναβάθμιση σε jelly bean, όλοι μας το έχουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οριστική λύση εχεις με αντικατάσταση του άλμπουμ με κάποιο άλλο από το Google play. Καλό είναι το quickpic. Προσωρινή λύση με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής άλμπουμ και επανεκκίνηση. Όσον αφορά το πρόβλημα με τον υπολογιστή, καλό θα ήταν να μας πεις τι λειτουργικό χρησιμοποιεις. Και φυσικά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, άλλαξε θύρα usb, κάνε κανα restart.. Έκανα καθαρισμό και όλα καλά.Τώρα έχω τα 7 άρια και δεν το βλέπει. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχει τυχει να κανετε restart και η μπαταρια να δειχνει μετα το boot απο +5 μεχρι +20%? Μου το εχει κανει με οποιαδηποτε rom αλλα εχτες η διαφορα ηταν τεραστια, απο το 30% πηγε στο 50% το κάνει σε όλες της rom είναι hardware πρόβλημα (βασικά ενα μειονέκτημα μπαταρίας) ναι μεν πάει 50% απο 35% πχ αλλά μέσα σε 5 λεπτακια γυρνάει στα κανονικά Παιδιά, στην 100 υπάρχει το θέμα με τα κολλήματα στις κλήσεις ή διορθώθηκε;Υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; όχι ούτε προκειτε μάλλον.... είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα και θέλει αρκετές εργατοώρες έτσι παίζει να μην δούμε πότε fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts