aftergr Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Για οσους θελουν παντως, βαζουν την παραπανω(.ftf .184) που ειναι η τελευταια GB που βγηκε για το XPERIA P, κανουν το πρωτο boot κανονικα, και οταν τελειωσει φλασαρουν την παρακατω kernel η οποια ειναι prerooted και με cwm ετοιμη κομπλε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1819649 Εγω δηλωνω πατρις,ΨΩΜΙ και ελια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Σχετικα με τα κολληματα του dialer ειχα δοκιμασει το ''dialer one'' αλλα χωρις ουσιαστικα αποτελεσματα.Δοκιμασα το εξης και ευτυχως πετυχε: Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, Ξανακανω 'καθαρη εγκατασταση' παλι μεσω sus,και αμεσως μετα με το που τελειωνει , μεσω pc companion(το ξερω οτι ειναι υπερβολικο).Εβαλα μετα το dialer one και τωρα λειτουργει το συστημα τελεια.Πριν κολλαγε για μερικα δευτερολεπτα ειδικα οταν με καλουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) το κινητό το είχα πάρει από cosmote και μόλις έγινε η αναβάθμιση σε jb με το pc companion. το έκανα update και μετά το πρώτο restart που το έκανα έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο πιο αργό το άλμπουμ δουλεύει μια χαρά. ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω το άσπρο φόντο που έβαλε στις επαφές και στα μηνύματα? κάτι ακόμα πριν την αναβάθμιση η μπαταρία ήταν στο 25% μετά την αναβάθμιση πήγε στο 40% περίεργο περισσότερες εντυπώσεις σε μερικές μέρες. το κινητό δεν είναι ροοτ μετά από το restart φαίνεται να είναι λίγο ποιο γρήγορο από ότι ήταν πριν την αναβάθμιση και λύθηκε ένα κόλλημα που μου έκανε όταν πάταγα στο phone αρκετές φορές μου έδειχνε τις επαφές. σε 2-3 κλήσεις που έχω λάβει μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι όσο αφορά το κόλλημα με την απάντηση στις κλήσεις Edited May 24, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Σχετικα με τα κολληματα του dialer ειχα δοκιμασει το ''dialer one'' αλλα χωρις ουσιαστικα αποτελεσματα.Δοκιμασα το εξης και ευτυχως πετυχε: Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, Ξανακανω 'καθαρη εγκατασταση' παλι μεσω sus,και αμεσως μετα με το που τελειωνει , μεσω pc companion(το ξερω οτι ειναι υπερβολικο).Εβαλα μετα το dialer one και τωρα λειτουργει το συστημα τελεια.Πριν κολλαγε για μερικα δευτερολεπτα ειδικα οταν με καλουσαν. θα το κάνει όσο περνάει ο χρόνος σε κανέναν δεν το έκανε αμέσως πχ σε μένα μετά από δύο βδομάδες άρχισε καιυχειροτερεβε κάθε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ψηνομαι να βαλω CyanogenMod 10 Android 4.1.2 εχει δοκιμασει κανεις; και αν ναι, με ποιον κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ψηνομαι να βαλω CyanogenMod 10 Android 4.1.2 εχει δοκιμασει κανεις; και αν ναι, με ποιον κερνελ; τα μισά πράγματα δεν λειτουργούν ακόμη διάβασε το αντισιχο thread στο xda για την ώρα αν θες cm πας cm 9 (δεν εχεις μόνο radio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 ψηνομαι να βαλω CyanogenMod 10 Android 4.1.2 εχει δοκιμασει κανεις; και αν ναι, με ποιον κερνελ; Θεωρώ ότι αν τα βάλεις θα πάει πολύ καλύτερα το κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 μετά από 2 - 3 ανοίγματα κλεισίματα του αλμπουμ δεν μου φέρνει πλέων τις φωτογραφίες μήπως ξέρετε πω διορθώνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 μετά από 2 - 3 ανοίγματα κλεισίματα του αλμπουμ δεν μου φέρνει πλέων τις φωτογραφίες μήπως ξέρετε πω διορθώνετε? Οταν εχεις πολλες φωτο το κανει αυτο, μπορεις να σβησεις καποιες η να βαλεις αλλο προγραματακι . Πολλοι εχουμε τo QuickPic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 τα μισά πράγματα δεν λειτουργούν ακόμη διάβασε το αντισιχο thread στο xda για την ώρα αν θες cm πας cm 9 (δεν εχεις μόνο radio) εχει μεγαλη διαφορα το 9 με το 10? ειναι καλυτερα να περιμενω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) μετά από 2 - 3 ανοίγματα κλεισίματα του αλμπουμ δεν μου φέρνει πλέων τις φωτογραφίες μήπως ξέρετε πω διορθώνετε? Θα πας στις Εφαρμογές μετά Όλα και θα βρείς την εφαρμογή Αλμπουμ και θα πατήσεις την επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων.Εγώ αυτό κάνω. Οταν εχεις πολλες φωτο το κανει αυτο, μπορεις να σβησεις καποιες η να βαλεις αλλο προγραματακι . Πολλοι εχουμε τo QuickPic Δεν νομίζω γιατί εγώ στο άλμπουμ έχω 10 φωτογραφίες είναι πρόβλημα της Sony στην JB. Edited May 26, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εχει μεγαλη διαφορα το 9 με το 10? ειναι καλυτερα να περιμενω; τπτ τρελό αν θες cm βάλε cm 9 το 10 θα αργήσει πάρα πολύ λόγο του nova thor cpu που φοράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 egodemis με το apk που εδωσες εχει διορθωθει αισθητα το προβλημμα με τον dialer κατα την διαρκεια των κλησεων...Ομως τα υπολοιπα που προανεφερα ισχυουν...συν καποια αλλα μικροπροβληματακια....Ας πουμε ξαφνικα κολλησε η φωτογραφικη και δεν εβγαζε καμια φωτογραφια η' το οτι το ραδιοφωνο στα καλα καθουμενα κληνει μονο του η' οτι οταν χρησιμοποιεις το handsfree μπορει να μην σου δουλευει το ενα ακουστικο (περιπτωση μη καλης επαφης δεν υπηρχε....) και φυσικα παρουσιασε και ενα προβλημμα που εχει εμφανιστει στα xperia οταν δεν χρησιμοποιεις τα δικα τους ακουστικα !!!!!!! Οταν βαλεις αλλο handsfree (για οποιοδηποτε λογο) που εχει το ιδιο καρφακι .....ενω σου δουλευει κανονικα οσο το εχεις συνδεδεμενο μολις το βγαλεις οταν σε παρουν τηλεφωνο δεν σε ακουει ο συνομιλητης.....Επανερχεται βεβαια με restart οπως και τα υπολοιπα προβληματα αλλα δεν ειναι η λυση αυτη... Τελος παντων...Το βασικο προβλημμα με τις κλησεις διορθωθηκε με την βοηθεια του egodemis αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι η JB ειναι απογοητευτικη!!!!!! Και μια -δυο ερωτησεις για τους πιο εμπειρους... Πως μπορω να κλεισω τις εφαρμογες Facebook , viber , χαρτες (χωρις να τις διαγραψω ;) ) για να μην ανοιγουν μονες τους οποτε ανοιγει το κινητο???? Τωρα παω και τις κλεινω μεσα απο το μενου εφαρμογες αλλα ξανανοιγουν μονες τους!!!!!! Και τι διαφορες μπορει να εχει η custom rom Cm με την enigma....... Απο τις περιγραφες δεν μπορεις να καταλαβεις...Μονο αν τις εχουν χρησιμοποιησει καποιοι μπορεις να καταλαβεις... Εγω που χρησιμοποιω την enigma στην αρχη ημουν ικανοποιημενος με την 4.1 αλλα οχι με την 4.4..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Γεια σας παιδεια εχω μια απορια αμα μπορει καποιος να μου την λυσει...Οταν δεν υπαρχει εφαρμογη στο task bar (αν το λεω καλα...εννοω αυτο που κρατας το σπιτακι και σου διχνει εφαρμογες που τρεχουν)Η ερωτηση μου ειναι οταν δεν υπαρχουν εφαρμογες ανοιχτες σας βγαζει μια ασπρη γραμμη στην γωνια??Το ρωταω γιατι το φλασαρα γιατι δεν μου ειχε ερθει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 egodemis με το apk που εδωσες εχει διορθωθει αισθητα το προβλημμα με τον dialer κατα την διαρκεια των κλησεων...Ομως τα υπολοιπα που προανεφερα ισχυουν...συν καποια αλλα μικροπροβληματακια....Ας πουμε ξαφνικα κολλησε η φωτογραφικη και δεν εβγαζε καμια φωτογραφια η' το οτι το ραδιοφωνο στα καλα καθουμενα κληνει μονο του η' οτι οταν χρησιμοποιεις το handsfree μπορει να μην σου δουλευει το ενα ακουστικο (περιπτωση μη καλης επαφης δεν υπηρχε....) και φυσικα παρουσιασε και ενα προβλημμα που εχει εμφανιστει στα xperia οταν δεν χρησιμοποιεις τα δικα τους ακουστικα !!!!!!! Οταν βαλεις αλλο handsfree (για οποιοδηποτε λογο) που εχει το ιδιο καρφακι .....ενω σου δουλευει κανονικα οσο το εχεις συνδεδεμενο μολις το βγαλεις οταν σε παρουν τηλεφωνο δεν σε ακουει ο συνομιλητης.....Επανερχεται βεβαια με restart οπως και τα υπολοιπα προβληματα αλλα δεν ειναι η λυση αυτη... Τελος παντων...Το βασικο προβλημμα με τις κλησεις διορθωθηκε με την βοηθεια του egodemis αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι η JB ειναι απογοητευτικη!!!!!! Και μια -δυο ερωτησεις για τους πιο εμπειρους... Πως μπορω να κλεισω τις εφαρμογες Facebook , viber , χαρτες (χωρις να τις διαγραψω ;) ) για να μην ανοιγουν μονες τους οποτε ανοιγει το κινητο???? Τωρα παω και τις κλεινω μεσα απο το μενου εφαρμογες αλλα ξανανοιγουν μονες τους!!!!!! Και τι διαφορες μπορει να εχει η custom rom Cm με την enigma....... Απο τις περιγραφες δεν μπορεις να καταλαβεις...Μονο αν τις εχουν χρησιμοποιησει καποιοι μπορεις να καταλαβεις... Εγω που χρησιμοποιω την enigma στην αρχη ημουν ικανοποιημενος με την 4.1 αλλα οχι με την 4.4..... όχι εντελώς δυστυχώς........... μπορεί να μην το κάνει κάθε τόσο άλλα μια στα τόσο το τρώει το κόλλημα του (ευτυχώς εκεί περιορίζετε) για fm φταίει το handfree που είναι στο κουτί (κακή επαφή δεν είναι λογισμικό) αυτό με τα ακουστικά είναι ένα θέμα στο kernel(σε όλα τα xperia) sony δεν το έλυσε ποτέ ics ήταν ποιο σταθερή με κάποια bugfixes από το xda ήσουνα οκ....... για διαχείριση των recivers (δοκίμασε το elixir 2 (προσοχή τι πατάς..........) για rom και διαφορές είναι μεγάλο μπλα μπλα διάβασε στο xda καλύτερα τι είναι η κάθε μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καμια καλη εφαρμογη/παιχνιδι για να βαλουμε στην συσκευη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καμια καλη εφαρμογη/παιχνιδι για να βαλουμε στην συσκευη??? Δύσκολη ερώτηση μιας κ ο καθένας έχει άλλα γούστα!Μπορεί να σου πω κάτι κ να μη σ'αρέσει! Εγώ έχω κολλήσει με το can knockdown 3 σε παιχνίδι.Υπάρχουν στο Φόρουμ σχετικά τοπικ με εφαρμογές κ παιχνίδια! Όταν λες καλή εφαρμογή τι εννοείς,τι ψάχνεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukou2009 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά γεια σας. Πριν από λίγες μέρες έβαλα μέσω PC Companion τη jellybean και εκτός από τη μπαταρία η οποία έχει επανέλθει στα απαράδεκτα επίπεδα του gingerbread, γενικά το τηλέφωνο πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Είχα πάρει backup μέσω companion όταν είχα την ICS. Αν κάνω επαναφορά μέσω companion θα επανέλθω στην ICS ή θα επανέλθουν όλα τα υπόλοιπα αλλά η jellybean θα παραμείνει; Αν είναι έτσι, τι θα πρέπει να κάνω ώστε αφενός να επιστρέψω στην ICS που είχα (αυτή που είχε μπει μέσω companion, την επίσημη), αλλά και να κρατήσω όλα τα αρχεία, εφαρμογές και ρυθμίσεις που έχω τώρα; Να σημειώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με root κλπ (και θα προτιμούσα να μη ρισκάρω να μπω σε αυτή τη διαδικασία). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Παιδιά γεια σας. Πριν από λίγες μέρες έβαλα μέσω PC Companion τη jellybean και εκτός από τη μπαταρία η οποία έχει επανέλθει στα απαράδεκτα επίπεδα του gingerbread, γενικά το τηλέφωνο πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Είχα πάρει backup μέσω companion όταν είχα την ICS. Αν κάνω επαναφορά μέσω companion θα επανέλθω στην ICS ή θα επανέλθουν όλα τα υπόλοιπα αλλά η jellybean θα παραμείνει; Αν είναι έτσι, τι θα πρέπει να κάνω ώστε αφενός να επιστρέψω στην ICS που είχα (αυτή που είχε μπει μέσω companion, την επίσημη), αλλά και να κρατήσω όλα τα αρχεία, εφαρμογές και ρυθμίσεις που έχω τώρα; Να σημειώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με root κλπ (και θα προτιμούσα να μη ρισκάρω να μπω σε αυτή τη διαδικασία). Ευχαριστώ! για αρχή πες μας τι προβλήματα έχεις μήπως διορθώνονται κατά τα άλλα χαλαρά γυρνάς στο ics (όχι με τον τρόπο που είπες αλλά έχει έναν άλλον) και άλλη μια ερώτηση καθαρή εγκατάσταση έκανες? (δλδ προγράμματα κλπ που είχες στο ics κρατηθήκαν η σβήστηκαν όλα και ήταν σαν να το ανοίγεις για πρώτη φορά? ) Edited May 25, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukou2009 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 για αρχή πες μας τι προβλήματα έχεις μήπως διορθώνονται κατά τα άλλα χαλαρά γυρνάς στο ics (όχι με τον τρόπο που είπες αλλά έχει έναν άλλον) και άλλη μια ερώτηση καθαρή εγκατάσταση έκανες? (δλδ προγράμματα κλπ που είχες στο ics κρατηθήκαν η σβήστηκαν όλα και ήταν σαν να το ανοίγεις για πρώτη φορά? ) Λοιπόν, όσον αφορά στα προβλήματα, εννοώ κολλήματα και καθυστερήσεις στις εφαρμογές (όχι πάντα στις ίδιες, μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε), αλλά και επανεκκινήσεις. Και βέβαια προβλήματα με τις κλήσεις, δηλαδή καθυστέρηση στην αναπαραγωγή του ήχου κλήσης, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις, καθυστέρηση ή και αποτυχία κλήσης αριθμών και άλλα τέτοια ωραία... Γενικά το κινητό "σέρνεται". Αλλά και αυτό να μη συνέβαινε, μόνο και μόνο για την μπαταρία, θα ήθελα να επανέλθω στην ICS, με την οποία η διάρκεια ζωής της είχε αυξηθεί σημαντικά. Με JB, ειδικά με οθόνη ανοιχτή (χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή, με Wi-fi ή δεδομένα ανοιχτά ή όχι), η μπαταρία εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού. Επίσης δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, έχουν διατηρηθεί τα πάντα όπως ήταν πριν την αναβάθμιση, και θα ήθελα (αν βέβαια υπάρχει τρόπος) να παραμείνουν αν μπορέσω να επιστρέψω στην ICS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά, έχει βγει επίσημη 4.1.2;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Γεια σας παιδεια εχω μια απορια αμα μπορει καποιος να μου την λυσει...Οταν δεν υπαρχει εφαρμογη στο task bar (αν το λεω καλα...εννοω αυτο που κρατας το σπιτακι και σου διχνει εφαρμογες που τρεχουν)Η ερωτηση μου ειναι οταν δεν υπαρχουν εφαρμογες ανοιχτες σας βγαζει μια ασπρη γραμμη στην γωνια??Το ρωταω γιατι το φλασαρα γιατι δεν μου ειχε ερθει το update Μου βγάζει μια κάθετη γραμμή στα αριστερά και το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πρόσφατες εφαρμογές Edited May 25, 2013 by rotsikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Λοιπόν, όσον αφορά στα προβλήματα, εννοώ κολλήματα και καθυστερήσεις στις εφαρμογές (όχι πάντα στις ίδιες, μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε), αλλά και επανεκκινήσεις. Και βέβαια προβλήματα με τις κλήσεις, δηλαδή καθυστέρηση στην αναπαραγωγή του ήχου κλήσης, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις, καθυστέρηση ή και αποτυχία κλήσης αριθμών και άλλα τέτοια ωραία... Γενικά το κινητό "σέρνεται". Αλλά και αυτό να μη συνέβαινε, μόνο και μόνο για την μπαταρία, θα ήθελα να επανέλθω στην ICS, με την οποία η διάρκεια ζωής της είχε αυξηθεί σημαντικά. Με JB, ειδικά με οθόνη ανοιχτή (χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή, με Wi-fi ή δεδομένα ανοιχτά ή όχι), η μπαταρία εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού. Επίσης δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, έχουν διατηρηθεί τα πάντα όπως ήταν πριν την αναβάθμιση, και θα ήθελα (αν βέβαια υπάρχει τρόπος) να παραμείνουν αν μπορέσω να επιστρέψω στην ICS... Κανονικα πρεπει να κανεις καθαρη εγκατασταση...Να σβηστουν ολα απο την ics ....Τις εφαρμογες σου θα μπορεσεις να τις βρεις και μεσα απο το play store οταν ξανασυνδεθεις μπαινοντας στο μενου "οι εφαρμογες μου" (εκει αποθυκευονται ολες οσες εχεις κατεβασει απο τοτε που χρησιμοποιεις android)...Σιγουρα θα σου λυθει το προβλημμα της μπαταριας- μιας και στην jb γινεται καλυτερη κατανομη ενεργειας - και του συρσηματος αλλα δυστηχως το προβλημμα των κλησεων θα επανελθει μετα απο μερικες μερες :cry: (τελικα ειναι προβλημμα της jb και οχι καποιου custom κερνελ η' rom ....). Αν συγκρινεις ics με jb στην καταναλωσει της μπαταριας με την ιδια ακριβως χρηση τοτε η jb ειναι καλυτερη....σου δινει καποιες ωρες παραπανω....Εχει ομως καποια bug ακομα (ελπιζω κανει συντομα update η sonny και να λυθει ). Οποτε αν το προβλημμα σου ειναι μονο η μπαταρια κανε καθαρη εγκατασταση και θα το λυσεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά, έχει βγει επίσημη 4.1.2;; Ναι, Δημητρη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ναι, Δημητρη Οk, thanks. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts