Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως εκανες αυτη τη ρυθμιση?

για αρχή πρέπει να είσαι rooted μετά αν θέλεις χειροκίνητα περνάς το server της google σαν protevon στο gps. config αν δεν θέλεις χειροκίνητα κατέβασε το mctweaker και στην ενότητα gps έχει την κατάλληλη επιλογή μετα κάνεις restart

πάντως για να δουλέψει σωστά πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ όταν προσπαθείς να κλειδώσει στο gps για να κάνει το agps που setares υποβοήθηση

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για αρχή πρέπει να είσαι rooted μετά αν θέλεις χειροκίνητα περνάς το server της google σαν protevon στο gps. config αν δεν θέλεις χειροκίνητα κατέβασε το mctweaker και στην ενότητα gps έχει την κατάλληλη επιλογή μετα κάνεις restart

πάντως για να δουλέψει σωστά πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ όταν προσπαθείς να κλειδώσει στο gps για να κάνει το agps που setares υποβοήθηση

αα οκ σε ευχαριστω

Ξέρει κανείς πως λειτουργεί το Script Manager; Βρήκα αυτό το script:

su
echo 1 > /sys/bus/usb/devices/1-1/bConfigurationValue

Είναι για το USB OTG αν σας βγάζει σφάλμα για power consumption και δεν σας αφήνει να διαβάσετε την επιπλέον SD card το τρέχετε και δουλεύει κανονικά(θέλει root και terminal). Οπότε προσπαθώ με το script manager να το φτιάξω το script σαν widget αλλά όταν το τρέχω δεν λειτουργεί.

Ξέρει κανείς πως λειτουργεί το Script Manager; Βρήκα αυτό το script:

su
echo 1 > /sys/bus/usb/devices/1-1/bConfigurationValue

Είναι για το USB OTG αν σας βγάζει σφάλμα για power consumption και δεν σας αφήνει να διαβάσετε την επιπλέον SD card το τρέχετε και δουλεύει κανονικά(θέλει root και terminal). Οπότε προσπαθώ με το script manager να το φτιάξω το script σαν widget αλλά όταν το τρέχω δεν λειτουργεί.

μην κλήσεις το power consuption εγώ που δοκίμασα (με άλλον τρόπο) της συσκευές που σου λει high power consumption + ότι φεύγει μπαταρία σαν από μαγεία ζεσταίνετε κάτω η συσκευη... μια φόρα μπορώ να πω πώς κάτι ήξεραν και έβαλαν περιορισμό 400 mha

το πως να το κάνεις είναι απλό από shell ι κινητού η συσκευής (terminal) (αλλά πρέπει κάθε φορά να το γράφεις μετά το restart )

δεύτερος τρόπος

προσθετεις στο αρχείο hw_config.sh την γραμμή echo 1 > /sys/bus/usb/devices/1-1/bConfigurationValue και μετά πατας enter να μείνει ένα κενό από κάτω αλλιώς δεν λειτουργεί..... και γυρνάς πίσω τα δικαιώματα όπως ήταν πριν από την επεξεργασία (ο καλύτερος τρόπος γιατί το κάνεις και το ξεχνάς)

το hw_config.sh βρικετε στο /system/etc κει εχει δικαιοματα rw-r---r--

τρίτος τρόπος φτιάχνεις ένα script από το script manager και το κάνεις συντόμευση κάπου μετά από κάθε restart θα το πατάς (στο script μην ξεχάσεις να τικαρεις ότι ειναι root script )

Edited by egodemis

Η εντολή αυτή δεν αλλάζει κάτι στο σύστημα μόνιμα, σωστά; Αν κάνω reboot δηλαδή φεύγει φαντάζομαι.

Ρωτάω γιατί όντως το USB OTG τρώει μπαταρία όπως είπες, μην έχει μείνει τίποτε με την εντολή και έχω θέμα.

Η εντολή αυτή δεν αλλάζει κάτι στο σύστημα μόνιμα, σωστά; Αν κάνω reboot δηλαδή φεύγει φαντάζομαι.

Ρωτάω γιατί όντως το USB OTG τρώει μπαταρία όπως είπες, μην έχει μείνει τίποτε με την εντολή και έχω θέμα.

ναι αν το κάνεις με εντολή το τότε μετά από restart γυρνάει usb otg λειτουργεί άνετα με οτιδιποτε ζητάει μέχρι 400 mha για παραπάνω έχεις και τρελό battery drain και ζεστάνετε και κινδυνεύεις να κάψεις το power controller κοινός μιν ξεφύγεις απο τα εργασιακά με ένα σωστό usb otg cable βλέπει τα περισσότερα στικακια και εξωτερικούς δίσκους με δικιά τους τροφοδοσία

παιδια το pinch zoom ston browser ειναι βουτυρο τωρα με jell bean? γιατι με ics ειχε σπασιματα πολλα και lags...

δυστυχος δεν το δοκίμασα καν έφαγε uninstall χωρίς να ανοίξει ούτε μια φορά και μπήκε το Dolphin στην θέση του το εργοστασιακό browser δεν με καλύπτει μια

Edited by egodemis

Πρόβλημα 2:

Η εφαρμογή του πληκτρολογίου τρώει lag

Οι χαρακτήρες πιάνονται άλλα δεν τους εμφανίζει αμέσως

Προέκυψε σε κάποιον άλλον;

Πρόβλημα 2:

Τίποτα για την ώρα..Που στο κάνει αυτό;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Πρόβλημα 2:

όχι δεν είδα κάτι τέτοιο 4 μέρες που την χρησιμοποιούσα τώρα έχω το SwiftKey Keyboard γιατί έχει πολύ καλύτερη πρόβλεψη

ερώτηση έκανες clead install? (δλδ σβήστηκαν τα πάντα από το κινητό σαν καινούργιο έγινε μετά από το update?)

Πρόβλημα 2:

Δοκίμασες να κάνεις Clear Data στο Xperia Keyboard; (System - Apps - All - τέρμα κάτω). Ίσως φτιάξει, αλλά ούτε εγώ παρατήρησα πρόβλημα.

Όχι δεν έκανα clean install να πω την αλήθεια

Βαριόμουν μετά να το παραμετροποιήσω από την αρχή

βλέπεις βρήκαμε αμέσως το πρόβλημα :D (στης 99% περιπτώσεων είναι η να μην κάνεις καθόλου upgrade από ότι να κάνεις έτσι γιατί πακέτο κερδίζεις και ένα κάρο προβλήματα)

με λίγα λόγια η clean install η μένεις στην παλιά έκδοση

Πηγα να κανω update με pc companion και δεν βρηκα πουθενα στη διαδικασια την επιλογη για clean install!! :( Το αποτελεσμα ηταν να κανει κανονικα το update αλλα εχω ενα πολυ βασικο θεμα! Δεν ανοιγει καθολου το αλμπουμ!!!! Δεν εμφανιζει δλδ καμια φωτο οση ωρα και αν το χω ανοιχτο! :wacko: Μπορει να βοηθησει καποιος? πΩς μπορω να ξανακανω το update σωστα αυτη τη φορα? aaa na σημειωσω οτι εχω κανονικα το ρουτ.

Πηγα να κανω update με pc companion και δεν βρηκα πουθενα στη διαδικασια την επιλογη για clean install!! :( Το αποτελεσμα ηταν να κανει κανονικα το update αλλα εχω ενα πολυ βασικο θεμα! Δεν ανοιγει καθολου το αλμπουμ!!!! Δεν εμφανιζει δλδ καμια φωτο οση ωρα και αν το χω ανοιχτο! :wacko: Μπορει να βοηθησει καποιος? πΩς μπορω να ξανακανω το update σωστα αυτη τη φορα? aaa na σημειωσω οτι εχω κανονικα το ρουτ.

έμεινε ακόμη και το root? χαχαχαχα αυτά είναι εσύ εχεις τώρα οχι jelly bean αλλά icsojelobino:lol::lol::lol: (ένα πράγμα απολα)

τώρα πρέπει να κάνεις το εξής

1. κατεβάζεις το τελευταίο flashtool https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html

2. κατεβάζεις τελευταία έκδοση για xpeia p http://www.multiupload.nl/FXD89A3VWM και βάζεις το αρχείο ftf που κατεβικς εδω C:/Flashtool/firmware

3. διαβάζεις λίγο έναν μικρο οδηγώ για flashtool και πώς να το χρησιμοποίησις

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36923469&postcount=2

για ότι απορία εχεις γράψε εδώ

btw: το root θα φύγει αν θέλεις και root θα ακολουθήσεις τελείως διαφορετική διαδικασία

έμεινε ακόμη και το root? χαχαχαχα αυτά είναι εσύ εχεις τώρα οχι jelly bean αλλά icsojelobino:lol::lol::lol: (ένα πράγμα απολα)

τώρα πρέπει να κάνεις το εξής

1. κατεβάζεις το τελευταίο flashtool https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html

2. κατεβάζεις τελευταία έκδοση για xpeia p http://www.multiupload.nl/FXD89A3VWM και βάζεις το αρχείο ftf που κατεβικς εδω C:/Flashtool/firmware

3. διαβάζεις λίγο έναν μικρο οδηγώ για flashtool και πώς να το χρησιμοποίησις

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36923469&postcount=2

για ότι απορία εχεις γράψε εδώ

btw: το root θα φύγει αν θέλεις και root θα ακολουθήσεις τελείως διαφορετική διαδικασία

Το ξαναπερασα μεσω pc companion και αυτη τη φορα εκανε και επαναφορα οποτε μου τα διεγραψε ολα και τωρα φαινεται να πηγαινει πολυ καλυτερα! Το αλμπουμ ανοιγει κανονικα πλεον απλα αργει λιγακι... Σε ευχαριστω για τις ξεκαθαρες οδηγιες , τωρα κατεβαζω το update και μετα θα ακολουθησω τη διαδικασια που μου εγραψες να χω το κεφαλι μου ησυχο. :lol: thanks a lot! Οσο για το ρουτ, αναγκαστικα θα περιμενω μεχρις οτου βγει και επισημα. :p

Το ξαναπερασα μεσω pc companion και αυτη τη φορα εκανε και επαναφορα οποτε μου τα διεγραψε ολα και τωρα φαινεται να πηγαινει πολυ καλυτερα! Το αλμπουμ ανοιγει κανονικα πλεον απλα αργει λιγακι... Σε ευχαριστω για τις ξεκαθαρες οδηγιες , τωρα κατεβαζω το update και μετα θα ακολουθησω τη διαδικασια που μου εγραψες να χω το κεφαλι μου ησυχο. :lol: thanks a lot! Οσο για το ρουτ, αναγκαστικα θα περιμενω μεχρις οτου βγει και επισημα. :p

μιν κανεις mpam τπτ εκει περα :lol:

για το root αν καιγεσε πολυ υπάρχει λιση (και εγώ με locked bootloader είμαι kai root :p)

μιν κανεις mpam τπτ εκει περα :lol:

για το root αν καιγεσε πολυ υπάρχει λιση (και εγώ με locked bootloader είμαι kai root :p)

ειναι ευκολη η διαδικασια για ρουτ?? :p Αν ναι θα θελα να την κανω και γω! Αν δεν ειναι, καλυτερα αστο να μην εχω κανα θεμα :p

υ.γ κατσε πρωτα να δω αν θα τα βγαλω περα με το update στο flashtool! :lol:

Αφού την πέρασες με PCC ξανά και δουλεύει δεν έχει νόημα να περάσεις πάλι με Flashtool.

Ο οδηγός για root είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250101

ειναι ευκολη η διαδικασια για ρουτ?? :p Αν ναι θα θελα να την κανω και γω! Αν δεν ειναι, καλυτερα αστο να μην εχω κανα θεμα :p

υ.γ κατσε πρωτα να δω αν θα τα βγαλω περα με το update στο flashtool! :lol:

εύκολη ναι χρονοβόρα μεν........ αν κάνεις κάποια ******* όλα από την αρχή :p

πάντως την διαδικασία για το root την είχα περιγράψει πριν το ποσταρουν στο xda (οχι δεν κοκορεύομαι :lol::lol::lol:)

Αφού την πέρασες με PCC ξανά και δουλεύει δεν έχει νόημα να περάσεις πάλι με Flashtool.

Ο οδηγός για root είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250101

Έβγαλαν νέα έκδοση V2 με βελτιωμένο script όπου αφαιρεί από το system/app τα αρχεία της 4.0.4 ( είχα και εγώ πρόβλημα με 2πλά αρχεία υπολείμματα ) την ξαναπέρασα και είναι μια χαρά, μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε και η ταχύτητα τώρα .

παιδια σας ευχαριστω για τις οδηγιες...επιτελους τελειωσα με apps,μηνυματα, επαφες κλπ και μου μενει πλεον μονο το ρουτ το οποιο δεν θα κανω ακομα! κατα τα αλλα η ταχυτητα του κινητου μου φαινεται ιδια με την ics... :)

βλέπεις βρήκαμε αμέσως το πρόβλημα :D (στης 99% περιπτώσεων είναι η να μην κάνεις καθόλου upgrade από ότι να κάνεις έτσι γιατί πακέτο κερδίζεις και ένα κάρο προβλήματα)

με λίγα λόγια η clean install η μένεις στην παλιά έκδοση

Πάντως στη δικιά μου περίπτωση, ΔΕΝ έκανα clean install, περάστηκε πάνω από τα παλιά και όλα δουλεύουν μια χαρά - θα έλεγα ότι η αναβάθμιση είναι σαφής βελτίωση σε σχέση με την ICS.

Ποιος έχει χρόνο να ξαναπεράσει 80+ εφαρμογές, αλλά το κυριότερο να κάνει backup - μεταφορά τα settings για κάθε μια? Πχ password managers, ιστορικό λέξεων SwiftKey, ιστορικό passwords Wifi και χίλια δυο αλλά που δεν μπορείς να φανταστείς ?

Το απόλυτο clean install είναι όταν παίρνεις το νέο κινητό - πλησιάζει η ώρα για το xperia SP!

Με μέτρια χρήση τα αποτελέσματα κ χωρίς root,με συγχρονισμό ανοιχτό κ όλες οι αηδίες να τρέχουν μόνες τους!

Πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί η μπαταρία του!

Είδα χθες ενός συναδέλφου το Xperia u κ ήταν στο 46% με 5 ώρες ανοιχτή οθόνη!Τι μπαταρία φοράει;!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Sony Xperia P