alkis_7 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 ok απλά το έγραψα γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο ρε παιδιά και το άτιμο έχει και 400 ευρώ εκεί...αν ενημερώνουν έτσι τους πελάτες θα τα κλείσουν σύντομα τα μαγαζάκια μου φαίνεται...φταίει μετά ο άλλος να τους πετάξει τη συσκευή στη μούρη? Μην ανησυχείς και δε πρόκειτε να κλείσουν αυτοί για κανένα λόγο.... Αφού υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν από αυτούς..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε γνωστή αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας και υπολογιστών δεν γνώριζαν καν για το πρόβλημα τις μπαταρίας μου είπαν μάλιστα οτι ισως αυτοί που λένε κάτι τέτοιο απλα να θέλουν να δυσφημίσουν τη συσκευή 3 λαλούν και 2 χορεύουν μου φαίνεται... Συγνώμη,ποιος μίλησέ για πρόβλημα στην μπαταριά.πρόβλημα δεν υπάρχει από τεχνικής άποψης οπότε και δεν είναι υποχρεωμένοι τεχνικοί η πωλητές να γνωρίζουν την χάλια αυτονομία της συσκευής εφόσον δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα πού να χουν γίνει αντικαταστάσεις λόγω κακής και προβληματικής τεχνικά μπαταρίας. Η μπαταρία είναι μικρή OK,το γνωρίζαμε αυτό,το κινητό έχει απαιτήσεις ως συσκευή,λογικό.λάθος πού έβαλαν μικρή μπαταρία όχι όμως ότι έχει πρόβλημα επειδή εμείς και πολύ λογικά κάνουμε το χρησιμοποιούμε αρκετά. Περιμένετε update οι κάτοχοι για βελτίωσή στην μπαταριά?περιμένετε,στο δρόμο είναι.κανένα update δεν πρόκειται να την αναστήσει,να προσθέσει 1 με 2 ώρες περισσότερης αναμονής ίσως,κάτι παραπάνω όμως,ξεχάστε το κι εδώ ήμαστε,θα το δούμε σύντομα αυτό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλημέρα. Βασικά είναι γεγονός... πρόβλημα με την μπαταρία δεν υπάρχει. Η μπαταρία είναι 1305 mAh και όσο αντέξει άντεξε ... Τώρα το πόσο μπορεί να βελτιωθεί με ένα Update αυτό είναι άλλη ιστορία. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια μπαταρία 1500mAh στο Arc μου έβγαζε σχεδόν 25 ώρες χρήσης ενώ μια μπαταρία 1305 mAh στο P δεν μου βγάζει ούτε 15 ώρες χρήσης. (κάνοντας ακριβώς την ίδια χρήση και στα 2 κινητά). Αν συνυπολογίσουμε πως το Arc έχει και μεγαλύτερη οθόνη και πιο ενεργοβόρα οθόνη και επεξεργαστή (η sony διαφημίζει και τον επεξεργαστή και την οθόνη λόγω whitemagic ώς λιγότερα ενεργοβόρα από τα άλλα κινητά της) τότε απλά κάτι δεν πάει καλά με το Software. δεν γίνεται 200mah να σου δίνουν σχεδόν διπλάσια διάρκεια μπαταρίας. Θέλω να πιστεύω πως με κάποιο Update ή το ICS η ζωή της μπαταρίας θα αυξηθεί 5-6 ώρες αναμονής και 1,5-2 ώρες χρήσης. Γενικά το τηλέφωνο ΔΕΝ το συνιστώ σε όσους θέλουν ένα smartphone για να το χρησιμοποιούν. Πολύ πιθανόν να μείνετε από μπαταρία εκεί που δεν το περιμένετε. Όσοι απλά θέλετε ένα καλό κινητό (πολύ καλή κάμερα, πάρα πολύ καλό Music player) και που και που να μπαίνετε στο internet τότε είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) http://http//desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=index2mn.jpg&res=landing εκει αριστερα διπλα απο το βελακι εχει κατι σαν εναν λεκε ειναι εργοστασιακο λαθος η ειναι κατι ,το εχετε και εσεις?ειναι ενα περιεργο σχεδιο και ειναι εσωτερικο ειναι στο γυαλινο επανω οχι στο αλουμινιο Edited June 26, 2012 by Dimis39 συμπηρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 οποιος σκεφτεται να το πουλησει ας στειλει κανενα Pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 οποιος σκεφτεται να το πουλησει ας στειλει κανενα Pm... Αφου δεν θελεις να το αγορασεις...... εγω μολις το συνηθησα το συμπαθησα χρειαστηκα λιγο χρονο αλλα το αγαπησα τελικα ειναι ενα κοσμημα, με τελεια καμερα, και 1000 να μου δωσεις δεν το πουλαω εκτος αν με παρακαλεσεις πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisp Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 http://http//desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=index2mn.jpg&res=landing εκει αριστερα διπλα απο το βελακι εχει κατι σαν εναν λεκε ειναι εργοστασιακο λαθος η ειναι κατι ,το εχετε και εσεις?ειναι ενα περιεργο σχεδιο και ειναι εσωτερικο ειναι στο γυαλινο επανω οχι στο αλουμινιο Όπως τα λες συμβαίνει και στο δικό μου... Νομίζω αμελητέο πρόβλημα, κάτι δεν έχει κολλήσει καλά στην επαφοταινία από μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καπιος μου ειπε οτι ειναι η κεραια του εκει και ενωνεται στο αλουμινιο μετα ας μας πουνε και οι υπολιποι αν το εχουνε και αυτοι αν ειναι οντως λαθος τους να παμε ΟΛΟΙ μαζι να τους παρουμε τα δοντια να τους σπασουμε τα κοκαλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 http://http//desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=index2mn.jpg&res=landing εκει αριστερα διπλα απο το βελακι εχει κατι σαν εναν λεκε ειναι εργοστασιακο λαθος η ειναι κατι ,το εχετε και εσεις?ειναι ενα περιεργο σχεδιο και ειναι εσωτερικο ειναι στο γυαλινο επανω οχι στο αλουμινιο δεν το χω αυτο που λες κ κοιταξα πολυ σχολαστικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 να πω λοιπον κ εγω τις εντυπωσεις μου περι της μπαταριας μιας κ για το τηλεφωνο τα χετε πει ολα... η συσκευη εξαλου πεταει κ ειναι εντυπωσιακη στα ολα του... κατ εμε... τωρα σχετικα με την μπαταρια δεν ξερω γιατι γινεται τοσο σουσουρο... πραγματικα την συσκευη την εχω μια εβδομαδα κ ημουν ετοιμος να μην την παρω απο αυτα που διαβαζα περι μπαταριας... εγω το βγαζω απο την φορτιση κατα τις 9 το πρωι, σχεδον μεχρι τις δωδεκα δεν θα ασχοληθω ιδιαιτερα μαζι του, μονο κλησεις που κατα μεσο ορο ειναι κανα 25 λεπτο μεχρι εκεινη την ωρα...κ αντε να δω web facebook emails.. οχι ομως λιωσιμο... μετα τις τρεις περιπου θα αν το πιασω για κανα 2ωρακι παιχνιδια browsing μνμτα market κλπ.. κ φυσικα τα τηλεφωνα βαρανε οι κλησεις κ μιλαω αρκετη ωρα... βασικα αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι το πιανω χωρις να σκεφτομαι ωχ θα φαω την μπαταρια... κ οταν ερχεται το βραδυ κ το κοιταω κ ειναι περιπου στο 35-40% φυσικα κ δεν το σκεφτομαι να βγω για μια μπυρα ας πουμε κ να μην φοβαμαι να με αφησει... γιατι εχει πολυ καλο standby... oτι ωρα γυρισω θα το βαλω να φορτισει... κ τελος... δεν του εχω την απαιτηση να μου βγαλει δευτερη μερα... τωρα χωρις να θελω να θιξω τον οποιοδηποτε εχει θεμα με την μπαταρια, απλα αναρωτιεμαι εσας ρε παιδια δεν σας βγαζει ουτε μια μερα??? τουλαχιστον περιπου οπως την περιγραφω εγω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Η φωτο ειναι απο αλλο κινητο αλλα σε εκεινο ακριβως το σημειο ειναι αυτο που λεμε καλα δεν ειανι και τιποτα αλλα να φαινετε αν το κοιτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactiveaccount632014 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πολυ μούφα το κινητό παιδιά , φρικαρα μόλις το έπιασα στο χέρι.Και Ξ η Μπαταρία τραγική.Λογαριαζα να σουταρω το νέο και να το πάρω αλλά θα περιμένω ένα unibody από τα επόμενα 5nexus.Και η κοροϊδία της Σονυ με την 2.3;Μου έκαψε και τη γούνα με τις αναβαθμίσεις της οπότε μόνο συσκευή με στοκ ανδροειδες τώρα.Είναι καλό το μέγεθος της οθόνης του και το πως μου έκατσε στο χέρι.Το. Περίμενα να το αγοράσω,αλλα με απογοήτευσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_origina Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πολυ μούφα το κινητό παιδιά , φρικαρα μόλις το έπιασα στο χέρι.Και Ξ η Μπαταρία τραγική.Λογαριαζα να σουταρω το νέο και να το πάρω αλλά θα περιμένω ένα unibody από τα επόμενα 5nexus.Και η κοροϊδία της Σονυ με την 2.3;Μου έκαψε και τη γούνα με τις αναβαθμίσεις της οπότε μόνο συσκευή με στοκ ανδροειδες τώρα.Είναι καλό το μέγεθος της οθόνης του και το πως μου έκατσε στο χέρι.Το. Περίμενα να το αγοράσω,αλλα με απογοήτευσε. φρικαρες με το που το επιασες στο χερι?? μουφα το κινητο?? ενταξει καθε γνωμη σεβαστη, αλλα μηπως μιλας για καποιο αλλο κινητακι?? ολα θα αναβαθμιστουν σε ICS, για ποια ακριβως κοροιδια μιλας? εισαι κατοχος ποιου κινητου ειπαμε εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Κάτω από τη διάφανη επιφάνεια υπάρχει ένα μαύρο κάλυμμα που βγαίνει. Τι εξυπηρετεί και τι υπάρχει από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Πολυ μούφα το κινητό παιδιά , φρικαρα μόλις το έπιασα στο χέρι.Και Ξ η Μπαταρία τραγική.Λογαριαζα να σουταρω το νέο και να το πάρω αλλά θα περιμένω ένα unibody από τα επόμενα 5nexus.Και η κοροϊδία της Σονυ με την 2.3;Μου έκαψε και τη γούνα με τις αναβαθμίσεις της οπότε μόνο συσκευή με στοκ ανδροειδες τώρα.Είναι καλό το μέγεθος της οθόνης του και το πως μου έκατσε στο χέρι.Το. Περίμενα να το αγοράσω,αλλα με απογοήτευσε. tropou τι πίνεις και δεν μας δίνεις πες μας...:D ένα πολύ ωραίο hands-on στα ελληνικά του xperia P Edited June 27, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 ένα πολύ ωραίο hands-on στα ελληνικά του xperia P Νωρίς το σκέφτηκε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Νωρίς το σκέφτηκε Χαχα.... Καλά ισχύει αυτό που λες αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Χαχα.... Καλά ισχύει αυτό που λες αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ:D Δεν το είδα καν γιατί σίγουρα όπως κι άλλο ένα site το ύμνησε το κινητό με πολλά +++ ενώ εγώ είδα άλλα θέματα όταν το αγόρασα,δεν τα παίρνω πλέον υπόψιν μου αυτά τα review Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 να πω λοιπον κ εγω τις εντυπωσεις μου περι της μπαταριας μιας κ για το τηλεφωνο τα χετε πει ολα... η συσκευη εξαλου πεταει κ ειναι εντυπωσιακη στα ολα του... κατ εμε... τωρα σχετικα με την μπαταρια δεν ξερω γιατι γινεται τοσο σουσουρο... πραγματικα την συσκευη την εχω μια εβδομαδα κ ημουν ετοιμος να μην την παρω απο αυτα που διαβαζα περι μπαταριας... εγω το βγαζω απο την φορτιση κατα τις 9 το πρωι, σχεδον μεχρι τις δωδεκα δεν θα ασχοληθω ιδιαιτερα μαζι του, μονο κλησεις που κατα μεσο ορο ειναι κανα 25 λεπτο μεχρι εκεινη την ωρα...κ αντε να δω web facebook emails.. οχι ομως λιωσιμο... μετα τις τρεις περιπου θα αν το πιασω για κανα 2ωρακι παιχνιδια browsing μνμτα market κλπ.. κ φυσικα τα τηλεφωνα βαρανε οι κλησεις κ μιλαω αρκετη ωρα... βασικα αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι το πιανω χωρις να σκεφτομαι ωχ θα φαω την μπαταρια... κ οταν ερχεται το βραδυ κ το κοιταω κ ειναι περιπου στο 35-40% φυσικα κ δεν το σκεφτομαι να βγω για μια μπυρα ας πουμε κ να μην φοβαμαι να με αφησει... γιατι εχει πολυ καλο standby... oτι ωρα γυρισω θα το βαλω να φορτισει... κ τελος... δεν του εχω την απαιτηση να μου βγαλει δευτερη μερα... τωρα χωρις να θελω να θιξω τον οποιοδηποτε εχει θεμα με την μπαταρια, απλα αναρωτιεμαι εσας ρε παιδια δεν σας βγαζει ουτε μια μερα??? τουλαχιστον περιπου οπως την περιγραφω εγω??? Καλημέρα . Ενθαρρυντικά αυτά που λές αλλά ... Ερωτήσεις ... έχεις Συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα ? το auto synch ? το Wi-fi ? Ή τα ανοίγεις ΜΟΝΟ όποτε χρειάζεται ? Εγώ αν κάνω ένα 2ωράκι συνεχόμενο broswing η μπαταρία θα πέσει 30%-40% στην ξεφτίλα ... Δεν θα μιλήσω για gaming Που με 35 λεπτά Angry birds το κινητό μου έχασε 29% μπαταρία... Επίσης εγώ μιλάω από 40 λεπτά μέχρι 1,5 ώρα την ημέρα και βγάζω το κινητό στις 7.30 από την μπρίζα . Κατά τις 1 το βράδυ είτε θα έχει 10%-15% είτε θα έχει σβήσει ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλημέρα . Ενθαρρυντικά αυτά που λές αλλά ... Ερωτήσεις ... έχεις Συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα ? το auto synch ? το Wi-fi ? Ή τα ανοίγεις ΜΟΝΟ όποτε χρειάζεται ? Εγώ αν κάνω ένα 2ωράκι συνεχόμενο broswing η μπαταρία θα πέσει 30%-40% στην ξεφτίλα ... Δεν θα μιλήσω για gaming Που με 35 λεπτά Angry birds το κινητό μου έχασε 29% μπαταρία... Επίσης εγώ μιλάω από 40 λεπτά μέχρι 1,5 ώρα την ημέρα και βγάζω το κινητό στις 7.30 από την μπρίζα . Κατά τις 1 το βράδυ είτε θα έχει 10%-15% είτε θα έχει σβήσει ... Ενθαρρυντικά???φιλέ μου εδώ όλοι το κραζουν για την μπαταρία 1 μέρα μου έβγαλε κι εμένα,μονό πού το κοιτούσα μονό.με μέτρια χρήση.εδώ με αυτό το τηλέφωνο κατάφερα κι έκανα ρεκόρ 3 φορτίσεις την μέρα πού δεν έχω κάνει με κανένα τόσες μέσα σε 1 μέρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 κολλητος μου φιλος με sony xperia S και πολυ σκληρη χρηση στις αρχες με το ζορι του εβγαζε μιση μερα. πλεον που η μπαταρια του εστρωσε, η μερα βγαινει ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 και εγω το κατηγορησα αλλα ποτε για την εμφανηση του και το υλικο του ειναι απο καλαο υλικο και οχι πλαστικιλα :mad: τωρα πλεον μου αρεσει παρα πολυ χρειαστικα λικαιρο αλλα τελικα το προβλημα ειμουνα εγω μετα γουστα μου και οχι το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Ενθαρρυντικά???φιλέ μου εδώ όλοι το κραζουν για την μπαταρία 1 μέρα μου έβγαλε κι εμένα,μονό πού το κοιτούσα μονό.με μέτρια χρήση.εδώ με αυτό το τηλέφωνο κατάφερα κι έκανα ρεκόρ 3 φορτίσεις την μέρα πού δεν έχω κάνει με κανένα τόσες μέσα σε 1 μέρα E ναι ενθαρρυντικό είναι να γράφει κάποιος ότι το δικό του κινητό βγάζει άνετα 14 ώρες και έχει και άλλο 35%-40% μπαταρία. Για αυτό του κάνω μετά τις ερωτήσεις για να δω τι χρήση του κάνει. Τώρα με μέτρια χρήση να του έκανες 3 φορτίσεις την ημέρα είναι απλά κουλό ... όσο κι αν το εχω ζορίσει , ένα 9ωρο θα το βγάλει με πολύ βαριά χρήση. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτη η τεχνολογια android και ωραια γρηγορα κινητα απαιτει και πολυ ενεργεια αν καποιος παλι θελει να κραταει η μπαταρια περισσοτερο χρονο η λυση ειναι μια κοιτατε παρακατω http://cdn.tradebit.org/usr/manual/pub/9002/NOKIA-6310.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αυτη η τεχνολογια android και ωραια γρηγορα κινητα απαιτει και πολυ ενεργεια αν καποιος παλι θελει να κραταει η μπαταρια περισσοτερο χρονο η λυση ειναι μια κοιτατε παρακατω http://cdn.tradebit.org/usr/manual/pub/9002/NOKIA-6310.jpg Off topic:έχουν επικεντρωθεί στο να βάζουν το καλύτερο hardware υλικό κ έχουν ξεχάσει τη μπαταρία,τι το δύσκολο έχει πια κ δε βγάζουν μεγαλύτερες χωρητικότητες; On topic:εγώ περιμένω πως κ πως μήπως πέσει κι άλλο η τιμή μπας κ το τσιμπησώ.Έρωτας το κινητό:D Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts