Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρόβλημα με την sd "safely to remove..."

ενω βλεπει το ext2 απο την καρτα μνήμης κανονικά δεν βλεπει την υπόλοιπη κάρτα

Την έβγαλα και την έβαλα σε windows pc και εκεί βλεπει τα 2 partition κανονικά αλλά σαν Raw

Και στο android και στο pc την βλέπει σαν "blank or unsupported"

και προτείνει format..

Εχω κάποια αρχεία που με ενδιαφέρει να μην τα χάσω

Τι κάνουμε εδώ??

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω ενα προβλημα με το κινητο, μεγαλο θα ελεγα!

Επεσε κατω και απο τοτε δεν εχω καθολου σημα, εχει βγαλει πανω αριστερα ενα κοκκινο τριγωνακι οτι δεν διατιθενται δικτυα.

Ειναι προβλημα κεραιας λογικα...

Ηθελα να ρωτησω αν επιδιορθωνεται κατι τετοιο και ποσο μπορει να κοστιζει...και αν καλυπτεται απο εγγυηση (το εχω απο το δεκεμβριο του 2011)

Εχω ενα προβλημα με το κινητο, μεγαλο θα ελεγα!

Επεσε κατω και απο τοτε δεν εχω καθολου σημα, εχει βγαλει πανω αριστερα ενα κοκκινο τριγωνακι οτι δεν διατιθενται δικτυα.

Ειναι προβλημα κεραιας λογικα...

Ηθελα να ρωτησω αν επιδιορθωνεται κατι τετοιο και ποσο μπορει να κοστιζει...και αν καλυπτεται απο εγγυηση (το εχω απο το δεκεμβριο του 2011)

Δε νομίζω να στο κάνουν αν σου έπεσε.Αν φαίνεται χτυπημένο θα σου πουν ότι προκλήθηκε απο δικό σου λάθος. Καλού κακού όμως πήγαινέ το στο service και ίσως στο φτιάξουν. Μάλλον η κεραία σου έπαθε ζημιά.

Σήμερα ξεκλείδωσα και εγώ τον bootloader και πέρασα τον Vengeance kernel :D Με Ultimate hd 3.0.2 το κινητό πλέον πετάει ;) :D

αν θελεις δωσε μου λινκ της ultimate hd 3.0.2 και την διαδικασια για να το κανω κι εγω

ειμαι ροοτ κι εχω την 587

This is Sparta!!!:nagger:

Είναι για ICS αλλά ίσως πάρεις καμία ιδέα.

http://mytechencounters.wordpress.com/2012/06/12/how-to-create-an-ftf-file-of-your-xperia-ics-firmware/

Ευχαριστω πολυ "zxr" μοιαζει αρκετα με αυτο που ειχα βρει και εγω, αλλα θα του ριξω μια ματια! thanks anyway :)

Μια γρηγορη σημειωση σχετικα με την αυτονομια του U. Η αυτονομια για ομιλια, αναμονη & με μια λογικη χρηση internet-wifi, αρκει να

για να μπορεσει να ικανοποιησει ενα διαστημα 24ωρων. Πρακτικα, (βαση προσωπικης χρησης):!: με ομιλια ~ 3 ωρων και χρηση ιντερνετ

1ωρα (GSM/Wifi) η αυτονομια επαρκει για 1 ημερα. Επισης υπαρχει και η λύση των 1500mAh:

http://www.amazon.co.uk/Sony-Ericsson-Capacity-Battery-REPLACEMENT/dp/B0084C9FXO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1363172375&sr=1-1

Σκεφτομαι να αγορασω την μπαταρια και να κανω μια δοκιμη. Εχω διαβασει διαφορες γνωμες, οπως οτι αργει περισσοτερο να φορτισει

και οτι εξαντληται πιο ευκολα, ωστοσο υπαρχει και η αλλη πλευρα που δειχνει μια επιθυμητη αυτονομια με full χρηση 24ωρων. Μολις

δοκιμασω θα ενημερωσω αμεσα :)

:!:Με χρηση: GingerBread 2.3.7 - TaskKiller & χωρις κανενα battery optimization/(app)

Μου στηλανε μια εικόνα στα προσωπικά μυνηματα στο fb και δεν φενετε. Πατάω λήψη και μου βγάζει ότι δεν γίνετε. Προσπάθησα και με 3g και με WiFi .πάλι τίποτα. Ξέρετε τι παίζει? Ευχαριστώ πολύ

Σημερα έκανα reset to factory default και απο τοτε δεν λειτουργεί το home button..Ενω για να το ξεκλειδώσω πατώντας το κουμπί ανταποκρίνεται μια χαρά οταν είμαι σε μια εφαρμογη και το πατάω δεν κανει απολύτως τίποτα..Εχει κανείς καμία ιδέα ρε παιδιά?

Εκδοση Android 2.3.4

Eκδοση kenrel 2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost#1

Αριθμός έκδοσης 4.0.2.Α.0.62

Παιδια καλησπερα, ξερει κανεις τι μπορει να γινει με το προβλημα της μπαταριας; Σημερα εκει που εδειχνε 58% , ξαφνικα εβγαλε ειδοποιηση οτι ειναι στο 1% και εκλεισε, το εβαλε η γυναικα μου να φορτιση και σε λιγα λεπτα της εδειχνε την μπαταρια στο 62% . Το τηλ ειναι μαμα, απειραχτο με 2.3.4 , εχω δοκιμασει και 2 προγραμματακια τυπου calibration αλλα τιποτα. Καμια ιδεα;;;

Σημερα έκανα reset to factory default και απο τοτε δεν λειτουργεί το home button..Ενω για να το ξεκλειδώσω πατώντας το κουμπί ανταποκρίνεται μια χαρά οταν είμαι σε μια εφαρμογη και το πατάω δεν κανει απολύτως τίποτα..Εχει κανείς καμία ιδέα ρε παιδιά?

Εκδοση Android 2.3.4

Eκδοση kenrel 2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost#1

Αριθμός έκδοσης 4.0.2.Α.0.62

Επίσης να προσθέσω πως έχω περάσει το CWM-based Recovery v5.0.2.7-nAa-r2

Μπορώ να κάνω κάτι απο κει?Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ.

έχετε καταλάβει οτι πλεον ολοι ρωτάνε (πολλές φορές τα ιδια και τα ιδια) και κανείς δεν απαντάει έτσι? ψαξτε λιγο φορουμ ειναι οχι η τεχνικη εξυπηρέτηση της sony.. ειχαμε κανα 2 ατομα που το κατεχαν κ βοηθούσαν αλλα πλεον εχει καταντήσει κουραστικό για αυτούς οπως ειναι λογικό(1117 σελιδες)..

Μια γρηγορη σημειωση σχετικα με την αυτονομια του U. Η αυτονομια για ομιλια, αναμονη & με μια λογικη χρηση internet-wifi, αρκει να

για να μπορεσει να ικανοποιησει ενα διαστημα 24ωρων. Πρακτικα, (βαση προσωπικης χρησης):!: με ομιλια ~ 3 ωρων και χρηση ιντερνετ

1ωρα (GSM/Wifi) η αυτονομια επαρκει για 1 ημερα. Επισης υπαρχει και η λύση των 1500mAh:

http://www.amazon.co.uk/Sony-Ericsson-Capacity-Battery-REPLACEMENT/dp/B0084C9FXO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1363172375&sr=1-1

Σκεφτομαι να αγορασω την μπαταρια και να κανω μια δοκιμη. Εχω διαβασει διαφορες γνωμες, οπως οτι αργει περισσοτερο να φορτισει

και οτι εξαντληται πιο ευκολα, ωστοσο υπαρχει και η αλλη πλευρα που δειχνει μια επιθυμητη αυτονομια με full χρηση 24ωρων. Μολις

δοκιμασω θα ενημερωσω αμεσα :)

:!:Με χρηση: GingerBread 2.3.7 - TaskKiller & χωρις κανενα battery optimization/(app)

εγω δοκιμασα αυτην την μπαταρια http://www.ebay.com/itm/Sony-Eriscson-BA600-Xperia-U-2430mAh-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-US-Seller-/320994454797?pt=PDA_Accessories&hash=item4abcc2ad0d

λεει οτι ειναι 2430mAh αλλα εγω δεν ειδα καμια διαφορα... και σε κουβεντα που ειχα με τον πωλιτη για αυτο το θεμα μου ειπε: ''Since they are the same size, so please do not expect a huge difference between them. Most people purchase our battery as an secondary battery for their phone and carry with them. The only battery that have more capacity than ours are the bigger one. Those battery you will need a different battery cover for your phone. Plus, that will make your phone fat, and heavier. You will not be able to use any cellphone case on your phone as well. Thank you''

Αυτή είναι. Δεν υπάρχει άλλη. Ψάξε λίγο καλύτερα και σίγουρα θα βρεις τα screenshot. :)

μηπως πρεπει να ειναι routed το κινητο?

οκ οκ το βρηκα! πρεπει να ειναι για λιγη ωρα πατημενα το power off και το volume down! εγω τα πατουσα και τα αφοινα αμεσως χωρις να γινεται τιποτα! :lol:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

εγω δοκιμασα αυτην την μπαταρια http://www.ebay.com/itm/Sony-Eriscson-BA600-Xperia-U-2430mAh-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-US-Seller-/320994454797?pt=PDA_Accessories&hash=item4abcc2ad0d

λεει οτι ειναι 2430mAh αλλα εγω δεν ειδα καμια διαφορα... και σε κουβεντα που ειχα με τον πωλιτη για αυτο το θεμα μου ειπε: ''Since they are the same size, so please do not expect a huge difference between them. Most people purchase our battery as an secondary battery for their phone and carry with them. The only battery that have more capacity than ours are the bigger one. Those battery you will need a different battery cover for your phone. Plus, that will make your phone fat, and heavier. You will not be able to use any cellphone case on your phone as well. Thank you''

Φιλε, ευχαριστουμε πολυ για το feedback σου σχετικα με το θεμα της μπαταριας. Ημουν ετοιμος να αγορασω μια και εγω των 1500mAh

αλλα ειχα διαβασει σχετικα τα ιδια σχολια και διαφορα αλλα minor issues. Ισως να βελτιωνουν τελικα λιγο το standby mode αλλα απο

εκει και περα δεν αρκουν για καλυτερη αυτονομια με full χρηση! thanks και παλι για το post, good know..... καλες αποκριες σε ολους!

Φιλε, ευχαριστουμε πολυ για το feedback σου σχετικα με το θεμα της μπαταριας. Ημουν ετοιμος να αγορασω μια και εγω των 1500mAh

αλλα ειχα διαβασει σχετικα τα ιδια σχολια και διαφορα αλλα minor issues. Ισως να βελτιωνουν τελικα λιγο το standby mode αλλα απο

εκει και περα δεν αρκουν για καλυτερη αυτονομια με full χρηση! thanks και παλι για το post, good know..... καλες αποκριες σε ολους!

φιλε μπορω να πω πως η εργοστασιακη μπαταρια αποδιδει πολυ καλυτερα!

αν θελεις δωσε μου λινκ της ultimate hd 3.0.2 και την διαδικασια για να το κανω κι εγω

ειμαι ροοτ κι εχω την 587

εδω βρηκα την διαδικασια:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38538332&postcount=710

εκει θα βρεις οτι χρειαζεται. Και εγω σκεφτομαι να το κανω, είμαι τέλειος άπειρος στο θεμα, λεω να το προσπαθησω.

Καλησπέρα.

Έχω το neo v της γυναίκας μου και θέλω να αναβαθμίσω στην official ics.

http://androidlegend.com/update-sony-xperia-neo-v-mt11i-with-official-ics-4-0-4-firmware/2/

Ο παραπάνω οδηγός ειναι σωστός?Αξιζει τον κόπο η επίσημη ics η έχει τίποτα θεματάκια που πρέπει να ξέρω?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Καλησπέρα.

Έχω το neo v της γυναίκας μου και θέλω να αναβαθμίσω στην official ics.

http://androidlegend.com/update-sony-xperia-neo-v-mt11i-with-official-ics-4-0-4-firmware/2/

Ο παραπάνω οδηγός ειναι σωστός?Αξιζει τον κόπο η επίσημη ics η έχει τίποτα θεματάκια που πρέπει να ξέρω?

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Δεν χρειάζεται κανένας οδηγός, το συνδέεις στο PC Companion και σου βρίσκει ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση του λογισμικού. Εκεί αλλά ακολουθείς τα βήματα μέχρι να ξεκινήσει, τώρα αν δεν περάσεις προγράμματα που θα βαραίνουν το λειτουργικό είναι μια χαρά και η Official ICS. Πάντως από θέμα γρηγοράδας, σίγουρα εκεί που είσαι τώρα είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά από ομορφιά στο λειτουργικο είναι καλύτερη η ICS.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καποιος με ροοτ στην 587 και μαμα ρομ ,μπορει να μου πει αν δουλευει η μπροστινη καμερα κανονικα ,στο δικο μου κανει θολουρες και γραμμες

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καποιος με ροοτ στην 587 και μαμα ρομ ,μπορει να μου πει αν δουλευει η μπροστινη καμερα κανονικα ,στο δικο μου κανει θολουρες και γραμμες

εμενα δουλευει μια χαρα η εμπρος καμερα

This is Sparta!!!:nagger:

εχει φορες που οταν φορτιζω το κινητο να μην ανεβαινει η σταθμη της μπαταριας και πρεπει να το απενεργοποιησω και να το ενεργοποιησω ξανα για να δειξει την σωστη ταση... γιατι αραγε συμβαινει αυτο?

εχει φορες που οταν φορτιζω το κινητο να μην ανεβαινει η σταθμη της μπαταριας και πρεπει να το απενεργοποιησω και να το ενεργοποιησω ξανα για να δειξει την σωστη ταση... γιατι αραγε συμβαινει αυτο?

Και σε εμενα το κανει..Είναι bug..

παιδια καλησπερα..υπαρχει καποιος τροπος να κανω unlock τον bootloader χωρις καλωδιο?ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335820

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...