Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το κινητο κανα δυο βδομαδες και 2-3 μερες τωρα εχω παρατηρησει οτι το τζαμακι της οθονης απο την κατω πλευρα κουνιεται ελαφρως και ανασηκωνεται λιγο..Συμβαινει και σε αλλους η εχει προβλημα το τζαμι?Αν βαλω λιγο κολλα να κατσει και να κολλησει εχει λογικη η θα κανω χαζομαρα?Επισης δεν ξερω αν φταιει αυτο το ελαφρυ κουνημα αλλα εχει γεμισει σκουπιδακια γυρω γυρω εκει που ενωνει η οθονη με το πλαστικο τα οποια ειναι δυσκολο να αφαιρεθουν..Αν ξερει κανεις καμια πατεντα καλοδεχουμενη.Ευχαριστω!

Εγώ βαζω ενα χαρτι εκει αναμεσα και βγαίνουν :p Οσο για το τζαμι της οθονης εμενα δεν μου το κανει..

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

της εχω κανει απο το πρωι καμια 10αριά φορματ, βαζω και αλλη καρτα και παλι τα ιδια.....

Τότε θα πρέπει μα είναι κάποιο bug της rom. Ίσως να την εγκαταστήσεις ξανά. Και να ξαναδοκιμάσεις.

Τότε θα πρέπει μα είναι κάποιο bug της rom. Ίσως να την εγκαταστήσεις ξανά. Και να ξαναδοκιμάσεις.

Την κατέβασα κι εγώ την 3.0.2,αλλά δε θα την περάσω θα περιμένω να δω πότε θα στρώσει και μετά θα το κάνω. Ήδη βλέπω πως έχει πολλά προβλήματα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Την κατέβασα κι εγώ την 3.0.2,αλλά δε θα την περάσω θα περιμένω να δω πότε θα στρώσει και μετά θα το κάνω. Ήδη βλέπω πως έχει πολλά προβλήματα.

Και εγω τα ιδια.Μολις στρωσει θα την περασω και μετα το τιμημενο Neo V θα αλλαξει μοστρα (θα γινει ασπρο με κοκκινη θηκη) και θα περασει στα χερια της γυναικας καθως θα γινω κατοχος Nexus 4 :D !Δε σας παραταω ομως θα ακολουθω καθημερινα τα τεκταινόμενα!

Υ.Γ. Στανταρ ειναι bug της Rom αυτο με το Link2SD γιατι οσες φορες προσπαθησα να το κανω με την UHD δεν γινοταν ποτε με αποτελεσμα να σπαστω και να το παρατησω.

ειχες δικιο!!! την ξαναπερασα απο την αρχη και τωρα ολα σουπερ!!!! ευχαριστω πολυ!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

καλησπερα ωρε παλικαρια!!!

διαβαζω καθημερινα εδω μεσα αλλα δεν συμμετεχω στην συζητηση καθως δεν κατεχω και πολλα.....

επειδη εχω χαθει στα τοσα ποστ και επειδη δεν το'χω και πολυ θα κανω μια ερωτηση.....

εχω βαλει την jelly sandwich και θελω να βαλω την ultimate hd 2.0,ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω;

ευχαριστωωωωωωωωωω :blink::blink::blink:

Κατεβάζεις την ultimate (έχει βγει απο χθες η 3.2) και την αντιγράφεις στην κάρτα μνήμης σου (είναι σε zip αρχείο και το αντιγράφεις όπως το κατέβασες,δεν κάνεις τίποτα extract).Μπαίνεις στο cwm κάνεις Wipe data/factory reset,Wipe cache partition,Wipe dalvic cache,Wipe battery stats,Format data,Format system,Format cache και μετά διαλέγεις την επιλογή Install zip from sd card και διαλέγεις την rom που κατέβασες και ξεκινά η εγκατάσταση.

Παιδιά έβαλα την Zelly Cream 2.0 και απλά είναι η πιο ωραία rom που είχα ποτέ!!!Δουλεύουν τα πάντα άψογα.Το μόνο που μένει τώρα είναι να δοκιμάσω κανένα ζόρικο παιχνίδι να δω πως τρέχει με το boost που πρόσθεσε ο προγραμματιστής.Α!!! Ξέχασα. Το μόνο που δεν λειτουργεί και μου κάνει forced close όταν πάω να το τρέξω είναι το weather widget το οποίο το κατέβασα έξτρα απο το link που δίνει ο ίδιος ο προγραμματιστής.Αυτός λέει ότι λειτουργεί πλέον αλλά σε μένα...πάπαλα δεν τρέχει.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

κολλησε το κινητο μου στο logo και με το flashtool δεν βλεπβ να γινεται δουλεια...τι κανω τωρα?

Σου κόλλησε στο logo της sony γιατί δεν έκανες Wipe data/factory reset,Wipe cache partition,Wipe dalvic cache,Wipe battery stats,Format data,Format system,Format cache απο το μενού στο cwm. Αν διαβάζατε όλοι τις οδηγίες προσεχτικά δε θα είχατε τέτοιο πρόβλημα. Επανέφερε το κινητό σου με SEUS ή Flashtool. Γιατί λες ότι δε βλέπεις να γίνεται δουλειά? Σου έκανε τίποτα περίεργο?

Σου κόλλησε στο logo της sony γιατί δεν έκανες Wipe data/factory reset,Wipe cache partition,Wipe dalvic cache,Wipe battery stats,Format data,Format system,Format cache απο το μενού στο cwm. Αν διαβάζατε όλοι τις οδηγίες προσεχτικά δε θα είχατε τέτοιο πρόβλημα. Επανέφερε το κινητό σου με SEUS ή Flashtool. Γιατί λες ότι δε βλέπεις να γίνεται δουλειά? Σου έκανε τίποτα περίεργο?

φιλε ειναι η εκατοστη φορα που αλλαζω ρομ και δεν μου κολλησε ποτε καμια...περασα την 3.0.2 χωρις κανενα προβλημα την δουλευω απο το μεσημερι και ξαφνκα εκλεισε και κολλαει στο sony τωρα μολις το ανοιγω...ναι μ κανει κουλα το flashtool και το sus δεν μ κανει επιδιορθωση λεει πως εχω το πιο προσφατο λογισμικο

για επέκταση της μπαταρίας

για αποδράσεις χωρίς δυνατότητα φόρτισης,

τι προτείνετε;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

για επέκταση της μπαταρίας

για αποδράσεις χωρίς δυνατότητα φόρτισης,

τι προτείνετε;

Εγω κανω τη δουλεια μου ετσι.

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=400375139213&index=1&nav=SEARCH&nid=10035578883

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαρτι εβαλα τελικα και΄γω αναμεσα στην οθονη και το πλαστικο και φυγανε τα σκουπιδακια..Εβαλα και ελαχιστη κολλα στο γυαλι της οθονης και εκατσε μια χαρα..δεν κουναει καθολου.Παντως το κινητο για τα λεφτα του νομιζω οτι ειναι εξαιρετικο..!!

θα προτιμούσα κάτι πιο δυνατό

κι από Ελλάδα.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Χρησιμοποιεί κανείς σας Sandisk 16gb class 10 στο NeoV? Αυτή που είναι γκρι κόκκινη από πάνω εννοώ. Από τότε που την πήρα έχω συνέχεια προβλήματα. Το κινητό συνεχώς την χάνει με αποτέλεσμα να έχω συνεχώς κολλήματα και επανεκκινήσεις. Στον υπολογιστή την έχω κάνει φορμάτ και την έχω ελέγξει πολλές φορές και λειτουργεί σωστά. Πριν είχα μία Sandisk 8gb class 6 και λειτουργούσε μια χαρά. Έχει κανείς σας καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

φιλε ειναι η εκατοστη φορα που αλλαζω ρομ και δεν μου κολλησε ποτε καμια...περασα την 3.0.2 χωρις κανενα προβλημα την δουλευω απο το μεσημερι και ξαφνκα εκλεισε και κολλαει στο sony τωρα μολις το ανοιγω...ναι μ κανει κουλα το flashtool και το sus δεν μ κανει επιδιορθωση λεει πως εχω το πιο προσφατο λογισμικο

Μήπως έχεις ξεκλείδωτο bootloader και χρησιμοποιείς λάθος kernel για την συγκεκριμένη Rom. Τί πρόβλημα σου βγάζει ακριβώς στο flashtool?

Παίδες είχα το Neo V με Pureness ROM, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων για να το δώσω σε ένα φίλο δανεικό και έπεσε σε reboot loop καμία ιδέα; Λέτε να περάσω αυτή την ROM με το Jelly Bean που λέτε; Είχα περάσει την Jelly Bean τον FXP πριν κάνα 3μηνο και το κινητό μέσα σε 2 εβδομάδες κολλούσε ακόμα και στον dialer... :X

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εγώ πάντως ρε παιδιά δοκίμασα την UHD 3.0.2 και δε τρελάθηκα. Γύρισα στην τελευταία nightly CM10. Απο θέμα smoothness, μπαταρίας, ελεύθερης RAM και επιλογών δε παίζεται, και ας μην έχω HDMI. Γενικά πιστεύω ότι η 4.1.2 έκδοση είναι πάρα πολύ καλύτερη από την 4.0.4
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Μια και εγινε πολυ λογος για την zelly cream 2 , ειπα να την δοκιμασω και αυτη!

δεν μπορω να πω οτι ειναι και γρηγορη... κολλαει σε καποια σημεια, αλλα το πιο εκνευριστικο ειναι οταν π.χ πηγαινεις στο μενου αργει να φορτωσει τα εικονιδια των εφαρμογων και αντιστροφα οταν βγαινεις απο το μενου και πας στην αρχικη σελιδα ξανα το ιδιο προβλημα.. αργει να φορτωσει τα widget (και δεν εχω πολλα widget- στην κεντρικη σελιδα εχω το ρολοι και 3 widget εφαρμογων).

κατα τα αλλα πολυ "ομορφη" ρομ και πολυ βολικη η συντομευση στο Lockscreen με τη φωτογραφικη μηχανη- η οποια επισης κολλαει και πατωντας το κουμπι επιστροφης ξαναβγαζει φωτογραφια!

ολα αυτα με suave kernel στο 1,6

Γενικως οτι ρομ και αν δοκιμασα καταληγω οτι πιο γρηγορη ειναι η jelly sandwich 9 και οι περισσοτερες jellybean (οι οποιες ομως εχουν σχεδον παντα ελλειψεις)

Edited by xristos9298

έκανα αναβάθμιση απο Gb σε ics .587 (δεν είμαι ρουτ) και απο τότε δεν ανάβει το led όταν

έρθει μνμ ή μειλ ή έχω κάποια αναπάντητη. μόνο όταν φορτίζει ανάβει και όταν έχω κλήση.

ξαναέκανα repair με pccompanion αλλα το πρόβλημα παραμένει.

ξέρει κανείς κάτι?

θέμα με κολλήματα στo touchscreen έχετε; Πολλες φορες το κανει εμενα.. και αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να το κλεισω και να το ξανανοιξω....!!! :(

Παρατήρησα ότι στην ultimate 3.0.2 ο ήχος είναι δυνατός, καμία σχέση με την ένταση του ήχου που ξέραμε!

Είναι πρόβλημα της ICS! Της official πάντα!

tragic... προσωπικά μου είναι πολύ χρήσιμο το led...

Πέρασα και εγώ τελικά την 3.0.2 Ultimate HD, αλλά έχω ένα θέμα. Το System έχει μόνο 40mb ελεύθερα είναι λογικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι για να ελευθερώσω χώρο; είναι σε όλους έτσι ή μόνο σε εμένα, αν ξέρει ας απαντήσει κάποιος γιατί βλέπω να γυρνάω στην 2.Δεν θα μπορώ να περάσω καμιά εφαρμογή αν συνεχίσει να είναι έτσι........ Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παρατήρησα ότι στην ultimate 3.0.2 ο ήχος είναι δυνατός, καμία σχέση με την ένταση του ήχου που ξέραμε!

Είναι πρόβλημα της ICS! Της official πάντα!

βαλε καποια εφαρμογη θα βρεις πολλες missed call και θα σου αναβει, ετσι εχω κανει εγω

ΛΑΘΟΣ αλλου πηγαινε αυτο αλλα κατα λαθος το εγραψα σε σενα

tragic... προσωπικά μου είναι πολύ χρήσιμο το led...

κατεβασε μια εφαρμογη missed call και θα σου αναβει το led οταν εχεις αναπαντητη κληση

επισης εγω εχω και την εφαρμογη ΒubbleBuzz

συγνωμη zxr παλι προσπαθησα να το κανω αυτο που ειπες αλλα δεν γινεται δεν ξερω

τι κανω λαθος

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...