Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως γνωριζετε σε πιο καταστημα υπαρχει η συσκευη?

Στη Vodafone μου ειπαν να περιμενω μεχρι 4Ιανουαριου:mad::mad:

φιλε αμα θελεις κανε το παραγγελια απο το site της vodafone..σε 2 μερες θα ειναι στην πορτα σου με αντικαταβολη

:thanks:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε μα αυτό είπα. ότι με χρήση σαν κινητό (μυνήματα,κλήσεις και λίγο ιντερνετ) κρατάει πολύ. όταν το ξέσκισα τις πρώτες μέρες, προσπαθώντας να το ξεφορτίσω εντελώς, κράτησε 3 μέρες (με κλείσιμο το βράδυ). γενικά η εντύπωση μου είναι πως κρατάει λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο.

ενταξει τοτε, σκεψου ομως οτι 3 βραδυα=24 ωρες περιπου αλρα λογικο φαινεται..

εμενα με μετρια χρηση, δλδ μονο τηλ και μηνυματα εχει φτασει 75 ωρες μεχρι που εκλεισε μονο του απο 0 μπαταρια

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

καλησπερες :)

με ποια εφαρμογη λυνεται το θεμα της φωτεινοτητας?

Πρέπει να είσαι root

https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness&hl=el

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Μολις παρελαβα απο βονταφον ναξου. Μου αρεσει πολυ η οθονη σε χρωματα, πολυ καλυτερη απο το hd2 μου.

Χρειαζεται να βαλω screen protector?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

καλησπέρα παιδιά!Πρώτη φορά γράφω κάτι, ελπίζω να μην σας κουράσω.Έχω το κινητό 3 μέρες κ ενώ ήταν όλα εντάξει ξαφνικά από το μεσημέρι δεν συνδέεται σε wifi. Ούτε καν κάνει σάρωση.. Μέχρι τότε δούλευε άψογα.Διάβασα τα προηγούμενα post αλλά δεν βρήκα κάτι νομίζω.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

και επισημα το εχω και εγω σημερα..φανταστικο πανεμορφο και τελειο...αρχιζω να το συνιθιζω..θα προσπαθω να το εχω οσο πιο πολυ μακρια απο το κεφαλι μου γινεται λογο του σαρ...ειναι υπεροχο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

καλησπερες :)

με ποια εφαρμογη λυνεται το θεμα της φωτεινοτητας?

Ο μονος ειμαι που του αρεσει η αυτοματη φωτεινοτητα;;!!!

Τι σας ενοχλει αληθεια;

Sent from my MT11i using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Όντως, παιδιά τι εννοείτε ως "πρόβλημα φωτεινότητας".

Γιατί η οθόνη του έτσι πως την βλέπω έχει εξαιρετική φωτεινότητα!

Ο μονος ειμαι που του αρεσει η αυτοματη φωτεινοτητα;;!!!

Τι σας ενοχλει αληθεια;

Sent from my MT11i using Tapatalk

Το τρεμόπαιγμα της οθόνης κάθε φορά που περνάς το χέρι σου απο πάνω της

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

εγω το θεωρω + το προβλημα που λετε εσεις...ισα ισα μουα ρεσει πολυ γιατι αν οδηγεις και εχει φως δεν βγαινουν τα ματια σου να διακρινεις

Όντως, παιδιά τι εννοείτε ως "πρόβλημα φωτεινότητας".

Γιατί η οθόνη του έτσι πως την βλέπω έχει εξαιρετική φωτεινότητα!

Όχι, είμαστε δύο!! Και εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την φωτειωότητα της οθόνης; Στην τελική οθόνη είναι όχι προβολέας!! :p

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ακόμα μια ερώτηση, έκανα απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές, και στο κυρίως menu πηγαίνοντας και προς τα δεξιά εκεί που ήταν τα εικονίδια είναι κενή η θέση. Λογικό θα μου πείτε αφού την απεγκατάστασα.

Τα κενά μπορούνε να συμπληρωθούν - μεταφερθούν με κάποιο τρόπο από τα εικονίδια που είναι στις επόμενες κάρτες δεξιά;

Ναι, κράτα πατημένο όποιο εικονίδιο θέλεις μέχρι να αρχίσει να κάνει float (σαν να επιπλέει δηλαδή) και μετά σύρε το στην δίπλα οθόνη. Αν το πάς τέρμα κάτω υπάρχει ένας κάδος και έτσι το διαγράφεις.

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Screenprotector χρειαζεται;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Καλά θα είναι να βάλεις, τα Vodafone καταστήματα έχουν θήκη σιλικόνης PURO με 9,90€ και screen protector με 5,90€ ειδικά για το Neo. (τουλάχιστον στα Χανιά τα είχαν, ζητήστε τα απο την περιοχή σας)

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

καλησπέρα παιδιά!Πρώτη φορά γράφω κάτι, ελπίζω να μην σας κουράσω.Έχω το κινητό 3 μέρες κ ενώ ήταν όλα εντάξει ξαφνικά από το μεσημέρι δεν συνδέεται σε wifi. Ούτε καν κάνει σάρωση.. Μέχρι τότε δούλευε άψογα.Διάβασα τα προηγούμενα post αλλά δεν βρήκα κάτι νομίζω.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση στο κινητό.

Ακόμα μια ερώτηση, έκανα απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές, και στο κυρίως menu πηγαίνοντας και προς τα δεξιά εκεί που ήταν τα εικονίδια είναι κενή η θέση. Λογικό θα μου πείτε αφού την απεγκατάστασα.

Τα κενά μπορούνε να συμπληρωθούν - μεταφερθούν με κάποιο τρόπο από τα εικονίδια που είναι στις επόμενες κάρτες δεξιά;

Μπορείς επίσης μέσα στο μενού των εφαρμογών να πατήσεις κάτω αριστερά στην οθόνη το βελάκι με αστεράκι και να ταξινομήσεις τις εφαρμογές όπως θέλεις. Εγώ τις έχω ανά μεγαλύτερη χρήση το οποίο νομίζω βολεύει καλύτερα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση tasoscor αλλά έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις από το μεσημέρι αλλά τίποτα.Κ από την αντιπροσωπεία δεν μου έδωσαν καμιά βοηθητική απάντηση.

εγω στην μεση εχω την φωτεινοτητα και μια χαρα βλεπω τα εικονιδια στο φως,...γουστα ειναι αυτα...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση tasoscor αλλά έχω κάνει πολλές επανεκκινήσεις από το μεσημέρι αλλά τίποτα.Κ από την αντιπροσωπεία δεν μου έδωσαν καμιά βοηθητική απάντηση.

Έχεις δοκιμάσεις διαφορετικά wifi ή μόνο ένα:

Έχεις δοκιμάσεις διαφορετικά wifi ή μόνο ένα:

Έχω δοκιμάσει κ σε άλλο ένα αλλά δυστυχώς τίποτα.

Έχω δοκιμάσει κ σε άλλο ένα αλλά δυστυχώς τίποτα.

Δοκίμασε να βάλεις widget στην αρχική οθόνη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση wi-fi και να το ανοίξεις από εκεί.

Δοκίμασε να βάλεις widget στην αρχική οθόνη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση wi-fi και να το ανοίξεις από εκεί.

Δοκίμασα τώρα αυτό που είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν ψάχνει καν για δίκτυα, ενώ μέχρι το πρωί έκανε αναζήτηση κανονικά και μετά συνδεόταν.

Δοκίμασα τώρα αυτό που είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν ψάχνει καν για δίκτυα, ενώ μέχρι το πρωί έκανε αναζήτηση κανονικά και μετά συνδεόταν.

Υπάρχει αυτή αυτή η εφαρμογή στο market. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

φλασαρε με seus

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...