Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε αυτό που έχω πάρει κι εγώ και κάνει σίγουρα!! ;)

Μόλις το παρήγγειλα. Ευχαριστώ φίλε μου. Σε 3D τηλεόραση έχεις δοκιμάσει να δεις φωτογραφίες;

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.....Έχω ένα κινητό Sony Xperia Neo V και το headset bluetooth της Nokia BH - 105 και θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να τα συνδέσω και πως προσπαθώ - προσπαθώ αλλά τίποτα...!

Παιδιά καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος στο Forum στο οποίο αποφάσισα να ενταχθώ μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Είμαι κάτοχος neo V εδώ και 15 μήνες από το οποίο είμαι γενικά ευχαριστημένος. Από εχθές συμβαίνει το εξής περίεργο με την οθόνη. Μόλις ακουμπώ με το δάχτυλο την οθόνη εμφανίζεται μια άσπρη βούλα σαν να δείχνει το σημείο επαφής με την οθόνη. ¨Οταν σέρνω τοδάχτυλο στην οθόνη η άσπρη βούλα ακολουθεί την φορά του δαχτύλου στο σημείο επαφής. Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα? Θα το πάω για service καθώς είναι ακόμα στην εγγύηση αλλά έχω περιέργεια αν έχει παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο αυτό.

Ρυθμίσεις-->Επιλογές για προγραμματιστές και τσέκαρε αν είναι ενεργά τα Θέση δείκτη ή εμφάνιση αγγιγμάτων.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κατεβασα απο την Sony το SDK αλλα και το αλλο αρχειακι...Κατεβασα και το fashtool εβαλα το zip μεσα στο φακελο του sdk για αναγνωριζει το κινητο παω στο φακελο που βλεπω το flashtool exe κανω εκει εκτελεση εντολων ανοιγει το παραθυρο βαζω μια εντολη που λεει μεσα το site της Σονυ και περιμενω....περιμενω...περιμενω...και μενει στο σημειο που λεει οτι αναμενει απαντηση απο το κινητο..(φυσικα το κινητο σε flashmode)...

Καμια λυση πως να το κανω?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Είμαι κάτοχος neo V εδώ και 15 μήνες από το οποίο είμαι γενικά ευχαριστημένος.

Καλως ηρθες αλλα δεν κυκλοφορει τοσο καιρο το κινητο για να το εχεις 15 μηνες. Περσι τον Νοεμβριο ηρθε στην Ελλαδα. Μηπως ηθελε να πεις μερες; :P

θελω να περασω την ice cream και οταν συνδεσω το κινητο με το pc και ανοιξω το companion μου λεει πως ο διακομηστης δεν ειναι διαθεσιμος. πρεπει να κανω κατι?

Ευχαριστώ τον zxr για την άμεση απάντησή του η οποία μου έλυσε το πρόβλημα. Με γλίτωσε από τρέξιμο σε service. όσο για τον άλλο φίλο έχει δίκιο, το έχω 5 μήνες και όχι 15 όπως έγραψα.

θελω να περασω την ice cream και οταν συνδεσω το κινητο με το pc και ανοιξω το companion μου λεει πως ο διακομηστης δεν ειναι διαθεσιμος. πρεπει να κανω κατι?

Κατ'αρχήν πες μας αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader...Επίσης για να βάλεις μια custom rom πρέπει να χρησιμοποιήσεις το flashtool και όχι το pc companion (αυτό το χρησιμοποιείς για να περνάει επίσημες αναβαθμίσεις).

Δε χρειάζεται να βγάλεις καν την κάρτα μνήμης απο το κινητό σου.Κάνεις partition όπως έκανες και πριν.Εγώ έτσι έκανα.

Δηλαδη πως;

Την προηγούμενη την εκανα με το mini tools partition απο το pc με ανταπτορα

Το λογο ελπίζω τον κατάλαβες,για να μεταφέρω τις εφαρμογές με widget στην κάρτα

Κατ'αρχήν πες μας αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader...Επίσης για να βάλεις μια custom rom πρέπει να χρησιμοποιήσεις το flashtool και όχι το pc companion (αυτό το χρησιμοποιείς για να περνάει επίσημες αναβαθμίσεις).

ειναι κλειδωμένο το bootloader. θελω να περασω την official ice cream για την ωρα και αν δεν μ'αρεσει τοτε να κοιταξω για custom...

ειναι κλειδωμένο το bootloader. θελω να περασω την official ice cream για την ωρα και αν δεν μ'αρεσει τοτε να κοιταξω για custom...

Διάβασε τον οδηγό του zrx εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783

και στο βήμα 8 κατέβασε αυτό http://www.mediafire.com/?tfzo12n5hsrzaoa (είναι η τελευταία official ice cream rom για το neo v,αν είναι αυτό το κινητό σου).

Edited by soulfunkdjx

Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο φόρουμ , για αυτό συγχωρέστε με αν έχω ανοίξει το θέμα μου σε λάθος τοποθεσία.

Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής, πριν 2 μήνες είχα ένα ατυχηματάκι με το κινητό, έσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το βύσμα από τα ακουστικά στην υποδοχή του Hands free. Το καλό στην υπόθεση ήταν ότι ήταν το τελευταίο κομματάκι από το βύσμα και ευτυχώς δεν εμπόδιζε την λειτουργία του τηλεφώνου. Παρόλα αυτά έψαξα πολλούς τρόπους όπως να το τραβήξω πίσω με τσιμπιδάκι, με κατσαβιδάκι ή ακόμα και να κολλήσω με κόλλα στιγμής τα σπασμένα βύσματα και να τα τραβήξω και να βγούνε. Αλλά επειδή τίποτα απο αυτά δεν πέτυχε αποφάσισα να ψάξω πως γίνεται να αλλάξω την υποδοχή και ψάχνοντας βρήκα αυτό

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8098

Οπότε το παρήγγειλα και όταν ήρθε το άλλαξα στο κινητό μου, ( είναι πολύ απλό ) .

Αλλά ενώ έχει κουμπώσει τέλεια πατάει πάνω στις επαφές σωστά, όταν συνδέω το hands free η οτιδήποτε άλλο στην υποδοχή δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Το έχω βγάλει και το έχω επανατοποθετήσει άπειρες φορές. Το έχω συγκρίνει με το παλιό και είναι όμοια και απαράλλαχτα.

Το έχω δοκιμάσει εκτός κινητού και έχω διαπιστώσει ότι δουλεύει σωστά. Αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει, να κάνω κάτι άλλο ας μου το πει

ΥΓ. Το κινήτο έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 4 πρωτού γίνει η αλλαγή της υποδοχής.

Hello,

είμαι σε ICS 4.0.3 (4.1.Α.0.562) για την οποία έκανα πανεύκολα root με τον διαθέσιμο οδηγό που βρήκα στο φόρουμ.

1. 4.1.Β.0.431 μου την βγάζει διαθέσιμη, θα χάσω το root σίγουρα; εννοώ ακόμα και με το ota survival στο superuser.apk ή κάτι παρόμοιο;

2. Υπάρχει αντίστοιχα απλός τρόπος για το rooting στην έκδοση αυτή; Άρα να κάνω αναβάθμιση ή όχι;

3. Jelly Bean δεν παίζει επίσημα στα κινητά μας, ή κάνω λάθος; Ενδέχεται να έρθει;

4. 4.1.Β.0.587 αυτή παίζει για τα κινητά μας; απο περιέργεια ρωτώ μιας και κάπου το πέτυχα σαν κωδικό.

λογικά κάποια έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά βλέπω το νήμα είναι τεράστιο και το έχασα απο ένα σημείο και μετά, αν θέλετε απλά πείτε ... πόσο πίσω είναι οι απαντήσεις! για να μην κουράζω.

iR@klisvel

μια ερωτηση.. ξεκινησα τη διαδικασια να περασω την 4,1 με τον οδηγο του zxr.

το αρχειο update.zip απο που το βρισκω?

ακυρο το βρηκα

Edited by giannhsd87

Καλησπέρα στην παρέα. Εχω το εξής θεματάκι με το Xperia neo V που έχω: προσπαθώ να κατεβάσω εφαρμογή για να κατεβάζω στο κινητό μου τραγούδια, αλλά δεν μπορώ. Μου είχαν κατεβάσει στο κινητό σχετικό προγραμματάκι, αλλά παρότι εγκαταστάθηκε, δεν κατέβαζε τα τραγούδια οπότε αναγκαστικά το διέγραψα. Τώρα, όποιο προγραμματάκι προσπαθώ να κάνω download δεν κατεβαίνει. Τι μπορεί να συμβαίνει?Τι θα πρέπει να διορθώσω? Και ποιο προγραμματάκι μου προτείνεται για freedownload mp3?

:ninja:

μια ερωτηση.. ξεκινησα τη διαδικασια να περασω την 4,1 με τον οδηγο του zxr.

το αρχειο update.zip απο που το βρισκω?

ακυρο το βρηκα

ποια αναβαθμιση δωσε κανενα λινκ,εχει βγει 4.1 ;η ,587 η ευρωπαικη εκδοση βγηκε?

μια βοηθεια, περασα την 4,0,4 και προσπαθω να κανω ροοτ. στον οδιγο στο βημα 4 δεν φαινεται η εικονα και δεν μπορω να προχορησω.. αν μπορει καποιος να μου πει τι κανω...

μια βοηθεια, περασα την 4,0,4 και προσπαθω να κανω ροοτ. στον οδιγο στο βημα 4 δεν φαινεται η εικονα και δεν μπορω να προχορησω.. αν μπορει καποιος να μου πει τι κανω...

Πατας το εικονιδιο με τον κεραυνο και επιλεγεις Flashmode και πατας ok.Μετα σου ανοιγει ενα παραθυρο που ονομαζεται firmware selection και λογικα θα ειναι επιλεγμενο το 4.1.Α.0.562 στο παραθυρο select a firmware το kernel.sin στο παραθυρο firmware content και απο διπλα θα πρεπει να ειναι τικαρισμενο το no final verification.Πατας οκ και ξεκιναει την διαδικασια του rooting.

Πατας το εικονιδιο με τον κεραυνο και επιλεγεις Flashmode και πατας ok.Μετα σου ανοιγει ενα παραθυρο που ονομαζεται firmware selection και λογικα θα ειναι επιλεγμενο το 4.1.Α.0.562 στο παραθυρο select a firmware το kernel.sin στο παραθυρο firmware content και απο διπλα θα πρεπει να ειναι τικαρισμενο το no final verification.Πατας οκ και ξεκιναει την διαδικασια του rooting.

μ αυτα που του λες δεν κανει ροοτ απλα περναει μια κερνελ

ροοτ θα κανει με το προγραμμα DooMLoRD που θα το βρεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153

αν εχεις την 562 κοιτα τον οδηγο του zxr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153

και θα γινεις ροοτ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

αυτο κανω και κολαει στο device connected in flash mode

μ αυτα που του λες δεν κανει ροοτ απλα περναει μια κερνελ

ροοτ θα κανει με το προγραμμα DooMLoRD που θα το βρεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333153

penny

αν δεν ξερουμε καλυτερα να τα κραταμε για τον εαυτο μας.Το βημα 4 του οδηγου root για 4.0.4 απο το thread του Zxr του περιεγραψα...

Τι εννοεις κολλαει?Εχεις κλειστο το κινητο σου και οταν κανεις αυτο που σου περιεγραψα λογικα θα σου βγαλει το παραθυρο συνδεστε την συσκευη κρατωντας πατημενο το back button και τοποθετηστε το στην υποδοχη usb.Αφου περασει τον kernel συνεχιζεις για να τον rootαρεις οπως περιγραφεται ακριβως απο κατω στο thread

Edited by firekostas
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918920 Για οποιον θέλει το .ftf :)

παντα με δική του ευθύνη.. :!:

Παιδιά προσπαθω να συδεσω το κινητο με τον υπολογιστη στο SUS αλλα παντα στην αρχη μπαινει σε flash mode χωρις να το αναγνωριζει ο υπολογιστης και μετα μπαινει σε λειτουργεια φορτισης... :cry: :cry: :cry: Τι εγινε παλι??? :worry: :worry:

Edited by S0LvE

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...