Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε κάνε ένα root. Τι συσκευή έχεις?

δεν ενδιαφερομαι εγω...απλα λεω μηπως ο φιλος δεν θελει να μπλεκει με ρουτ και πειραγματα οπως εγω

το neo v εχω...ειναι λογικο νομιζω αφου ειμαι εδω:lol:

χαχαχαχαχα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μπορεί κάποιος με stock 4.0.4 να επιβεβαιώσει ότι δουλεύει κανονικά η μπροστά κάμερα;

Εμένα μετά την αναβάθμιση μου την εμφανίζει με παράσιτα, όπως και σε πολλούς άλλους στο εξωτερικό απ' ότι διαβάζω.

Δοκιμαζω καθε μερα μπας και υπαρχει καποια ενημερωση αλλα τιποτα ακομα οποτε με την ics που εβγαλαν πριν λιγο καιρο η καμερα μπροστα ειναι πεντακαθαρη (αφου σκουπισα και λιγο το φακο απο θαμπαδες:lol:)

Επίσημα για τα Ελληνικά Neo V έχει έρθει το ICS?Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περαστεί μέσω του υπολογιστή;

Καλημέρα σας.

Η έκδοση 2.3.4 φαίνεται μάλλον προτιμητέα σε σχέση με την 4.0.4.

Ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρώ οδηγίες για downgrade από κάποιο φίλο που τις ακολούθησε επιτυχώς.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα σας.

Η έκδοση 2.3.4 φαίνεται μάλλον προτιμητέα σε σχέση με την 4.0.4.

Ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρώ οδηγίες για downgrade από κάποιο φίλο που τις ακολούθησε επιτυχώς.

Ευχαριστώ.

Ή πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο service και σου το κάνουν σε 10 λεπτά ή στον οδηγό του zxr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 και το κάνεις μόνος σου.

Edited by alex_1982

Γεια σας.Επειδή η κάρτα του κινητού γέμισε και δεν μπορώ να βάλω τίποτα σκέφτομαι να πάρω μια άλλη.

Αυτή εδώ είναι συμβατή ή θα έχω πρόβλημα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552496

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Γεια σας.Επειδή η κάρτα του κινητού γέμισε και δεν μπορώ να βάλω τίποτα σκέφτομαι να πάρω μια άλλη.

Αυτή εδώ είναι συμβατή ή θα έχω πρόβλημα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552496

Συμβατη ειναι... αλλα ειναι class 4. Εγω θα σου προτεινα για θεμα ταχυτητας καλυτερα να ειναι class 6 ή και ακομα καλυτερα class 10.

SOS.Μετά από restart, δεν μου βλέπει τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες στην sd.Αν συνδέσω το κινητό με το pc , τα αρχεία τα βλέπω.Υπάρχει λύση;

Όπως σου είπε ήδη ο φίλος από πάνω, η καλύτερη επιλογή (εφόσον έχεις μεγάλη κάρτα SD και είναι class 8-10) είναι να κάνεις ένα ext partition και να μεταφέρεις τις εφαρμογές σου.

Με τον τρόπο που τις μεταφέρεις τώρα, ένα μέρος αυτών παραμένει στην internal μνήμη του κινητού σου.

Για την ιστορία, κάποτε είχα ακούσει πως το android επιτρέπει έναν ορισμένο αριθμό εφαρμογών να εγκατασταθούν στο κινητό. Έψαξα λίγο και απ' ότι κατάλαβα αυτό ισχύει κατά το ήμισυ. Και εξηγώ:

οι εφαρμογές εγκαθίστανται στην διαδρομή /data/data της μνήμης του τηλεφώνου. Εκεί, υπάρχει ένα όριο των 150MB. Μόλις πέσει ο ελεύθερος χώρος στα 15MB τότε εμφανίζεται το γνωστό-εκνευριστικό μήνυμα.

Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω, έχει όμως μια βάση.

Btw, σκέφτομαι να πάρω μια 16άρα, μιας και η 8άρα μου φαίνεται αρκετά μικρή πλέον και επίσης είμαι σχεδόν 99% σίγουρος πως δεν είναι class 10 (όπως αναφέρει ο κατασκευαστής). Με βάση αυτά λοιπόν, μια SanDisk στα ~14€ είναι καλά; :p

Υ.Γ. Καλό και ζεστό χειμώνα.

Εχω κολησει στο βημα που λεει να εγκαταστησω το προγραμμα .... Xperia 2011 Easy Rooting Toolkit .

Μπορει να με βοηθησει καποιος που μπορω να το βρω?Εκανα partition την καρτα μνημης και εχει μεινει αυτο το βημα...

Nikos

Καλησπέρα.

Για να μην ψαχνω 800+ σελίδες, μηπως μπορειτε να μου πειτε αν και πώς μπορει καποιος να κάνει βιντεοκλήση εκτός του skype?

Eυχαριστώ.

Καλησπέρα.

Για να μην ψαχνω 800+ σελίδες, μηπως μπορειτε να μου πειτε αν και πώς μπορει καποιος να κάνει βιντεοκλήση εκτός του skype?

Eυχαριστώ.

Tango

Ten characters

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ρωτάω ξανά:

Αν κάποιος αποθήκευε τις επαφές του στο κινητό μέσα και όχι σε συγχρονισμό με τον λογαριασμό του στο gmail.com.

Πως μπορώ να τραβήξω τις επαφές τις συσκευής σε Η/Υ γιατί με το companion δεν έχει τέτοια λειτουργία.

www.2ospbyron.gr

Επίσημα για τα Ελληνικά Neo V έχει έρθει το ICS?Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περαστεί μέσω του υπολογιστή;

εχει ερθει απο τις 23 απριλιου φιλε μου...δεν ηταν δυσκολο να το βρεις...

μπορεις ανετα μεσω του pc companion η το sus να το περασεις και εκει θα σου βγαλει οδηγιες πως θα το κανεις

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδια πηρα καινουργια προσοψη να του αλλαξω γιατι εσπασε η παλια.. το εδωσα σε ενα φιλο και οταν το ανοιξε και μου εβαλε την νεα, απο εκεινη την ωρα δεν λειτουργει η οθονη ενω ειναι ανοιχτο το κινητο και οι ηχοι ακουγονται κανονικα.. Υπεθερμανθηκε κατευθειαν κιολας.. Πφφ τι ζημια να καναμε;
Another day in paradise...

Τα 16GB είναι αρκετά για την χρήση που του κάνω, οπότε και δεν μ ενδιαφέρουν τα 32. Επίσης, ο συγκεκριμένος πωλητής είναι από Hong Kong οπότε εκτός του ότι θα κάνει τουλάχιστον 3 βδομάδες να φτάσει στα χέρια μου, ίσως να είναι και απάτη (π.χ. class 6).

Αρκετά δελεαστική πάντως η τιμή!

Εχω κολησει στο βημα που λεει να εγκαταστησω το προγραμμα .... Xperia 2011 Easy Rooting Toolkit .

Μπορει να με βοηθησει καποιος που μπορω να το βρω?Εκανα partition την καρτα μνημης και εχει μεινει αυτο το βημα...

Καταρχήν, θα πρέπει να είσαι root. Για να γίνεις root πρέπει να δεις σε ποια έκδοση είσαι όπως επίσης και ποιο firmware φοράς. Για να τα δεις αυτά πήγαινε Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες τηλεφώνου και δες τα "Έκδοση Android" και "Αριθμός έκδοσης".

Έπειτα δες αυτόν τον οδηγό όπου θα βρεις αναλυτικότατες οδηγίες στα ελληνικά που θα σε βοηθήσουν σε αρκετά θέματα.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

μια ερώτηση...

το whatsapp messenger, στέλνει μυνήματα μέσω internet?

πόσο περίπου όγκο χρειάζεται το ένα μύνημα?

Edited by mariosk89

Παιδια πηρα καινουργια προσοψη να του αλλαξω γιατι εσπασε η παλια.. το εδωσα σε ενα φιλο και οταν το ανοιξε και μου εβαλε την νεα, απο εκεινη την ωρα δεν λειτουργει η οθονη ενω ειναι ανοιχτο το κινητο και οι ηχοι ακουγονται κανονικα.. Υπεθερμανθηκε κατευθειαν κιολας.. Πφφ τι ζημια να καναμε;

Οι καλωδιοταινίες είναι καλά βαλμενες;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εχω την 4.0.4 που εχει βγει απο τον Απριλη..Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει νεα αναβαθμιση και αν χανω το ροοτ αν την κανω?

Λοιπον εχω το κινητο αυτο και δεν μπορει να δει τα δικτυα πανω απο το 11 καναλι.Φοραει γνησια 4.0.4 ροοτ ομως.Ενα αλλο ιδιο με την ιδια εκδοση αλλα χωρις ροοτ τα βλεπει...Τι φταιει?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

καλησπέρα. πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα από το 3G? μέχρι τώρα έπαιζα μόνο μέσω wifi.

έφτιαξα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της vodafone ,και μου βγάζει ένα "H" πάνω από την ισχύ του σήματος, μαζί με τα βελάκια που δείχνουν την κίνηση, από και προς το κινητό. μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ τώρα, αλλά έτσι πρέπει να δείχνει?

Edited by mariosk89

Βήμα 1) Θα πας ρυθμίσεις->Ασύρματα και δίκτυα-> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και θα τικάρεις την επιλογή δεδομένα ενεργά. Αυτά γίνονται στην έκδοση 2.3.4.Αν έχεις την 4.0.4 είναι πάλι στις ρυθμίσεις αλλά το έχει κάπου αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδρομή να σου πω.

Βήμα 2) Προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα APN αλλιώς μιλάς με την εταιρεία σου (cosmote,vodafone,wind ή Q) και σου στέλνουν ένα μήνυμα και ενεργοποιούνται.Και 3η επιλογή κατεβάζεις απο το market την εφαρμογή Tweakker APN INTERNET MMS και στα βάζει όλα αυτόματα και εσύ κάνεις μόνο το βήμα 1.Αν θες να το απενεργοποιήσεις το 3g απλά ξετικάρεις την επιλογή στο βήμα 1 ή κατεβάζεις το APN-Switch απο το market για να έχεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για on-off.

Ελπίζω να βοήθησα...:O

Βήμα 1) Θα πας ρυθμίσεις->Ασύρματα και δίκτυα-> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και θα τικάρεις την επιλογή δεδομένα ενεργά. Αυτά γίνονται στην έκδοση 2.3.4.Αν έχεις την 4.0.4 είναι πάλι στις ρυθμίσεις αλλά το έχει κάπου αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδρομή να σου πω.

Βήμα 2) Προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα APN αλλιώς μιλάς με την εταιρεία σου (cosmote,vodafone,wind ή Q) και σου στέλνουν ένα μήνυμα και ενεργοποιούνται.Και 3η επιλογή κατεβάζεις απο το market την εφαρμογή Tweakker APN INTERNET MMS και στα βάζει όλα αυτόματα και εσύ κάνεις μόνο το βήμα 1.Αν θες να το απενεργοποιήσεις το 3g απλά ξετικάρεις την επιλογή στο βήμα 1 ή κατεβάζεις το APN-Switch απο το market για να έχεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για on-off.

Ελπίζω να βοήθησα...:O

ναι οκ, μια χαρά, αυτά έκανα και εγώ. αλλά αυτό το H τι είναι πάνω από την ισχύ του σήματος? ούτε στο Manual δεν το έχει τι σημαίνει.

//το βρήκα... HSPA (High-Speed Packet Access) ακόμα καλύτερα δηλαδή

Edited by mariosk89

Ορίστε και οι ρυθμίσεις για να βάλεις χειροκίνητα τα APN.Πας ρυθμίσεις->Ασύρματα και δίκτυα-> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Ονόμ. σημείου πρόσβ. αν εκεί έχεις ιντερνετ και mms τότε είσαι έτοιμος.Αλλιώς πατάς επιλογές και μετά νέο apn και βάζεις τα παρακάτω ανάλογα την εταιρεία που χρησιμοποιείς.

Greek APN Settings (Cosmote, Vodafone, Wind) for Android G1

Operator: - Wind

GPRS APN: - gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr

Username: - {blank}

Password: - {blank}

MCC=202

MNC=10

APN type=default

DNS: - 212.152.79.19, 212.152.79.20

Operator: - Vodafone GR

GPRS APN: - internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr

MCC=202

MNC=05

APN type=default

DNS: - 213.249.17.10, 213.249.17.11

Operator: - Cosmote

GPRS APN: - internet

MCC=202

MNC=01

APN type=default

DNS: - 195.167.065.194

ναι οκ, μια χαρά, αυτά έκανα και εγώ. αλλά αυτό το H τι είναι πάνω από την ισχύ του σήματος? ούτε στο Manual δεν το έχει τι σημαίνει

Πάνε σελίδα 335 και δες το post του maarinos

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εχω την 4.0.4 που εχει βγει απο τον Απριλη..Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει νεα αναβαθμιση και αν χανω το ροοτ αν την κανω?

Λοιπον εχω το κινητο αυτο και δεν μπορει να δει τα δικτυα πανω απο το 11 καναλι.Φοραει γνησια 4.0.4 ροοτ ομως.Ενα αλλο ιδιο με την ιδια εκδοση αλλα χωρις ροοτ τα βλεπει...Τι φταιει?

Σίγουρα πάντως δεν φταίει το root.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...