Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μείνει ακόμα στην 2.3.4 και περιμένω να δω ποτε θα βάλουμε μια σωστή ρομ στο κινητό μας...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μ'αυτο θα μπορω να βλεπω το usb stick?

Ναι, κάνει ο αντάπτορας αυτός, παρόμοιο έχω κι εγώ.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Καλημέρα. Όσοι έχετε αναβαθμίσει σε 4.0.4 έχετε δοκιμάσει αν σας δουλεύει η μπροστινή κάμερα; Εμένα μου κάνει παράσιτα και δεν φαίνεται τίποτα. Με Gingerbread δούλευε κανονικά οπότε υποθέτω ότι δεν είναι hardware πρόβλημα για να το τρέχω στο service και απ'ότι διαβάζω και σε ξένα fora το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα χωρίς να έχει βρεθεί λύση.

Το κουμπι back δεν λειτουργει και δεν μπορω να φλασαρω το τηλεφωνο ,υπαρχει καποιος αλλος τροπος να του κανω επιδιωρθωση?Το τηλεφωνο ανοιγει και μενει στο λογοτυπο της SONY

Ανάλογα το «μάστορα» που θα το πιάσει στα χέρια του.

Πάντως 40€ είναι υπερβολικά πολλά. Στο ebay τα βρίσκεις σε εξευτελιστικές τιμές.

2 παιδιά από δω θυμάμαι που τα πήγαν σε σερβις, ο lousou και άλλος ένας. Και οι δύο βρήκαν γρατσουνιές όταν τα παρέλαβαν.

για γρατζουνιες το παω και εγω ουσιαστικα αν μου κανουν και αλλες σωθηκαμε...:(

Παιδιά είναι 4 βίδες..δεν θέλει ιδιαιυερες γνώσεις.και αν είναι 40 έλα σε μένα με τα μισά να στο κάνω..και θα σου έχω αγοράσει και αξταλλακτικο...κλέφτες είναι...ένα βίντεο να δείτε και το ανοιξατε
:thanks:

Ερώτηση. Δεν θέλω να συγχρονίσω τις επαφές μου με την gmail. Έχω κάνει backup τις επαφές μου και είναι στην sdcard/system/PIM με ονομασία που έδωσε το κινητό PIM00001 kai PIM00002. Αν πατήσω πάνω στα αρχεία μου βγάζει επιλογές : α) contacts import , β) file editor. Δηλαδή αν για κάποιο λόγο χρειαστει να χρησιμοποιήσω το SUS και πάω στον astro και πατήσω contacts import πάνω στο αρχείο PIM00002 για παράδειγμα θα περάσει τις επαφές που είχα κάνει backup στην μνήμη του κινητού (ή στην κάρτα sim?) ? Edited by larrysalonika

Στήσιμο πάλι από την αρχή προτείνω εγώ με sus,επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κ εγκατάσταση πάλι.Ίσως να μη περαστηκε σωστά η 4.0.4.

Η άλλη λύση πίσω σε 2.3 που είναι αψεγάδιαστη!

καλα τα λες να το γυρισω πισω στην 2.3 αλλα ρωτησα εναν φιλο που εχει καταστημα κινητων και μου ειπε οτι δεν εμπιστευετε κανενας να το γυρισει πισω απο την 4 σε 2.3! μονο ενας στην αθηνα που δεν ξερω αν κανει να ανεφαρω το ποιος (ταση μπαταριας) και με ευθηνη δικη μου ειπε! δεν ξερω το τι παιζει μ αυτα , με τα win mobile ηξερα τι να κανω και πως τωρα εδω ειναι ασπρο χαρτι μαυρα γραμματα και ειναι 3-4 μηνων μην το στειλουμε.....

κανενας οδηγος υπαρχει καπου να διαβασουμε το τι και πως???

ευχαριστω :)

καλα τα λες να το γυρισω πισω στην 2.3 αλλα ρωτησα εναν φιλο που εχει καταστημα κινητων και μου ειπε οτι δεν εμπιστευετε κανενας να το γυρισει πισω απο την 4 σε 2.3! μονο ενας στην αθηνα που δεν ξερω αν κανει να ανεφαρω το ποιος (ταση μπαταριας) και με ευθηνη δικη μου ειπε! δεν ξερω το τι παιζει μ αυτα , με τα win mobile ηξερα τι να κανω και πως τωρα εδω ειναι ασπρο χαρτι μαυρα γραμματα και ειναι 3-4 μηνων μην το στειλουμε.....

κανενας οδηγος υπαρχει καπου να διαβασουμε το τι και πως???

ευχαριστω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Είναι πολύ απλή διαδικασία εαν ακολουθήσεις τον οδηγό του zxr κατα γράμμα.

Παιδια μια ερωτηση. Εχω το κινητο σχεδον μια εβδομαδα και εχω προβλημα με την εμφανιση των φωτο. Γνωριζει κανεις κατι η θα πρεπει να το γυρισω πισω για σερβις;

Παιδια μια ερωτηση. Εχω το κινητο σχεδον μια εβδομαδα και εχω προβλημα με την εμφανιση των φωτο. Γνωριζει κανεις κατι η θα πρεπει να το γυρισω πισω για σερβις;

Δηλαδη τι ακριβως σου κανει?

Δεν βγαινουν καλα ή δεν σου τι δειχνει καλα?

Απο τοτε που το πηρες ή τωρα ξαφνικα?

Σχεδον μια βδομαδα???:hunter:

Αν εισαι μεσα στη βδομαδα προλαβαινεις αμεση αντικατασταση συσκευης

Πιστευω αξιζει η μεταβαση. Ο διπυρηνος επεξεργαστης κανει τη διαφορα και ειναι ενα οικονομικο τηλεφωνο που εχει μικρο ρισκο να σε απογοητεύσει. Ναι, η κάμερα ειναι μάλλον κατώτερη, αλλα δε νομίζω να ισχύει το ίδιο και για την οθόνη. Και τα reviews και η προσωπικη μου εκτίμηση ειναι πως πρόκειται για μια άριστη οθόνη, με καλές γωνιες θεασης και χρωματική απόδοση. Και με το ics θα γίνει ακόμη καλύτερο.

Παιδια να σας πω και γω την περιπετεια που εχω με το U.Λοιπον το αγοραζω ολα καλα αλλα ειχε 4 χαλασμενα πιξελ.Καλω το σερβις και μου λενε καλυπτεται απο την εγγυηση.το παω μου το αλλαζουν με καινουριο που αρχικα ειχε 2 χαλσμενα.ξανακαλώ το σερβις και μου λενε δεν καλυπτονται μονο 2.θελει 3 η πανω.Λοιπον το κλεινω τ βραδυ του δεκαπενταυγουστου και το ξανανοιγω την επομενη μερα και διπλα στο 1 χαλασμενο πιξελ ηταν αλλα 2 και το αλλο.Σαν να μην εφτανε αυτο εκλεισε ξαφνικα και δεν ανοιγει με την καμια.οταν το βαζω για φορτιση μονο τ λαμπακι οτι φορτιζει δειχνει.τιποτα αλλο.αυριο θα ξανακαλεσω το σερβις και θα τους πω ολη αυτη την ιστορια και ετσι και για 3η φορα δεν με αφησουν ικανοποιημενο αντε γεια.. :mad: :mad: εσεις εχετε χαλασμενα πιξελ στο U σας??

Παιδια να σας πω και γω την περιπετεια που εχω με το U.Λοιπον το αγοραζω ολα καλα αλλα ειχε 4 χαλασμενα πιξελ.Καλω το σερβις και μου λενε καλυπτεται απο την εγγυηση.το παω μου το αλλαζουν με καινουριο που αρχικα ειχε 2 χαλσμενα.ξανακαλώ το σερβις και μου λενε δεν καλυπτονται μονο 2.θελει 3 η πανω.Λοιπον το κλεινω τ βραδυ του δεκαπενταυγουστου και το ξανανοιγω την επομενη μερα και διπλα στο 1 χαλασμενο πιξελ ηταν αλλα 2 και το αλλο.Σαν να μην εφτανε αυτο εκλεισε ξαφνικα και δεν ανοιγει με την καμια.οταν το βαζω για φορτιση μονο τ λαμπακι οτι φορτιζει δειχνει.τιποτα αλλο.αυριο θα ξανακαλεσω το σερβις και θα τους πω ολη αυτη την ιστορια και ετσι και για 3η φορα δεν με αφησουν ικανοποιημενο αντε γεια.. :mad: :mad: εσεις εχετε χαλασμενα πιξελ στο U σας??

Όταν πάρεις το τρίτο u απ το service,πριν το ανοίξεις κάνε του ένα ευχέλαιο πρώτα...:p:lol:

Όταν πάρεις το τρίτο u απ το service,πριν το ανοίξεις κάνε του ένα ευχέλαιο πρώτα...:p:lol:

φυσικα και θα το κανω.. :p :p. Σε λιγο θα γινουμε και φιλοι με το παιδι απ το σερβις.. :p :p

παιδια νομιζω οτι το κινητο εχει τοποθετημενο απ την αρχη screen protector..ξερετε αν σιγουρα εχει η οχι??

Edited by S0LvE
συμπληρωση

Από τι στιγμή που είχε 4 καμένα πιξελ όταν το αγόρασες έπρεπε να πας στο μαγαζί που το αγόρασες και να ζητήσεις αντικατάσταση DOA και να σου δώσουν καινούριο σφραγισμένο. Δεν έπρεπε να το πας στο σέρβις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Από τι στιγμή που είχε 4 καμένα πιξελ όταν το αγόρασες έπρεπε να πας στο μαγαζί που το αγόρασες και να ζητήσεις αντικατάσταση DOA και να σου δώσουν καινούριο σφραγισμένο. Δεν έπρεπε να το πας στο σέρβις.

καινουριο πηρα σφραγισμενο κιολας :D

Δεν εχει screen protector, πρέπει να του βάλεις αυτό που εχει μεσα η συσκευασία.

καινουριο πηρα σφραγισμενο κιολας :D

Και πολύ καλά έκανες!

Δεν εχει screen protector, πρέπει να του βάλεις αυτό που εχει μεσα η συσκευασία.

Έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, έχει κάτι ''σαν'' screen protection και αν θες να βάλεις αυτό που έχει στο κουτί πρέπει πρώτα να βάλεις αυτό που έχει επάνω από το εργοστάσιο.

Κάνε μια αναζήτηση στο τοπικ και θα το δεις....

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ναι, το εχω διαβασει και εχουν γραψει πολλα για αυτο το θεμα και στο τοπικ του sole. Εγω επιμενω και λογω σχετικης επισημης απαντησης της Σονυ που εχει αναρτήσει καποιος στο xda: ΔΕΝ εχει screen protector το u ουτε το sole. Εκτος και αν θεωρείται screen protector ενα στρώμα οθονης που θελει εργαλεία για να αφαιρεθεί. Και το οποιο μαζευει σκόνες και δακτυλιες σαν τρελο. Για αυτο και ειναι το μοναδικο κινητο που εχει ζελατίνα στη συσκευασία και η σονυ προτεινει ισχυρα την τοποθετηση της πριν τη χρηση της συσκευης. Απο κει και πέρα καθένας κάνει ο, τι νομιζει. Μπορει να χρησιμοποιεί το κινητό όπως έρχεται απο το εργοστάσιο, καθαρίζοντας συχνά το πουρι που θα μαζεύει η οθόνη :)

Καλά στο xda έχει αναφερθεί ότι σε περίπτωση που κάποιος ξεκλειδώσει το bootloader ΔΕΝ χάνει την εγγύηση ΑΝ ΔΕΝ έχει υπερχρονίσει τον επεξεργαστή και έχει μαμά ρομ.

Στο xperia blog (που και εκεί δεν είναι τίποτα επίσημο) αναφέρουν ότι σε ξεκλειδωμενα τηλέφωνα xperia s αρνήθηκαν αλλαγή οθόνης.

Στο θέμα μας τώρα, αν θες βάλε το screen protection πάνω στο μαμά screen protection.

Ενημερωτικά παντός αυτή τη μαμά προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη την έχουν και τα arc, arc s, xperia s, sole, u, p.

Edit επειδή o γραπτός λόγος ''χάνει'', όλα τα παραπάνω τα γράφω χωρίς κανέναν λόγο αντιπαράθεσης μαζί σου και είναι εντελώς φιλικά.

Edited by Karthan7

Ναι εχω παρακολουθησει τη συζητηση και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου. Ενα απο τα οποια ειναι οτι η οθονη οπως παραδιδεται το τηλεφωνο out of the box ειναι μη χρηστικη, οπως ακριβως περιγραφει η σονυ στην απαντηση της και για αυτο το λογο δινει το screen protector.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...