tsavman Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εμένα χτες το SUS δεν έβγαζε αυτές τις δύο επιλογές. Έκανε επαναφορά σε 4.0.3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εχω περασει statusbar toggle και μου το κανει αυτο... το θεμα ειναι πως το επαναφερω?? Αν υπάρχει κάποιο back up ίσως. Απλά το αναφέρω σαν σκέψη. Και καλό είναι να το ψάξουν όσοι γνωρίζουν καλά το τι κάνουν! Φυσικά δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει. αυτο ακριβως φανταζομαι και γω... το θεμα ειναι πως καποιοι ισχυριζονται χθες και σημερα οτι με το sus περασαν την 4.0.3 και μετα ροοτ και OTA... και εμειναν με ροοτ στην 4.0.4... για αυτο και η ερωτηση μου... Εμένα χτες το SUS δεν έβγαζε αυτές τις δύο επιλογές. Έκανε επαναφορά σε 4.0.3. Άρα, αφού σου βγάζει αυτές τις 2 επιλογές και θέλεις να έχεις root, μακριά! Μη το κάνεις! Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 μπορει καποιος που εχει ics nordic να γραψει τι τιμες εχει στο build.prop στα εξης σημεια: ro.semc.version.cust=1254-5797 ro.semc.version.cust_revision=R2D phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 μπορει καποιος που εχει ics nordic να γραψει τι τιμες εχει στο build.prop στα εξης σημεια: ro.semc.version.cust=1254-5797 ro.semc.version.cust_revision=R2D Αν και πλέον δεν έχω την nordic, 1255-1755 και R9D. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αν και πλέον δεν έχω την nordic, 1255-1755 και R9D. μαλλον φταιγε που το ειχα γυρισει στις ελληνικες τιμες.. τωρα που το ξαναεκανα σε nordic τιμες το sus βγαζει μονο για repair.. phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα!!!Δεν ξερω αν ειναι το σωστο post αλλα θα θελαμε την βοηθεια σας μιας και εγω ειμαι ασχετος απο το android!!!Ξαδερφος μου πηρε πριν λιγους μηνες και εχει τα εξης προβληματα στο τηλεφωνο του λοιπον εχουμε ως εξης!!! 1)Εχει γεμισει η μνημη του κινητου ενω η καρτα μνημης sd ειναι σχεδον αδεια και τωρα τo τηλεφωνο εχει μονο 50 ΜΒ απο τα 420 MB.Πως γινεται απο το μαρκετ να διαλεγουμε εμεις ποια εφαρμογη θα παει στην καρτα και ποια στο τηλεφωνο?? 2)Το βαζουμε στον υπολογιστη στο σπιτι και διαβαζει μονο την καρτα μνημης υπαρχει τροπος να μπορουμε να δουμε-διαβασουμε το τηλεφωνο οπως κ το κανω εγω με το nokia 701 ωστε να μεταφερουμε οτι πραγματα θελουμε απο το τηλεφωνο στην καρτα μνημης?? 3)Υπαρχει καποια εφαρμογη-file manager να κατεβασουμε απο το μαρκετ η απο τον μαμα office suite που να μπορουμε να διαβασουμε το τηλεφωνο και να κανουμε την μεταφορα στην καρτα μνημης?? 4)Με λιγα λογια πως αδειαζουμε το κινητο-ram να παμε οτι θελουμε στην καρτα γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να παμε να κατεβασουμε κατι απο το μαρκετ και να μας γραφει οτι δεν εχουμε μνημη ενω η καρτα micro sd ειναι αδεια η μιση!!! Ευχαριστουμε εκ τον πρωτερον για την βοηθεια σας!!! Edited June 1, 2012 by zerv_5800 Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) μεσω οτα κραταει το cwm ???? //το εκανα repair, το εκανα root κατευθειαν, αλλα μολις πηγα να δω για αναβαθμιση τιποτα.. δεν μπορω να καταλαβω.. τωρα πλεον ουτε μεσω companion & sus.... Edited June 1, 2012 by mobrol phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδια καλησπερα!!!Δεν ξερω αν ειναι το σωστο post αλλα θα θελαμε την βοηθεια σας μιας και εγω ειμαι ασχετος απο το android!!!Ξαδερφος μου πηρε πριν λιγους μηνες και εχει τα εξης προβληματα στο τηλεφωνο του λοιπον εχουμε ως εξης!!! 1)Εχει γεμισει η μνημη του κινητου ενω η καρτα μνημης sd ειναι σχεδον αδεια και τωρα τo τηλεφωνο εχει μονο 50 ΜΒ απο τα 420 MB.Πως γινεται απο το μαρκετ να διαλεγουμε εμεις ποια εφαρμογη θα παει στην καρτα και ποια στο τηλεφωνο?? 2)Το βαζουμε στον υπολογιστη στο σπιτι και διαβαζει μονο την καρτα μνημης υπαρχει τροπος να μπορουμε να δουμε-διαβασουμε το τηλεφωνο οπως κ το κανω εγω με το nokia 701 ωστε να μεταφερουμε οτι πραγματα θελουμε απο το τηλεφωνο στην καρτα μνημης?? 3)Υπαρχει καποια εφαρμογη-file manager να κατεβασουμε απο το μαρκετ η απο τον μαμα office suite που να μπορουμε να διαβασουμε το τηλεφωνο και να κανουμε την μεταφορα στην καρτα μνημης?? 4)Με λιγα λογια πως αδειαζουμε το κινητο-ram να παμε οτι θελουμε στην καρτα γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να παμε να κατεβασουμε κατι απο το μαρκετ και να μας γραφει οτι δεν εχουμε μνημη ενω η καρτα micro sd ειναι αδεια η μιση!!! Ευχαριστουμε εκ τον πρωτερον για την βοηθεια σας!!! Αρχικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτό. 1) Δε μπορείς να το επιλέξεις στο download. Ωστόσο, αν πας στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές έχει μια επιλογή για μετακίνηση στην SD. Υπόψιν πως ένα μικρό μέρος τις εφαρμογής θα παραμείνει στην SD. Επίσης, δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό. 2) Από το PC λίγο δύσκολο να το καταφέρεις. Θα πρέπει να κάνεις root την συσκευή σου και να κατεβάσεις κάποιον root explorer. Παρόλα αυτά, αν πεις να μεταφέρεις τα αρχεία από την μνήμη τηλεφώνου στην κάρτα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα στο κινητό. 3) Ένα σωρό (εκτός από τον root explorer που σου πρότεινα παραπάνω) δες εδώ. 4) Δε θέλεις να του αδειάσεις ram αλλά rom. Στο εξήγησα στα παραπάνω. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Για να τα ξαναπω λιγο για να τα βγαλουμε ακρη.προς το παρον εαν θες να πας στην .4 κρατωντας το ροοτ απο την .3 υπαρχει ενα τροπος. Αν εχουν πειραχτει εφαρμογες με το ροοτ τοτε μεσω ΟΤΑ ναι μεν κατεβαζει την ενημερωση αλλα στο τελος δεν την κανει.η λυση ειναι μια.Αν το seus εχει την επιλογη επαναφορα(γιατι σε μενα τωρα εχει μονο επαναφορα και ενημερωση και θα με παει στην .4 χωρις ροοτ) τοτε το κανετε και μετα καπακι ροοτ και ΟΤΑ για την .4 και παραμενει ροοτ.τωρα για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση η περιμενουμε η κανουμε ροοτ με το λινκ παραπισω τωρα δεν ξερω αν θα δουλεψει η επαναφορα απο τις ρυθμισεις του κινητου και μετα ροοτ και καπακι ενημερωση.θα το δοκιμαζα αλλα δεν εχω χρονο για πειραματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδια καλησπερα!!!Δεν ξερω αν ειναι το σωστο post αλλα θα θελαμε την βοηθεια σας μιας και εγω ειμαι ασχετος απο το android!!!Ξαδερφος μου πηρε πριν λιγους μηνες και εχει τα εξης προβληματα στο τηλεφωνο του λοιπον εχουμε ως εξης!!! 1)Εχει γεμισει η μνημη του κινητου ενω η καρτα μνημης sd ειναι σχεδον αδεια και τωρα τo τηλεφωνο εχει μονο 50 ΜΒ απο τα 420 MB.Πως γινεται απο το μαρκετ να διαλεγουμε εμεις ποια εφαρμογη θα παει στην καρτα και ποια στο τηλεφωνο?? 2)Το βαζουμε στον υπολογιστη στο σπιτι και διαβαζει μονο την καρτα μνημης υπαρχει τροπος να μπορουμε να δουμε-διαβασουμε το τηλεφωνο οπως κ το κανω εγω με το nokia 701 ωστε να μεταφερουμε οτι πραγματα θελουμε απο το τηλεφωνο στην καρτα μνημης?? 3)Υπαρχει καποια εφαρμογη-file manager να κατεβασουμε απο το μαρκετ η απο τον μαμα office suite που να μπορουμε να διαβασουμε το τηλεφωνο και να κανουμε την μεταφορα στην καρτα μνημης?? 4)Με λιγα λογια πως αδειαζουμε το κινητο-ram να παμε οτι θελουμε στην καρτα γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να παμε να κατεβασουμε κατι απο το μαρκετ και να μας γραφει οτι δεν εχουμε μνημη ενω η καρτα micro sd ειναι αδεια η μιση!!! Ευχαριστουμε εκ τον πρωτερον για την βοηθεια σας!!! 1)την μεταφερεις μεσω link2sd αν εισαι ρουτ η μεσα απο τις ρυθμισεις αν γινεται(δεν γινεται σε ολες τις εφαρμογες) 2)μονο την καρτα μνημης διαβαζει 3)ναι...εγω χρησημοποιω τον αστρο και με εχει βολεψει 4)η ραμ ειναι αλλο θεμα...ποσο φορτωμενο ειναι το κινητο εκεινη την στιγμη απο εφαρμογες που τρεχουν Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Για να τα ξαναπω λιγο για να τα βγαλουμε ακρη.προς το παρον εαν θες να πας στην .4 κρατωντας το ροοτ απο την .3 υπαρχει ενα τροπος. Αν εχουν πειραχτει εφαρμογες με το ροοτ τοτε μεσω ΟΤΑ ναι μεν κατεβαζει την ενημερωση αλλα στο τελος δεν την κανει.η λυση ειναι μια.Αν το seus εχει την επιλογη επαναφορα(γιατι σε μενα τωρα εχει μονο επαναφορα και ενημερωση και θα με παει στην .4 χωρις ροοτ) τοτε το κανετε και μετα καπακι ροοτ και ΟΤΑ για την .4 και παραμενει ροοτ.τωρα για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση η περιμενουμε η κανουμε ροοτ με το λινκ παραπισω τωρα δεν ξερω αν θα δουλεψει η επαναφορα απο τις ρυθμισεις του κινητου και μετα ροοτ και καπακι ενημερωση.θα το δοκιμαζα αλλα δεν εχω χρονο για πειραματα! εκανα αυτο με το repair σε .3 και καπακι ρουτ αλλα απο οτα δεν βγαζει την ενημερωση, μονο μεσω υπολογιστη... να αναφερω οτι εκανα repair σε nordic και το πισι δεν μου εβγαζε την ενημερωση, αλλα μολις αλλαξα τις τιμες του built.prop σε ελληνικες μου την βγαζει την ενημερωση το πισι.. παντως οτα ακομα δν βγαινει τιποτα οποτε δεν αναβαθμισα... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Άτιμε DeJaVu κατάλαβες ποιος είμαι ;).. Αγόρασα Screen Protector (μάρκας Celly) από το Πλαίσιο και η οθόνη δεν βλέπεται (στο standby). Επίσης άφησε και μερικές bubbles δώρο... Να μην την αγοράσει κανείς:mad:::cry::cry::cry::sick::si:! Κοροϊδία! Τζάμπα τα λεφτά!:protest: Αντιμετώπισε κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παιδια εχω την 4.0.3 αν περασω την 4.0.4 θα χασω τις εφαρμογες μου και τα save τους μαζι και τις επαφες? μια απαντηση εδω καποιος? SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Άρα, αφού σου βγάζει αυτές τις 2 επιλογές και θέλεις να έχεις root, μακριά! Μη το κάνεις! Δεν κατάλαβες. Έκανα επαναφορά την 4.0.3 με SUS, στη συνέχεια root με doomlord, και τέλος το update OTA. Τώρα είμαι στην 4.0.4 με root. Φαντάζομαι όμως ότι πλέον το sus περνάει και την αναβάθμιση, ίσως ήμουν τυχερός και το "πρόλαβα" ενώ έκανε μόνο repair, έβλεπε δηλαδή σαν τελευταία version την 4.0.3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26798415&postcount=141 με αυτο τον οδηγο κανεις ρουτ το πολυ σε ενα δεκαλεπτο κατεβαζεις τον κερνελ της 4,03 και της 4,04 κανεις copy paste πρωτα τον 4.1.A.0.562 kernel στον φακελο firmware του flashtool τον φλασαρεις με το flashtool μετα κανεις ρουτ με την μεθοδο του DooMLoRD μετα κανεις copy paste τον 4.1.B.0.431 kernel στον φακελο firmware του flashtool και σβηνεις τον 4.1.A.0.562 απο τον φακελο τον φλασαρεις με το flashtool και τελος για το πως γινεται το φλασαρισμα ακολουθειτε το βημα 1 απο τον οδηγο του lousou76 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 δεν ξεχναμε να εχουμε ενεργοποιημενο το usb debugging προτου ξεκινησουμε την ολη διαδικασια και του φλασαρισματος και του ρουτ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν κατάλαβες. Έκανα επαναφορά την 4.0.3 με SUS, στη συνέχεια root με doomlord, και τέλος το update OTA. Τώρα είμαι στην 4.0.4 με root. Φαντάζομαι όμως ότι πλέον το sus περνάει και την αναβάθμιση, ίσως ήμουν τυχερός και το "πρόλαβα" ενώ έκανε μόνο repair, έβλεπε δηλαδή σαν τελευταία version την 4.0.3. το μήνυμα πηγαινε στον φίλο από πάνω Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εδώ και μέρες από τα sms που μου στέλνουν δε μου έρχονται όλα και για αυτό φταίει σίγουρα η συσκευή μου... Έσβησα όλα τα μηνύματα και πάλι το ίδιο, από αυτά που μου στέλνουν δε τα δέχεται όλα η συσκευή μου είτε από τον ίδιο αριθμό είτε από διαφορετικό αριθμό αποστολέα... Έβαλα την κάρτα μου σε παλιά συσκευή και μου ήρθαν όλα όσα δε μπορούν να έρθουν στο NEO V. :( Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Το κινητό έχει την 0.62 stock με os 2.3.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχεις πολλές εφαρμογές περασμένες στη μνήμη του κινητού ή λίγη ελεύθερη μνήμη RAM; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έχεις πολλές εφαρμογές περασμένες στη μνήμη του κινητού ή λίγη ελεύθερη μνήμη RAM; Στου κινητού έχω γύρω στα 174MB ελεύεθερα και η Ram ποτέ δεν πέφτει κάτω απο 100MB. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Στου κινητού έχω γύρω στα 174MB ελεύεθερα και η Ram ποτέ δεν πέφτει κάτω απο 100MB. :worry: Υπέθεσα ότι θα είχες λίγη ελεύθερη RAM και το κινητό κλείνει και τα μηνύματα για να ελευθερώσει και έτσι δε λαμβάνεις μερικά, αλλά δεν είναι αυτό...:confused: Δοκίμασες να περάσεις άλλη εφαρμογή μηνυμάτων; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Μήπως να τραβήξω και video???? Έκδοση Android 4.0.4 Αριθμός έκδοσης 4.1.Β.0.431 Έκανα αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ και ναι το root παρέμεινε. Εφαρμογές που θέλουν root και έχω εγκατεστημένες είναι α. Toggle ALS b. Root Explorer c. CPU No-frills Και φυσικά λειτουργούν. κοιταξε την εκδοση βασικου φασματος..τι σου λεει?με την 4.0.4 πρεπει να λεει 72.εμεις που περασαμε το root στην 4.0.3 κ μετα αναβαθμιση μεσω ota η εκδοση φασματος ειναι 70..εσενα ποιο ειναι?οποτε περιμενουμε to root για 4.0.4 I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ευχαριστώ! Αν κατάλαβα καλά η 3-η θήκη δεν είναι μαλακή! Επομένως φεύγει από την λίστα. 1 και 2 δεν ίδιες; Και ίδιες με αυτή που πρωτινές; Αυτή που προτείνεις έχει και ζελατίνες μέσα; Οχι φίλε , δεν είναι ίδιες με αυτη που σου πρότεινα. Και δεν έχει μέσα screen protector (ζελατίνα). Η πρώτη που λες ειναι σχεδον διάφανη η δεύτερη που λες ειναι άσπρη αλλα και η πρώτη και η δεύτερη εμενα δεν μου άρεσε ετσι όπως κλεινει απο πάνω στο ηχείο και ουσιαστικά μόνο η οθόνη μενει , είναι σαν να "πνίγει κινητο" χάνει σε εμφάνιση και η δεν φαίνεται η ωραία γραμμή της συσκευής. Καλή αγορά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Μια σύντομη ερώτηση για το Neo V. Θέλω να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή, έχω μια επιδότηση 100 ευρώ απο Cosmote. Πήγα στον Γερμανό να το παρω και μου είπαν ότι αυτό το κινητό μόνο η Vodafone το έχει. Ισχυει; P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Μια σύντομη ερώτηση για το Neo V. Θέλω να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή, έχω μια επιδότηση 100 ευρώ απο Cosmote. Πήγα στον Γερμανό να το παρω και μου είπαν ότι αυτό το κινητό μόνο η Vodafone το έχει. Ισχυει; To έχει η Voda και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 To έχει η Voda και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων... Δηλαδη αν παω πχ στο Πλαισιο και πω θελω το Neo V με εκπτωση επιδοτησης (100 ευρω απο το συμβολαιο της cosmote) θα μου το δωσουν; P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts