highpriest Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Κατά την διάρκεια του update μου βγάζει ενημέρωση ότι πρέπει να αποσυνδέσω το τηλέφωνο, να το κλείσω και μετά να το συνδέσω κρατώντας πατημένο το back button. Από ότι βλέπω στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων στα XP από Sony έχω μόνο το pc companion και update engine (που εγκαθίσταται με το pc companion) Ίσως το θέμα να είναι στα XP. Δεν μπορώ να βοηθησω γιατι δουλευω με 7αρια. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, πάντως στο δικο μου δεν βγαζει τέτοια επιλογή για συνδεση-αποσυνδεση. Τα κάνει αυτόματα. Θα περιμένεις κάποιον με XP να σε διαφωτήσει. Σόρυ.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 πηγα να κάνω την αναβάθμηση και μου βγαλε ότι έχω τροποποιημένο λογισμικο και δεν γίνετε, εγω το πήρα έτσι το τηλεφωνο με custom rom υπάρχει κανείς πυ να έχει τη διάθεση ώστε να με βοηθήσει να του περάσω την official 4 ics; Μηπως εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μηπως εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader; Δεν ξερω φίλε δεν έχω ιδεα απο αυτα έτσι το αγορασα μεταχειρισμένο και θέλω να βάλω την ics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά.. αν μπορεί κάποιος να δώσει μια βοήθεια κ εδώ γιατί έχω απελπιστεί? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μην έχω τυχόν προβλήματα υποτίθεται όσο θα περνάει η ICS και το αποτέλεσμα μετά την επαναφορά είναι να μην αναγνωρίζει το PC Companion το κινήτο ενώ πριν το αναγνώριζε μια χαρά :/ Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να έκανα? /edit Άκυρο παιδιά.. μετά από πολύ κόπο κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση μέσω SEUS :) Edited April 24, 2012 by Constantine88 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δεν ξερω φίλε δεν έχω ιδεα απο αυτα έτσι το αγορασα μεταχειρισμένο και θέλω να βάλω την ics Δοκιμασε με τον οδηγο του zxr. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333150 Δεν υπαρχει διαφορα ετσι κι αλλιως αναμεσα στην ελληνικη και την σκανδιναβικη εκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πώς κάνω repair με το SEUS; Η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι η επανεγκατάσταση του λογισμικού... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine88 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πώς κάνω repair με το SEUS; Η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι η επανεγκατάσταση του λογισμικού... Μην σε πάρω στον λαιμό μου φίλε αλλά νομίζω οτι αυτό είναι το repair.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosRoussis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα παιδιά πέρασα το παγωτό το πρωί πρωί και μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει οτι το led δεν αναβοσβήνει στις αναπάντητες και ότι το κινητό ζεσταίνετε αρκετά με την χρήση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα παιδιά πέρασα το παγωτό το πρωί πρωί και μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει οτι το led δεν αναβοσβήνει στις αναπάντητες και ότι το κινητό ζεσταίνετε αρκετά με την χρήση Δοκίμασε το blink για να αναβοσβηνει [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 εχω την αισθηση οτι με το παγωτο επεσε η αποδοση του ηχου σε σχεση με την GB και κατα πολυ μαλιστα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) εχω την αισθηση οτι με το παγωτο επεσε η αποδοση του ηχου σε σχεση με την GB και κατα πολυ μαλιστα Όποιος δεν έχει κάνει είτε Factory Reset είτε repair με SEUS (στην ουσία σου σβήνει τα πάντα και στο περνάει καθαρό πλέον το ICS), να το κάνει ΑΜΕΣΑ!!! Κάτι ξέρουν οι ειδικοί και το τονίζουν! Εγώ χθες που έκανα αναβάθμιση, ήμουν έτοιμος να το σπάσω το κινητό. Μόλις έκανα Reset, και μιλάμε για άλλο πράγμα. Λες και έγινε quad με την μία. Απλά θα παιδευτείτε λίγο: Root->Backup->Reset->Root->Restore. Πιστέψτε με αξίζει:!: Με το μόνο που μπορεί να το συγκρίνω, είναι το PC μετά από πολύχρονη χρήση XP και format. Τότε που νόμιζες ότι άλλαζες και HW μαζί με το format! Edited April 24, 2012 by piggosa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Όποιος δεν έχει κάνει είτε Factory Reset είτε repair με SEUS (στην ουσία σου σβήνει τα πάντα και στο περνάει καθαρό πλέον το ICS), να το κάνει ΑΜΕΣΑ!!! Κάτι ξέρουν οι ειδικοί και το τονίζουν! Εγώ χθες που έκανα αναβάθμιση, ήμουν έτοιμος να το σπάσω το κινητό. Μόλις έκανα Reset, και μιλάμε για άλλο πράγμα... Απλά θα παιδευτείτε λίγο: Root->Backup->Reset->Root->Restore. Πιστέψτε με αξίζει:!: Με το μόνο που μπορεί να το συγκρίνω, είναι το PC μετά από πολύχρονη χρήση XP και format. Τότε που νόμιζες ότι άλλαζες και HW μαζί με το format!θα συμφωνήσω απόλυτα η διαφορά είναι τεραστια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 θα συμφωνήσω απόλυτα η διαφορά είναι τεραστια Τι λες τώρα... Κυριολεκτικά το πρωί έβλεπα ποιο κινητό να αγοράσω με σκοπό να το πετάξω αυτό από το μπαλκόνι αφού ξεχεζα την SONY με κάποιο τρόπο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Όποιος δεν έχει κάνει είτε Factory Reset είτε repair με SEUS (στην ουσία σου σβήνει τα πάντα και στο περνάει καθαρό πλέον το ICS), να το κάνει ΑΜΕΣΑ!!! Κάτι ξέρουν οι ειδικοί και το τονίζουν! Εγώ χθες που έκανα αναβάθμιση, ήμουν έτοιμος να το σπάσω το κινητό. Μόλις έκανα Reset, και μιλάμε για άλλο πράγμα. Λες και έγινε quad με την μία. Απλά θα παιδευτείτε λίγο: Root->Backup->Reset->Root->Restore. Πιστέψτε με αξίζει:!: Με το μόνο που μπορεί να το συγκρίνω, είναι το PC μετά από πολύχρονη χρήση XP και format. Τότε που νόμιζες ότι άλλαζες και HW μαζί με το format! χεριάζετε το Factory Reset ακόμα και αν έχεις μαμά ρομ και όχι root στο τηλέφωνο ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Λοιπόν...αναθεωρω το προηγούμενο ποστ καθώς με επαναφορά είδα άλλο τηλέφωνο! Πιο καλό scroll,η μνήμη πλέον δε πέφτει κάτω από 100με τη μία. Με το που ανοίγει το τηλέφωνο 140mb ram,μπαίνει πιο γρήγορα στις κλήσεις. Όλα αυτά σε σχέση με την ics περασμένη από πάνω με gingerbread.. Εγώ zxr χρόνια πολλά κιόλας αν κ καθυστερημένα φαντάστηκα ότι επειδή μπαίνει άλλη έκδοση τα σβήνει όλα..κακώς που δε διάβασα όντως αλλά με ένα μωρό 3μηνών σπίτι ο χρόνος είναι περιορισμένος κ έχασα τη μπάλα με τα ποστ.. Πριν βάλετε ics κάντε επαναφορά μέσω companion:p Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 χεριάζετε το Factory Reset ακόμα και αν έχεις μαμά ρομ και όχι root στο τηλέφωνο ??? Κι εγώ την GB μαμά την είχα. Είχα κάνει ενώ δεν ήξερα update σε 0.62 και μετά δεν ήθελα να παιδευτώ με downgrade αφού θα έβγαινε η ICS. Προφανώς τα σκουπίδια που κρατάει από την GB είναι πολλά και πρέπει να φύγουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εγώ χθες που έκανα αναβάθμιση, ήμουν έτοιμος να το σπάσω το κινητό. Μόλις έκανα Reset, και μιλάμε για άλλο πράγμα. Λες και έγινε quad με την μία. Απλά θα παιδευτείτε λίγο: Root->Backup->Reset->Root->Restore. Πιστέψτε με αξίζει:!: Με το μόνο που μπορεί να το συγκρίνω, είναι το PC μετά από πολύχρονη χρήση XP και format. Τότε που νόμιζες ότι άλλαζες και HW μαζί με το format! Έτσι ακριβώς είναι. Σαν να κάνεις format! Clean install που λέμε και στο χωριό μου!!! :lol::lol::p Κατευθείαν με το SEUS. Δεν χρειάζεται παίδεμα. ;) χεριάζετε το Factory Reset ακόμα και αν έχεις μαμά ρομ και όχι root στο τηλέφωνο ??? Δεν παίζει κανένα ρόλο το root. Εγώ zxr χρόνια πολλά κιόλας αν κ καθυστερημένα φαντάστηκα ότι επειδή μπαίνει άλλη έκδοση τα σβήνει όλα..κακώς που δε διάβασα όντως αλλά με ένα μωρό 3μηνών σπίτι ο χρόνος είναι περιορισμένος κ έχασα τη μπάλα με τα ποστ.. Πριν βάλετε ics κάντε επαναφορά μέσω companion Κατανοητό. Μέχρι κι εγώ έχασα τη μπάλα λείποντας δυο μέρες έλειψα στις Βρυξέλλες κι άλλη μια λόγω γιορτής! Να χαιρέσαι το μωρό! :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Κι εγώ την GB μαμά την είχα. Είχα κάνει ενώ δεν ήξερα update σε 0.62 και μετά δεν ήθελα να παιδευτώ με downgrade αφού θα έβγαινε η ICS. Προφανώς τα σκουπίδια που κρατάει από την GB είναι πολλά και πρέπει να φύγουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! thanks!! το βραδυ θα το .......φτου εχει και μπαρτσελονα την τυχη μου μεσα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 εχω μπλεχτει ρε παιδια....εχω αναφερει και καποιες αποριες πριν αλλα δεν απαντησε κανεις αξιζει να βαλω ics? τι αλλαγες εχει?? το θεμα αλλαζει η οχι? εννοω αν μενει μπλε? στην θεση του widget των επαφων απο τι αντικατισταται? εικονες επαφων χανεις? πως ειναι το ui στις επαφες μενου εφαμογων κλησεις κλπ...βαλτε καποια screenshots να δουμε Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) @ZXR. Καταρχάς χρόνια πολλά :) Κατά δεύτερον, ξέρεις ότι έχεις δουλειά, ε? Πρέπει να κάνεις ένα update στον οδηγό σου με τα unnecessary apps/services της ICS, γιατί μιλάμε για πολλάαααα.... @bandit Θα σου συμβούλευα να κάνεις μία βόλτα από youtube πλευρά, αφού καταλαβαίνω πως το ενδιαφέρον σου είναι κυρίως αισθητικό. πχ ένα video από ARC http://www.youtube.com/watch?v=jCYwPWkz5uI Edited April 24, 2012 by piggosa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 1)Παιδιά εγώ έχω την 0.62 χωρίς root και χωρίς να ο πειράξω...Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ΝΑΙ ή ΟΧΙ...?:wacko: Έχω διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες και δεν έβγαλα άκρη...:shifty: 2)Επίσης θα πρέπει να κάνω backup με κάποιο πρόγραμμα όλες τις εφαρμογές που είναι περασμένες στο τηλέφωνο(phone only...)? 3)Λογικά κάποιες από τις εφαρμογές που είχα μπορεί να μην λειτουργούν με την ICS, έτσι? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Αν και είναι σχετικά νωρίς ας μας πει κάποιος για κατανάλωση μπαταρίας με την ICS σε σχέση με την GB.:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) καλησπέρα! διαβάζω ώρα τώρα για το σαλο με την αναβαθμιση σε ics και έχω μερικές απορίες: 1. γιατί να πάω σε ics αν ειμαι ικανοποιημένος απο την 2.3.4? (διαβασα πολλούς να λένε έγινε πιο γρήγορο το τηλεφωνο) 2. εγώ δοκιμάζοντας την ενημερωση λειτουργικού (μέσα απ τις ρυθμίσεις) μου λεει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους? 3. εγώ έχω αντροιντ 2.3.4 βερσιον 4.0.2.Α.0.62 και τα μόνο πειράγματα που έκανα ήταν ο οδηγός αυτός (βηματα 1εως4). μπορώ και γω όταν έρθει η αναβαθμιση μου να αναβαθμισω ετσι απλά ή πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία πριν λόγω του οδηγου πειράγματος που ακολούθησα? 4. κάποιος που πέρασε ηδη την επισημη ελληνική ics μπορεί να μας δώσει κάνα screenshot ή κάνα μικρό βίντεο του κινητού? Edited April 24, 2012 by shadowman1480 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 1)Παιδιά εγώ έχω την 0.62 χωρίς root και χωρίς να ο πειράξω...Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ΝΑΙ ή ΟΧΙ...?:wacko: Έχω διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες και δεν έβγαλα άκρη...:shifty: 2)Επίσης θα πρέπει να κάνω backup με κάποιο πρόγραμμα όλες τις εφαρμογές που είναι περασμένες στο τηλέφωνο(phone only...)? 3)Λογικά κάποιες από τις εφαρμογές που είχα μπορεί να μην λειτουργούν με την ICS, έτσι? 1) Μέχρι το reset θα σου έλεγα ΟΧΙ. Μετά φυσικά και ΝΑΙ. Το κινητό είναι το ίδιο, αν όχι πιο γρήγορο. Και γιατί να μην έχεις την τελευταία έκδοση που θα υποστηρίζεται από τα νέα apps που θα βγουν? π.χ. Chrome 2) Αpps backup κάνεις με το Titanium Backup. Θέλει όμως root, και η 0.62 απλά δεν... Οπότε αν θέλεις σώνει και καλά τα apps σου, περνάς την ICS από πάνω, κάνεις root, μετά backup με ΤΒ, reset, ξανά ROOT και τέλος restore με ΤΒ. Ακούγεται πολύπλοκο αλλά δεν είναι 3) ΝΑΙ, αλλά οι περισσότερες λειτουργούν. Και αυτές που δεν, θα βγουν λογικά updates οσονούπω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 1) Μέχρι το reset θα σου έλεγα ΟΧΙ. Μετά φυσικά και ΝΑΙ. Το κινητό είναι το ίδιο, αν όχι πιο γρήγορο. Και γιατί να μην έχεις την τελευταία έκδοση που θα υποστηρίζεται από τα νέα apps που θα βγουν? π.χ. Chrome 2) Αpps backup κάνεις με το Titanium Backup. Θέλει όμως root, και η 0.62 απλά δεν... Οπότε αν θέλεις σώνει και καλά τα apps σου, περνάς την ICS από πάνω, κάνεις root, μετά backup με ΤΒ, reset, ξανά ROOT και τέλος restore με ΤΒ. Ακούγεται πολύπλοκο αλλά δεν είναι 3) ΝΑΙ, αλλά οι περισσότερες λειτουργούν. Και αυτές που δεν, θα βγουν λογικά updates οσονούπω. 1)Τι εννοείς με το reset? 2)Για αυτό το βήμα κατέβασα το Mybackup Pro(δεν ξέρω αν κάνει, το έχω βάλει να κάνει backup τώρα όλες τις εφαρμογές) 3)λογικά ναι Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts