Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την εκανα και γω την ευλογημενη!!!!!!! Απο αυριο η αναλυτικη παρουσιαση της ελληνικης ICS.Απαπαπαπαπαπα!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραία μου λύθηκε η απορία για της ρυθμίσεις Bluetooth υπάρχει δυνατότητα μόνιμης εμφανίσεις ονόματος, 2 λεπτά 5 λεπτά 1 ώρα και πάντα εμφανίσει ονόματος μόνιμα.

Sent from my MT11i using Tapatalk

Τι εντυπώσεις έχετε από την χρήση της ics όσοι βάλατε την ελληνική official ?

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Καλημέρα. Δύο ερωτήσεις παιδιά για την ελληνική ICS. 1) πως γίνεται το speed dial, δηλαδή πως αντιστοιχούμε τηλέφωνα στους αριθμούς 1, 2, 3 κτλ;

2) Πως κάνουμε πλέον screenshots;

Καλημέρα. Δύο ερωτήσεις παιδιά για την ελληνική ICS. 1) πως γίνεται το speed dial, δηλαδή πως αντιστοιχούμε τηλέφωνα στους αριθμούς 1, 2, 3 κτλ;

2) Πως κάνουμε πλέον screenshots;

1. Δεν γνωρίζω.

2. Κρατάς πατημένο το πλήκτρο On / Off ταυτόχρονα με το Volume Down.

καλημερα

πολλες εφαρμογες που κατεβαζω απο το μαρκετ αλλα και καποιες που ενημερωθηκαν και τις ειχα στην sd τις παει sthn flash μνημη του κινητου και δεν τις παει στην καρτα με τιποτα ουτε με προγραμματα οπως το droidsail super app2sd αν και ειμαι ρουτ

εχει αλλος αυτο το προβλημμα;

Καλημέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω πριν κάνουμε την αναβάθμιση αν είμαστε ρουτ θα πρέπει να κάνουμε ανρουτ πρώτα

Παιδιαειδατε διαφορα αυτοι που ειχατε ics και βαλατε την ελληνικη; Την εβαλα και εγω απλα δεν εχω χρονο να το ρυθμισω και εκανα restore την παλια ics
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια εκανα την αναβαθμιση και δυστηχως δεν μου παιζει καθολου το mls destinator μιλησα με αυτους και μου ειπαν οτι ακομα δεν ειναι διαθεσιμη με την ics τι να κανω να γυρισω στα παλια?

Καλησπέρα σε όλους μηπως ξερει καποιος που να εχει απειραχτη ελληνικη ρομ ποιες ειναι οι τιμες στα παραπανω πεδια στο build.prop και αν ξερει καποιος αν ειναι ιδιες σε gb και ics. Ευχαριστω

Αν δεν κάνω λάθος είναι 1254-5797.

Παιδια, ενας φιλος μου εχει στο Xperia Ray του, περασμενους τους χαρτες και δουλευει το gps του αψογα.. Εβαλε μια εφαρμογη που δεν την βρηκα στο μαρκετ.. Igo νομιζω λεγοταν.. Εχει κανεις υποψιν του αυτην η καποια παρομοια εφαρμογη

Δεν υπάρχει στο market το iGo. Θα το κατεβάζεις επι πληρωμή από το site της εταιρείας.

Παιδια πρεπει απαρραιτητα να ειναι η μπαταρια στο 50% τουλαχιστον που λεει για να γινει η αναβαθμιση. Αν ειναι στο 15% τί εγινε δηλαδη; Να ορμηξω ή να φορτισω πρωτα;

Καλό είναι. Ο επεξεργαστής δουλεύει συνεχώς οπότε η κατανάλωση είναι μεγάλη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ωραία μου λύθηκε η απορία για της ρυθμίσεις Bluetooth υπάρχει δυνατότητα μόνιμης εμφανίσεις ονόματος, 2 λεπτά 5 λεπτά 1 ώρα και πάντα εμφανίσει ονόματος μόνιμα.

Sent from my MT11i using Tapatalk

Πού υπάρχει αυτή η δυνατότητα ; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα να την ανακαλύψω... :(

Πού υπάρχει αυτή η δυνατότητα ; Γιατί εγώ δεν μπόρεσα να την ανακαλύψω... :(

Για να δουλέψει πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το bluetooth.

'Όπως είσαι στης ρυθμίσεις του Bluetooth πατάς το πλήκτρο του μενού αριστερά (με τις γραμμές) και θα δείς 3 επιλογές μετονομασία τηλεφώνου εμφάνιση όλον τον ληφθέντων αρχείων που έλαβες και το visibility timeout.

Edited by maarinos

Παιδιά καλημέρα έβαλα και εγώ την ics στης κοπέλας μου το κινητό ωραία φαίνεται να είναι με καλύτερα χρώματα...το μόνο αρνητικό είναι κάτι κολληματακια...και στην αναπάντητη δεν ανάβει Το led .μόνο σε μηνύματα...τώρα έχει προχωρήσει κανείς;σε οδηγό λουσου και tweaks zxr;

Zxr κοιταξες καθόλου το build.prop μου;...

Εγω ημουν με 12% :P

και γω χθες βραδυ ξεκινησα να το φορτιζω αλλα μολις πηγε 17% ...ορμηξα!!!! Που να περιμενεις τωρα...:lol:

1. Δεν γνωρίζω.

2. Κρατάς πατημένο το πλήκτρο On / Off ταυτόχρονα με το Volume Down.

Ευχαριστω πολυ.

Καλό είναι. Ο επεξεργαστής δουλεύει συνεχώς οπότε η κατανάλωση είναι μεγάλη.

Οκ αλλα οπως εγραψα δε περιμενα αλλο. Στο 17% ...βουρρρρρρρ:)

speed dial πως γινεται ρε παιδια; Δε γνωριζει καποιος; Υποτιθεται οτι ειναι και απο τα ατού της αναβαθμισης...

Λγο τη βοηθεια σας. Εχω τη ρουταρισμενη Nordic ICS που εβελα πριν μερικες ημερες συμφωνα με τις υποδειξεις των εμπειρων μελων του φορουμ. Διαβαζοντας χτες οτι μπορω μεσω PC Companion να βαλω την ελληνικη εκδοση. Αν και προσπαθησα εμενα λεει οτι η συσκευη εχει τη τελευταια εκδοση> Ετσι απο περιεργεια, οσοι εχετε την Ελληνικη εκδοση τι στοιχεια εχετε?

Εγω εχω:

Εκδοση: 4.0.3

Kernel: 2.6.32.9

Αριθ. Εκδοσης: 4.1.Α.0.562

thx

Την έβαλα χθες(έκανα το λάθος)

Όμορφη εμφάνιση δε λέω αλλά...

Διαθέσιμη μνήμη όταν το ανοίγω 110 από 150+στη gb(με elixir το βλεπω)

Ανοιγω πχ tapatalk πέφτει στο 90.Γενικά πάνω από 100mb κατά τη διάρκεια που το χω δεν είδα ενώ με gb χαλαρά 110++..

Πολλές λειτουργίες συστήματος κ δε ξερω αν πρέπει να βγαλω μερικές για να κερδίσω μνήμη..

Ας ανοίξει κάποιος το titanium να δει πόσες εφαρμογές λειτουργίες έχει η ics

Βαριά κ ασήκωτη...

Πατάς να πάρεις τηλέφωνο...έχεις φτιάξει καφέ κ τον έχεις πιεί.tragic...

Scroll,μια κλαίει μια γελάει..

Βίντεο:ανοίγει μετά από λίγο οχι τραγικά αλλα δεν ειναι ginger...

Σταματάς να τραβάς βίντεο κ περιμένεις περιμένεις περιμένεις να αποθηκεύσει το βιντεάκι!!

Είχαν προειδοποιησει δε λέω ότι θέλει 1gb για να παίξει σωστά αλλά νομιζα θα την είχαν φέρει στα μέτρα μας..

Σκέφτομαι από τη μία μήπως δε μου κάτσε καλά κ να τη στήσω πάλι..είμαι σε διλήμμα...

Να περιμένω κάνα update μήπως στρώσει ή να γυρίσω σε παλιά ΚΑΛΗ gingerbread..

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπέρα σε όλους μηπως ξερει καποιος που να εχει απειραχτη ελληνικη ρομ ποιες ειναι οι τιμες στα παραπανω πεδια στο build.prop και αν ξερει καποιος αν ειναι ιδιες σε gb και ics. Ευχαριστω

Λγο τη βοηθεια σας. Εχω τη ρουταρισμενη Nordic ICS που εβελα πριν μερικες ημερες συμφωνα με τις υποδειξεις των εμπειρων μελων του φορουμ. Διαβαζοντας χτες οτι μπορω μεσω PC Companion να βαλω την ελληνικη εκδοση. Αν και προσπαθησα εμενα λεει οτι η συσκευη εχει τη τελευταια εκδοση> Ετσι απο περιεργεια, οσοι εχετε την Ελληνικη εκδοση τι στοιχεια εχετε?

Εγω εχω:

Εκδοση: 4.0.3

Kernel: 2.6.32.9

Αριθ. Εκδοσης: 4.1.Α.0.562

Για όσους είχαν βάλει την nordic και θέλουν να βάλουν την ελληνική, λογικά εκτός από αυτά που είχαμε αλλάξει, θα πρέπει να αλλαχτούν και τα 4.1.Α.0.562 σε 4.0.2.A.062 και ίσως και τα 4.0.3 σε 2.3.4. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η λογική αυτό λέει. Αλλιώς θα σας λέει πως είναι ενημερωμένο.

Εσύ είχες ρωτήσει προ ημερών ε; Είχα απαντήσει άλλα δεν θυμόμουνα ποιος έκανε την ερώτηση :p Είναι μια σημαντική αλλαγή και αυτή.

Επίσης κάτι ακόμη που παρατήρησα καταλάθος εχθές, μπορούμε να ανοίξουμε την notification bar και με κλειδωμένη την οθόνη.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Εχει βγει ρουτ για σαντουιτς?

Ναι φυσικά!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Την έβαλα χθες(έκανα το λάθος)

Όμορφη εμφάνιση δε λέω αλλά...

Διαθέσιμη μνήμη όταν το ανοίγω 110 από 150+στη gb(με elixir το βλεπω)

Ανοιγω πχ tapatalk πέφτει στο 90.Γενικά πάνω από 100mb κατά τη διάρκεια που το χω δεν είδα ενώ με gb χαλαρά 110++..

Πολλές λειτουργίες συστήματος κ δε ξερω αν πρέπει να βγαλω μερικές για να κερδίσω μνήμη..

Ας ανοίξει κάποιος το titanium να δει πόσες εφαρμογές λειτουργίες έχει η ics

Βαριά κ ασήκωτη...

Πατάς να πάρεις τηλέφωνο...έχεις φτιάξει καφέ κ τον έχεις πιεί.tragic...

Scroll,μια κλαίει μια γελάει..

Βίντεο:ανοίγει μετά από λίγο οχι τραγικά αλλα δεν ειναι ginger...

Σταματάς να τραβάς βίντεο κ περιμένεις περιμένεις περιμένεις να αποθηκεύσει το βιντεάκι!!

Είχαν προειδοποιησει δε λέω ότι θέλει 1gb για να παίξει σωστά αλλά νομιζα θα την είχαν φέρει στα μέτρα μας..

Σκέφτομαι από τη μία μήπως δε μου κάτσε καλά κ να τη στήσω πάλι..είμαι σε διλήμμα...

Να περιμένω κάνα update μήπως στρώσει ή να γυρίσω σε παλιά ΚΑΛΗ gingerbread..

Έκανες wipe data ή την πέρασες πάνω από την GB?

:) Tαυτόχρονα με τον Bloodhonor

Εκανες εγκατασταση και επαναφορα ή μονο την περασες πανω απο την GB?

Point. Όσοι βλέπετε πως λαγκάρει το κινητό, κάντε μια επαναφορά ;) Φυσικά θα χρειαστεί να περάσετε ξανά τα πάντα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε καλύτερο κινητό.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...