Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος που έχει βάλει ICS να μας πει με τι ελεύθερη ram ξεκινάει το τηλέφωνο;

Με την gingerbread είναι κοντά στα 180-200

στην gb με ποσες εφαρμογες? γιατι εγω οταν ειχα gb πανω απο 130-140 δε πηγαινα με 75 εφαρμογες περιπου εκτος και αν χρησιμοποιεις taskkiller

τωρα σε custom ics γιατι η επισημη δε παλευεται ειμαι στα 140-150 με τις ιδιες εφαρμογες

Edited by devill0

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτή η Κ15 δηλαδή είναι ρυθμισμένη να μπουτάρει overclocked?

Λογικά θα μπορείς να το ρυθμίσες να τρέχει on demand με το SetCPU.

υπαρχει και η εφαρμογη no-frills cpu που εχει επιλογη να μπουταρει o/c

καλησπερα,

περασα την icecream αλλα εχω το προβλημα με τα μυνηματα (περιορισμο 70 χαρακτηρων).

υπαρχει καμια λύση οπως με την gingerbrand?

Έχει αναφερθεί 2-3 σελίδες πίσω. Κοίτα τον οδηγό του lousou78 και θα βρεις τη λύση.

στην gb με ποσες εφαρμογες? γιατι εγω οταν ειχα gb πανω απο 130-140 δε πηγαινα με 75 εφαρμογες περιπου εκτος και αν χρησιμοποιεις taskkiller

τωρα σε custom ics γιατι η επισημη δε παλευεται ειμαι στα 140-150 με τις ιδιες εφαρμογες

Εν ολίγης έχεις περισσότερη ελεύθερη ram σε custom ics έναντι official gingerbread

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Μπορεί κάποιος που έχει βάλει ICS να μας πει με τι ελεύθερη ram ξεκινάει το τηλέφωνο;

Με την επίσημη, κοντά στα 170mb. Σε σχέση με την GB που μου ξεκινούσε με καμιά 140 στην καλύτερη! Φαίνεται πως η ICS κάνει γενικά αρκετά καλύτερη διαχείριση της ram.

Στην GB έφτανα σε σημείο να έχω 50-60mb ram, ενώ δεν υπερέβαινα τα 150 με κάποιον task killer. Τώρα με την επίσημη ICS όπως γράφω και από πάνω, παίζω στα 140-170mb χωρίς κάποιον task killer.

Μήπως δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση της επίσημης; (βλ. επιδιόρθωση μέσω SUS). Να πω την αλήθεια μου, εγώ έκανα update μέσω PC companion αφού πρώτα πείραξα το build.prop (ήμουν στην επίσημη .42) με αποτέλεσμα να κρατήσει όλα τα δεδομένα που είχα στο κινητό. Στη συνέχεια, αφού διαπίστωσα πως όντως το κινητό πήγαινε πιο αργά και από τον επιτάφιο, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το κινητό και από τότε πετάει!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Με την επίσημη, κοντά στα 170mb. Σε σχέση με την GB που μου ξεκινούσε με καμιά 140 στην καλύτερη! Φαίνεται πως η ICS κάνει γενικά αρκετά καλύτερη διαχείριση της ram.

Στην GB έφτανα σε σημείο να έχω 50-60mb ram, ενώ δεν υπερέβαινα τα 150 με κάποιον task killer. Τώρα με την επίσημη ICS όπως γράφω και από πάνω, παίζω στα 140-170mb χωρίς κάποιον task killer.

Μήπως δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση της επίσημης; (βλ. επιδιόρθωση μέσω SUS). Να πω την αλήθεια μου, εγώ έκανα update μέσω PC companion αφού πρώτα πείραξα το build.prop (ήμουν στην επίσημη .42) με αποτέλεσμα να κρατήσει όλα τα δεδομένα που είχα στο κινητό. Στη συνέχεια, αφού διαπίστωσα πως όντως το κινητό πήγαινε πιο αργά και από τον επιτάφιο, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το κινητό και από τότε πετάει!

Φίλε μου και εγώ στην επίσημη .42 είμαι λές να κάνω και εγώ αυτό με το build.prop που έκανες και εσυ;

Open build.prop, find these lines

ro.product.name=

ro.build.fingerprint=

ro.semc.version.cust=

and edit 8digit number to 1255-1755

also

ro.semc.version.cust_revision=R6D

Και πές μου σε παρακαλώ αυτά πρέπει να τα γράψω κάπου ή υπάρχουν ήδη κάπου μέσα και εγω αλλάζω τις τιμές;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Φίλε μου και εγώ στην επίσημη .42 είμαι λές να κάνω και εγώ αυτό με το build.prop που έκανες και εσυ;

Και πές μου σε παρακαλώ αυτά πρέπει να τα γράψω κάπου ή υπάρχουν ήδη κάπου μέσα και εγω αλλάζω τις τιμές;

Άφοβα! Θα βρεις τις γραμμές αυτές που αναφέρεις γραμμένες στο build.prop. Εκεί θα δεις, μέσα σε όλα, και έναν οχταψήφιο αριθμό που θα χωρίζει στην μέση με μια παύλα (-). Εκείνα θα τα αλλάξεις σε 1255-1755. Επίσης θα αλλάξεις και το ro.semc.version.cust_revision= (λογικά θα σου γράφει R2D. εσύ θα το κάνεις R6D).

Αν θέλεις σημείωσε κάπου τα νούμερα που έχει ήδη μέσα το build.prop (εγώ δεν τα κράτησα πάντως :p). Μη ξεχάσεις μετά την εγκατάσταση να κάνεις επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις (επίσης μη ξεχάσεις να πάρεις backup πριν ξεκινήσεις την διαδικασία :p).

Εδώ να σημειώσω πως την εξοικονόμηση κόστους όπως περιγράφεται εδώ δεν μπόρεσα να την επαναφόρα καθώς μετά το restart επανέρχεται το αρχείο στην αρχική του κατάσταση. Ίσως να έχω λάθος τα permissions στον root explorer. Βολεύομαι και με το handcent πάντως.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Άφοβα! Θα βρεις τις γραμμές αυτές που αναφέρεις γραμμένες στο build.prop. Εκεί θα δεις, μέσα σε όλα, και έναν οχταψήφιο αριθμό που θα χωρίζει στην μέση με μια παύλα (-). Εκείνα θα τα αλλάξεις σε 1255-1755. Επίσης θα αλλάξεις και το ro.semc.version.cust_revision= (λογικά θα σου γράφει R2D. εσύ θα το κάνεις R6D).

Αν θέλεις σημείωσε κάπου τα νούμερα που έχει ήδη μέσα το build.prop (εγώ δεν τα κράτησα πάντως :p). Μη ξεχάσεις μετά την εγκατάσταση να κάνεις επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις (επίσης μη ξεχάσεις να πάρεις backup πριν ξεκινήσεις την διαδικασία :p).

Εδώ να σημειώσω πως την εξοικονόμηση κόστους όπως περιγράφεται εδώ δεν μπόρεσα να την επαναφόρα καθώς μετά το restart επανέρχεται το αρχείο στην αρχική του κατάσταση. Ίσως να έχω λάθος τα permissions στον root explorer. Βολεύομαι και με το handcent πάντως.

Backup,εννοείς με το CMW ή απλό με το titanium;

Αφού τα περάσω όλα αυτά στο αρχείο,μετά θα μπώ με το PC Companion και θα μου βρεί την αναβάθμιση σε ICS;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Backup,εννοείς με το CMW ή απλό με το titanium;

Αφού τα περάσω όλα αυτά στο αρχείο,μετά θα μπώ με το PC Companion και θα μου βρεί την αναβάθμιση σε ICS;

Και με τα δυο, αν θέλεις να είσαι σίγουρος! (αν και αν έχεις το CWM δε βρίσκω λόγο να μη κάνεις την εγκατάσταση της ICS από εκεί χρησιμοποιώντας την pre-rooted!)

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Ultimate Backup (την pro έκδοση).

Και ναι, αν αλλάξεις αυτά τα αρχεία στο build.prop, το PC companion θα νομίζει πως είσαι Σκανδιναβός και θα σου δώσει την 4.0.3. Φυσικά μόλις τελειώσει η εγκατάσταση και ανοίξεις το κινητό, θα είναι προεπιλεγμένη η ελληνική γλώσσα!

Για εμάς που έχουμε την .62 μπορείτε να μας δώσετε έναν απλό τρόπο με κατανοητά βήματα για να περάσουμε την ICS;

Όταν λέω κατανοητά, εννοώ κατανοητά, και όχι:

"Βάλε το μπλιμπλίκι δίπλα στο κοκοψίνι και αφου περάσεις πάνω το πιρπιτσόλι άλλαξε το CMEFEFA και όταν δεις το KLEWWWQ πήγαινε στο μπαρμπαδάκι που βγαζει στην κορυφή της οθόνης και πάτα ΟΚ".

Μπορεί να φαίνεται κατανοητό σε κάποιους που ξέρουν που ειναι αυτά τα build.prop και τα λοιπά, αλλά στους περισσότερους απο εμάς ειναι ακαταλαβίστικα.

Όσοι λοιπόν κάνετε τον κόπο και γράφετε οδηγο, κάντε τον λίγο πιο κατανοητό και σε εμας που δεν είμαστε τόσο του αντικειμένου. Οδηγίες μπορούμε να ακολουθούμε όλοι, αρκεί να τις καταλαβαίνουμε όμως. Πχ όταν λετε "πήγαινε και αλλαξε το τάδε" πείτε μας και πως θα πάμε εκει που λέτε για να το αλλάξουμε.;)

Βλέπω πως ασχολείστε με πολύ προχωρημένα πράγματα εδώ....:)

Εγώ πάλι, ως τελείως νέος με το android, έχω ενθουσιαστεί με της δυνατότητες που έχει....!

Βρήκα διάφορα προγραμματάκια που με βοήθησαν να μην φύγω από τις συνήθειές μου...!

Ένα από αυτά είναι το Go Contacts EX με το οποίο έβαλα τις επαφές μου σε ομάδες... και είναι και πολύ όμορφο...!

Ερίσεις Το Inkpad για σημειώσεις το οποίο μάλιστα στις συγχρονίζει με τον server τους οπότε δεν τις χάνεις αν κάτι συμβεί...!

Έτσι... είπα να το μοιραστώ μαζί σας...! ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μάλλον πολύ απλό.... πάλι....

Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τα δεδομένα μου (επαφές κυρίως αλλά και μηνύματα ίσως) στο ίντερνετ... με την google ας πούμε αλλά μόνον τα δεδομένα από το κινητό μου ;

(Δεν θέλω δηλαδή να ανακατευτούν με τις επαφές που έχω στο gmail μου... ή με οποιεσδήποτε άλλες....!)

Κάτι σαν το myphone που είχε η microsoft και το κατάργησε...!

Επίσης, έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να μπλοκάρω κάποιους ανεπιθύμητους αριθμούς ;

Βρήκα το Mr Number αλλά δεν κατάλαβα πως να βάλω στην block list συγκεκριμένους αριθμούς... (αν το χρησιμοποιεί κάποιος και μου πει θα τον ευγνωμονώ... ;-)...)

κι ένα απλό εύχρηστο calculator θα ήθελα, το οποίο όμως να έχει και το %...

Πολύ ωραίο μεν αυτό που έχει από μόνο του αλλά το % δεν το έχει....

Υπάρχουν τόσες επιλογές οπότε μια πρόταση από κάποιον που το έχει ψάξει θα ήταν πολύ χρήσιμη...!

Σας ευχαριστώ πολύ και τις καλύτερες μου ευχές σε όσους γιορτάζουν...!!!

Δεν ανακατέυονται με τις επαφές του gmail, δημιουργεί ξεχωριστή κατηγοριά για τις επαφές του κινητού.

Για να μπλοκάρεις κάποια επαφή ώστε να μη δέχεσαι κλήσεις, τότε πηγαίνεις να κάνεις επεξεργασία την επαφή και κάτω - κάτω θα βρεις ένα checkbox που γράφει "Αποστολή κλήσεων απευθείας στον τηλεφωνητή" το τσεκάρεις και έτσι αν έχεις τηλεφωνητή, η συγκεκριμένη επαφή δεν θα μπορεί να σε καλέσει (θα βγαίνει απευθείας τηλεφωνητής) ή αν δεν τον έχει ενεργοποιημένο θα του΄επιστρέφει τόνο κατηλειμένου.

συγνωμη για το πρηξιμο,μολις παταω στο "runme.bat" μου βγαζει ''daemon not running.starting it now.''και απο κατω''daemon started successfully''και μετα τιποτα.τι να κανω?

Μετέφερε το runme.bat και τον φάκελο στο C:\ (αν το έχεις αλλόυ π.χ. στην επιφάνεια εργασίας, δεν τρέχει!!).

ICS official 120-140MB.

καλησπερα,

περασα την icecream αλλα εχω το προβλημα με τα μυνηματα (περιορισμο 70 χαρακτηρων).

υπαρχει καμια λύση οπως με την gingerbrand?

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513&page=14 τις οδηγίες του lousou76. Προϋπόθεση να είσαι root.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Με την ics ανοιγω το κινητο και εχω ραμ 120-125 mb ελευθερα.. Αν ανοιξω διαφορα , πεφτει στο 80 . Μπορω να την αυξησω με καποιο τροπο ?? Χρησιμοποιω apex launcher και εχω περιπου 40 εφαρμογες τις οποιες εκανα restore απο το titanium backup μαζι με τα δεδομενα τους .

Edit: Ο apex launcher μου ψιλο σκαλωνει στις αλλαγες των αρχικων οθονων.. Στο μενου εφαρμογων πεταει βεβαια.

Edit2: απο που βλεπετε την ραμ; Εγω την βλεπω απο το android system info και μου δειχνει 80 και μετα μπαινω απο τις ρυθμισεις στις εφαρμογες υπο εκτελεση και λεει 150 ελευθερη μνημη ραμ :P

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

καλησπερα σας...

απο οτι ειδα εχουμε καποια νεα για το παγωτο..

αργησα ισως λιγακι να συμμετασχω στην κουβεντα για το παγωτακι κ χαθηκα λιγο

1)ειμαι ρουτ.42 εκδοση..βοηθηστε τι πρεπει να κανω.(unroot?flash?τι αλλα?)

2)την κατεβαζω απο το σαιτ της ΣΕ η απο το forum.xda?

3)υπαρχει καποιος ετοιμος οδηγος για επαναληψη του ρουτ αμα υπαρχουν αλλαγες με σχεση το ρουτ της .42 εκδοσης?

4)οδηγοι για overclock και τα σχετικα εχουμε?γιατι δεν τα εκανα στην .42 περιμενωντας την εκδοση παγωτο

5)ειναι ελληνικη ετσι?

μπορει να μ απαντησει καποιος εστω για το πρωτο ερωτημα να ξεκινησω την διαδικασια?

καλησπερα σας...

απο οτι ειδα εχουμε καποια νεα για το παγωτο..

αργησα ισως λιγακι να συμμετασχω στην κουβεντα για το παγωτακι κ χαθηκα λιγο

1)ειμαι ρουτ.42 εκδοση..βοηθηστε τι πρεπει να κανω.(unroot?flash?τι αλλα?)

2)την κατεβαζω απο το σαιτ της ΣΕ η απο το forum.xda?

3)υπαρχει καποιος ετοιμος οδηγος για επαναληψη του ρουτ αμα υπαρχουν αλλαγες με σχεση το ρουτ της .42 εκδοσης?

4)οδηγοι για overclock και τα σχετικα εχουμε?γιατι δεν τα εκανα στην .42 περιμενωντας την εκδοση παγωτο

5)ειναι ελληνικη ετσι?

Λοιπόν, αφού έχεις την .42 και μάλιστα root, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πειράζεις τις παρακάτω εγγραφές στο build.prop και κάνεις επανεκκίνηση. Το συνδέεις με PC Companion και εντοπίζει αυτόματα την ICS.

1. 2.Ανοίγεις το build.prop, και βρίσκεις τις παρακάτω γραμμές:

ro.product.name=

ro.build.fingerprint=

ro.semc.version.cust=

και αλλάζεις τον 8ψήφιο αριθμό σε 1255-1755

ακόμη

ro.semc.version.cust_revision=R6D

3. Όταν τελειώσει κάνεις root πολύ ευκολά από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038

5. Υποστηριζει ελληνικά κανονικά, απλά για να έχεις 160 χαρακτήρες στα sms και όχι 70, ακολουθείς την οδηγία του lousou76 από εδώ (#201): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513&page=14

Ελπίζω να βοήθησα...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

μπορει να μ απαντησει καποιος εστω για το πρωτο ερωτημα να ξεκινησω την διαδικασια?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599901

Εγώ (και πολύς κόσμος!) έχουμε βάλει αυτήν εδώ. Η official είναι, rootαρισμένη, έτοιμη!

Την περνάς και με την .42 που έχεις κατευθείαν, χωρίς unroot.

Την κατεβάζεις και τη flashαρεις με το cwm. Είναι ΚΑΙ ελληνική (πληκτρολόγιο και μενού) - αλλά ΔΕΝ είναι η επίσημη ελληνική που θα δώσει η Sony Ελλάδας σε λίγο καιρό, λογικά όμως δε θα έχει διαφορές.

Overclocking γίνεται μόνο με ξεκλείδωτο bootloader και με custom kernel (ή με custom rom που το έχει σαν επιλογή μέσα)

Και τώρα να πω δυο τρία πράγματα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ας μου επιτρέψουν οι moderator):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

3 οδηγοί, ελληνικότατοι, με πολλές πληροφορίες για:

cwm,kernel,root,custom roms,overclocking...βασικά τα πάντα που ίσως αντιμετωπίσετε στο tweaking του Android κινητού σας!

Δε γίνεται για το παραμικρό tweak να γράφεται οδηγός ο οποίος θα εξηγεί από την αρχή τι είναι το κάθε πράγμα.

Καλώς ή κακώς, το tweaking απαιτεί διάβασμα. Δεν είναι υποχρεωτικό, αν δε θες, κρατάς το κινητό ως έχει!

Έχω ψιλογράψει κανά δυο τρείς οδηγούς κατά καιρούς, και μετά στο inbox, μου ερχόντουσαν pm και ξαναεξηγούσα βασικότατα πράγματα, και το κύριο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ήταν κατά 95% πως δεν έκαναν ακριβώς ό,τι έλεγε ο οδηγός.

Εδώ και 20 σελίδες λέμε για την ICS. Κάθε 3 σελίδες εξαντλείται το θέμα, και μετά ξεκινάμε να τα ξαναλέμε από την αρχή.

Ναι, το forum έφτασε τις 560 σελίδες. Το ότι η ουσία βρίσκεται στις 60 είναι συνέπεια του ότι οι περισσότεροι δεν προσπαθούνε με ατομική προσπάθεια να μάθουνε 2-3 πράγματα, αλλά μπαίνουνε στις 2 τελευταίες σελίδες, διαβάζουνε 2-3 πράγματα και πέφτει μετά η χιλιοαπαντημένη ερώτηση.

Αυτά τα λέω με φιλική διάθεση και προσπαθώντας να "ανέβει" το επίπεδο του forum πάνω από το "τι κάρτα sd να πάρω"

Το φιλική διάθεση ας το επιβεβαιώσουν οι φίλοι που έχω βοηθήσει με pm κατά καιρούς!

Όλοι υπήρξαμε noobs, αλλά διαβάσαμε, πάθαμε και ΜΕΤΑ ρωτήσαμε. Αν οι οδηγοί είναι κατατοπιστικότατοι, αφού τους ολοκληρώσετε, δε θα έχετε κερδίσει τίποτα σε γνώση, μιας και όλα θα τα κάνετε μηχανικά!

(Mods, συγγνώμη για την έκταση του post, αλλά ήταν κάποιες απόψεις μου που έπρεπε να της "βγάλω από μέσα μου"!)

Edited by myweca
Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

τα tweeks του lousou76, όπως το usb otg, και την αλλαγή του εικονιδίου της μπαταρίας, μπορούμε να τα βάλουμε στην ICS ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599901

Εγώ (και πολύς κόσμος!) έχουμε βάλει αυτήν εδώ. Η official είναι, rootαρισμένη, έτοιμη!

Την περνάς και με την .42 που έχεις κατευθείαν, χωρίς unroot.

Την κατεβάζεις και τη flashαρεις με το cwm. Είναι ΚΑΙ ελληνική (πληκτρολόγιο και μενού) - αλλά ΔΕΝ είναι η επίσημη ελληνική που θα δώσει η Sony Ελλάδας σε λίγο καιρό, λογικά όμως δε θα έχει διαφορές.

Overclocking γίνεται μόνο με ξεκλείδωτο bootloader και με custom kernel (ή με custom rom που το έχει σαν επιλογή μέσα)

Και τώρα να πω δυο τρία πράγματα ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ας μου επιτρέψουν οι moderator):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

3 οδηγοί, ελληνικότατοι, με πολλές πληροφορίες για:

cwm,kernel,root,custom roms,overclocking...βασικά τα πάντα που ίσως αντιμετωπίσετε στο tweaking του Android κινητού σας!

Δε γίνεται για το παραμικρό tweak να γράφεται οδηγός ο οποίος θα εξηγεί από την αρχή τι είναι το κάθε πράγμα.

Καλώς ή κακώς, το tweaking απαιτεί διάβασμα. Δεν είναι υποχρεωτικό, αν δε θες, κρατάς το κινητό ως έχει!

Έχω ψιλογράψει κανά δυο τρείς οδηγούς κατά καιρούς, και μετά στο inbox, μου ερχόντουσαν pm και ξαναεξηγούσα βασικότατα πράγματα, και το κύριο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ήταν κατά 95% πως δεν έκαναν ακριβώς ό,τι έλεγε ο οδηγός.

Εδώ και 20 σελίδες λέμε για την ICS. Κάθε 3 σελίδες εξαντλείται το θέμα, και μετά ξεκινάμε να τα ξαναλέμε από την αρχή.

Ναι, το forum έφτασε τις 560 σελίδες. Το ότι η ουσία βρίσκεται στις 60 είναι συνέπεια του ότι οι περισσότεροι δεν προσπαθούνε με ατομική προσπάθεια να μάθουνε 2-3 πράγματα, αλλά μπαίνουνε στις 2 τελευταίες σελίδες, διαβάζουνε 2-3 πράγματα και πέφτει μετά η χιλιοαπαντημένη ερώτηση.

Αυτά τα λέω με φιλική διάθεση και προσπαθώντας να "ανέβει" το επίπεδο του forum πάνω από το "τι κάρτα sd να πάρω"

Το φιλική διάθεση ας το επιβεβαιώσουν οι φίλοι που έχω βοηθήσει με pm κατά καιρούς!

Όλοι υπήρξαμε noobs, αλλά διαβάσαμε, πάθαμε και ΜΕΤΑ ρωτήσαμε. Αν οι οδηγοί είναι κατατοπιστικότατοι, αφού τους ολοκληρώσετε, δε θα έχετε κερδίσει τίποτα σε γνώση, μιας και όλα θα τα κάνετε μηχανικά!

(Mods, συγγνώμη για την έκταση του post, αλλά ήταν κάποιες απόψεις μου που έπρεπε να της "βγάλω από μέσα μου"!)

Συγνώμη φιλε μου, άλλη φορά δεν θα ξαναρωτήσω. Μην γίνομαι τροχοπέδη στο επίπεδο του φόρουμ που προσπαθείτε να ανεβάσετε...

Δεν μπορω να βρω πουθενα στο μενου του ics την επιλογή για το πλαϊνό led ειδοποιήσεων!:wacko:

Επισεις το autostarts σας δουλευει; Εμενα οταν παω να κανω καποια εφαρμογη disable μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν ειμαι root.

Γενικα εχω κανει 4 φορες εγκατασταση την ics με διαφορους τροπους και το αποτελεσμα ειναι ακρως απογοητευτικο. Κολληματα, lag, δυσλειτουργιες....

Δεν θα ασχοληθω και πολυ ακομα. Θα γυρισω στην ΤΕΛΕΙΑ Gingerbread!

Edited by MonDeChristo

Εγώ αλλιώς την περίμενα την ICS. Από ότι βλέπω μέχρι στιγμής είναι ίδια με την GB με μόνη αλλαγή χρώματα και στα μενού. Η lockscreen είναι ίδια με την GB και δεν έχει το κυκλάκι που διαλέγεις την κάμερα όπως είχα δει σε φωτογραφίες. Και στο app drawer δεν έχει τα 3 κουμπιά κάτω κάτω. ΟΚ, είναι γρήγορη δεν λέω, αλλά και η GB σφαίρα πάει με τα tweaks που έχουμε περάσει. Και παρατήρησα ότι στην ICS ψιλοκολλάει το fruit ninja κάτι που δεν γινόταν στην GB...
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Εγώ αλλιώς την περίμενα την ICS. Από ότι βλέπω μέχρι στιγμής είναι ίδια με την GB με μόνη αλλαγή χρώματα και στα μενού. Η lockscreen είναι ίδια με την GB και δεν έχει το κυκλάκι που διαλέγεις την κάμερα όπως είχα δει σε φωτογραφίες. Και στο app drawer δεν έχει τα 3 κουμπιά κάτω κάτω. ΟΚ, είναι γρήγορη δεν λέω, αλλά και η GB σφαίρα πάει με τα tweaks που έχουμε περάσει. Και παρατήρησα ότι στην ICS ψιλοκολλάει το fruit ninja κάτι που δεν γινόταν στην GB...

Εάν θέλεις pure android πηγαίνεις σε custom rom. Λογικό είναι να έχει η Sony τον δικό της launcher/lock screen.

Για custom rom κοίτα αυτήν ή αυτήν.

Κάτι θα κάνεις λάθος!! Σίγουρα είσαι root? Σε μένα δουλεύει άψογα!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Τι να πω... Το Titanium και το disable auto brightness δουλευουν. Ισως να εχει καποιο προβλημα το autostarts. Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο... :(

Και γω παλι πισω στην gb με κοβω να πηγαινω... Πιστευω αργει λιγο περισσοτερο και αυτος ο apex launcher εχει ενα scroll για κλαματα.. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο .
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

θελεις lock screen:2. Part B with Stock Lockscreen + Overflow Button Download Here, Part B with Wave Lockscreen + Overflow Button Download Here.

Σε αυτο το σημειο κατεβασε το αναλογο αρχειο LATEST FILES:

ICS Fw 562 (Nordic Final Version) Download (Install in Order, all file contains 562 in the name)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...