giothesuper Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εχασα τα hands free που ειχε η SE! :O Εχω ομως κατι αλλα της Motorola, αλλα δεν τα αναγνωριζει ξερει κανεις τιποτα; :/ βαλε απλα ακουστικα..εμενα του ipod τα βρισκει και τα μεγαλα ηχεια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 καλησπερα σε ολους.Εχω δημιουργησει εναν φακελλο με μουσικη στην sd card και εχουν μπερδευτει σε αυτον οι ηχοι και οι ειδοποιησεις απο τα gps που εχω στο τηλ. με αποτελεσμα οταν θελω να ακουσω μουσικη να ακουω και τιςειδοποιησεις αυτες με αλφαβητικη σειρα,πως μπορω να ακουω μονο την μουσικη μου οταν ανοιγω με καποιον player τον φακελλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Για ποιο λόγο να εγκαταστήσει επιπλέον εφαρμογή όταν το τηλέφωνο έχει ήδη την δυνατότητα να συνδεθεί ασύρματα μέσω Wi-Fi με το pc; Η διαδικασία είναι απλούστατη και υπάρχει στο pdf εγχειρίδιο χρήσης (σελ.107-108 στο ελληνικό, page 98 in english manual). Αλήθεια εγώ γιατί μπορώ να δω μόνο το multimedia περιεχόμενο του κινητού; και αυτό μέσω του media player του υπολογιστή... είναι θέμα υποστήριξης DLNA? καλησπερα σε ολους.Εχω δημιουργησει εναν φακελλο με μουσικη στην sd card και εχουν μπερδευτει σε αυτον οι ηχοι και οι ειδοποιησεις απο τα gps που εχω στο τηλ. με αποτελεσμα οταν θελω να ακουσω μουσικη να ακουω και τιςειδοποιησεις αυτες με αλφαβητικη σειρα,πως μπορω να ακουω μονο την μουσικη μου οταν ανοιγω με καποιον player τον φακελλο? Δημιούργησε μία playlist με τα κομμάτια που θες! 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 σωστος-ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εχω το Neo V με firmware 0.62.Ειναι το πρωτο μου κινητο με android και δεν το πολυ εχω το θεμα.Σκεφτομαι να δοκιμασω να το "ρουταρο" αλλα απ'την αλλη δεν ειμαι σιγουρος και λεω να περιμενω την επισημη ενημερωση απο Sony με το "σαντουιτς".Το κινητο το εχω περιπου ενα μηνα και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με reboot,με τριξιματα ουτε τιποτε αλλο(φτου μη το ματιασω:p).Εχω καταφερει να διαβασω μεχρι τη σελιδα 192 του νηματος και ειναι πολυ ενθαρυντικα τα μυνηματα αυτων που εχουν ρουταρει το κινητο και οτι εχει και αλλες δυνατοτητες.Επισης εχει δοκιμασει καποιος αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1472519 σε ενα σχολιο λεει οτι λειτουργει και σε 0.62.Τελευταιο τι προγραμματα χρειαζομαι για να κανω το ροοτ...Αυτα για αρχη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Αλήθεια εγώ γιατί μπορώ να δω μόνο το multimedia περιεχόμενο του κινητού; και αυτό μέσω του media player του υπολογιστή... είναι θέμα υποστήριξης DLNA? κατεβασε το airdroid ωστε να συνδεεσαι ασυρματα με το pc και να γλειτωσεις απο τα καλωδια. Με το airdroid κάνεις τα πάντα από εγκατάσταση εφαρμογών μέχρι αποστολή μηνυμάτων. Το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Πως μπορω να δω το περιεχομενο της sim και να αποθηκευσω εκει επαφες ? Στις οδηγιες που διαβασα για αντικατασταση micro sd αναφερει για αντιγραφη του περιεχομενου της παλιας.Αν δεν θελουμε καποια απο τα αρχεια και εφαρμογες να βαλουμε στην καινουργια υπαρχουν καποια αρχεια που ειναι απαραιτητα για την λειτουργια του κινητου ? Αν κανω μονο φορματ και την βαλω αδεια θα ειναι οκ? Κάντην format σε fat32 στον υπολογιστή σου,και μετά πέρνα τη όπως είναι στο τηλ σου.Οτι αρχεία χρειαστει το σύστημα θα τα ξαναφτιαξει στην καινούρια σου κάρτα,φροντισε απλά αν έχεις μεταφέρει εφαρμογες στην SD να της μεταφέρεις ξανα στο τηλ σου πρωτα και μετα να κάνεις την διαδικασια που σου ειπα, Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) καλησπερα σε ολους.Εχω δημιουργησει εναν φακελλο με μουσικη στην sd card και εχουν μπερδευτει σε αυτον οι ηχοι και οι ειδοποιησεις απο τα gps που εχω στο τηλ. με αποτελεσμα οταν θελω να ακουσω μουσικη να ακουω και τιςειδοποιησεις αυτες με αλφαβητικη σειρα,πως μπορω να ακουω μονο την μουσικη μου οταν ανοιγω με καποιον player τον φακελλο? Υπάρχει "κόλπο" για αυτό που θες! Το έχω κάνει κι εγώ σε ορισμένους φακέλους. Σε κάθε φάκελο που θέλεις να αποκλείσεις από το Mp3 Player ή από τη Συλλογή, βάλε μέσα ένα αρχείο: ".nomedia" (ουσιαστικά ένα αρχείο χωρίς όνομα και με κατάληξη nomedia) Αυτό αποτρέπει το Mp3 Player ή τη Συλλογή να σου εμφανίζει τα αρχεία. Αλλά με File Explorer εμφανίζονται κανονικά! Πώς το κάνεις αυτό; Ένας τρόπος είναι: 1) Στο PC σου δημιουργείς ένα Notepad αρχείο, 2) Στο "Αποθήκευση ως" πατάς όλα τα αρχεία, 3) Ονομάζεις το αρχείο .nomedia και το αποθηκεύεις. Μετά, μέσα στη SD σου, το αποθηκεύεις σε όποιον φάκελο θέλεις να "κρύψεις"! PS: Στείλε μου pm αν δε δουλέψει! Edited January 31, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εχω το Neo V με firmware 0.62.Ειναι το πρωτο μου κινητο με android και δεν το πολυ εχω το θεμα.Σκεφτομαι να δοκιμασω να το "ρουταρο" αλλα απ'την αλλη δεν ειμαι σιγουρος και λεω να περιμενω την επισημη ενημερωση απο Sony με το "σαντουιτς".Το κινητο το εχω περιπου ενα μηνα και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με reboot,με τριξιματα ουτε τιποτε αλλο(φτου μη το ματιασω:p).Εχω καταφερει να διαβασω μεχρι τη σελιδα 192 του νηματος και ειναι πολυ ενθαρυντικα τα μυνηματα αυτων που εχουν ρουταρει το κινητο και οτι εχει και αλλες δυνατοτητες.Επισης εχει δοκιμασει καποιος αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1472519 σε ενα σχολιο λεει οτι λειτουργει και σε 0.62.Τελευταιο τι προγραμματα χρειαζομαι για να κανω το ροοτ...Αυτα για αρχη. Ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799&page=11εδώ. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangelisG Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) τι προγραμματα χρειαζομαι για να κανω το ροοτ...Αυτα για αρχη. κοίτα κι αυτό ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1446308 το έχω εφαρμόσει .... και φαίνεται να δουλεύει (λέω φαίνεται γιατί το pc companion εξακολουθεί να χτυπάει alert για νέα έκδοση λογισμικού 4.0.2.A.0.62 !!!!! ) δεν ξέρω αν είναι fake η όχι. Η απάντηση πάντως που πήρα σε σχετική ερώτηση μου στο εν λόγω forum ήταν ''this is normal'' χωρίς άλλες λεπτομέριες !!!!!!! πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω ως τώρα και στις πληροφορίες της έκδοσης λέει ότι ''φοράω'' την 4.0.2.A.0.62...αυτά εν αναμονής του ICS ;) edit : πρέπει να κάνεις downgrade σε 4.0.2.A.0.42 πριν την εφαρμόσεις το πως εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461480 Edited January 31, 2012 by VangelisG OnePlus One Sandstone Black 64 GB+Tempered Glass Screen Protector+Flip Cover ROM: Calkulin's OnePlus One v3.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 κοίτα κι αυτό ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1446308 το έχω εφαρμόσει .... και φαίνεται να δουλεύει (λέω φαίνεται γιατί το pc companion εξακολουθεί να χτυπάει alert για νέα έκδοση λογισμικού 4.0.2.A.0.62 !!!!! ) δεν ξέρω αν είναι fake η όχι. Η απάντηση πάντως που πήρα σε σχετική ερώτηση μου στο εν λόγω forum ήταν ''this is normal'' χωρίς άλλες λεπτομέριες !!!!!!! πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω ως τώρα και στις πληροφορίες της έκδοσης λέει ότι ''φοράω'' την 4.0.2.A.0.62...αυτά εν αναμονής του ICS ;) edit : πρέπει να κάνεις downgrade σε 4.0.2.A.0.42 πριν την εφαρμόσεις το πως εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461480 Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο παλιότερο πόστ, είναια δύνατον να φλασάρεις νέο κέρνελ χωρίς να ξεκλειδώσεις τον boot loader. Στο συγκεκριμένο πόστ όμως ο κερνελ υπάρχει με τη μορφή .tft που σημαίνει ότι μπορείς να τον φλασάρεις με το flashtool! Το flashtool Παρακάμπτει τη διαδικασία του bootloader. Άρα φλασάροντας την rom με το cwm και τον kernel με το flashtool όντως αποκτάς την .62 rooted! Αν κάτι πάει στραβά ξαναφλασάρεις την .42 με το flashtool. Δοκιμάζω τη διαδικασία άμεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εχω το Neo V με firmware 0.62.Ειναι το πρωτο μου κινητο με android και δεν το πολυ εχω το θεμα.Σκεφτομαι να δοκιμασω να το "ρουταρο" αλλα απ'την αλλη δεν ειμαι σιγουρος και λεω να περιμενω την επισημη ενημερωση απο Sony με το "σαντουιτς" Η .062 δεν γίνεται root με κάποια απλή διαδικασία. Αν ωστόσο θες να ψαχτείς διάβασε τα post του lousou ή κάνε downgrade στην .042. Διάβασε κι αυτά για να μπεις στο κλίμα. Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Ορολογία Android Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Πριν μερικές σελίδες έγινε λόγος για το elixir και το widgetsoid. Εγω δεν έχω κανένα απο τα 2 widget. Αντίθετα πατώντας γραφικό στοιχείο έχω την επιλογή ''εναλλαγή κατάστασης'' και μου δίνει 6 κουμπάκια(ηχος,gps,wifi,blutooth,airplane,3g). Αυτην την επιλογή απο που την έχω? Μήπως απο τον go launcher? Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Πριν μερικές σελίδες έγινε λόγος για το elixir και το widgetsoid. Εγω δεν έχω κανένα απο τα 2 widget. Αντίθετα πατώντας γραφικό στοιχείο έχω την επιλογή ''εναλλαγή κατάστασης'' και μου δίνει 6 κουμπάκια(ηχος,gps,wifi,blutooth,airplane,3g). Αυτην την επιλογή απο που την έχω? Μήπως απο τον go launcher? Από το Neo V My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ε τότε τι τα χρειαζόμαστε το elixir και το widgestoid? Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τα υπάρχοντα μένεις σε αυτά. Δεν το συζητάμε! :) Απλά το elixir για παράδειγμα σου δίνει κάμποσα παραπάνω widgets για να κάνεις τη δουλειά σου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Αν είναι τόσο δύσκολο όπως φαίνεται να βρεθεί εύκολος τρόπος για root στην .62 που είναι ένα απλό update όταν θα αναβαθμιστούμε σε Ice Cream Sandwich να υποθέσω ότι το root θα είναι αδύνατο; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Αν είναι τόσο δύσκολο όπως φαίνεται να βρεθεί εύκολος τρόπος για root στην .62 που είναι ένα απλό update όταν θα αναβαθμιστούμε σε Ice Cream Sandwich να υποθέσω ότι το root θα είναι αδύνατο; :worry: Υποψιαζομαι οτι ο λογος που δεν βγαινει root για την .62 ειναι οτι σε 2-3 μηνες θα ερθει η ICS. Εγω στη θεση των developers (Xda, κλπ) δεν θα ασχολιομουν να φτιαξω κατι που μετα απο λιγο θα ειναι αχρηστο. Φανταζομαι οτι ολοι ψαχνονται ηδη για την ICS. Αποκλειεται να μην βγει root αυτην. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Υποψιαζομαι οτι ο λογος που δεν βγαινει root για την .62 ειναι οτι σε 2-3 μηνες θα ερθει η ICS. Εγω στη θεση των developers (Xda, κλπ) δεν θα ασχολιομουν να φτιαξω κατι που μετα απο λιγο θα ειναι αχρηστο. Φανταζομαι οτι ολοι ψαχνονται ηδη για την ICS. Αποκλειεται να μην βγει root αυτην. Σωστά σκέφτεσαι.. Εγώ όμως μπορεί να μη θελω ics,τι θα κανω; Ο developer χε@&% αν εγώ θέλω ginger βέβαια άλλη έννοια δεν έχει! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) thanks παιδια για τις απαντήσεις. Υπαρχει κάποιο widget που να σου δείχνει ποση ραμ έχεις ελευθερη και ποια προγράμματα στην καταναλώνουν? Το ειχα παλιά αλλα δεν το βρίσκω. To advanced ask killer δείχνει 81m ram αυτην την στιγμή και έχει να σκοτώσω μόνο το market:( Edited February 1, 2012 by philip88 Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 thanks παιδια για τις απαντήσεις. Υπαρχει κάποιο widget που να σου δείχνει ποση ραμ έχεις ελευθερη και ποια προγράμματα στην καταναλώνουν? Το ειχα παλιά αλλα δεν το βρίσκω. To advanced ask killer δείχνει 81m ram αυτην την στιγμή και έχει να σκοτώσω μόνο το market:( εχεις τον go launcher ειπες;τοτε κατεβασε απο το "μαρκετ" του το task manager (4x1) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) εχεις τον go launcher ειπες;τοτε κατεβασε απο το "μαρκετ" του το task manager (4x1) GO TaskManager Widget Αυτο εψαχνα φίλε ευχαριστω. Το πρόβλημα είναι ότι μου το δείχνει εγκατεστημένο, ενω εγώ δεν μπορώ να το βρώ. EDIT: Οκ το βρήκα ;) Edited February 1, 2012 by philip88 Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remenos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Υπάρχει "κόλπο" για αυτό που θες! Το έχω κάνει κι εγώ σε ορισμένους φακέλους. Σε κάθε φάκελο που θέλεις να αποκλείσεις από το Mp3 Player ή από τη Συλλογή, βάλε μέσα ένα αρχείο: ".nomedia" (ουσιαστικά ένα αρχείο χωρίς όνομα και με κατάληξη nomedia) Αυτό αποτρέπει το Mp3 Player ή τη Συλλογή να σου εμφανίζει τα αρχεία. Αλλά με File Explorer εμφανίζονται κανονικά! Πώς το κάνεις αυτό; Ένας τρόπος είναι: 1) Στο PC σου δημιουργείς ένα Notepad αρχείο, 2) Στο "Αποθήκευση ως" πατάς όλα τα αρχεία, 3) Ονομάζεις το αρχείο .nomedia και το αποθηκεύεις. Μετά, μέσα στη SD σου, το αποθηκεύεις σε όποιον φάκελο θέλεις να "κρύψεις"! PS: Στείλε μου pm αν δε δουλέψει! Έγραψες! :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 θα ηθελα να ρωτησω για οσους ξερουν ποια ειναι η διαφορα του neo με το neo v ? εχει το e-shop το neo και ψηνομαι αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο παλιότερο πόστ, είναια δύνατον να φλασάρεις νέο κέρνελ χωρίς να ξεκλειδώσεις τον boot loader. Στο συγκεκριμένο πόστ όμως ο κερνελ υπάρχει με τη μορφή .tft που σημαίνει ότι μπορείς να τον φλασάρεις με το flashtool! Το flashtool Παρακάμπτει τη διαδικασία του bootloader. Άρα φλασάροντας την rom με το cwm και τον kernel με το flashtool όντως αποκτάς την .62 rooted! Αν κάτι πάει στραβά ξαναφλασάρεις την .42 με το flashtool. Δοκιμάζω τη διαδικασία άμεσα. Ok guys, εγώ τη δοκίμασα τη διαδικασία και το κινητό δουλεύει μια χαρά, σταθερότατα και με τη νέα έκδοση. Αν και δε βλέπω διαφορά στον Kernel προφανώς είναι άλλο build από το sony ericson ώστε να περιέχει το bug για το rooting. Σταθερό φαίνεται ως τώρα, οι εφαρμογές δουλεύουν προβλέψιμα. Δεν έκανα wipe data. Έκανα όμως wipe cache και wipe davlik cache. Δε χάθηκε καμία ρύθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts