DeJaVu Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 δεν θα είναι φτηνό σίγουρα... Σίγουρα όχι! Η τιμή για pre-order με τη παρούσα ισοτιμία είναι κοντά στα 80-85€ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα όποια μεταφορικά :p) Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 ψαχνω ποση ωρα στο site της se για να δω που βρισκεται το seus στο link που παρεθεσες αλλα τζιφος. Εχεις προχειρο το link; Ευχαριστω πχ. πως βλεπεις αυτο; http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el Γιατι το seus το εχουν κρυμμενο και δεν το βρισκεις; :mad: αν πατησεις πανω στην λεξη SEUS δεν σου βγαζει να το κατεβασεις;; :blink::confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 γιατί μου βγάζει το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται με το που συνδέω ακουστικά? PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πέταξα το "Easy Battery Saver" και το αντικατέστησα με το "2x Battery Saver". Το "2Χ" έχει ειδική ρύθμιση για την σύνδεση ή φραγή με δίκτυα κινητής. Η διαφορά τεράστια!!! Ούτε Kb χαμένο, καμία αυτόβουλη "σύνδεση στο παρασκήνιο"! Η δε μπαταρία καταναλώνει τουλάχιστον 30-35% λιγότερη ενέργεια μέσα σε 8άωρο. - Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα πει ότι η κάμερα του παλιού Lg Viewty είναι -λίγο- καλύτερη από του neo V, μετά από σύγκριση φωτογραφιών, υπό τις ίδιες συνθήκες, το αναιρώ. Η καμερούλα του V με προσεκτική ρύθμιση είναι στο όριο μιας αξιοπρεπούς φωτογραφίας όταν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Σηκώνει και λίγες βελτιώσεις, επιμένω πως η συμπίεση είναι υπερβολική και θα πρέπει να αναβαθμισθεί σε επιλογή της συμπίεσης των φωτογραφιών από τον χρήστη. - Ένας απλός τρόπος φόρτισης της μπαταρίας όταν βρίσκεστε μακριά από το δίκτυο είναι το "AA to USB". Το γκατζετάκι το είχα από παλιά στο backpack και είπα να το δοκιμάσω με το τηλέφωνο. Ένα φρεσκο-φορτισμένο σετ 4ΑΑ(NiMH-2000mAh), έδωσε +50%(από13% στο 63%), στα πρώτα 40 λεπτά!!! Σε 90' είχε πάει στο 100%. Tο ίδιο σετ(χωρίς επαναφόρτιση) ήταν αρκετό για μέχρι +70% σε 5-6 ώρες την επόμενη μέρα. Εάν χρησιμοποιείτε ΑΑ είναι μια καλή λύση(ανάγκης) καθότι υπάρχουν παντού και οι τιμές είναι πλέον χαμηλές(από 2€/4άδα αλκαλικών).Θα βρείτε πολλές παραλλαγές του στο ebay/internet, εγώ το είχα αγοράσει από το intershop/Λάρισας, το 2007, κάπου 10-11€. AAtoUSB photo -- photo neo V και μετά από επεξεργασία σε Lr3.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelace Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Εχω το τηλ. 2 μερες κ εχω καποιες αποριες!Δεν ξερω αν τις εχετε ξανασυζητησει αλλα εχει απειρα ποστ για να τα διαβασω ολα! 1. εχω κατεβασει το elixir2 κ εχω φτιαξει ενα widget που εχει κ την ενεργ.απεν δεδομενων APN.Εγω το κλεινω αλλα αυτο ανηγει μονο του συνεχεια γιατι??(μπορει να το κανει το Easy Battery Saver"?) 2.Μου εστειλαν με bluetooth ενα συνδεσμο για το μαρκετ αλλα μετα το εκλεισα κ δεν τον βρισκω εμφανιζεται καπου? 3.Οι εφαρμογες για διαχειρηση μπαταριας ειναι χρησιμες? 4.Εκανα καποιο συγχ.νομιζω timescape κ βγαζει φωτο απο το facebook στη συλλογη μου.Μηπως ξερετε πως βγαίνει αυτο? 5.ποιο προγραμμα ειναι καλο για να βλεπουμε ποιες εφαρ.τρεχουν?Εχω το advance task killer κ οταν το ανηγω βγαζει συνεχεια ενα καρω,ειναι λογικο? Ευχαριστω Edited January 26, 2012 by angelace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 αν πατησεις πανω στην λεξη SEUS δεν σου βγαζει να το κατεβασεις;; :blink::confused: ναι το προβλημα δεν ειναι να το κατεβασω αλλα να βρω τη σελιδα απο οπου προερχεται το link πχ. σε αυτη τη σελιδα οπως παρεθεσα και παρανω μπορεις να κατεβασεις το pc companion. Ποια ειναι η αντιστοιχη σελιδα του seus; http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εχω το τηλ. 2 μερες κ εχω καποιες αποριες!Δεν ξερω αν τις εχετε ξανασυζητησει αλλα εχει απειρα ποστ για να τα διαβασω ολα! 1. εχω κατεβασει το elixir2 κ εχω φτιαξει ενα widget που εχει κ την ενεργ.απεν δεδομενων APN.Εγω το κλεινω αλλα αυτο ανηγει μονο του συνεχεια γιατι??(μπορει να το κανει το Easy Battery Saver"?) Από πάνω ακριβώς το λέω... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και το έλυσα καταργώντας το Easy Battery. Βάλε το "2x Battery Saver", ρύθμισε το σωστά και δεν θα ξανασχοληθείς. Εγώ κόντεψα να τρελαθώ 2 μέρες!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 ναι το προβλημα δεν ειναι να το κατεβασω αλλα να βρω τη σελιδα απο οπου προερχεται το link πχ. σε αυτη τη σελιδα οπως παρεθεσα και παρανω μπορεις να κατεβασεις το pc companion. Ποια ειναι η αντιστοιχη σελιδα του seus; http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el γιατι θες κατι τετοιο; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πέταξα το "Easy Battery Saver" και το αντικατέστησα με το "2x Battery Saver". Το "2Χ" έχει ειδική ρύθμιση για την σύνδεση ή φραγή με δίκτυα κινητής. Η διαφορά τεράστια!!! Ούτε Kb χαμένο, καμία αυτόβουλη "σύνδεση στο παρασκήνιο"! Η δε μπαταρία καταναλώνει τουλάχιστον 30-35% λιγότερη ενέργεια μέσα σε 8άωρο. Τελικά όπως φαίνεται τη ζημιά σου την έκανε όντως κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες (Easy Battery Saver) Εχω το τηλ. 2 μερες κ εχω καποιες αποριες!Δεν ξερω αν τις εχετε ξανασυζητησει αλλα εχει απειρα ποστ για να τα διαβασω ολα! 1. εχω κατεβασει το elixir2 κ εχω φτιαξει ενα widget που εχει κ την ενεργ.απεν δεδομενων APN.Εγω το κλεινω αλλα αυτο ανηγει μονο του συνεχεια γιατι??(μπορει να το κανει το Easy Battery Saver"?) Ναι, το Easy Battery φταίει, όπως βλέπεις ακριβώς από πάνω. Ο φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα. γιατί μου βγάζει το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται με το που συνδέω ακουστικά? Θα σου απαντούσα, αλλά μιας και είδα πως ξανά ρώτησες μετά από 20 λεπτά (!!!!!!!) δε θα το κάνω. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τα κλείνω και ανοίγουν ξανά αύρα συνέχεια..δεν γίνεται κάτι να μη ανοίγουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelace Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Από πάνω ακριβώς το λέω... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και το έλυσα καταργώντας το Easy Battery. Βάλε το "2x Battery Saver", ρύθμισε το σωστά και δεν θα ξανασχοληθείς. Εγώ κόντεψα να τρελαθώ 2 μέρες!!! Ναι ευτυχώςτο είδα αυτό που έγραψες.λέω κ εγώ το φάντασμα ανοιγοκλεινει τα δεδομένα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 δεν θα είναι φτηνό σίγουρα... Συμφωνώ ψαχνω ποση ωρα στο site της se για να δω που βρισκεται το seus στο link που παρεθεσες αλλα τζιφος. Εχεις προχειρο το link; Γιατί πλέον η SE έριξε το βάρος της στο PC Companion. Για αυτό δεν βρίσκεις το SEUS το οποίο δεν υπάρχει στις σελίδες της. Ωστόσο το link που σου παρέθεσα σε παραπέμπει στο http://dl-www.sonyericsson.com οπότε είσαι ασφαλής. αν πατησεις πανω στην λεξη SEUS δεν σου βγαζει να το κατεβασεις;; :blink::confused: Προφανώς και του το βγάζει. Direct link είναι μάλιστα! 1. εχω κατεβασει το elixir2 κ εχω φτιαξει ενα widget που εχει κ την ενεργ.απεν δεδομενων APN.Εγω το κλεινω αλλα αυτο ανηγει μονο του συνεχεια γιατι??(μπορει να το κανει το Easy Battery Saver"?) 2.Μου εστειλαν με bluetooth ενα συνδεσμο για το μαρκετ αλλα μετα το εκλεισα κ δεν τον βρισκω εμφανιζεται καπου? 3.Οι εφαρμογες για διαχειρηση μπαταριας ειναι χρησιμες? 4.Εκανα καποιο συγχ.νομιζω timescape κ βγαζει φωτο απο το facebook στη συλλογη μου.Μηπως ξερετε πως βγαίνει αυτο? 5.ποιο προγραμμα ειναι καλο για να βλεπουμε ποιες εφαρ.τρεχουν?Εχω το advance task killer κ οταν το ανηγω βγαζει συνεχεια ενα καρω,ειναι λογικο? Ευχαριστω 1) Ίσως. Έχεις τη μεταφορά δεδομένων ενενεργή; 2) Μάλλον τον έχασες. Δεν νομίζω να αποθηκεύεται σε κάποιο αρχείο στο φάκελο bluetooth της sd. 3) Δοκιμάζεις και κρίνεις. 5) Έχεις ένα από τα καλύτερα. Λογικό είναι ότι σου βγάζει. Προσωπικά το έχω ρυθμίσει στο auto να σκοτώνει εφαρμογές ανα 4 ώρες. Πλέον έχω μονίμως 100ΜΒ και πάνω ελεύθερη μνήμη. Μέχρι τώρα ήμουν της φιλοσοφίας ότι δεν χρειάζεται task manager αλλά αρχίζω να αναθεωρώ. γιατί μου βγάζει το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται με το που συνδέω ακουστικά? Όπως θα κατάλαβες το ένα σου post διαγράφηκε (και αυτό θα γίνεται με όλους από δω και πέρα). Μα πόσες φορές πρέπει να το πω δηλαδή; Είναι δυνατόν να κάνεις την ερώτηση στις εξι παρα τέταρτο και να την επαναλαβάνεις στις έξι και 10;;;:shock::dizzy: Για οτιδήποτε θες να συμπληρώσεις υπάρχει το κουμπί τρης τροποποίησης (για να προλάβω και τυχόν δικαιολογίες) Είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβαίνει επειδή είναι από iphone. Σύνδεσε άλλα ακουστικά να δεις αν σου εμφανίζει το ίδιο σφάλμα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelace Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Έχω κι άλλη μια ερώτηση,σόρυ ξέχασα πριν να τη γράψω.Πως γίνεται να αποθηκεύει τις εφαρμογές από το μάρκετ στην κάρτα μνήμης;Γιατί μου τα βάζει όλα στην μνήμη του τηλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 ναι το προβλημα δεν ειναι να το κατεβασω αλλα να βρω τη σελιδα απο οπου προερχεται το link πχ. σε αυτη τη σελιδα οπως παρεθεσα και παρανω μπορεις να κατεβασεις το pc companion. Ποια ειναι η αντιστοιχη σελιδα του seus; http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el κατεβασε αυτο φιλε http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/satio?cc=us&lc=en Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Έχω κι άλλη μια ερώτηση,σόρυ ξέχασα πριν να τη γράψω.Πως γίνεται να αποθηκεύει τις εφαρμογές από το μάρκετ στην κάρτα μνήμης;Γιατί μου τα βάζει όλα στην μνήμη του τηλ. ρθυθμισεις> εφαρμογες>διαχειριση εφαρμογων...δεν μπορουν να μεταφερθουν ολες οι εφαρμογες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Απο τα λίγα πράγματα που έχουν απαντηθεί και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται. Ο καλύτερος τρόπος για να σβήσεις μια εφαρμογή ποιος είναι? Χθες έσβησα το iGO(πάτησα παρατεταμένα το εικονίδιο και πάτησα χ) και ο φάκελος igo έμενε στην sd. Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Απο τα λίγα πράγματα που έχουν απαντηθεί και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται. Ο καλύτερος τρόπος για να σβήσεις μια εφαρμογή ποιος είναι? Χθες έσβησα το iGO(πάτησα παρατεταμένα το εικονίδιο και πάτησα χ) και ο φάκελος igo έμενε στην sd. αλλο το ενα αλλο το αλλο εσυ εσβησες την εφαρμογη οι χαρτες του igo και ολα αυτα μενουν στην καρτα πρεπει να τα σβησεις και απο εκει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Συμφωνώ Είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβαίνει επειδή είναι από iphone. Σύνδεσε άλλα ακουστικά να δεις αν σου εμφανίζει το ίδιο σφάλμα. Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό έφταιγε.. Σόρυ για το ποστ απλά το πήρα μεταχειρισμένο και έλεγα μήπως έχει κανένα πρόβλημα. Συγγνώμη και πάλι PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) αλλο το ενα αλλο το αλλο εσυ εσβησες την εφαρμογη οι χαρτες του igo και ολα αυτα μενουν στην καρτα πρεπει να τα σβησεις και απο εκει Οκ. Έδωσα λάθος παράδειγμα τοτε. Γενικά, όταν θέλω να σβήσω μια εφαρμογή(ή παιχνίδι), υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω ή αρκεί ο τρόπος που είπα πριν. Οκ θενκς kouberman(edit) Edited January 26, 2012 by philip88 Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Οκ. Έδωσα λάθος παράδειγμα τοτε. Γενικά, όταν θέλω να σβήσω μια εφαρμογή(ή παιχνίδι), υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω ή αρκεί ο τρόπος που είπα πριν. οπως το εκανες πριν ετσι απεγκαθιστανται εκτος και αν εχουν αλλα αρχεια οπως τα παιχνιδια πχ η οι χαρτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelace Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) γιατι θες κατι τετοιο; Ο λογος ειναι γιατι θελω να ξερω οταν κατεβαζω μια εφαρμογη απο ποια κατηγορια/στηλη της σελιδας το κατεβαζω ωστε αν το χρειαστω καπου αλλου να κατεβασω τη νεα εκδοση χωρις να ειμαι αναγκασμενος να ψαχνω σε προηγουμενα post για το link αλλα και να ρωταω που θα βρω τη νεα εκδοση. Αν το μαθεις ακριβως απο που το κατεβαζεις την επομενη φορα δεν θα ξαναρωτησεις. Δινοντας σου ενα ετοιμο link ειναι σαν να σου δινουν μασημενη τροφη. ;) Γιατί πλέον η SE έριξε το βάρος της στο PC Companion. Για αυτό δεν βρίσκεις το SEUS το οποίο δεν υπάρχει στις σελίδες της. Ωστόσο το link που σου παρέθεσα σε παραπέμπει στο http://dl-www.sonyericsson.com οπότε είσαι ασφαλής. υπεθεσα οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο γιατι μετα απο google search εβρισκα το seus σε παλιοτερες συσκυες αλλα διαφορετικη εκδοση και για αυτο ρωταγα το δικο σου link απο που ειναι.:p Το αν ειναι ασφαλες το link το ειδα και αλλωστε δεν θα πιστευα οτι θα εδινες κατι διαφορετικο. ;) κατεβασε αυτο φιλε http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/satio?cc=us&lc=en ναι ναι το βρηκα αυτο το link απο το google. Δεν ηθελα ομως να κατεβασω το seus. Νομιζα οτι υπηρχε και στο neo V αντιστοιχο link. Αυτο εψαχνα. Σε ευχαριστω. ΥΓ. Το google search βρισκει καλυτερα αποτελεσματα και απο τις εσωτερικες μηχανες πολλων σελιδων Edited January 26, 2012 by runner70 Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Οκ. Έδωσα λάθος παράδειγμα τοτε. Γενικά, όταν θέλω να σβήσω μια εφαρμογή(ή παιχνίδι), υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω ή αρκεί ο τρόπος που είπα πριν. Οκ θενκς kouberman(edit) Titanium Backup: Επιλέγεις την εφαρμογή που θες -> Wipe Data -> Uninstall Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Δεν είμαι root... @sakiss Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παιδιά πολύ χρήσιμα όλα αυτά που συζητάτε εδώ. Έχουν λυθεί αρκετές απορίες μου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω επίσης τα εξής: 1) Είναι φυσιολογικό στο 3-D ημικυκλικό πανόραμα να είναι αρκετά σκοτεινή η φωτογραφία ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην 3-D κάμερα; (η επισκόπηση της φωτογραφίας γίνεται πάντα στο κινητό τηλέφωνο με φωτεινότητα μέγιστη) 2) Οι εφαρμογές Χάρτες, Πλοήγηση και wisepilot τρέχουν offline και χωρίς να απαιτείται συνδρομή ή σύνδεση σε δίκτυο; Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή δωρεάν για πλοήγηση offline; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts