Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έσβησε τίποτα, μόνο την ημερομηνία και την ώρα άλλαξε, σε 20/2/1980!!!

Αυτο τωρα που το ειπες το ειδα!Δεν το ειχα προσεξει:lol:

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή root με την .62 δεν παίζει; Ούτε με την τελευταία version του DooMLoRD;

Έχει κανείς το link για να κατεβάσω το unroot του DooMLoRD πριν το updateq

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Βασικα αν φλασαρεις τον κερνελ της .42 κανεις ροοτ. δεν χρειαζεται bootloader ξεκλειδωμενο..

Just in love with my Sole :)

οντως.. δεν εσβησε τιποτα..

Αυτο τωρα που το ειπες το ειδα!Δεν το ειχα προσεξει:lol:

Δεν έσβησε τίποτα, μόνο την ημερομηνία και την ώρα άλλαξε, σε 20/2/1980!!!

Μπόρεσε κάποιος από εσάς παιδιά που κάνατε την αναβάθμιση να κάνει root?

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Για unroot κατεβασε απο εδω αυτο που γραφει unroot.

Δωκιμασα και την τελευταια version αλλα τιποτα!

για ροοτ δοκιμαστε αυτο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431033

Ποιος ο λόγος να περάσει κάποιος την .62 και να χρησιμοποιήσει τον stock kernel από την .42; Απλά για να "φαίνεται"" ότι έχει την .62; Εγώ θα παραμείνω στην .42 έως ότου βγεί κάποιο ουσιώδες update (π.χ. Διόρθωση του αισθητήρα φωτεινότητας)΄, αλλιώς θα περιμένω το παγωτάκι...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Ποιος ο λόγος να περάσει κάποιος την .62 και να χρησιμοποιήσει τον stock kernel από την .42; Απλά για να "φαίνεται"" ότι έχει την .62; Εγώ θα παραμείνω στην .42 έως ότου βγεί κάποιο ουσιώδες update (π.χ. Διόρθωση του αισθητήρα φωτεινότητας)΄, αλλιώς θα περιμένω το παγωτάκι...

με το καινουριο αυτο δε βαζεις καποιο κερνελ απλως μεσω fastboot μπενεις σε ρεκοβερυ και κανεις ινσταλλ το ροοτ μεσω ζιπ

Just in love with my Sole :)

Θέλω να ρωτήσω το εξής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβαει η κάμερα του τηλέφωνου από ότι καταλαβαίνω δεν αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης.

Πως μπορώ να τα μεταφέρω στην κάρτα μνήμης μέσα σε κάποιον φάκελο??

Επίσης έχει το τηλέφωνο την δυνατότητα να του επιλέξω που θα αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβαω έτσι ώστε να του δώσω μια και καλή την εντολή και να τις αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης???

Θέλω να ρωτήσω το εξής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβαει η κάμερα του τηλέφωνου από ότι καταλαβαίνω δεν αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης.

Πως μπορώ να τα μεταφέρω στην κάρτα μνήμης μέσα σε κάποιον φάκελο??

Επίσης έχει το τηλέφωνο την δυνατότητα να του επιλέξω που θα αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβαω έτσι ώστε να του δώσω μια και καλή την εντολή και να τις αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης???

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο DCIM\100ANDROID της κάρτας μνήμης. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι αποθηκεύονται στη συσκευή;

...είχα προχωρήσει σε παραγγελία του συγκεκριμένου κινητού από την ίδια την vodafone στις 28/12. Mάλιστα προχωρήσαμε μαζί με την υπάλληλο στην ενεργοποίηση του λογαριασμού μου στο myaccount(υπήρχε πρόβλημα λόγω αναβάθμισης) και κάναμε μαζί την παραγγελία με παράλληλη μετατροπή του συμβολαίου μου σε 18μηνο και αλλαγή στο νέο unlimited30(είχα το παλιό!) Μέχρι εδώ όλα καλά και θα είχα πιθανή παραλαβή με κούριερ εντός 3-4 εργάσιμων ημερών!

Όποτε έπαιρνα τηλέφωνο μέχρι σήμερα μου έλεγαν να κάνω υπομονή...σήμερα μου είπαν ότι η παραγγελία μου δεν φαίνεται πουθενά στο σύστημα(!!!) και να μην προχωρήσω σε νέα μέχρι την 1η Φλεβάρη διότι το σύστημα τους δεν δέχεται αιτήσεις ελέω αναβάθμισης!!!:mad::X

Μάλιστα με παρέπεμψαν στον επίσημο συνεργάτη τους, το Πλαίσιο για να κάνω αύριο εκεί την παραγγελία μου με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής αφού και το πλαίσιο παίρνει τηλέφωνα από την ίδια την vodafone!

Με άλλα λόγια εγώ θα πρέπει να παραγγείλω από την αρχή αύριο και να μου έρθει όταν δεήσει η εταιρεία! Ενημέρωση όμως καμία για το πότε! Όλα αυτά σε πελάτη που πληρώνει συμβόλαιο 15 χρόνια τώρα και κάνει χρήση επιδότηση συσκευής κάθε 5 χρόνια!!!

Τώρα δεν ξέρω πότε και αν θ' αποκτήσω τελικά την εν λόγω συσκευή... :(

Μου χάλασαν την μέρα διότι περίμενα να παραλάβω σήμερα...

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στον φάκελο DCIM\100ANDROID της κάρτας μνήμης. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι αποθηκεύονται στη συσκευή;

Thank you

εχεις δικιο δεν το ηξερα νωριτερα, τωρα που μου το ειπες βρηκα τον φακελο μεσα απο το ASTRO οποτε παντα οι φωτογραφιες αποθηκευονται εκει!!!

Έκανα την αναβάθμιση και έχω γύρω στα 165 MB ram ελεύθερη.Μήπως είναι πολύ;:confused:

Ενώ πριν πόσο ήταν; (για να καταλάβουμε τη διαφορά ρωτάω)

Μπραβο ωραιος. κατσε να δω και εγω μηπως το βγαλει και σε μενα. στα ελληνικα το PC Companion ετσι;

edit: Πωπω Καβ**σα . Η .62 εχει Fixes σε ραμ και σε θεματα wifi και μπαταριας.

edit no2: εχει και Fix για τα restart.

Γιατί μόνο μέσω pccompanion ή αναβάθμιση;;;είδα από το κινητό στο update center και δεν έβγαλε κάτι.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Παιδες μολις συνδεσα το κινητο με το pc και το pc companion εβγαλε διαθεσιμη ενημερωση για το firmware στο 4.0.2.A.0.62

εμένα στο κινητό λέει αριθμός έκδοσης 4.0.2.A.0.42. μπαίνω με το κινητό σε wifi και πατάω update και μου λέει ότι δεν έχω διαθέσιμες ενημερώσεις...

τι παίζει;κάνω κάτι λάθος;

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

εμένα στο κινητό λέει αριθμός έκδοσης 4.0.2.A.0.42. μπαίνω με το κινητό σε wifi και πατάω update και μου λέει ότι δεν έχω διαθέσιμες ενημερώσεις...

Αυτή την απορία είχα και εγώ!

Σύνδεσε το τηλ.με το pc άνοιξε το pc companion κάνε την αναβάθμιση,εγώ τώρα τη περνάω

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Συνδεσε το με το pc και ανοιξε το pc companion θα στο βγαλει.

εγω εκανα την εν λογω αναβαθμηση μολις τωρα και δεν ειμαι root.

προσπαθω να το κανω root αλλα δεν γεινετε....τωρα τι κανουμε?

1-2 σελίδες πίσω υπάρχει απάντηση..

Αν κάνω με το oneclickroot δε θα αποκτήσω root;

Edited by iliasx8

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...