veliouras Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πρεπει να εισαι root, απεγκατασταση ή και διαγραφη κανεις με το titanium backup απο το play. Μετα δες το ποστ #3319 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330113&page=222 πολλα πολλα ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μία γνωστή μου έχει το neo V και το τελευταίο δίμηνο το κινητό της παρουσιάζει το έξης πρόβλημα. Στις περισσότερες κλήσεις που πραγματοποιεί (εισερχόμενες και εξερχόμενες), αφού μιλήσει κανονικά και χωρίς πρόβλημα για περίπου 2 λεπτά, η κλήση τερματίζει απότομα). Τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως κατά λάθος έχει ενεργοποιήσει κάτι στην συσκευή της, που να ολοκληρώνει τις κλήσεις στην διάρκεια των 2 λεπτών περίπου; ίσως για να μην χρεώνεται; Σας ευχαριστώ πολύ. Edited May 14, 2013 by spyrusb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πρόβλημα με bluetooth και Wifi Όποτε ανοίγω το WiFi και συνδέομαι στο Internet μετά από ένα λεπτό αποσυνδέεται το ακουστικό bluetooth. Για να ανοίξει πάλι πρέπει να κλείσω το Wifi, το bluetooth και τη συσκευή blueetooth. Να ανοίξω πάλι το bluetooth και μετά τη συσκευή για να συνδεθεί. Εχω εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί η sony mobile δεν έχει καμία λύση εκτός από τη χρήση του update. Δηλαδή φορμάτ του κινητού και 4 ώρες επανεγκατάστασης των προγραμμάτων. Κάτι που έχω ήδη κάνει και δεν λύνει το πρόβλημα! Επίσης παρατηρώ ότι κάνει επανεκινήσεις χωρίς λόγο μερικές φορές και άλλες φορές το βλέπω στην οθόνη εισαγωγής PIN. Αλλες φορές διακόπτεται η κλήση, πέφτει το σήμα στο 0, αποσυνδέεται από το δίκτυο και μετά από λίγο επανασυνδέεται. Τι στο καλό συμβαίνει με αυτό το κινητό; Ενα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα ξανακουμπήσω Sony κινητό ποτέ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πρόβλημα με bluetooth και Wifi Όποτε ανοίγω το WiFi και συνδέομαι στο Internet μετά από ένα λεπτό αποσυνδέεται το ακουστικό bluetooth. Για να ανοίξει πάλι πρέπει να κλείσω το Wifi, το bluetooth και τη συσκευή blueetooth. Να ανοίξω πάλι το bluetooth και μετά τη συσκευή για να συνδεθεί. Εχω εκνευριστεί πάρα πολύ γιατί η sony mobile δεν έχει καμία λύση εκτός από τη χρήση του update. Δηλαδή φορμάτ του κινητού και 4 ώρες επανεγκατάστασης των προγραμμάτων. Κάτι που έχω ήδη κάνει και δεν λύνει το πρόβλημα! Επίσης παρατηρώ ότι κάνει επανεκινήσεις χωρίς λόγο μερικές φορές και άλλες φορές το βλέπω στην οθόνη εισαγωγής PIN. Αλλες φορές διακόπτεται η κλήση, πέφτει το σήμα στο 0, αποσυνδέεται από το δίκτυο και μετά από λίγο επανασυνδέεται. Τι στο καλό συμβαίνει με αυτό το κινητό; Ενα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα ξανακουμπήσω Sony κινητό ποτέ! για την ερωττηση σχετικα με το σημα που ανεβοκατεβαινει πηγαινε ρυθμισεις/περισσοτερα ειναι κατω απο Χρηση δεδομενων και επελεξε δικτυα κινητης τηλεφωνιας και το επομενο λειτουργα δικτυου επελεξε μονο το GSM, (αυτος ηταν ο λογος σε μενα που τερματιζοτανε η κληση απτομα) This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 για την ερωττηση σχετικα με το σημα που ανεβοκατεβαινει πηγαινε ρυθμισεις/περισσοτερα ειναι κατω απο Χρηση δεδομενων και επελεξε δικτυα κινητης τηλεφωνιας και το επομενο λειτουργα δικτυου επελεξε μονο το GSM, (αυτος ηταν ο λογος σε μενα που τερματιζοτανε η κληση απτομα) Ευχαριστώ. Νομίζω θα δουλέψει έτσι. Αλλά και πάλι για 200 ευρώ που είχα δώσει πέρσι το Μάρτιο γι' αυτό το κινητό περίμενα περισσότερα. Τώρα σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε κινέζικο 5 ιντσών με IPS οθόνη και HD ανάλυση. Τουλάχιστον θα είναι και original κινέζικο όχι απλά Made in China όπως όλα τα επώνυμα :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Μία γνωστή μου έχει το neo V και το τελευταίο δίμηνο το κινητό της παρουσιάζει το έξης πρόβλημα. Στις περισσότερες κλήσεις που πραγματοποιεί (εισερχόμενες και εξερχόμενες), αφού μιλήσει κανονικά και χωρίς πρόβλημα για περίπου 2 λεπτά, η κλήση τερματίζει απότομα). Τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως κατά λάθος έχει ενεργοποιήσει κάτι στην συσκευή της, που να ολοκληρώνει τις κλήσεις στην διάρκεια των 2 λεπτών περίπου; ίσως για να μην χρεώνεται; Σας ευχαριστώ πολύ. Πες στη γνωστή να προσπαθήσει κι αυτή , αυτό που έγραψε παραπάνω η p3nny. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που τερματίζονται ξαφνικά οι κλήσεις. Το κινητό χάνει το 3g σήμα ενώ μιλάμε, και κάνει διακοπή για να γυρίσει σε απλό GSM. Κάπου λοιπόν στις Ρυθμίσεις / Δίκτυα, ας αλλάξει από "WCDMA/GSM" σε "μόνο GSM". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ευχαριστώ. Νομίζω θα δουλέψει έτσι. Αλλά και πάλι για 200 ευρώ που είχα δώσει πέρσι το Μάρτιο γι' αυτό το κινητό περίμενα περισσότερα. Για μένα είναι από τα πιο value for money κινητά που έχουν κυκλοφορήσει. Το έχω από τα Χριστούγεννα του 2011 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα 199€ έπιασαν τόπο!:D Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για μένα είναι από τα πιο value for money κινητά που έχουν κυκλοφορήσει. Το έχω από τα Χριστούγεννα του 2011 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα 199€ έπιασαν τόπο!:D Και δεν είχες το πρόβλημα με το bluetooth όταν άνοιγες το WiFi και συνδέοταν στο Internet το κινητό; Πολύ εκνευριστικο και ταυτόχρονα άκρως επικίνδυνο αυτό το πρόβλημα.:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Λόγω υποχρεώσεων έμεινα πίσω 350 σελ. πάλι :(. Μήπως βγήκε one click root για 4.1.B.0.587 στο μεσοδιάστημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Λόγω υποχρεώσεων έμεινα πίσω 350 σελ. πάλι :(. Μήπως βγήκε one click root για 4.1.B.0.587 στο μεσοδιάστημα? ναι εχει βγει... ριξε μια ματια εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4681156#post4681156 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 ναι εχει βγει... ριξε μια ματια εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4681156#post4681156 Ευχαριστώ πολύ φίλος για την απάντηση :):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα είμαι κάτοχος ενός άσπρου U :) Έχω μια αποριά προς το παρόν(θα επανέλθω;) ) με τις λίγες ώρες που το έχω στα χέρια μου! Όταν πάτησα ενημέρωση των εφαρμογών και του λογισμικού από τις ρυθμίσεις, μου έβγαλε ότι όλα είναι ενημερωμένα. Από ότι ξέρω έχεi το android 2.3, δεν πρέπει να ενημερωθεί στο 4; Γιατί μου βγάζει ενημερωμένο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) για την ερωττηση σχετικα με το σημα που ανεβοκατεβαινει πηγαινε ρυθμισεις/περισσοτερα ειναι κατω απο Χρηση δεδομενων και επελεξε δικτυα κινητης τηλεφωνιας και το επομενο λειτουργα δικτυου επελεξε μονο το GSM, (αυτος ηταν ο λογος σε μενα που τερματιζοτανε η κληση απτομα) Ευχαριστώ ξανά. Ενεργοποιώντας μόνο το GSM σταμάτησαν και οι διακοπές στο bluetooth όταν συνδεόταν σε WiFi δίκτυο! :lol: Α ρε κατακαημένη Σονυ Mobile! Ήταν τόσο απλή η απάντηση που ούτε ο κατασκευαστής ο ίδιος δεν μπορουσε να δώσει!:lol: Μία άλλη ερώτηση σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο. Έβαλα κάρτα 16gb για να μεταφέρω τις εφαρμογές μου εκεί. Παρόλαυτά και με ελεύθερο χώρο 11 Gb τώρα βγάζει μήνυμα απομένει λίγος ελεύθερος χώρος στο τηλέφωνο! Πώς είναι δυνατόν αυτό το Android μου μέσα;@1#$$@$ Πάνε οι εφαρμογές και κάνουν πρόχειρα αρχεία όπως στα windows στη μνήμη του τηλεφώνου (στα 512 mb); Κάτι σαν το pagefile δηλαδή; Γίνεται να το αλλάξουμε αυτό και να βλέπει την SD; Edited May 16, 2013 by leas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 κοιτα να το κανεις μεσα απο τον υπολογιστη σου και οχι απο το κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα είμαι κάτοχος ενός άσπρου U :) Έχω μια αποριά προς το παρόν(θα επανέλθω;) ) με τις λίγες ώρες που το έχω στα χέρια μου! Όταν πάτησα ενημέρωση των εφαρμογών και του λογισμικού από τις ρυθμίσεις, μου έβγαλε ότι όλα είναι ενημερωμένα. Από ότι ξέρω έχεi το android 2.3, δεν πρέπει να ενημερωθεί στο 4; Γιατί μου βγάζει ενημερωμένο; κατεβασε απο εδω το λογισμικο που θα σε βοηθισει στην αναβαθμιση http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ αλλα πρωτα θα σε συμβουλευα να διαβασεις γνωμες για την αναβαθμιση γιατι πολοι που εκαναν upgrade μετα εψαχναν για downgrade υπαρχει κανεις που εβαλε αυτη τη rom? [ROM] Xperia U - Sony ICS ST25i_6.1.1.B.1.54 GENERIC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974430 αν ναι πεστε μου ποση ραμ ελευθερη σας δινει μολις ενεργοποιησετε το κινητο σας... ή ενα screenshot στα running servises Edited May 16, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα παιδιά έχω μείνει πολύ πίσω σχετικα με το neov To δικό μου φοράει 4.0.4. Είναι οκ με αυτή την έκδοση λογισμικού ή υπάρχει κάτι καλύτερο να μου προτείνετε;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα παιδιά έχω μείνει πολύ πίσω σχετικα με το neov To δικό μου φοράει 4.0.4. Είναι οκ με αυτή την έκδοση λογισμικού ή υπάρχει κάτι καλύτερο να μου προτείνετε;;; Όχι, αυτή είναι και η τελευταία. Μην δοκιμάσεις να περάσεις άλλη. Θα τα παίξει:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλος για την απάντηση :):) Και μάλιστα πολύ εύκολο rooting. Σε μισό λεπτό εφαρμόζοντας τις οδηγίες (αρκεί να είναι εγκατεστημένοι οι adb drivers). Ορμάτε όλοι και πετάξτε και τις άχρηστες εφαρμογές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Και μάλιστα πολύ εύκολο rooting. Σε μισό λεπτό εφαρμόζοντας τις οδηγίες (αρκεί να είναι εγκατεστημένοι οι adb drivers). Ορμάτε όλοι και πετάξτε και τις άχρηστες εφαρμογές Μπορείς να μας δώσεις το link για rooting? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Μπορείς να μας δώσεις το link για rooting? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2220568 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4681156#post4681156 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387832 (για adb drivers για το neo v Googlαρε και θα σου βγούνε links) Καλησπέρα. Ρε παιδιά έκανα root στο κινητό (4.1.B.0.587), εγκατέστησα τον root explorer και θέλω να διαγράψω τις άχρηστες εφαρμογες από τον γνωστό οδηγό (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784). Δώστε μου οδηγίες και πως χρησιμοποιώ αυτόν τον root explorer μην κάνω καμιά μ@λ@κι@. Κάνω delete τις εφαρμογές από το system/app? Πατάω κάποια άλλη εντολή? Τι κάνω? Edited May 16, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 κατεβασε απο εδω το λογισμικο που θα σε βοηθισει στην αναβαθμιση http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ αλλα πρωτα θα σε συμβουλευα να διαβασεις γνωμες για την αναβαθμιση γιατι πολοι που εκαναν upgrade μετα εψαχναν για downgrade υπαρχει κανεις που εβαλε αυτη τη rom? [ROM] Xperia U - Sony ICS ST25i_6.1.1.B.1.54 GENERIC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974430 αν ναι πεστε μου ποση ραμ ελευθερη σας δινει μολις ενεργοποιησετε το κινητο σας... ή ενα screenshot στα running servises Φίλε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Το αναβάθμισα εχθές στο Android 4 μέσω του Sony PC Companion. Mέχρι στιγμής μια χαρά δουλεύει. Για ποιο λόγο κάποιος να μην θέλει τα πιο καινούργιο λογισμικό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 καλησπερα! εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το pc companion. εχει γινει η εγκατασταση του προγραμματος κ γινεται η ενημερωση λογισμικου. εχω κολλησει στο σημειο που αποσυνδεω το usb απο το κινητο, το κλεινω κ το ξανασυνδεω πατωντας το κουμπι μειωσης της ενταση ταυτοχρονα με την πσυνδεση του usb. μετα τι κανω?????? εχει μεινει στην ιδια εικονα χωρις να αλλαξει κατι. επειδη το κινητο ειναι του πατερα μου κ εγω δεν εχω καμια σχεση με τα sony κ με τα android μου εχουν σπασει τα νευρα κ δεν ξερω τι να κανω. θα ηθελα καποια βοηθεια. ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Eπειδη πολλοι λενε οτι σερνεται το κινητο με αυτο το λογισμικο... Σε πια εκδωση ακριβως εγινε εσενα η αναβαθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 δεν εχω ιδεα! ειναι καινουριο το κινητο κ ειναι η πρωτη φορα που το συνδεω με τον υπολογιστη. δε ξερω αν κανω κατι λαθος. τα εκλεισα ολα κατηργησα κ το προγραμμα κ ξαναρχιζω απο την αρχη. αν δε το σπασω μεχρι το βραδυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αναφερομουν στον travis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts