georgePs Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 @georgePs, στο απάντησε παραπάνω ο Χρήστος: Από 'κει και πέρα, αν θες να κάνεις μια δοκιμαστική αρχή αντί να πας απ'ευθείας σε αγορά προγράμματος, αναζήτησε στο Google Play του κινητού σου και κατέβασε τον δωρεάν πλοηγό "CoPilot GPS". Σημειώνω: 1. Δεν το έχω δοκιμάσει, το έχω δει να αναφέρεται μόνο. 2. Εδώ και 1 χρόνο αυτή η έκδοση είναι δωρεάν, αλλά απουσιάζει η 3d απεικόνιση και οι φωνητικές οδηγίες. 3. Περισσότερες πληροφορίες και για -επι πληρωμή- προγράμματα πλοήγησης: * [Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση] * ουπσ δεν το ειχα δει....ευχαριστω τοτε φιλε... nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 ψαξε για το s1 boot driver ....στο google. λεμε εχω την zelly cream...η οποια δουλευει πολυ καλα μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη status bar σαν του z; δεν βρισκω τπτ σε win 7 64bit ουτε στους xda εκει εχει αλλα ειναι για 86bit μηπως ξερει κανενας αν γινεται μεσο cwm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά καλησπέρα αν έχετε λιγο χρόνο θα χρειαστώ τη βοήθεια σας.. έχω ενα θέμα με το κινητό μου και παρότι διάβασα κάποιες σελίδες ειναι τόσες που δεν τα καταλαβαίνω καλα .. Το κινητό είναι ROOT με ξεκλείδωτο Bootloader έχει custom rom την ics 4.0.4 κ πήγαινε σφαίρα με 16sdc..σε linksd..σήμερα χωρίς λόγο κόλλησε η κάμερα.. δεν το σκάλισα απλά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων μπας κ φτιάξει..τπτ όμως.. κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις..τπτ το ίδιο δεν ανοίγει, προσπαθώ μεσω PC compagnion κ μου γράφει ότι έχω τροποποιημένο λογισμικό (ότι είναι Root εννοεί ?) κ δεν γίνετε κάτι, έκανα μια κίνηση μέσω sus κ μπλόκαρε για αρκετά κ μου έδωσε την ίδια απάντηση το sus, τι πρεπει να κάνω για να επαναφέρω την ics 4.0.4 ?? ευχαριστω για το χρόνο σας Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Παιδιά καλησπέρα αν έχετε λιγο χρόνο θα χρειαστώ τη βοήθεια σας.. έχω ενα θέμα με το κινητό μου και παρότι διάβασα κάποιες σελίδες ειναι τόσες που δεν τα καταλαβαίνω καλα .. Το κινητό είναι ROOT με ξεκλείδωτο Bootloader έχει custom rom την ics 4.0.4 κ πήγαινε σφαίρα με 16sdc..σε linksd..σήμερα χωρίς λόγο κόλλησε η κάμερα.. δεν το σκάλισα απλά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων μπας κ φτιάξει..τπτ όμως.. κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις..τπτ το ίδιο δεν ανοίγει, προσπαθώ μεσω PC compagnion κ μου γράφει ότι έχω τροποποιημένο λογισμικό (ότι είναι Root εννοεί ?) κ δεν γίνετε κάτι, έκανα μια κίνηση μέσω sus κ μπλόκαρε για αρκετά κ μου έδωσε την ίδια απάντηση το sus, τι πρεπει να κάνω για να επαναφέρω την ics 4.0.4 ?? ευχαριστω για το χρόνο σας Από τη στιγμή που έχεις πρόβλημα με το SUS δοκίμασε με το flashtool. Υποθέτω ότι έχεις ξεκλειδώσει το bootloader μέσω της Sony:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Από τη στιγμή που έχεις πρόβλημα με το SUS δοκίμασε με το flashtool. Υποθέτω ότι έχεις ξεκλειδώσει το bootloader μέσω της Sony:happy: ευχαριστωω πολυ για τη βοήθεια με το flashtool το επανέφερα άλλα πλέον δεν είναι ροοτ.. μου δείχνει για αναβάθμιση αλλά μου γράφει τα ίδια όπως πριν.., Nαι μέσω της sonny λες να φταίει αυτό ? Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλημερα.. εχω το Νεο Β..εχω να το σκαλισω απο τοτε που βγηκε η ultimate rom 2 kai γενικα ειχα παρατησει το φορουμ γιατι εκεινη την στιγμη ημουν πολυ ικανοποιημενος με το tuning level :P Μετα οπως απο κανα τριμηνο,εφτασε η ωρα για updating rom,kernel και τα συναφη..Επειδη θα δυσκολευτω να διαβασω 146 σελιδες,γιατι καπου στις 1000 σελιδες σας εγκατελειψα.. 1)μπορειτε να μου πειτε πως θα βγαλω την ultimate? (ειχα κανει βλακεια και ειχα βαλει ρυθμισεις για ιντερνετ και απλη χρηση,αλλα τελικα το gaming μου εχει παρει την ζωη 2) εχετε να προτεινετε νεα ρομ? 3)προταση για κερνελ? 4)ισχυει ακομα το ευκολο ξεκλειδωμα του bootlander,μεσω σονυ και του βιντεακι απο το youtube,η υπαρχει πιο ευκολος τροπος? 5)τι αλλες αναβαθμισεις εχουν βγει? Eυχαριστω προκαταβολικα..απλα ακουω προτασεις,μετα απο εκει θα ψαξω μονος μου που ειναι το καθε τι !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλημερα.. εχω το Νεο Β..εχω να το σκαλισω απο τοτε που βγηκε η ultimate rom 2 kai γενικα ειχα παρατησει το φορουμ γιατι εκεινη την στιγμη ημουν πολυ ικανοποιημενος με το tuning level :P Μετα οπως απο κανα τριμηνο,εφτασε η ωρα για updating rom,kernel και τα συναφη..Επειδη θα δυσκολευτω να διαβασω 146 σελιδες,γιατι καπου στις 1000 σελιδες σας εγκατελειψα.. 1)μπορειτε να μου πειτε πως θα βγαλω την ultimate? (ειχα κανει βλακεια και ειχα βαλει ρυθμισεις για ιντερνετ και απλη χρηση,αλλα τελικα το gaming μου εχει παρει την ζωη 2) εχετε να προτεινετε νεα ρομ? 3)προταση για κερνελ? 4)ισχυει ακομα το ευκολο ξεκλειδωμα του bootlander,μεσω σονυ και του βιντεακι απο το youtube,η υπαρχει πιο ευκολος τροπος? 5)τι αλλες αναβαθμισεις εχουν βγει? Eυχαριστω προκαταβολικα..απλα ακουω προτασεις,μετα απο εκει θα ψαξω μονος μου που ειναι το καθε τι !!! Εχει βγει και η ultimate 3 και η zelly cream 2.5 (την οποια εχω εγω και ειμαι ευχαριστημενη) εχει βγει και η viper 5 Για να βγαλεις μια ρομ και να βαλεις αλλη γινεται με το cwm αφου πρωτα παρεις backup αν ειναι ροοτ με το titanium , και με το cwm μπορεις να παρεις back up και ετσι μ αυτο περνεις ολο το συστημα ενω με το τιτανιουμ μονο τα αρχεια του τηλεφωνου (εφαρμογες μηνυματα επαφες κλπ) κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057&page=1132 και διαβασε απο 1130 και μετα σελιδα για οτι αλλο θελεις ή στειλε μου p.m. This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) γιατι με την ρομ 2 δεν δουλευει ομως το cwm?και πως γινεται να την δουλεψω για να περασω την 3? ακυρο το εκανα κατευθειαν μεσω Xparts-reboot to recovery! Edited April 16, 2013 by DOR1K1N Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 γιατι με την ρομ 2 δεν δουλευει ομως το cwm?και πως γινεται να την δουλεψω για να περασω την 3? ακυρο το εκανα κατευθειαν μεσω Xparts-reboot to recovery! Ενημερωτικα και μονο... δουλευει κανονικα το cwm απλα για να μπεις δεν θελει πατημα του volume down αλλα απανωτα taps πανω στην οθονη την ωρα που γραφει sony!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ναι ναι εκανα με το λαθος τροπο.. λοιπον πριν περασω την 3,να κανω πρωτα ξεκλεισωμα του μπουτ? η μπορω να την κανω και μετα χωρις να πειραχτει κατι..η αν την κανω πριν,θα χασω τιποτα? επισης ενα λινκ για τον kernel suave να την περασω μετα το ξεκλειδωμα απεθειας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ευχαριστωω πολυ για τη βοήθεια με το flashtool το επανέφερα άλλα πλέον δεν είναι ροοτ.. μου δείχνει για αναβάθμιση αλλά μου γράφει τα ίδια όπως πριν.., Nαι μέσω της sonny λες να φταίει αυτό ? Οταν ξεκλειδώσεις τον bootloader μεσω sony χάνεις το drm αν θυμάμαι καλά δηλαδή δεν μπορείς πιά να αναβαθμιστείς μέσω sus,pc companion επίσεις χάνεις τη δυνατότητα να κατεβάζεις πληροφορίες τραγουδιών κλπ. Τέλος πάντων διαλέγεις μια έκδοση του λειτουργικού που σε ενδιαφέρει την περνάς και κάνεις root με τον παραδοσιακό τρόπο. Πιο απλό βέβαια είναι να βάλεις ένα custom kernel και μία custom rom που είναι απαλαγμένη από τα περιτά προγράμματα της Sony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έχω καποιες απορίες σχετικά με τα tweaks που θελω να κανω: 1) Δεν βρισκω πως το κανω αυτο με τον Root Explorer -->> Μην ξεχάσετε να κλικάρετε στην επιλογή Mount R/W ώστε να μπορείτε να γράψετε τις καινούριες τιμές στο αρχείο..... 2) "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" -->> Αυτο στην αρχη θελει " ή # πριν το echo (#echo ή "echo) ??? 3) Μην ξεχάσετε να σβήσετε το .bak αρχείο που δημιουργείται. -->> Δεν το βρισκω ... σε ποιον φακελο δημιουργειται? δημιουργειται νεο αρχειο μετα τις αλλαγες που θα κανουμε στον φακελο system ? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έχω καποιες απορίες σχετικά με τα tweaks που θελω να κανω: 1) Δεν βρισκω πως το κανω αυτο με τον Root Explorer -->> Μην ξεχάσετε να κλικάρετε στην επιλογή Mount R/W ώστε να μπορείτε να γράψετε τις καινούριες τιμές στο αρχείο..... 2) "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" -->> Αυτο στην αρχη θελει " ή # πριν το echo (#echo ή "echo) ??? 3) Μην ξεχάσετε να σβήσετε το .bak αρχείο που δημιουργείται. -->> Δεν το βρισκω ... σε ποιον φακελο δημιουργειται? δημιουργειται νεο αρχειο μετα τις αλλαγες που θα κανουμε στον φακελο system ? 1) Μόλις μπεις στο system κοίτα πάνω δεξιά και θα δεις το R/O πάτα επάνω μια φορά και θα γίνει R/W. 2) Αν θυμάμαι καλά θέλει πρώτα την δίεση, δες ακριβώς ένα πιο πάνω να δεις πως είναι γραμμένο. 3) Το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός, μόλις αλλάξεις τις τιμές πατάς μια φορά το πίσω για να αποθηκεύσεις τις καινούριες ρυθμίσεις, και μόλις βγεις στον ίδιο φάκελο θα βρεις και το .bak αρχείο, απλά το σβήνεις. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στην ICS δεν δημιουργείται .bak αρχείο. είχαμε φάει πολλές μέρες να το ψάχνουμε. Απλά δεν υπάρχει και γιαυτό δεν κρατάει και τις τιμές το minfree μετά από reboot. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στην ICS δεν δημιουργείται .bak αρχείο. είχαμε φάει πολλές μέρες να το ψάχνουμε. Απλά δεν υπάρχει και γιαυτό δεν κρατάει και τις τιμές το minfree μετά από reboot. Σωστός, εγώ έχω μείνει ακόμα στην 2... Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) παιδιά υπάρχει αναλυτικώς οδηγός h να με βοηθήσει κάποιος για να περάσω custom rom? αυτά τα βήματα πως τα κάνω? πως εγκαθιστώ το cwm? 1.Factory reset in CWM 2.wipe cache partition 3.wipe dalvik cache 4.Format/system (in mounts and storage) 5.Format/cache 6.Format/Data Edited April 16, 2013 by giannhsd87 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έχει κανείς fussion 5.4 kernel; Με το wifi παίζει; γιατί δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τα modules... Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ενημερωτικα και μονο... δουλευει κανονικα το cwm απλα για να μπεις δεν θελει πατημα του volume down αλλα απανωτα taps πανω στην οθονη την ωρα που γραφει sony!;) ειναι η καλύτερη λύση.. τοτε θα περάσω στη viper .. :) ευχαριστω για της διευκρινήσεις. Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ψαξε για το s1 boot driver ....στο google. λεμε εχω την zelly cream...η οποια δουλευει πολυ καλα μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη status bar σαν του z; γειασας παιδες προσπαθω να ξεκλειδωσο τον μποτλοντερ μεσο της σονι αλλα μολις φθανο εκει που λεει για αναζητιση ντραιβερ δεν κανει τπτ εχω win 7 64bit καμια βοηθεια??????????? s1 boot driver δεν βρισκω σε win 7 64 bit κατι αλλο??????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) s1 boot driver δεν βρισκω σε win 7 64 bit κατι αλλο??????????? Περίμενε σε 1-2 λεπτά ανεβάζω αυτούς που έχω εγώ και λειτουργούν τέλεια σε win7 64bit!!! Edit: https://www.box.com/s/ptx8cos3kcwt8jjax90q Edited April 16, 2013 by yiannis_volos Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Περίμενε σε 1-2 λεπτά ανεβάζω αυτούς που έχω εγώ και λειτουργούν τέλεια σε win7 64bit!!! Edit: https://www.box.com/s/ptx8cos3kcwt8jjax90q ευχαριστω γιαννη θα δοκιμασω οταν εχω χρονο και βλεπουμε ευχαριστω γιαννη θα δοκιμασω οταν εχω χρονο και βλεπουμε Παράθεση από yiannis_volos > Περίμενε σε 1-2 λεπτά ανεβάζω αυτούς που έχω εγώ και λειτουργούν τέλεια σε win7 64bit!!! Edit: https://www.box.com/s/ptx8cos3kcwt8jjax90q ευχαριστω γιαννη θα δοκιμασω οταν εχω χρονο και βλεπουμε το θεμα μου γιαννη ειναι οτι οταν συνδεω το τηλ στο πσ και γινεται μπλε το λαμπακη δεν γινεται αναζιτηση ντραιβερ απο το πσ δεν ειναι οτι δεν βρισκο ντραιβερ μπορο να τους περασω μεσο cwm??????????? Edited April 16, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αν και δεν έχει να κάνει με rooting και τα συναφή η ερώτηση, καλώδιο/μετατροπέας σύνδεσης της εξόδου HDMI με είσοδο RCA ενισχυτή Ηi-Fi υπάρχει για τη συσκευή μας; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Στην ICS δεν δημιουργείται .bak αρχείο. είχαμε φάει πολλές μέρες να το ψάχνουμε. Απλά δεν υπάρχει και γιαυτό δεν κρατάει και τις τιμές το minfree μετά από reboot. Σωστός, εγώ έχω μείνει ακόμα στην 2... Οπότε οτι και αν καν για να αλλάξω χειροκινητα τις τιμές για στο minfree μετα απο reboot θελει παλι τα ιδια απο την αρχη? εκτος εάν χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη οπως Autokiller Memory Optimizer ? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Οπότε οτι και αν καν για να αλλάξω χειροκινητα τις τιμές για στο minfree μετα απο reboot θελει παλι τα ιδια απο την αρχη? εκτος εάν χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη οπως Autokiller Memory Optimizer ? Ακριβως. 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ακριβως. 10 Ευχαριστώ ! Για τα υπολοιπα tweaks ομως τι γινεται? ουτε αυτα μπορουν να ισχυσουν μετα απο καθε επανεκιννηση? Ολα Δηλαδη τα κανουμε μια φορα μεχρι να το κλεισουμε? "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts