Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μικρή διόρθωση.Αν μπει το cwm μέσω του xparts στο λογότυπο της SONY πατάς επανειλημμένα την οθόνη και όχι το volume down.Είναι πολύ απλό. p3nny επειδή βλέπω έχεις θέμα στο να τα καταλάβεις πως λειτουργούν προτίθεμαι να σε βοηθήσω μέσω pm για να μη ζαλίζεις και τους άλλους μιας και έχουν ειπωθεί 1.000.000 φορές. Στείλε μου ότι απορία έχεις να σε βοηθήσω.

το περασα το cwm

περασα μετα και την ρομ zelly Και ειπε εγινε η εγκατασταση με επιτυχια

οταν εκανα επανεκινηση εμεινε στο λογοτυπο της sony και τιποτα παραπερα

εβγαλα την μπαταρια για να κλεισει

τι κανω στη συνεχεια?

This is Sparta!!!:nagger:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επαναφορα με sus στην stock rom και αν δεν γινεται με sus φλασαρεις την stock rom με flashtool αφου βρεις να την κατεβασεις απο καπου

Υπαρχει.Κοιτα εδω

Εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια κυριως γιατι απο οτι καταλαβαινω ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και τα περιμενεις ολα ετοιμα στο πιατο σου.Με το Xparts πως ειναι δυνατον να μπερδευτηκες?Απλα το κατεβαζεις το ανοιγεις και πατας την επιλογη που λεει install recovery.Κλεινεις το κινητο,το ανοιγεις και οταν εμφανιστει το λογοτυπο SONY πατας επανηλημενες φορες και ΑΝΕΛΕΗΤΑ το volume down μεχρι να μπεις στο μενου του CWM.Αν δεν μπει παει να πει οτι δεν περαστηκε γιατι πιθανως δεν εισαι root.Κοιτα εδω στο XDA και ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,διαβασε!Και μετα ελα να ρωτησεις τι δεν καταλαβες.Αν τωρα το κινητο σου δεν ανοιγει καν γιατι προφανως το soft-brickαρες κοιτα εδω για να το επαναφερεις.Εννοειται θα τα χασεις ολα αλλα τουλαχιστον θα εχεις το τηλ σου.Απτην καρτα sd δε χανεται τιποτα

και ροοτ ειμαι και ξερω τι μου γινεται ( ενα χρονο ειμαι ροοτ λες να μην ειμαι) και διαβαζω και δεν τα περιμενω ολα στο πιατο οπως λες. αν δεν θες να βοηθησεις παψε τουλαχιστον να βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις.

οταν πατησα επανω στην οθονη γιατι μπηκα αμεσως σε cwm? εγω πατουσα το κουμπι το κατω αριστερα ή το volume down γι αυτο δεν εμπαινα...λοιπον παψε να λες αμα δεν ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επαναφορα με sus στην stock rom και αν δεν γινεται με sus φλασαρεις την stock rom με flashtool αφου βρεις να την κατεβασεις απο καπου

εννοεις στοκ ρομ ποια?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν και θέλω ν το συνεχίσω δεν θα το κάνω.παιδεψου μονη σου λοιπόν και καλη σου επιτυχία

ευτυχως υπαρχουν εδω φιλοι που θα με βοηθησουν και μην το συνεχιζεις γιατι τα εχω παρει μαζι σου και κουβεντα δεν σου ξανα δινω

σντε και παραταμε επιτελους που θα μου πεις εσυ οτι δεν ειμαι ροοτ κι οτι δεν διαβαζω... βοηθα λοιπον αυτους που διαβαζουν αντε γιατι πολυ ασχοληθηκα μαζι σου

στο cmw μπορεις να μπεις με μια κινηση απο τα tools του x-parts εχει επιλογη reboot to recovery πατας κανει επανεκκινηση και σε παει κατ ευθειαν στην cmw χωρις να κανεις καμια αλλη κινηση

και ροοτ ειμαι και ξερω τι μου γινεται ( ενα χρονο ειμαι ροοτ λες να μην ειμαι) και διαβαζω και δεν τα περιμενω ολα στο πιατο οπως λες. αν δεν θες να βοηθησεις παψε τουλαχιστον να βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις.

οταν πατησα επανω στην οθονη γιατι μπηκα αμεσως σε cwm? εγω πατουσα το κουμπι το κατω αριστερα ή το volume down γι αυτο δεν εμπαινα...λοιπον παψε να λες αμα δεν ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ενα θεμα που παρατηρω ειναι οτι δεν εχει ή τουλαχιστον δεν μπορω να το βρω εγω την εναλλαγη καταστασης

καποια συντομια τουλαχιστον οπως ηταν και παλια

Edited by p3nny

η μπαταρία αρκεί για μια μέρα με ICS,

με απενεργοποιημένους όλους τους messenger:

viber fb whatsApp..,

χωρίς 3g φυσικά

και καμμία 70 εφαρμογές

σίγουρα θα την ήθελα μεγαλύτερη. πχ 1500+

το USB on the go

δουλεύει μια χαρά χωρίς να κανείς κάτι,

αρκεί να έχεις το κατάλληλο καλώδιο

πχ Nokia ca-157

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παράθεση από duc >

Δοκίμασε μια άλλη κάρτα στο κινητό σου, όλο και κάπου θα έχεις μια microsd ξεχασμένη.

το εκανα τωρα και την βλεπει κανονικα

τι γινεται τωρα παμε για καρτα????????????????????

ειχα το ιδιο προβλημα,προσπαθησα να μπω απο cwm και να κανω format την καρτα,εγινε και δουλεψε

Μετα απο πολλες rom κατελιξα να εχω stock ics και σβησημο εφρμογων,ξεκιναω με 195 ram και παιζει μεχρι 140

2 μερες μπαταρια (περιπου)

και μετα απο περασμα AOSP Style... δεν εχει να ζηλεψει και τιποτα απο αλλες ics custom rom (περιπου)

super ουάου η Zelly cream, απίστευτη γρήγορη και όμορφη Rom

μας βαζεις παλι σε πειρασμους...:cool:

Μπορείς να κάνεις root απο τον οδηγό μου που είναι εύκολος,με λεπτομέρειες και κατανοητός. Τα λινκ δουλεύουν όλα κανονικά μόλις τα τσέκαρα.Όπου κολλήσεις μας λες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4483719#post4483719

Απόστολε σου έβγαλε bug με το εντοπισμός σφαλμάτων; Γιατί σε εμένα ενώ το τσεκάρω, με το που βγαίνω απο τις ρυθμίσεις είναι ξετσεκαρισμένο. Εκτός απο αυτό, κατα τα αλλά έχω πάθει πλάκα... Φοβερή δουλεια το τύπος.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Όχι σε μένα μια χαρά λειτουργεί.την έχω 3 μέρες και δε βρήκα ακόμα κάποιο bug

Λες να την ξανά περάσω; Μήπως και δεν έγινε σωστα η εγκατάσταση;

Εκτός αυτού, κλασικά δεν μπορουσα να στείλω τπτ με Bluetooth, οποτε αναγκαστικά πέρασα ενα πρόγραμμα για να Στέλνω απο το market.Αλλά αυτό μου το έκανε και στην ultimate.

Edited by duc

Λες να την ξανά περάσω; Μήπως και δεν έγινε σωστα η εγκατάσταση;

Εκτός αυτού, κλασικά δεν μπορουσα να στείλω τπτ με Bluetooth, οποτε αναγκαστικά πέρασα ενα πρόγραμμα για να Στέλνω απο το market.Αλλά αυτό μου το έκανε και στην ultimate.

Βασικά όταν κάνεις την εγκατάσταση με το AROMA για launcher βάλε τον δεύτερο με τα widgets που λέει. Εγώ αυτόν έβαλα και μου τρέχει Τ Ε Λ Ε Ι Α!!! Δε ξέρω μήπως φταίει ο κλειδωμένος bootloader με τον ξεκλείδωτο. Εγώ είμαι με κλειδωμένο.

Βασικά όταν κάνεις την εγκατάσταση με το AROMA για launcher βάλε τον δεύτερο με τα widgets που λέει. Εγώ αυτόν έβαλα και μου τρέχει Τ Ε Λ Ε Ι Α!!! Δε ξέρω μήπως φταίει ο κλειδωμένος bootloader με τον ξεκλείδωτο. Εγώ είμαι με κλειδωμένο.

Τον δεύτερο launcher έβαλα κι εγώ Απόστολε, βρε συ μια χαρά είναι πετάει. Έλυσα και το πρόβλημα με τον εντοπισμό σφαλμάτων,το ενεργοποίησα από το toggles, από εκεί με κάποιο τρόπο μου το κρατάει πλέον. Αυτό με το Bluetooth δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αλλά το έλυσα κι αυτό όπως σου είπα περνώντας ένα πρόγραμμα από το market. Και εγώ με κλειδωμένο bootloader είμαι.

Τον δεύτερο launcher έβαλα κι εγώ Απόστολε, βρε συ μια χαρά είναι πετάει. Έλυσα και το πρόβλημα με τον εντοπισμό σφαλμάτων,το ενεργοποίησα από το toggles, από εκεί με κάποιο τρόπο μου το κρατάει πλέον. Αυτό με το Bluetooth δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αλλά το έλυσα κι αυτό όπως σου είπα περνώντας ένα πρόγραμμα από το market. Και εγώ με κλειδωμένο bootloader είμαι.

Μήπως το τηλεφωνό σου είναι κατασκευή του 2011?Σαν να παρατηρώ ότι σε παλιούς κατόχους του κινητού βγάζει κάποια θέματα και οι πιο νέοι που το πήραν μέσα στο 2012 να μην τα αντιμετοπίζουν.Βέβαια μπορεί και να μην ισχύει αυτό που λέω αλλά το υποψιάζομαι.Εγώ πάντως και με bluetooth έστειλα και το wifi Μου λειτουργεί κανονικότατα.Μήπως κάποια απο τις εφαρμογές που έχεις βάλει σου δημιουργεί το πρόβλημα?

Μήπως το τηλεφωνό σου είναι κατασκευή του 2011?Σαν να παρατηρώ ότι σε παλιούς κατόχους του κινητού βγάζει κάποια θέματα και οι πιο νέοι που το πήραν μέσα στο 2012 να μην τα αντιμετοπίζουν.Βέβαια μπορεί και να μην ισχύει αυτό που λέω αλλά το υποψιάζομαι.Εγώ πάντως και με bluetooth έστειλα και το wifi Μου λειτουργεί κανονικότατα.Μήπως κάποια απο τις εφαρμογές που έχεις βάλει σου δημιουργεί το πρόβλημα?

Η Αλήθεια είναι ότι το τηλ μου είναι από την πρώτη παρτίδα τηλεφώνων,πάντως απο εφαρμογή δεν είναι γιατί δεν είχα καν περάσει εφαρμογές ακόμα όταν και το παρατήρησα αυτό.

Μόλις πρόσθεσα 2 τραγούδια στην κάρτα sd και το walkman δε τα βλέπει συν του ότι κρασαρει η εφαρμογή όταν διαλέγω "η μουσική μου".Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Μόλις πρόσθεσα 2 τραγούδια στην κάρτα sd και το walkman δε τα βλέπει συν του ότι κρασαρει η εφαρμογή όταν διαλέγω "η μουσική μου".Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Clear app data απο τα settings και κατέβασε το rescan media root για να τα δει.

Δυστυχώς δεν έφτιαξε έτσι όπως λες.κάτι παίζει με το αρχειο metadata.Συνεχίζει να κλείνει όταν διαλέγω η μουσική μου....περίεργο....

Δυστυχώς δεν έφτιαξε έτσι όπως λες.κάτι παίζει με το αρχειο metadata.Συνεχίζει να κλείνει όταν διαλέγω η μουσική μου....περίεργο....

Το είχα κι εγώ το θέμα. Άκου τι έκανα κι έφτιαξε. Βρήκα τις δύο συστημικές εφαρμογές που έχουν να κάνουν με το dlna. Τη dlna handover adapter την πάγωσα από το titanium. Τη semcdlna την αφαίρεσα από το φάκελο system/app χωρίς να τη διαγράψω. Μετά έκανα επανεκκίνηση και τσέκαρα το walkman. Δούλευαν όλα σωστά εκτός από την επιλογή throw. Ξεπάγωσα την πρώτη εφαρμογή και επανέφερα τη δεύτερη μαζί με τα permissions της και άρχισε να δουλεύει και το throw και δε μου ξαναέκλεισε στην καρτέλα η μουσική μου.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δίκιο Απόστολε, ούτε εμένα μου δουλεύει το wallknan,αν και εμένα όταν πάω από την μουσική μου και επιλέγω ένα τραγούδι παίζει κανονικά και μετά ακολουθούν και τα άλλα. Έχει bug αρκετά από ότι βλέπω, καλή αλλά όχι σταθερή ακόμα. Θέλει δουλειά αρκετή, ίσως σε επόμενο update.Και δεν μπορώ να γράψω μέσα στο forum για να πω ότι έχει κάποια προβλήματα.

Edited by duc

Έχεις δίκιο Απόστολε, ούτε εμένα μου δουλεύει το wallknan,αν και εμένα όταν πάω από την μουσική μου και επιλέγω ένα τραγούδι παίζει κανονικά και μετά ακολουθούν και τα άλλα. Έχει bug αρκετά από ότι βλέπω, καλή αλλά όχι σταθερή ακόμα. Θέλει δουλειά αρκετή, ίσως σε επόμενο update.Και δεν μπορώ να γράψω μέσα στο forum για να πω ότι έχει κάποια προβλήματα.

Δε φταίει η rom,το αρχείο του walkman φταίει γιατί το απεγκαθιστώ και βάζω άλλο αρχείο του walkman τότε φτιάχνει.

Μάλιστα, τώρα είδα πως κι από ήχο (σε σχέση με την HD U) είναι πολύ χάλια, Καμία σχέση έχει μεγάλες αδυναμίες ακόμα. Εμένα εδώ και λίγη ώρα μου έχει σταματήσει δύο φορές και ο launcher.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...