Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 το δοκιμασα 2 δεν εxω συσκευή ανάγνωσης καρτών

καμια αλλη ιδεα????????????????

Παράθεση από geoar >

Δοκίμασε μια άλλη κάρτα στο κινητό σου, όλο και κάπου θα έχεις μια microsd ξεχασμένη.

Παράθεση από geoar >

Δοκίμασε μια άλλη κάρτα στο κινητό σου, όλο και κάπου θα έχεις μια microsd ξεχασμένη.

Παράθεση από duc >

το εκανα τωρα και την βλεπει κανονικα

τι γινεται τωρα παμε για καρτα????????????????????

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι το έχει ήδη μέσα και δε χρειάζεται να το περάσεις.

σου κρασάρει το walkman όταν πατάς η μουσική μου;

Edit

έφτιαξε με restart

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παράθεση από duc >

το εκανα τωρα και την βλεπει κανονικα

τι γινεται τωρα παμε για καρτα????????????????????

Μάλλον φίλε μου πάς για καινούρια κάρτα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνουμε root ?

Κανε αυτό που λεει το παρακατω λινκ και εισαι οκ, δύο μέρες εχω το ΚΙΝΗΤΟ και μετά από πολυ προσπάθεια κατάφερα root στην 1.54.

καλό κινητακι αλλα σαν το sole δεν ειναι

http://communities.sonyericsson.com/thread/59859?start=0&tstart=0

Edited by spaceboy1

σου κρασάρει το walkman όταν πατάς η μουσική μου;

Edit

έφτιαξε με restart

Στην έκδοση 2 μου το έκανε αυτό.Στην 2.5δε μου το κάνει.Ο δεύτερος launcher που διάλεξα με τα widgets....μ@μει.Τον 3ο δε τον δοκίμασα αλλά βαριέμαι τώρα να ξαναστηνω το κινητό.

Στην έκδοση 2 μου το έκανε αυτό.Στην 2.5δε μου το κάνει.Ο δεύτερος launcher που διάλεξα με τα widgets....μ@μει.Τον 3ο δε τον δοκίμασα αλλά βαριέμαι τώρα να ξαναστηνω το κινητό.

Πολύ ωραία Rom. Γρήγορη κι όμορφη. Δε θυμάμαι τη σειρά των launcher. Νομίζω τον δεύτερο έβαλα κι εγώ. Ο τρίτος ποιος είναι; Θύμισε μου να σου πω.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά την κατεβάζετε και την βάζετε στην κάρτα μνήμης σας (όπως είναι σε μορφή zip). Κάνετε επανεκκίνηση και μπαίνετε στο cwm. Από εκεί κάνετε τα εξής:

1.wipe data/factory reset

2.wipe cache partition

3.format /cache (από το μενού mounts & storage)

4.format /data (από το μενού mounts & storage)

5.format / system (από το μενού mounts & storage)

6.wipe Dalvik Cache (από το μενού advanced)

Αφού τα κάνετε αυτά διαλέγετε install zip from sdcard - choose zip from sdcard - και διαλέγετε την rom που κατεβάσατε (αναλόγως σε ποιο φάκελο την αντιγράψατε) και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Για όσους ενδιαφέρονται λύθηκε και το bug που όταν έκανες επανεκκίνηση έχανε το τηλέφωνο την ρύθμιση σε GSM και έπρεπε να το κάνετε χειροκίνητα.

Ορίστε και το λινκ για να την κατεβάσετε -> Zelly Cream v2.5.2 by gagan.u20.zip - 307.33 MB

Όσο σκέφτομαι Απόστολε ότι πρέπει να περάσω κάπου 80 εφαρμογές ξανά με πιάνει άγχος, όμως θέλω λίγο να παίξω οπότε θα το κάνω σήμερα.

Edit:Απόστολε super ουάου η Zelly cream, απίστευτη γρήγορη και όμορφη Rom.Μια ερώτηση μόνο, επειδή ,ξανά υπάρχει το πρόβλημα του χώρου του συστήματος πως ελευθερώνουμε χώρο; Πάμε στο system/app και σβήνουμε εφαρμογές;

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

παιδιά μόλις έκανα format και εγκατέστησα την 4.1.Β.0.587...

επειδή έχω να το κάνω από το περασμένο αύγουστο, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το εύκολο root για αυτή την έκδοση;;;

Επίσης που είναι τα link για να του κάνω όλα τα απαραίτητα ώστε να γίνει πιο γρήγορο και γενικά να ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς;;

Στη micro sd έχω και partition ώστε να χρησιμοποιηθούν προγράμματα που το απαιτούν

Όσο σκέφτομαι Απόστολε ότι πρέπει να περάσω κάπου 80 εφαρμογές ξανά με πιάνει άγχος, όμως θέλω λίγο να παίξω οπότε θα το κάνω σήμερα.

Edit:Απόστολε super ουάου η Zelly cream, απίστευτη γρήγορη και όμορφη Rom.Μια ερώτηση μόνο, επειδή ,ξανά υπάρχει το πρόβλημα του χώρου του συστήματος πως ελευθερώνουμε χώρο; Πάμε στο system/app και σβήνουμε εφαρμογές;

Ναι αυτό κάνεις ή από το titanium απεγκαταστείς ότι θες. Και οι 2 τρλοποι το ίδιο κάνουν απλά αν κάνεις τον πρώτο μετά όπωσδήποτε επανεκκίνηση χρειάζεται.

παιδιά μόλις έκανα format και εγκατέστησα την 4.1.Β.0.587...

επειδή έχω να το κάνω από το περασμένο αύγουστο, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το εύκολο root για αυτή την έκδοση;;;

Επίσης που είναι τα link για να του κάνω όλα τα απαραίτητα ώστε να γίνει πιο γρήγορο και γενικά να ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς;;

Στη micro sd έχω και partition ώστε να χρησιμοποιηθούν προγράμματα που το απαιτούν

Μπορείς να κάνεις root απο τον οδηγό μου που είναι εύκολος,με λεπτομέρειες και κατανοητός. Τα λινκ δουλεύουν όλα κανονικά μόλις τα τσέκαρα.Όπου κολλήσεις μας λες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4483719#post4483719

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ειχα βρει προ καιρου ενα tweak με το οποιο αλλαζα ενα αρχειο του τηλεφώνου και έπειτα μπορουσε να συνδεθει σε ρουτερ με καναλι 11, 12 κλπ. Μετα ομως την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων που έκανα, το εχασα και δεν μπορώ να το βρω.

Το εχει κανένας πρόχειρο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

(Ειμαι με κινητο και εκτος εδρας, οποτε έψαξα, άλλα οχι πολυ...)

Ειχα βρει προ καιρου ενα tweak με το οποιο αλλαζα ενα αρχειο του τηλεφώνου και έπειτα μπορουσε να συνδεθει σε ρουτερ με καναλι 11, 12 κλπ. Μετα ομως την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων που έκανα, το εχασα και δεν μπορώ να το βρω.

Το εχει κανένας πρόχειρο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

(Ειμαι με κινητο και εκτος εδρας, οποτε έψαξα, άλλα οχι πολυ...)

μμμμ

Εδώ έχει κάποια tweaks αν σε ενδιαφέρουν -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876

Αλλιώς μήπως θέλεις να σου στείλω τα Stock_ICS_404_Modules που κάνουν κάποια fix απο τις custom roms. (Τα εγκαθιστάς μέσω cwm)

Καλησπέρα.

Ενδιαφερομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητάκι.

Βλέπω είναι διπυρηνο με Α9 οποτε φαντάζομαι θα τρέχει αρκετά καλά. Μπορείτε να με διαφωτισετε λίγο σε αυτό το θέμα;

Θέλω να είναι σμουθ και να μην κολλάει σε απλα πραγματα (browsing, απλές εφαρμογές, κάμερα κλπ). Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρουν βαριες-επαγγελματικες εφαρμογές (έχω nexus 7 για αυτά).

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

μμμμ

Εδώ έχει κάποια tweaks αν σε ενδιαφέρουν -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876

Αλλιώς μήπως θέλεις να σου στείλω τα Stock_ICS_404_Modules που κάνουν κάποια fix απο τις custom roms. (Τα εγκαθιστάς μέσω cwm)

αυτο το cwm δεν μπορω να το εγκαταστησω κοιτατε τι μου βγαζει

http://img831.imageshack.us/img831/3227/96483944.jpg

Uploaded with ImageShack.us

This is Sparta!!!:nagger:

Καλησπέρα.

Ενδιαφερομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητάκι.

Βλέπω είναι διπυρηνο με Α9 οποτε φαντάζομαι θα τρέχει αρκετά καλά. Μπορείτε να με διαφωτισετε λίγο σε αυτό το θέμα;

Θέλω να είναι σμουθ και να μην κολλάει σε απλα πραγματα (browsing, απλές εφαρμογές, κάμερα κλπ). Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρουν βαριες-επαγγελματικες εφαρμογές (έχω nexus 7 για αυτά).

Κοίτα αμα δεν έχεις πολλές εφαρμογες και με την ICS πάει αρκετά smooth..Γενικά δεν νομίζω να έχεις παραπονο... :)

Καλησπέρα υπάρχει δυνατότητα downgrade στην έκδοση android 2?

Αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός;

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

μμμμ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω όμως GB και όχι ICS, οπότε έκανα αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3990726#post3990726#post3990726 , μήνυμα 5741

Edited by nikosdoc

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω όμως GB και όχι ICS, οπότε έκανα αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3990726#post3990726#post3990726

Gb έχεις με downgrade ή απλα δεν περασες ποτε σε ICS;

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Gb έχεις με downgrade ή απλα δεν περασες ποτε σε ICS;

γίνεται downgrade με φλασάρισμα με flashtool. Το έχω κάνει στο sole για την έκδοση 2.3.7 που δεν έπαιρνε root αλλιώς... Πρέπει να βρεις ρομ 2.3.4 για ΝΕΟ V και να την περάσεις με flashtool

P3nny πήγαινε στο play store και κατέβασε το xparts και κάντο από εκεί εγκατάσταση.

εκανα οπως ειπες. οταν ομως προσπαθω να μπω σε ασφαλη λειτουργια για να δω το εικονιδιο cwm δεν φαινεται τετοιο εικονιδιο παρα μονο το εικονιδιο x-parts

περασα παλι το αρχειο CWM και τωρα εμφανιζει το λογοτυπο SONY ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ

ΤΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ?

φλασαρισα την ρομ 587 και επανηλθε

το θεμα ειναι γιατι δεν μπορω να περασω το CWM?

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

Καλησπέρα υπάρχει δυνατότητα downgrade στην έκδοση android 2?

Αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός;

Υπαρχει.Κοιτα εδω

εκανα οπως ειπες. οταν ομως προσπαθω να μπω σε ασφαλη λειτουργια για να δω το εικονιδιο cwm δεν φαινεται τετοιο εικονιδιο παρα μονο το εικονιδιο x-parts

περασα παλι το αρχειο CWM και τωρα εμφανιζει το λογοτυπο SONY ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ

ΤΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ?

Εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια κυριως γιατι απο οτι καταλαβαινω ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και τα περιμενεις ολα ετοιμα στο πιατο σου.Με το Xparts πως ειναι δυνατον να μπερδευτηκες?Απλα το κατεβαζεις το ανοιγεις και πατας την επιλογη που λεει install recovery.Κλεινεις το κινητο,το ανοιγεις και οταν εμφανιστει το λογοτυπο SONY πατας επανηλημενες φορες και ΑΝΕΛΕΗΤΑ το volume down μεχρι να μπεις στο μενου του CWM.Αν δεν μπει παει να πει οτι δεν περαστηκε γιατι πιθανως δεν εισαι root.Κοιτα εδω στο XDA και ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,διαβασε!Και μετα ελα να ρωτησεις τι δεν καταλαβες.Αν τωρα το κινητο σου δεν ανοιγει καν γιατι προφανως το soft-brickαρες κοιτα εδω για να το επαναφερεις.Εννοειται θα τα χασεις ολα αλλα τουλαχιστον θα εχεις το τηλ σου.Απτην καρτα sd δε χανεται τιποτα

Υπαρχει.Κοιτα εδω

Εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια κυριως γιατι απο οτι καταλαβαινω ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και τα περιμενεις ολα ετοιμα στο πιατο σου.Με το Xparts πως ειναι δυνατον να μπερδευτηκες?Απλα το κατεβαζεις το ανοιγεις και πατας την επιλογη που λεει install recovery.Κλεινεις το κινητο,το ανοιγεις και οταν εμφανιστει το λογοτυπο SONY πατας επανηλημενες φορες και ΑΝΕΛΕΗΤΑ το volume down μεχρι να μπεις στο μενου του CWM.Αν δεν μπει παει να πει οτι δεν περαστηκε γιατι πιθανως δεν εισαι root.Κοιτα εδω στο XDA και ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,διαβασε!Και μετα ελα να ρωτησεις τι δεν καταλαβες.Αν τωρα το κινητο σου δεν ανοιγει καν γιατι προφανως το soft-brickαρες κοιτα εδω για να το επαναφερεις.Εννοειται θα τα χασεις ολα αλλα τουλαχιστον θα εχεις το τηλ σου.Απτην καρτα sd δε χανεται τιποτα

Μια μικρή διόρθωση.Αν μπει το cwm μέσω του xparts στο λογότυπο της SONY πατάς επανειλημμένα την οθόνη και όχι το volume down.Είναι πολύ απλό. p3nny επειδή βλέπω έχεις θέμα στο να τα καταλάβεις πως λειτουργούν προτίθεμαι να σε βοηθήσω μέσω pm για να μη ζαλίζεις και τους άλλους μιας και έχουν ειπωθεί 1.000.000 φορές. Στείλε μου ότι απορία έχεις να σε βοηθήσω.

Κοίτα αμα δεν έχεις πολλές εφαρμογες και με την ICS πάει αρκετά smooth..Γενικά δεν νομίζω να έχεις παραπονο... :)

Ωραία. Άλλες δύο ερωτησεις:

(1) με την ICS η μπαταρία πως πάει; Διάβασα διάφορα.. Έχει κανείς μετρήσει χρόνους κλπ;

(2) Το USB On the go δουλεύει χωρίς root? Χρειάζεται εφαρμογή ή έχει μαμίσα υποστήριξη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ: Έχοντας το Nexus 7 κοντά 6 μηνες τώρα, εχω καλομάθει από smoothness... :P Γι αυτό με απασχολεί!

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

Μεινε με το nexus!

Άλλη χρήση το ένα (κινητό) άλλη το άλλο (tablet)

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...