duc Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 οκ ευχαριστώ!!! Και κάτι τελευταίο: Πρέπει να κάνω και wipe τα battery stats? Α επίσης στον αναλυτικό οδηγό στο τέλος λέει κάτι για wifi modules...τι είναι αυτό..? Επτά βήματα είναι, κάνε τα σωστά. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Κανένα νέο για καινούργιο firmware ή θα μείνουμε με την 6.1.1.B.1.10? Ούτε .54 / .75 / .89 ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almandim Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 γεια χαρά και από εμένα!! μετά από ένα χρόνο άρτιας λειτουργίας ενός από τα καλύτερα κινητά που έπεσαν στα χέρια μου (ακούω φίλους με τηλέφωνα των 600€ να παραπονιούνται για προβλήματα, γεγονός που ικανοποιεί την επιλογή μου) ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ λιγάκι παραπάνω με την αναβάθμηση του και κατ' επέκταση την μακροζωία του!! Κατ'αρχήν να πω ότι, από τη στιγμή που άκουσα για ICS ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός!!!! μετά από ΤΟΣΑ αρνητικά σχόλια που διάβασα και άκουσα, πλέον δεν θα ήθελα να του βγάλω τα ματάκια!!! Μια χαρά κάνει τη δουλεία της και η 2.3.4!!! (γιατί η ομορφια δεν παίζει τον σημαντικότερο ρόλο...) Το θέμα μου είναι πως η καρτόυλα μνήμης που φοράει, είναι πλέον μικρή, οπότε αν μου συστήνατε κάποια συμβατή με το κινητό, μνημούλα 16 gh με class 10 (νομίζω ότι 32 θα ήταν υπερβολικό) θα ήταν ευπρόσδεκτο!! Και το δεύτερο σημείο που θα ήθελα να αναφερθώ είναι η ROM!!!! Αξίζει να βάλω άλλη;;; Αν ναι ποιά;;; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ζήτημα της αναβάθμισης της rom και θα ήθελα τα φώτα σας!! τον τελευταίο καιρό που είχε γεμίσει η κάρτα το κινητό ήταν λίγο "βαρύ" όταν διέγραψα εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα!!! το συμβάν αυτό έχει να κάνει ΚΑΙ με τη rom;;;; Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) γεια χαρά και από εμένα!! μετά από ένα χρόνο άρτιας λειτουργίας ενός από τα καλύτερα κινητά που έπεσαν στα χέρια μου (ακούω φίλους με τηλέφωνα των 600€ να παραπονιούνται για προβλήματα, γεγονός που ικανοποιεί την επιλογή μου) ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ λιγάκι παραπάνω με την αναβάθμηση του και κατ' επέκταση την μακροζωία του!! Κατ'αρχήν να πω ότι, από τη στιγμή που άκουσα για ICS ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός!!!! μετά από ΤΟΣΑ αρνητικά σχόλια που διάβασα και άκουσα, πλέον δεν θα ήθελα να του βγάλω τα ματάκια!!! Μια χαρά κάνει τη δουλεία της και η 2.3.4!!! (γιατί η ομορφια δεν παίζει τον σημαντικότερο ρόλο...) Το θέμα μου είναι πως η καρτόυλα μνήμης που φοράει, είναι πλέον μικρή, οπότε αν μου συστήνατε κάποια συμβατή με το κινητό, μνημούλα 16 gh με class 10 (νομίζω ότι 32 θα ήταν υπερβολικό) θα ήταν ευπρόσδεκτο!! Και το δεύτερο σημείο που θα ήθελα να αναφερθώ είναι η ROM!!!! Αξίζει να βάλω άλλη;;; Αν ναι ποιά;;; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ζήτημα της αναβάθμισης της rom και θα ήθελα τα φώτα σας!! τον τελευταίο καιρό που είχε γεμίσει η κάρτα το κινητό ήταν λίγο "βαρύ" όταν διέγραψα εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα!!! το συμβάν αυτό έχει να κάνει ΚΑΙ με τη rom;;;; Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Κάνε ένα κόπο και διάβασε λίγες σελίδες πάρα πίσω και θα δεις ότι οι περισσότερες συζητήσεις αναλώνονται σε αυτό το θέμα που ζητάς, αλλαγή rom δηλαδή. Υπάρχουν πολλές επιλογές, διαβάζεις λοιπόν και βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Μετά από το διάβασμα ότι απορία έχεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.Όσον αφορά το θέμα της κάρτας, νομίζω ότι είναι θέμα κόστους το τι θα αγοράσεις και μόνο και όχι μάρκας, όλε καλές είναι. Αλλά επέλεξε κατ 'εμένα να είναι class 10 ότι και να διαλέξεις. Edited March 19, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 ρε παιδιά πέρασα την 3.0.2 αλλά έχω ένα πρόβλημα...όταν πάω να δω ένα βίντεο πάντα μου λέει: "Δυστυχώς η εφαρμογή Ταινίες έχει σταματήσει" Τι συμβαίνει..?:confused: Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 ρε παιδιά πέρασα την 3.0.2 αλλά έχω ένα πρόβλημα...όταν πάω να δω ένα βίντεο πάντα μου λέει: "Δυστυχώς η εφαρμογή βίντεο έχει σταματήσει" Τι συμβαίνει..?:confused: Το πιθανότερο είναι να μην έγινε σωστή η εγκατάσταση, δοκίμασε όμως με έναν άλλο Player να είσαι σίγουρος. Και το πολύ πολύ να την περάσεις ξανά, ούτε δύο λεπτά υπόθεση δεν είναι. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Δοκίμασε να αλλάξεις το channel του WiFi άμα είναι σε ψηλά channel διάφορα chips δεν τα αντιλαμβάνονται... συγνώμη αλλα δν ειμαι κ πολυ σχετικος , ποια ειναι τα channel? αν ειναι τα 802.11b , 802.11g στο wireless mode ? τα δοκιμασα κ τπτ .. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 20, 2013 by zxr tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 συγνώμη αλλα δν ειμαι κ πολυ σχετικος , ποια ειναι τα channel? αν ειναι τα 802.11b , 802.11g στο wireless mode ? τα δοκιμασα κ τπτ .. Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών που έχεις ίντερνετ, αυτοί θα σου δώσουν αναλυτικές οδηγίες για να αλλάξεις τα channel. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petras1992 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Λοιπον , επειδη μ'αρεσει να ψαχνομαι οσον αναφορα τα κινητα (Ειμαι χρηστης του note n7000) και επειδη ενας φιλος μου , ζητησε την βοηθεια μου θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη rom για ics (Xperia U) ετσι ωστε να του την περασω .Εχω ψαχτει γενικα οσον αναφορα αυτο το θεμα αλλα αμα εχεται να μου προτινεται κατι πιστευω θα με βοηθουσατε ακομα περισσοτερο :D btw το παιδι εχει 2.3.7 (Zombie Art by Jack Larson) .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Πριν περάσω την Xperia Ultimate HD 3.0.2 έκανα backup μέσω CMW την ICS 4.0.4, τω ερώτημα είναι οι επαφές ονόματα αριθμοί είναι στο backup??, αν ναι πώς θα της επαναφέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Πριν περάσω την Xperia Ultimate HD 3.0.2 έκανα backup μέσω CMW την ICS 4.0.4, τω ερώτημα είναι οι επαφές ονόματα αριθμοί είναι στο backup??, αν ναι πώς θα της επαναφέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν μπορείς να πας ξανά σε στοκ rom αφού περάσεις την HD Ultimate. Μονο με επαναφορά απο το flashtool, οποτε το backup σου δεν ισχυει.Οι επαφες σου αν όταν τις είχες περάσει στο τηλ τις είχες βάλει να συγχρονίζονται με το google λογαριασμό σου, με το που θα περάσεις τα στοιχεια σου θα συγχρονιστούν αυτόματα. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν μπορείς να πας ξανά σε στοκ rom αφού περάσεις την HD Ultimate. Μονο με επαναφορά απο το flashtool, οποτε το backup σου δεν ισχυει.Οι επαφες σου αν όταν τις είχες περάσει στο τηλ τις είχες βάλει να συγχρονίζονται με το google λογαριασμό σου, με το που θα περάσεις τα στοιχεια σου θα συγχρονιστούν αυτόματα. Μεσω CWM μπορεις.Αρκει να εισαι σε Kernel ιδιας εκδοσης.Δλδ με backup απο ICS γυρνας μονο σε ICS.Οχι απο Jellybean σε ICS kernel πχ.Αυτο που γραφει το παιδι για τις επαφες κλπ γινεται μεσω Titanium Backup.Εχει επιλογη να κανεις etract απο το αντιγραφο Nandroid.Ψαξτο λιγο γιατι δεν το θυμαμαι πολυ καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν μπορείς να πας ξανά σε στοκ rom αφού περάσεις την HD Ultimate. Μονο με επαναφορά απο το flashtool, οποτε το backup σου δεν ισχυει.Οι επαφες σου αν όταν τις είχες περάσει στο τηλ τις είχες βάλει να συγχρονίζονται με το google λογαριασμό σου, με το που θα περάσεις τα στοιχεια σου θα συγχρονιστούν αυτόματα. Γιατι να μην μπορεις να γυρισεις σε στοκ ρομ?? Μια χαρα μπορεις.... δεν βρισκω λογο να μην γινεται... οσο για τις επαφες και τα μηνυματα... ναι συμπεριλαμβανονται στο μπακαπ. αλλα αν θες να σαι πιο σιγουρος κατεβασε απο το playstore καποια εφαρμογη για μπακαπ μηνυματων και επαφων. βασικα για τις επαφες μπορεις να κρατησεις μπακαπ και απο τις ρυθμισεις, εχει επιλογη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Μεσω CWM μπορεις.Αρκει να εισαι σε Kernel ιδιας εκδοσης.Δλδ με backup απο ICS γυρνας μονο σε ICS.Οχι απο Jellybean σε ICS kernel πχ.Αυτο που γραφει το παιδι για τις επαφες κλπ γινεται μεσω Titanium Backup.Εχει επιλογη να κανεις etract απο το αντιγραφο Nandroid.Ψαξτο λιγο γιατι δεν το θυμαμαι πολυ καλα. Γιατι να μην μπορεις να γυρισεις σε στοκ ρομ?? Μια χαρα μπορεις.... δεν βρισκω λογο να μην γινεται... οσο για τις επαφες και τα μηνυματα... ναι συμπεριλαμβανονται στο μπακαπ. αλλα αν θες να σαι πιο σιγουρος κατεβασε απο το playstore καποια εφαρμογη για μπακαπ μηνυματων και επαφων. βασικα για τις επαφες μπορεις να κρατησεις μπακαπ και απο τις ρυθμισεις, εχει επιλογη δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας.. Παω πάσο, κάτι παραπανω θα ξέρετε. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Το πρόβλημα λύθηκε. Πώς να επαναφέρεται της επαφές ονόματα αριθμοί από backup CWM Στο Titanium Backup Pro έκδοση. Πατάμε το πλήκτρο με τις 3 γραμμές, μας εμφανίζεται το "Main Menu" πάμε στο "Extrack from Nandroid backup..." Επιλέγουμε το backup.(σε εμένα μου είχε ένα με όνομα "2013-03-20.08.04.39" δηλαδή την ημ/νια και ώρα που έγινε το backup) Βρίσκουμε το "Contacts Storage" το επιλέγουμε και τέλος πατάμε στο πράσινο τικ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε, τέλος κάνουμε επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 οκ ευχαριστώ!!! Και κάτι τελευταίο: Πρέπει να κάνω και wipe τα battery stats? Α επίσης στον αναλυτικό οδηγό στο τέλος λέει κάτι για wifi modules...τι είναι αυτό..? Αναλογα με τον Kernel που θα βαλεις μπορει να χρειαστει και τα αναλογα wifi modules.Ενα zip ειναι που το περνας μεσω CWM μετα την εγκατασταση της Rom.Συνηθως το χρειαζονται ο Alliance kernel και ο Lupus.Ολα αυτα βεβαια εαν εχεις ξεκλειδωτο bootloader. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δεν εχω περασει την 2 και δεν ξερω πως ακριβως να περασω αυτη την ultimate αν θελεις πες μου ακριβως την διαδικασια, με flashtool θα την περασω? εχω την 587 και ειμαι ροοτ This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ρε παιδιά πέρασα την 3.0.2 αλλά έχω ένα πρόβλημα...όταν πάω να δω ένα βίντεο πάντα μου λέει: "Δυστυχώς η εφαρμογή Ταινίες έχει σταματήσει" Τι συμβαίνει..?:confused: Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δούλεψε ποτε.uninstall όπως είναι και κατέβασε το bs player ή το mx οποίο σου αρέσει.δεν χρειαζεται να ξανά περάσεις την rom σου αλίμονο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Επτά βήματα είναι, κάνε τα σωστά. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. ευχαριστω για το λινκ της ultimate 3.2 αν θελεις επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει εκτος απο τοτε που εγινα ροοτ να μου πεις ακριβωςς την διαδικασια για να περασω την ulitmate 3.2 τωρα εχω την 587 και ειμαι ροοτ αφου εχω κατεβασει την ultimate 3.2 απο το λινκ που μου εστειλες τι κανω μετα? αν θες πες μου ευχαριστω This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) ευχαριστω για το λινκ της ultimate 3.2 αν θελεις επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει εκτος απο τοτε που εγινα ροοτ να μου πεις ακριβωςς την διαδικασια για να περασω την ulitmate 3.2 τωρα εχω την 587 και ειμαι ροοτ αφου εχω κατεβασει την ultimate 3.2 απο το λινκ που μου εστειλες τι κανω μετα? αν θες πες μου ευχαριστω ριξε μια ματια εδω... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38538332&postcount=710 και ειδικα για custom rom ειναι αυτα C. Install custom rom ======================== . Turn on ur phone now then keep pressing volume down to enter CWM. (πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το cwm) . Standard operation before installing new rom : - wipe data/factory reset - wipe cache partition - mount and storage -> format /system, format/data, format/cache - advanced -> wipe dalvik cache - advanced -> wipe battery stats . Now install zip from sdcard -> choose the UHD zip file, and follow the instruction in aroma. After finish don't reboot yet. . Unchecked the reboot in aroma, after finish, u will be back in cwm. (και αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader και αλλαξεις και κερνελ) . Now install the wifi modules first ( usually the custom kernel have their own wifi modules). . reboot system. . Finish Υ.Γ. εννοειται οτι κρατας backup γιατι χανονται και παλι τα παντα. Edited March 21, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ριξε μια ματια εδω... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38538332&postcount=710 και ειδικα για custom rom ειναι αυτα C. Install custom rom ======================== . Turn on ur phone now then keep pressing volume down to enter CWM. (πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το cwm) . Standard operation before installing new rom : - wipe data/factory reset - wipe cache partition - mount and storage -> format /system, format/data, format/cache - advanced -> wipe dalvik cache - advanced -> wipe battery stats . Now install zip from sdcard -> choose the UHD zip file, and follow the instruction in aroma. After finish don't reboot yet. . Unchecked the reboot in aroma, after finish, u will be back in cwm. (και αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader και αλλαξεις και κερνελ) . Now install the wifi modules first ( usually the custom kernel have their own wifi modules). . reboot system. . Finish Υ.Γ. εννοειται οτι κρατας backup γιατι χανονται και παλι τα παντα. χαθηκε να μου τα γραψεις με δικα σου λογια στα ελληνικα? ετσι δεν καταλαβα τιποτα κι ετσι το αφηνω οπως ειναι δεν εχω σκοπο να χαλασω το κινητακι μου και δεν εχω λεφτα γι αλλο....αν μπορεις οπως οταν με βοηθησες με pm για την 587 καντο και τωρα αναλυτικα και ελληνικα μην ψαχνω για μεταφρασεις. ευχαριστω This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 χαθηκε να μου τα γραψεις με δικα σου λογια στα ελληνικα? ετσι δεν καταλαβα τιποτα κι ετσι το αφηνω οπως ειναι δεν εχω σκοπο να χαλασω το κινητακι μου και δεν εχω λεφτα γι αλλο....αν μπορεις οπως οταν με βοηθησες με pm για την 587 καντο και τωρα αναλυτικα και ελληνικα μην ψαχνω για μεταφρασεις. ευχαριστω αντε παλι... τι να μεταφρασω δλδ? το turn on your phone? μηπως το uncheck? υπαρχει και το google μεταφραση. οπως πολυ σωστα ειπε πριν κανα 2 σελιδες ο mictsan εδω ειναι φορουμ οχι τεχνικη εξυπηρέτηση της sony... και επιπλεον ουτε γραφειο μεταφρασεων... βασιστειτε στην καλη διαθεση που δειχνουν καποιοι εδω μεσα και ακομα απανταν και απανταω και εγω στα ιδια και τα ιδια και προσπαθειστε και λιγο και μονοι σας και μην ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δεν απαιτησα!!!! και δεν ειναι του στιλ μου ν απαιτω......συγνωμη δεν θα ξανα ζητησω τπτ απο κανεναν απλα δεν το εθεσα σωστα, την διαδικασια πως ξεκιναω αλλα αστο αν σου ειναι δυσκολο εκει που λεει (πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το cwm) τι ειναι το cwm? This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Clockworkmod recovery Το χεις εγκατεστημενο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Clockworkmod recovery Το χεις εγκατεστημενο? δεν ξερω τι ειναι αυτο? στο pc να το εχω εγκαταστησει? τι δουλεια κανει αυτο? και που το βρισκω να το εγκαταστησω? This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts