Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Διαβάζω εδώ και μέρες το φόρουμ γιατί ήθελα να κάνω αναβάθμιση το κινητό της γυναικας μου. Χθες λοιπόν το βράδυ την ολοκληρωσα. Επίσημα τρέχει πλέον 4.0.4. Το κινητό πλέον πετάει. Όμως ανακάλυψα μια παρενεργεια. Όταν την καλουνε μολις απάντηση στην κλήση δεν μπορεί να ακούσει τον αλλον, από το ακουστικό, παρά μόνο είτε από ανοιχτή ακρόαση ειτε με ακουστικά. Έχει αντιμετώπιση κανείς το ίδιο πρόβλημα?

έκανα unlock bootloader περνάω kernel ( τον fusion που είπε το παλικάρι παραπάνω) περνάω cwm, όλα αυτά γίνονται κανονικά αλλά όταν ξεκινάω το κινητό και πατάω το vol down να μπει σε cwm δεν μπαίνει, μένει μαύρη η οθόνη με αναμένω το home button και δεν κάνει τίποτα αν δεν βγάλω την μπαταρία.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλησπέρα. Διαβάζω εδώ και μέρες το φόρουμ γιατί ήθελα να κάνω αναβάθμιση το κινητό της γυναικας μου. Χθες λοιπόν το βράδυ την ολοκληρωσα. Επίσημα τρέχει πλέον 4.0.4. Το κινητό πλέον πετάει. Όμως ανακάλυψα μια παρενεργεια. Όταν την καλουνε μολις απάντηση στην κλήση δεν μπορεί να ακούσει τον αλλον, από το ακουστικό, παρά μόνο είτε από ανοιχτή ακρόαση ειτε με ακουστικά. Έχει αντιμετώπιση κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Το κινητο με την 4.0.4 σερνεται...εγω το επεστρεψα στην 2.3.7 και βρηκα την υγιεια μου!

:)

Αυτό που λες το αντιμετώπισα και γω αλλά όταν έκανα επαναφορά τον εργοστασιακών ρυθμίσεων..... άλλο τηλέφωνο. Πιο γρήγορο από ότι ήταν.

Πριν την αναβάθμιση είχα πρόβλημα με το σήμα. Πλέον αυτό είναι παρελθόν.

Όσο για το προηγούμενο μνμ μου να πω ότι βρήκα λύση. Συνδέσα το Handsfree και το πρόβλημα λύθηκε μόνο του.

Edited by tagtheodor

έκανα unlock bootloader περνάω kernel ( τον fusion που είπε το παλικάρι παραπάνω) περνάω cwm, όλα αυτά γίνονται κανονικά αλλά όταν ξεκινάω το κινητό και πατάω το vol down να μπει σε cwm δεν μπαίνει, μένει μαύρη η οθόνη με αναμένω το home button και δεν κάνει τίποτα αν δεν βγάλω την μπαταρία.

ποια ρομ εχεις και εβαλες τον fusion?

την cm10 που λέει το παλικάρι ποιο πάνω πήγα να περάσω αλλά δεν τα κατάφερα.ξεκινά σε cwm μόνο από το x-tools

την cm10 που λέει το παλικάρι ποιο πάνω πήγα να περάσω αλλά δεν τα κατάφερα.ξεκινά σε cwm μόνο από το x-tools

βασικα και εγω ειχα προβλημα με τον fusion, τον ειχα περασει αλλα το κινητο δεν ξεκινουσε και δεν εμπαινε στο cwm. Εμενε στο λογοτυπο του fusion. Δοκιμασε να βαλεις αλλον kernel π.χ pacman

Ειπες οτι δεν καταφερες να περασεις ομως τη cm10. ΑΡΑ θεωρητικα το κινητο ειναι σε ics, και λογικο ειναι να μην ανοιξει με kernel για jb

Σε αυτη την περιπτωση δοκιμασε να περασεις kernel για ics π.χ suave. Δοκιμασε και τα 2

Edited by xristos9298

με κανέναν κερνελ δεν μου μπαίνει σε cwm. μόνο μέσα από το x-parts μπορώ να μπω.

οταν λες οτι δεν μπορεις να μπεις σε cwm και μπαινεις μονο απο xparts, αρα το κινητο σου δουλευει...

τελοςπαντων, οταν βγαινει το λογοτυπο της sony μερικα χτυπηματακια στην οθονη πανω στο λογοτυπο και θα μπεις υπο φυσιολογικες συνθηκες , με καθε επιφυλαξη γιατι δεν εχω καταλαβει αυτη τη στιγμη τι ρομ εχει το κινητο και τι κερνελ, ειδικα για τον κερνελ αμφιβαλλω αν εχει αλλαχτει.

Edited by xristos9298

ε όχι......... αυτό ήταν και ψάχνω πόσες ώρες πατώντας τα πάντα.ήθελε χτύπημα πάνω στο λογότυπο.ήμαρτον.

Θα προσπαθήσω ξανά λοιπόν.

πριν λιγο περασα και fusion και cm10 στο κινητο ενω ειχε ics!

Ο fusion αργει στην αρχη! Κανει κανενα ~5λεπτο περιπου, πατα συνεχομενα το vol-down και θα μπει στο CWM! μετα κανεις την εγκατασταση της cm10! Κι ολα οκ! :)

Ναι το περασες οκ. αλλα το κινητο δεν ανοιξε... εννοω δεν εφτασε κανονικα στο μενου του, π.χ για να παρεις τηλ.!! μονο στο cwm μπηκες. Αυτο ηθελα να διευκρινισω -διαχωρισω, οτι με κερνελ για jb δεν παιζει σε ics. εκτος αν εννοεις οτι δουλευε κανονικα το κινητο με ics based rom και jb kernel - τοτε θα το ξανακοιταξω!

οσο για το πενταλεπτο εχω την εντυπωση οτι περιμενα κανα 5λεπτο αλλα σε οτι αλλη αλλαγη κερνελ ειχα κανει η καθυστερηση δεν ηταν ποτε πανω απο 2 λεπτακια! στην επομενη αλλαγη θα περιμενω περισσοτερο!

κατάφερα και μπήκα στο cwm με fusion πατώντας πολλές φορές το vol down αλλά δεν μου περνάει το cm-10.0.0-d2vzw

κατέβασα το σωστό αρχείο?

Σωστα το ειπες πριν! Εγω εννοω οτι με ICS προχωρα αλλα παθαινει κατι σαν brick, μπαινει CWM για να κανεις εγκατασταση την cm10! Για να ανοιξει την ultimate οπου ειναι βασισμενη στην ics δεν προκειται να μπει ουτε του χρονου τετοια μερα :lol:

Αν εχει γινει καλα η εγκατασταση τοτε θα μπει CWM, ισως να μην ειναι 5 λεπτα να ναι παραπανω, χονδρικα ειπα κανανεα 5λεπτο!

πανω απο 5λεπτο!!!!!!!!! πωωωωωωωωωωω.... καλα... μια χαρα ειναι και οι αλλοι κερνελ!!!

κατάφερα και μπήκα στο cwm με fusion πατώντας πολλές φορές το vol down αλλά δεν μου περνάει το cm-10.0.0-d2vzw

κατέβασα το σωστό αρχείο?

τωρα αν σου πω οτι αυτο που κατεβασες ειναι για samsung galaxy S3...........

μαλλον αυτο ψαχνεις... http://get.cm/?device=haida

Edited by xristos9298

και να φανταστείς το διάβαζα την ώρα που το έγραψα αλλά δεν έδωσα σημασία.οκ δούλεψε και αυτό.Ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα που είχα πριν με την official που μια είχα σήμα και μια όχι.

ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Παίδες δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η zelly cream 2 τρέχει τέλεια με τον .587 kernel.Έχω κλειδωμένο bootloader. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται όσοι την έχουν περάσει και έχουν πρόβλημα στο να προσθέτουν φωτογραφία σε μία επαφή θα πρέπει να εγκαταστήσουν την επίσημη εφαρμογή '' Επεξεργασία φωτογραφίας''. Δε lagάρει και δεν έχω βρει ακόμα κάποιο bug. Ίσως με άλλους kernel να βγάζει κάποια προβλήματα.

Εγώ από χτες έχω εγκατεστημένη αυτή την AOSP: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632. Είναι ταχύτατη. Η ελεύθερη RAM κυμαίνεται από τα 200ΜΒ (ναι 200MB :blink:) εως τα 140ΜΒ! 4.1.2 με Fusion 4.4 Kernel. Η μπαταρία μετά από 10 ώρες έχει χάσει 7%! (και αν είχα καλύτερο σήμα ίσως να ήταν και καλύτερα). Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν τα καλούδια και οι ευκολίες της CM10, αλλά έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα και την αμεσότητα του κινητού, ειδικά σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του Nova Launcher. Να δω πόσο θα αντέξω, πριν ξαναγυρίσω στην αγαπημένη μου CM10 :lol:
Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Καλημέρα στην UHD 3.0.2 έχεις κανείς θέμα με τη ραμ?πέφτει κάτω από 100 mb...

Κοίτα φίλε μου, εγώ με το που την πέρασα είχα 160 με 170 ελεύθερα, μετά από 70+ εφαρμογές που έχω περάσει έχω σίγουρα πρόβλημα. Πέφτει κάτω από τα 100 για πλάκα, αλλά ευτυχώς που έχω το Greenify που κατά ένα μέρος μου στρώνει τι κινητό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κοίτα φίλε μου, εγώ με το που την πέρασα είχα 160 με 170 ελεύθερα, μετά από 70+ εφαρμογές που έχω περάσει έχω σίγουρα πρόβλημα. Πέφτει κάτω από τα 100 για πλάκα, αλλά ευτυχώς που έχω το Greenify που κατά ένα μέρος μου στρώνει τι κινητό.

Θα δοκιμάσω πρώτα αυτό που λες και μετά θα δοκιμάσω και τη zelly cream να δω τι παίζει και εκεί γτ 60-80mb ram δεν παλεύεται

Θα δοκιμάσω πρώτα αυτό που λες και μετά θα δοκιμάσω και τη zelly cream να δω τι παίζει και εκεί γτ 60-80mb ram δεν παλεύεται

Κάνε δοκιμή και πες μου, και αν δοκιμάσεις και την άλλη rom πες μου πάλι εντυπώσεις και οδηγίες για να την δοκιμάσω και εγώ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλη χρηση η CM αλλα δεν την βολευομαι, δεν ξερω γιατι :( ειναι πολυ ομορφη πολλες λειτουργιες, γρηγορη εχει ολα τα καλα του κοσμου, αλλα δεν μου γεμιζει το ματι :(

θα την κρατησω λιγο ακομα και βλεπουμε!

Αληθεια το κλειδωμα που εχει η CM μπορω να την βαλω στη ultimate?

E μη μου κοβεις τη φορα και ετοιμαζομουν να την περασω και γω σημερα... για πες κανα αρνητικο να ειμαι προετοιμασμενος...

Καλημερα που θα βρω ενα πληκτρολογιο που θα εχει και αυτο το στυλ γραφεις?

Μα στο επίσημο πληκτρολόγιο αν πας στις ρυθμίσεις του μπορείς να επιλέξεις να σου εμφανίζεται έτσι. Υπάρχει η επιλογή.Ψάξτο και θα το βρεις στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...